Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Ψοφαμε για πληροφοριες και οσο το δυνατον αναλυτικοτερες .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Παιδια σε τι στροφες ειναι το ρελαντι σας ; Αναφερατε παρακαλω μοντελο και κυβικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos437 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Παιδια σε τι στροφες ειναι το ρελαντι σας ; Αναφερατε παρακαλω μοντελο και κυβικα. 1600 κρυο και περιπου 1300 ζεστο στο 650αρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 GSX1250FA περιπου 1500 κρυο και 1200 ζεστο.. Το μονο ¨προβλημα¨ που εχω ειναι οτι η πρωτη ταχυτητα κουμπωνει καπως ...¨αποτομα¨. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 GSX1250FA περιπου 1500 κρυο και 1200 ζεστο.. Το μονο ¨προβλημα¨ που εχω ειναι οτι η πρωτη ταχυτητα κουμπωνει καπως ...¨αποτομα¨. Το ίδιο και εμένα. Εκεί παίζουν οι στροφές. Ομοίως κουμπώνει απότομα η πρώτη αλλά μου αρέσει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos437 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Ναι και μένα, την νιώθεις Οταν Κουμπωνει :ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 για αυτο ειπα να κλειδοθει! θα ειναι ελευθερο να βλεπουν ολοι τις πληροφοριες που εχει για την μηχανη! δεν το ειπα κακοπροαίρετα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Για την 1η δοκιμάστε να συμπλεκτάρετε 2-3 φορές πριν την βάλετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Παιδια , ποιες ειναι οι μεχρι τωρα εντυπωσεις σας απο τα φρενα .. Εγω αυτο που εχω παρατηρησει σε σχεση με το ninja 250r του γιου μου ειναι οτι, δεν εχουν το αρχικο "δαγκωμα" που εχουν οι διπιστονες δαγκανες του ninja . Στο δικο μου που εχει μαλιστα και 4πιστονες δαγκανες το φρεναρισμα ειναι πολυ προοδευτικο σε σημειο που νομιζω οτι δεν φρεναρει οπως θα επρεπε . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 το ninja εχει φρενα αγκυρες και ειναι ισως υπερβολη για το βαρος του! καλυτερα να ειναι προοδευτικο, το ελεγχεις καλυτερα, αλλα φρεναρεις αξισου καλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Γενικότερα τα bandit δεν φημίζονται για την αίσθηση των φρένων τους, ιδιαίτερα υπό βροχή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 Σημερα το απογευμα και αφου την ειχα χρησιμοποιησει το πρωι, την εβαλα μπροστα , αλλα το ρελαντι μου εκανε κατι ψιλοβυθισματακια.. Μηπως επαιξε ρολο που ηταν στο τελευταιο κουτακι του δεικτη βενζινης? Στην πορεια δεν ειχε προβλημα και μετα που εβαλα βενζινη και το αφησα να δουλευει στο ρελαντι δεν το ξανακανε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 Και εγώ σήμερα το απόγευμα με το που κατέβηκα από το αμάξι, φταρνίστηκα. Λέτε να πάω σε κανά πνευμονολόγο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mansag 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 Panag η γνωμη μου ειναι να μην την αφηνεις σε τοσο χαμηλα επιπεδα στο τεποζιτο ..δυσκολα βγαζεις αντλια βενζινης για να καθαρισεις το φιλτρακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Και εγώ σήμερα το απόγευμα με το που κατέβηκα από το αμάξι, φταρνίστηκα. Λέτε να πάω σε κανά πνευμονολόγο? Για ενα απλο φταρνισμα , οχι . Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2012 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Ένα θεματάκι με την τρόμπα της βενζίνης και τα ακάθαρτα καύσιμα υπάρχει στη suzuki. Οι τρόμπα στο στρόμα αλλά και στο gsxf υπάρχει και θέλει προσοχή, τουλάχιστον από που προμηθευόμαστε καύσιμα. Βεβαίως δεν πρέπει να μένει με τις αναθυμιάσεις γιατί αναγκάζεται να ρουφάει όλη τη σαβούρα. Οι μικρές αυξομειώσεις δεν είναι θέμα(καλά είπε φτάρνισμα ο φίλος) και μπορεί να οφείλονται σε μια σειρά από παράγοντες που έρχονται και φεύγουν μόνοι τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Ok παιδια , σας ευχαριστω ολους .. Θα ακολουθησω πιστα την κλασσικη συμβουλη να μην αφηνω το ντεποζιτο αδειο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2012 αλαζει το dreambike............................. για μαντεψτε σε τι!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2012 Εμένα είναι κρυφός έρωτας αλλά δεν παίζει χρήμα να τον χτυπήσω...=/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos437 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2012 αλαζει το dreambike............................. για μαντεψτε σε τι!!!!!!!!!!!! Μια χαρα ειναι και το KLE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μια χαρα ειναι και το KLE δεν διαφονουμε!! αλλλα το κακομοιρο το kle κοντεβει να φτασει τις 200.000 χιλιομετρα ναι μεν δεν μου γυρευει τιποτα ακομα αλλα του χρονου πρωτα ο θεος θα ειμαστε παρεα στις 250.000 (ηδη εχει μιδενισει μια φορα το κοντερ δλδ στα 100.000 και παμε να γεμισουμε δευτερη κατοσταδα σε βαθος χρονου διετιας ............θα πρεπει να εχω παρει αλλο και πρεπει να μαζεψω κανα φραγκο για αλλο αυτο το αλλο γερος να ειμαι και πρωτα ο θεος νομιζω ο.τι θα ειναι το gsx 650 value for money αντετο σε σχεση με τα ss δεν εχει παραπανησια τεχνολογια για τα χερια μου και τον χαρακτηρα μου που πρεπει να χρησοπληρωσω το περνεις και το παντρεβεσε! ενα τριβαλιτσο εναν μεγαλητερο ανεμοθοροκα και γυρνας πας οπου θες!!!!!!! -χωμα για χωμα γερο να ειναι το κλε και το cr αναλογα την περισταση θα βγαζω γουστα με αυτα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 6 , 2012 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2012 Πολύ σωστή εκτίμηση κάνεις lost_angel. Το μηχανάκι είναι σούπερ. Όσο δυνατό χρειάζεται και για πολλούς πολύ δυνατότερο από ότι αντέχουν ή πρέπει να οδηγούν. Σταθερό, ευχάριστο, στριφτερό με σχετικά καλά φρένα(θα μπορούσε και καλύτερα). Μάλιστα αφού βλέπω ότι κάνεις πολλά χιλιόμετρα πάνω στη σέλα νομίζω ότι οι δυό σας θα τα πάτε πάρα πολύ καλά. Βαλιτσούλες παίρνει και ταξιδεύει αρκετά άνετα. Ονειρέψου το και χτύπα το μόλις έχεις την άνεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2012 αδερφε η ανεση ειναι σχετικη!!!!!!!!!! ναι μεν κοστιζει λιγα σχετικα αλλα για μενα ειναι πολλα στην φαση που βρησκομαι και για την ηλικια που εχω μακαρι..........ερωτας με την πρωτη ματια!!!!!!!!!! νομιζω φιλε πως ειναι ισοροπιμενο μηχανακι με χαρακτηρα!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos437 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2012 Xθες πέρασα από την Suzuki και είχε δίπλα δίπλα ένα gsf και ένα gsxf. Το gsf νομίζω μου άρεσε περισσότερο :Ρ Το φανάρι μπροστά πολύ μητερο, τα χρώματα των οργάνων δεν μου άρεσαν σε σχέση με του gsf, δεν έχει τις δυο πολυ χρήσιμες δικές στο fairing μπροστά και τέλος είναι άλλη φάση να φέρεται ο κινητήρας ! Για πείτε γνώμες ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2012 Ε, τι γνώμες να πούμε; Οι θήκες πράγματι δεν παλεύονται και είναι πολύ έξυπνη λύση. Απορώ γιατί δεν τις πέρασαν και στο gsxF. Κατά τα άλλα είναι θέμα προσωπικού γούστου. Εμένα προφανώς μου άρεσε περισσότερο αυτό που πήρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες