Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Λόγω... τιμής τσίμπησα κι εγώ. χιχιχιχιχιχιχι Ααααα, ώστε το τσίμπησες κιόλας κουφαλίτσα. :vv: (Είχα μείνει στην αρχή του θέματος που ψαχνόσουνα) Ωραίος, καλορίζικο. Τούμπανο είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Ευχαριστώωωωωωωω θα υπάρχουν ανακοινώσεις και στα Ευχάριστα, αλλά μόλις το πάρω και βγάλω τις σχετικές φωτό(ένας Θεός ξέρει πως θα τις ανεβάσω που δεν ξέρω την τύφλα μου!!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Ευχαριστώωωωωωωω θα υπάρχουν ανακοινώσεις και στα Ευχάριστα, αλλά μόλις το πάρω και βγάλω τις σχετικές φωτό(ένας Θεός ξέρει πως θα τις ανεβάσω που δεν ξέρω την τύφλα μου!!!!) Υπάρχει μπόλικος κόσμος που θα ξέρει να σε βοηθήσει.............. πλην εμού φυσικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Υπάρχει μπόλικος κόσμος που θα ξέρει να σε βοηθήσει.............. πλην εμού φυσικά. Ψώνισα από σβέρκο πάλι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ψώνισα από σβέρκο πάλι; Αφού το ξέρετε, τα τεχνικά των pc τα παίζω στα δάχτυλα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2011 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Αφού το ξέρετε, τα τεχνικά των pc τα παίζω στα δάχτυλα. Δε ξερεις απο pc αλλα το τουμπανο το κ@λ@ρ@κι ηξερες να το βαλεις avatar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Δε ξερεις απο pc αλλα το τουμπανο το κ@λ@ρ@κι ηξερες να το βαλεις avatar Και να το αλλάζω σε χρόνο dt, αναλόγως τί ζητάνε τα φιλαράκια μου. :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasV 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 \ φωτό(ένας Θεός ξέρει πως θα τις ανεβάσω που δεν ξέρω την τύφλα μου!!!!) βαλε εστω το λινκ απο το πχ imageshack και μετα κατι γινεται.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 γιατι??? εμενα με 25000 και ο ρεγουλατορος ειναι στο μισο,εχει υπρδιπλασιο χρονο ζωης δηλαδη ακομα(εκτος απροοπτου) α) Ο χρόνος μεταξύ των διαστηματων που σφίγγεις αλυσίδα δεν ειναι αναλογικός. Οσο μαζευεις το τζόγο, τόσο πιο συχνα χρειάζεται σφίξιμο. Αρα μην περιμένεις "αλλα τοσα" με το ρεγουλατορο στη μεση. β) Την αλλαξα προληπτικα πριν φυγω για Ευρωπη γιατι δικαβαλλος με τριβαλιτσο+tankbag δεν επαιζε να βγαλω τοσα χλμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasV 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) α) Ο χρόνος μεταξύ των διαστηματων που σφίγγεις αλυσίδα δεν ειναι αναλογικός. Οσο μαζευεις το τζόγο, τόσο πιο συχνα χρειάζεται σφίξιμο. Αρα μην περιμένεις "αλλα τοσα" με το ρεγουλατορο στη μεση. β) Την αλλαξα προληπτικα πριν φυγω για Ευρωπη γιατι δικαβαλλος με τριβαλιτσο+tankbag δεν επαιζε να βγαλω τοσα χλμ... δεν εχω εμπειρια προφανως απο τα χιλιομετρα που εχω αλλα απο οσα λενε με το αεροψυκτο που εχουν κανει πανω απο 50,000 χλμ τους κραταει και για αρκετα ακομη Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 από τον kostasV Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Kαλοταξιδο και αγρατζουνιστο ... Τι χρωμα το πηρες ?? Επισης επαιζε καμια μειωση τιμης σε μετρητα ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Ευχαριστώ πολύ. Το πήρα λευκό με μαύρο. Λευκό επάνω και μαύρο κάτω, που αν δεν το προσέξεις μοιάζει με... γυμνό. Όχι, δεν υπήρξε μείωση τιμής από τα 6895€ γιατί θεωρούν ότι είναι σε προσφορά και με έκπτωση 1500 € περίπου. Υπήρξε όμως δωράκι 210 €, οπότε μια χαρά. Το μοτόρι είναι εξαιρετικά ευχάριστο και κοφτερό, αν και ακόμη στρώνω και δεν έχω δει ούτε τις μισές του αρετές. Κάνει πολύ εντύπωση και με έχουν σταματήσει ήδη τρία-τέσσερα άτομα για να ρωτήσουν, ποιο μοντέλο είναι κλπ. Μάλιστα, σήμερα κάποιοι πιτσιρικάδες νόμιζαν ότι είναι το gsx-r, μέχρι που τους εξήγησα. Τα 86 άλογα... σκοτώνουν και μάλιστα ομαλά χωρίς κραδασμούς κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Λευκο με μαυρο που εχει και λιγο μωβ(;) , ειναι αυτο που μου αρεσει κ εμενα .. Επισης και εμενα μου ειπαν οτι δεν μπορουν να μου κανουν εκπτωση κ θα μου κανουν δωρο τα τελη κυκλοφοριας και εξοδα μεταβιβασης. ( ειναι απαραδεκτο να πληρωνουμε για 30 ημερες ολοκληρο το τελος κυκλοφοριας). Σχετικα με το bandit με τα ασημενια καπακια γνωριζεις αν εχει διαφορες ; Απλα το ρωταω γιατι υπαρχουν μτχ gsf650 του 2009 με λιγα χιλιομετρα σε καταπληκτικες τιμες. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η μηχανη δεν πουλαει στην χωρα μας .... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Λευκο με μαυρο που εχει και λιγο μωβ( ;) , ειναι αυτο που μου αρεσει κ εμενα .. Επισης και εμενα μου ειπαν οτι δεν μπορουν να μου κανουν εκπτωση κ θα μου κανουν δωρο τα τελη κυκλοφοριας και εξοδα μεταβιβασης. ( ειναι απαραδεκτο να πληρωνουμε για 30 ημερες ολοκληρο το τελος κυκλοφοριας). Σχετικα με το bandit με τα ασημενια καπακια γνωριζεις αν εχει διαφορες ; Απλα το ρωταω γιατι υπαρχουν μτχ gsf650 του 2009 με λιγα χιλιομετρα σε καταπληκτικες τιμες. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η μηχανη δεν πουλαει στην χωρα μας .... Κατά 98% οι ίδιες μοτοσυκλέτες είναι. Μόνες διαφορές είναι τα πλαστικά, το κοντερ και πιο σφικτό πηρούνι για λίγο πιο σπορτφ αίσθηση. Τα bandit Αγγλία και Γαλλία ήταν νουμερο 1 στις πωλήσεις για καμία δεκαετία. Υπεραξιόπιστα επίσης. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Επισης ξερει καποιος ποσο υψος εχει η χαμηλοτερη ρυθμιση για τηνσελα στο gsx1250f ; Στο ιντερνετ διαβαζω διαφορα και δεν βγαζω ακρη καινστο μαγαζι που ανεβηκα και στο 650 και στο 1250 , το δευτερο ηταν ελαχιστα ποιο ψηλο σε σημειο ομως που να μην βολευει. Και τελος bandit ή gsxf για ταξιδι αλλα και κοστος επισκευης σε περιπτωση πτωσης; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Λευκο με μαυρο που εχει και λιγο μωβ( ;) , ειναι αυτο που μου αρεσει κ εμενα .. Επισης και εμενα μου ειπαν οτι δεν μπορουν να μου κανουν εκπτωση κ θα μου κανουν δωρο τα τελη κυκλοφοριας και εξοδα μεταβιβασης. ( ειναι απαραδεκτο να πληρωνουμε για 30 ημερες ολοκληρο το τελος κυκλοφοριας). Σχετικα με το bandit με τα ασημενια καπακια γνωριζεις αν εχει διαφορες ; Απλα το ρωταω γιατι υπαρχουν μτχ gsf650 του 2009 με λιγα χιλιομετρα σε καταπληκτικες τιμες. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η μηχανη δεν πουλαει στην χωρα μας .... Τι το θέλεις να πουλάει; Μετά το VStrom γυρίζουν και με κοιτάζουν και πάλι σα να έχω... διαστημόπλοιο. Σχεδόν τα ίδια μηχανάκια είναι με το ληστή του 09. Ψιλοδιαφορές έχουν και επί της ουσίας τίποτε. Το καινούργιο είναι καινούργιο όμως. Αν βεβαίως υπάρχουν τα φράγκα. Σε ποια suzuki ρώτησες; Υπάρχει λόγος που ρωτώ. Επισης ξερει καποιος ποσο υψος εχει η χαμηλοτερη ρυθμιση για τηνσελα στο gsx1250f ; Στο ιντερνετ διαβαζω διαφορα και δεν βγαζω ακρη καινστο μαγαζι που ανεβηκα και στο 650 και στο 1250 , το δευτερο ηταν ελαχιστα ποιο ψηλο σε σημειο ομως που να μην βολευει. Και τελος bandit ή gsxf για ταξιδι αλλα και κοστος επισκευης σε περιπτωση πτωσης; Για ταξίδι νομίζω gsxF μακράν από το ληστή με το μισό φέριγκ. Βεβαίως άμα πέσει η πλαστικούρα θα σε στείλει ταμείο... κανονικά. Πάντως, μου είπαν ότι υπάρχει σχετική πρόβλεψη από τους σχεδιαστές και οι απλές πτώσεις δεν βρίσκουν τα πλαστικά. Φλας, μανέτες και μαρσπιέδες τραβάνε το λούκι. Τα υπόλοιπα, λένε ότι μένουν άθικτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Πηγα στο καταστημα της αντιπροσωπειας στο μπουρναζι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 οκ Δεν ξέρω για εκεί. Μεταξύ Μιχαλακοπούλου και Κηφισίας στο Μαρούσι όμως υπάρχει χαοτική διαφορά στην εξυπηρέτηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Δλαδη που προτεινεις να παω ; Δεχομαι και pm ... Σε ποσες ημερες απο την ημερα εξοφλησης πηρες την μηχανη στα χερια σου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 wolfering καλοταξιδο!! Το δινουν για τεστ στη μιχαλακοπουλου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Δλαδη που προτεινεις να παω ; Δεχομαι και pm ... Σε ποσες ημερες απο την ημερα εξοφλησης πηρες την μηχανη στα χερια σου; Σου προτείνω να πας Μαρούσι. Το πήρα ακριβώς σε δύο ημέρες με πινακίδες και τέλη κυκλοφορίας. Σε μένα ήταν συνεπείς. wolfering καλοταξιδο!! Το δινουν για τεστ στη μιχαλακοπουλου? Ευχαριστώ πολύ. Στη Μιχαλακοπούλου δίνουν για τεστ το ληστή, που είναι ακριβώς το ίδιο μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Σημερα , ειμαι στο διλλημα καινουργιο GSX650F ή μεταχειρισμενο Bandit 1250 mod.2009 με λιγα χιλιομετρακια ?? To GSXF ειναι ποιο ομορφο δεν το συζητω αυτο , αλλα το bandit 1250 εχει την ροπαρα του για δικαβαλο και ανετα ταξιδια .. To GSX1250F δεν το συζητω λογω τιμης και ψηλοτερης σελας κατα 1,5 ποντο απο αυτο που με βολευει και που ειναι τα 790mm. Bεβαια στο πισω μερος του μυαλου μου υπαρχει και το CBF1000 το οποιο ειναι μια ενδιαμεση λυση ως κυβισμος αλλα με το πλεονεκτημα του ποιο ευελικτου για την πολη και με φρεναρες λογω υπαρξης c-abs ... 6890 το GSX650F καινουργιο (μεταχειρισμενο δεν υπαρχει ) 6000 περιπου το Bandit 1250 μεταχειρισμενο 8000 το νεο CBF 1000 μεταχειρισμενο (ηδη ξεφευγω σε τιμη..) ή απο 6500 cbf του 2009 Choices, choises, choises .. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Σημερα , ειμαι στο διλλημα καινουργιο GSX650F ή μεταχειρισμενο Bandit 1250 mod.2009 με λιγα χιλιομετρακια ?? To GSXF ειναι ποιο ομορφο δεν το συζητω αυτο , αλλα το bandit 1250 εχει την ροπαρα του για δικαβαλο και ανετα ταξιδια .. To GSX1250F δεν το συζητω λογω τιμης και ψηλοτερης σελας κατα 1,5 ποντο απο αυτο που με βολευει και που ειναι τα 790mm. Bεβαια στο πισω μερος του μυαλου μου υπαρχει και το CBF1000 το οποιο ειναι μια ενδιαμεση λυση ως κυβισμος αλλα με το πλεονεκτημα του ποιο ευελικτου για την πολη και με φρεναρες λογω υπαρξης c-abs ... 6890 το GSX650F καινουργιο (μεταχειρισμενο δεν υπαρχει ) 6000 περιπου το Bandit 1250 μεταχειρισμενο 8000 το νεο CBF 1000 μεταχειρισμενο (ηδη ξεφευγω σε τιμη..) ή απο 6500 cbf του 2009 Choices, choises, choises .. Η απειρία σου φαίνεται από το ερώτημα σου. Το 1250 έχει ακριβώς τα διπλάσια κυβικά και ροπή από το 650.To 1250 είναι μακράν πιο ροπάτο ακόμα και σε σχέση με ένα cbf 1000. Σίγουρα καλό είναι να έχεις κάποια εμπειρία για να μπορείς να διαχειριστείς τέτοια ροπή. Από πρακτικής απόψεως ακόμα και για ταξίδι δεν λείπόυν από το 650 ούτε τα άλογα ούτε η ροπή. Με 200 αυτό μπορεί να ταξιδεύει όλη μέρα αν εσύ μπορείς.Στην επιλογή μοτοσυκλέτας δεν έχει σημασία μόνο το ποσό που διαθέτεις. Και απο οικονομικής άποψης να το βάλεις το κόστος ανα χιλιόμετρο με το 1250 θα είναι * 1,5 το ίδιο και τέλη και ασφάλιστρα. Τα λέω αυτά γιατί θεωρώ ότι το 650 και το 1250 παρόλη την κοντινή τιμή τους απευθύνονται σε πολύ διαφορετικούς οδηγούς και χαρακτήρες. Πρώτα αποφάσισε τι θέλεις από μια μηχανή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Makisp ευχαριστω για την απαντηση.. Καλα καταλαβες οτι ειμαι ¨λιγο¨ μπερδεμενος. Δεν με ενδιαφερουν οι τελικες , αλλα η ανεση στο ταξιδι για 2 ατομα σε ταχυτητες απο 140- 160 χλμ, οι γρηγορες ρεπριζ ,οταν χρειαζεται για μια γρηγορη προσπεραση π.χ νταλικας και φυσικα οσο το δυνατον καλυτερα - ασφαλεστερα φρενα , για αυτο εχω φαει κολλημα με το c-abs .... Η ροπη του 1250 με ενθουσιαζει γιατι νομιζω οτι θα μπορω να κινουμαι με τις ταχυτητες που προανεφερα δουλευοντας ο κινητηρας σε λιγοτερες στροφες και φυσικα λιγοτερο θορυβο... Απο την αλλη ομως ισώς χασω πολλα στην κινηση στην πολη λογω βαρους ,μεγαλυτερου ογκου , μεγαλυτερης καταναλωσης(;). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Makisp ευχαριστω για την απαντηση.. Καλα καταλαβες οτι ειμαι ¨λιγο¨ μπερδεμενος. Δεν με ενδιαφερουν οι τελικες , αλλα η ανεση στο ταξιδι για 2 ατομα σε ταχυτητες απο 140- 160 χλμ, οι γρηγορες ρεπριζ ,οταν χρειαζεται για μια γρηγορη προσπεραση π.χ νταλικας και φυσικα οσο το δυνατον καλυτερα - ασφαλεστερα φρενα , για αυτο εχω φαει κολλημα με το c-abs .... Η ροπη του 1250 με ενθουσιαζει γιατι νομιζω οτι θα μπορω να κινουμαι με τις ταχυτητες που προανεφερα δουλευοντας ο κινητηρας σε λιγοτερες στροφες και φυσικα λιγοτερο θορυβο... Απο την αλλη ομως ισώς χασω πολλα στην κινηση στην πολη λογω βαρους ,μεγαλυτερου ογκου , μεγαλυτερης καταναλωσης(;). Με το 650 αν πηγαίνεις φορτωμένος και με δεύτερο άτομο με 120 και θες να προσπεράσεις νταλίκα (τόσο ταξιδεύουν αυτές), κατεβάζεις 2 ταχύτητες και την περνάς σβέλτα. Με το 1250 θα έκανες το ίδιο με έκτη αλλά και τί έγινε. Τα 600αρια all arround έχουν όση δύναμη μπορείς να χρειαστείς σε οποιαδήποτε κατάσταση. Το άλλο είναι για γκαυλόγκαζους.Σκέψου ότι ένα αυτοκίνητο για να έχει αντίστοιχες επιδόσεις με το 650 πρέπει να έχει πάνω από 300 άλογα. Πάρε ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο 650 ώστε αν διαπιστώσεις ότι σου είναι λίγο(λογικά και γκαυλόγκαζος να είσαι θα χρεαστείς κανά δύο χρόνια) το δίνεις και παίρνεις το 1250. Σε αυτό το στάδιο το 1250 μόνο μειονεκτήματα θα είχε.Όσο για το combined λένε ότι είναι καλό, αλλά να είναι και λόγος από μόνο του να αγοράσεις μηχανή το βλέπω υπερβολή. Αν ήταν έτσι μόνο honda θα πουλιώντουσταν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες