Jump to content
Orlias

Αγορά πρώτης μοτ/τας

Recommended Posts

Μικρή εισαγωγή ελπίζω χωρίς να κουράσω.Έχω δίπλωμα αυτ/του κ μοτ/τας απ'τα 18 μου(πήρα μέχρι 125 και μετά το αναβάθμισα σε απεριόριστο στα 2 χρόνια) , αλλά οδηγώ καθημερινά από τότε μόνο αυτ/το.Δεν έχω εμπειρία από δίκυκλα λοιπόν(κάτι βόλτες με 50cc αυτόματο scooter δεν το θεωρώ τπτ),σκέφτομαι όμως να πάρω μια μοτ/τα πιθανότατα προς το Πάσχα.Πάντα μικρός έλεγα θα πάρω μια τσόπερ για βόλτα κτλ,αλλά πλέον το σκέφτομαι πιο πρακτικά το θέμα οπότε κλείνω μετά από μήνες ερευνών σε κάτι προς τα 250cc γιατί με καλύπτει στην πόλη κ καμιά κοντινή βόλτα.Ξεκινώ με το σκεπτικό ότι θα τη χρησιμοποιώ από άνοιξη μέχρι φθινόπωρο(εκτός αν μπει το μικρόβιο της μηχανής που μου λένε),θέλω να είναι οικονομικό και εύκολο για αρχάριο και μου αρέσουν τα naked-street.Δεν με νοιάζουν τα γκάζια και ενδιαφέρομαι για αξιοπιστία κ ασφάλεια(π.χ. φρένα) όσο το δυνατόν περισσότερο.Λοιπόν,είχα καταλήξει στο Yamaha YBR 250 αλλά με κρατούσε η ηψηλή τιμή του και δεν προτιμώ μεταχειρισμένο, ώσπου είδα προχτές το νεο SYM Wolf 250 και έπαθα ζημιά! Φαίνεται να έχει όλα όσα ζητάω,μου άρεσε πάρα πολύ οπτικά και έχει super τιμή!Στα 3795 ευρώ μένει αρκετό περιθώριο για ακόμη καλύτερο εξοπλισμό αναβάτη.Θέλω λοιπόν γνώμες για αυτή την επιλογή γενικά και ειδικότερα από άτομα που τυχόν το πήραν ήδη.Αν κάποιοι το έχουν θα εκτιμούσα πολύ ένα feedback για το επόμενο διάστημα,ώστε να έχω μια ιδέα.Θα το δοκιμάσω και εγώ αλλά είμαι τέρμα άπειρος οπότε χρειάζομαι βοήθεια! Ευχαριστώ προκαταβολικά και να 'στε καλά!

Υ.Γ.: Μεγάλο βγήκε και συγνώμη αν σας κούρασα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ολα αυτα που λες ειναι πολυ σωστα και θα συμφωνησω μαζι σου.

αν και δεν ξερω απο μηχανες , σκουτερας γαρ, το συγκεκριμενο μοτο το ειδα και εγω στα νετια και μου αρεσε παρα πολυ. εχω την πεποιθηση οτι θα σε καλυψη απολυτα. η σιμ φτιαχνει αρκετο χρονια τωρα σκουτερ και εχει δειξει πολυ καλα δειγματα, νομιζω οτι δεν θα απογοητευσει κανεναν υποψηφιο αγοραστη. :bruce_h4h:

το γιαμαχα ειναι ενα μπαζο και κοστιζει ενα καρο λεφτα.

και κατι αλλο μην μπεις και εσυ στο τριπακι οτι μονο τα ιαπωνικα αξιζουν, :thumbsdown: την εχουν πατησει πολλοι. :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλα αξίζουν αρκεί τα χέρια σου να πιάνουν... γιατί και στην Honda και στην Kawasaki και σε πολλές ακόμα γνωστές μάρκες θα βρείς

προβλήματα από κατασκευής των μηχανών (μιλάω μόνο για τις μηχανές μικρού κυβισμού μιας και σε αυτόν τον χώρο έχω μηχανή

καθώς και έχω ψαχτεί λιγάκι σχετικά και, ίσως στις μεγαλύτερες να έχουνε την προσοχή που απαιτείτε για την πορεία τους σε βάθος χρόνου).

Η γνώμη μου χωρίς να θέλω να θίξω την επιλογή σου είναι πως αφού δίνεις τόσα λεφτά καλύτερα να πάρεις κάτι το οποίο είναι γνωστό

σαν μάρκα, όχι για να ικανοποιήσεις τον ιάπωνα/γερμανό/ιταλό μέσα σου αλλά για να μπορείς να βρίσκεις εύκολα και άνετα ανταλλακτικά τόσο

στην ελλάδα όσο και στο ίντερνετ για την μηχανή σου. Από έναν αρχάριο(εμένα) σαν και σένα θα σε κλείσω με το να κοιτάξεις και να βάλεις

καινούργια ελαστικά από την πρώτη κιόλας μέρα και φυσικά να ευχαριστηθείς την επιλογή σου. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά.Δεν κολλάω με τις μάρκες απαραίτητα και έμαθα ότι τα SYM σαν scooter τουλάχιστον έχουν καλό όνομα.Επίσης, αυτό με τα νέα λάστιχα απ' την αρχή το έχω ξανακούσει και εγώ.Ανάλογα το πόσο κοστίζουν κτλ θα το κοιτάξω αν είναι απ' την αρχή.Πάντως, ρώτησε σήμερα ο αδερφός μου Θεσ/νίκη σε κάποιο μαγαζί και του είπε θετικά σχόλια και ότι από 3800 το δίνει 3500 μετρητά ή 3600 σε 24 άτοκες.Πολύ καλή τιμή νομίζω,αλλά δεν το είχε εκεί και γενικά πιστεύει ο τύπος ότι δεν θα περπατήσει πολύ γιατί λέει λίγοι θέλουν μηχανή σε τόσο μικρά κυβικά και προτιμούν τα scooter.Και κάτι άλλο!Όλοι σχεδόν να μου λένε πάρε 600+ κυβικά "αληθινή μηχανή" και να σνομπάρουν τα μικρά και μαγκιά και γκάζι κτλ.Έλεος! Αφού είμαι noob και με καλύπτει το 250 για αρχή τι κόλλημα έχουν; :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η σιμ εχει καθιερωθει στην αγορα και πουλαει γιατι εχει καλες τιμες , οποτε δεν θα εχεις προβλημα με τα ανταλλακτικα.

αν σε καλυπτουν τα κυβικα(αυτο θα το αποφασισεις εσυ) κατα την αποψη μου τσιμπα το....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ τις προάλλες πήγα σε ένα μαγαζί και είχε φέρει το sym την προηγούμενη μέρα. Ο υπεύθυνος του μαγαζιού μου είπε ότι το οδήγησε και είναι ένα... αριστούργημα. Στη βιτρίνα είχε και τη cbr 250 και του είπα ότι αυτή είναι η αδυναμία μου και την γλυκοκοιτάζω αρκετό καιρό τώρα. Μου είπε να μην την πάρω γιατί πρώτον είναι ακριβή και δεύτερον έχει κραδασμούς σε αντίθεση με το sym wolf 250 που έχει αντικραδασμικό.

Η αλήθεια είναι ότι συνεχίζει να είναι αδυναμία μου η cbr αλλά το σκέφτομαι σοβαρά και για το wolf (μου άρεσε πολύ επίσης) λόγω της τιμής του. Αν κάνεις κάποιο τεστ drive ή το πάρεις τελικά πριν από μένα (εγώ περιμένω το δίπλωμά μου σε 1-2 βδομάδες), πες μας τις εντυπώσεις σου :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε γαμώτο , εθεάθη νομίζω πριν από κανά μισάωρο στην καλλιρόης sym wolf το 125 αν πρόλαβα να δω καλά (χάθηκε μέσα στην κίνηση,μπορεί να ήταν κ το 250). Είναι κανείς από εδώ ? Αν ναι, περιμένουμε γνώμες :popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως ηρθες στην παρεα μας. Μπραβο για το οριμο της σκεψης σου και με το καλο να παρεις το λυκο σου. Προσωπικα ειμαι υπερ αυτης της κινησης και με τα 250cc του πας ανετα σερρες - θεσσ/νικη και ολους τους γυρω νομους. Για μενα καλυτερα να εχεις ενα 250αρι και να του πιεις το αιμα στα χιλιομετρα και τις βολτες παρα να εχεις ενα 600αρι και να μην μπορεις να του βαλεις λιγη βενζινη για βολτες. Οι καιροι ειναι δυσκολη και οι Σερρες μια μικρη ομορφη πολη που δεν χρειαζεται πολλα cc για να τα γυρισεις ολα. Οσο για την αξιοπιστια του, τα μοτερ αυτα ειναι πιστες αντιγραφες των ιαπωνικων μοτερ οποτε μπορουν να σε εξυπηρετησουν τα μαστορια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας και αρχίζω και νιώθω πιο σίγουρος ότι πρόκειται για μάλλον καλή επιλογή. Φίλε Puma έλεγα προς το Πάσχα να το πάρω,αλλά αν αλλάξει κάτι ή το δοκιμάσω κάπου εννοείται θα σας ενημερώσω για εντυπώσεις.Επίσης, είμαι κάπου στα 68-70 κιλά και ύψος αν θυμάμαι καλά 1,75-1,77 οπότε θεωρείται βαριά στα 163kg για μένα; Μην δεν μπορώ να την φέρω βόλτα! Χε χε! :2funny: Πολύ noobάδικη η ερώτηση μου αλλά σαν άπειρος νιώθω (έτσι που τις βλέπω) ότι όλες είναι βαριές!Εν κινήση βέβαια άλλη αίσθηση λογικά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας και αρχίζω και νιώθω πιο σίγουρος ότι πρόκειται για μάλλον καλή επιλογή. Φίλε Puma έλεγα προς το Πάσχα να το πάρω,αλλά αν αλλάξει κάτι ή το δοκιμάσω κάπου εννοείται θα σας ενημερώσω για εντυπώσεις.Επίσης, είμαι κάπου στα 68-70 κιλά και ύψος αν θυμάμαι καλά 1,75-1,77 οπότε θεωρείται βαριά στα 163kg για μένα; Μην δεν μπορώ να την φέρω βόλτα! Χε χε! :2funny: Πολύ noobάδικη η ερώτηση μου αλλά σαν άπειρος νιώθω (έτσι που τις βλέπω) ότι όλες είναι βαριές!Εν κινήση βέβαια άλλη αίσθηση λογικά...

*Εν κινήσει :oops:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια εχω μεγαλο προβλημα θελω μηχανη για να πηγαινοερχομαι στην δουλεια και για διαφορες βολτες αλλα το θεμα ειναι οτι κωλησα εδω και καιρο και δεν μπορω να αποφασησω ποια ...ειμαι αναμεσσα σε yamaha xtx660 και σε kawasaki z750 ξερω οτι ειναι διαφορετικης κατηγοριας αλλα αυτα τα δυο μου αρεσουν πολυ..και μου χρειαζεται για αποστασεις 30 με 40 χιλιομετρα την ημερα ...τι λετε???εδω και 5 μηνες δεν μπορω να αποφασησω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλη η επιλογη! Αλλα θα σου προτεινω το εξης!

Αργα η γρηγορα δεν θα σε καλυπτει πια στις αναγκες σου και θα θες να πας στα 600cc...

Για αρχη θα σου φανει τελειο αλλα με τον καιρο ΙΣΩΣ δεις πως θες κατι μεγαλυτερο μιας και θα αποκτησεις εξοικειωση με την μοτο.

Το οτι θα παρατησεις το αμαξι ειναι δεδομενο :P

Γιατι δεν παιρνεις κατι συμπλεκταρισμενο στα ιδια κυβικα? Ωστε να μαθεις να χειριζεσαι τον συμπλεκτη, γιατι αν αποφασησεις να παρεις μεγαλυτερη μηχανη (αν παρεις τον λυκο) εκει τα πραγματα θα ειναι πιο δυσκολα.. Εκτος αν παρεις mega-scooter! :uglystupid2:

Τροποποιήθηκε από τον anotherface

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε anotherface το wolf για το οποίο μιλάει ο orlias είναι με συμπλέκτη. Μήπως εννοούσες κάτι άλλο;

@orlias τώρα που το ξαναπρόσεξα τα σπεκς του παρατηρώ ότι έχει μικρές λεπτομέρειες όπως ρυθμιζόμενες

μανέτες πραγματάκια που δεν βρίσκεις σε στοκ μηχανάκια από ιάπωνες. Επιπλέον το μοτο συγκρίνεται άμεσα

με το cbr 250 από ότι κατάλαβα και σε αυτήν την τιμή απλά δεν έχει αντίπαλο για αυτά που προσφέρει.

Τα μικρά μηχανάκια είναι ότι καλύτερο από άποψη κατανάλωσης/συντήρησης από εκεί και πέρα αν θές πάνω

από 150χλμ/ώρα ταχύτητα ή θες να βάζεις δεύτερο άτομο και πράγματα πάνω με φυσιολογικές ταχύτητες, τότε πας

αναγκαστικά για την συγκεγκριμένη κατηγορία μοτό στα 600cc και πάνω.

Οπότε καλό είναι να δείς τι περίπου θα χρειαστείς αν και από ότι λές έχεις και αμάξι στο οποίο βασίζεσαι.... απλά σκέψου

και την περίπτωση να θές μετά να κυκλοφορείς μόνο με την μηχανή και όχι με το αμάξι σου και να πάρεις πράγματα... χεχε

Αυτό με τα λάστιχα στο είπα γιατί το αντιμετώπισα και εγώ στο cbrαράκι μου με τις πρώτες βροχές με τον άσχημο τρόπο.

Αυτά, καλη αγορά και καλές βόλτες όποτε και εάν το πάρεις! Και πάντα γερός! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά πήρα γνωστό περιοδικό (δεν λέω όνομα μην θεωρηθεί διαφήμιση) και έχει παρουσίαση και πρώτη δοκιμή το Wolf 250 που με ενδιαφέρει και συζητάμε εδώ. Γενικά, λέει πάρα πολύ καλά σχόλια και αξίζει να το διαβάσετε όσοι ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο μοντέλο.Αν θέλετε μπορώ να σας πω σε pm το τεύχος του περιοδικού. Πάντως, εγώ σχεδόν είμαι σίγουρος πλέον ότι θα με καλύπτει και με βλέπω να το παίρνω τελικά. :) Βέβαια θα συνεχίσω ττην έρευνα για το συγκεκριμένο και θα επιδιώξω να το δω και από κοντά. Έτσι και αλλιώς προς το Πάσχα λέω να κινηθώ για την αγορά του. Θα σας κρατώ ενήμερους! Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε anotherface το wolf για το οποίο μιλάει ο orlias είναι με συμπλέκτη. Μήπως εννοούσες κάτι άλλο;

Γιατι μου εχει κατσει πως ειναι αυτοματο?? :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το wolf ειναι πανεμορφο. Παντως ειμαι περιεργος πως θα ειναι συγκριτικα τα wolf, ybr kai cbf για ατομο του 1.90.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι μου εχει κατσει πως ειναι αυτοματο?? :think:

και μενα επισης.

τωρα που το ειδα ομως φενεται πολυ ωραιο!!!!

Τροποποιήθηκε από τον alexone

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά.Δεν κολλάω με τις μάρκες απαραίτητα και έμαθα ότι τα SYM σαν scooter τουλάχιστον έχουν καλό όνομα.Επίσης, αυτό με τα νέα λάστιχα απ' την αρχή το έχω ξανακούσει και εγώ.Ανάλογα το πόσο κοστίζουν κτλ θα το κοιτάξω αν είναι απ' την αρχή.Πάντως, ρώτησε σήμερα ο αδερφός μου Θεσ/νίκη σε κάποιο μαγαζί και του είπε θετικά σχόλια και ότι από 3800 το δίνει 3500 μετρητά ή 3600 σε 24 άτοκες.Πολύ καλή τιμή νομίζω,αλλά δεν το είχε εκεί και γενικά πιστεύει ο τύπος ότι δεν θα περπατήσει πολύ γιατί λέει λίγοι θέλουν μηχανή σε τόσο μικρά κυβικά και προτιμούν τα scooter.Και κάτι άλλο!Όλοι σχεδόν να μου λένε πάρε 600+ κυβικά "αληθινή μηχανή" και να σνομπάρουν τα μικρά και μαγκιά και γκάζι κτλ.Έλεος! Αφού είμαι noob και με καλύπτει το 250 για αρχή τι κόλλημα έχουν; biggrin.gif

Θέλουν ντε και καλά να σε πείσουν να πάρεις τη μηχανή που έχουν αυτοί για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους και να αισθανθούν ότι έχουν το super εργαλείο! Γι' αυτό και βλέπεις να σου λένε " Πάρε vstrom φίλε, τίμιο εργαλείο και στην κίνηση πάει σαν παπί" ή " varadero φίλε varadero, δεν σπάει, δεν χαλάει δεν καίει τίποτααα!" ( κι ας τους έχεις πει ότι είσαι άπειρος στις μηχανές)! Πάρε αυτό που σου αρέσει και τραβάει η ψυχούλα σου και ασε να λένε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Saber rider μάλλον έτσι είναι γι' αυτό καταλήγω προς το Wolfάκι!Να το χαρώ σαν πρώτη μου μηχανή αγορασμένη με λεφτά που δούλεψα,να μάθω να οδηγώ σε πραγματικές συνθήκες μαζεύοντας εμπειριές και σιγά σιγά να κάνω και τις κοντινές εκδρομούλες μου που τόσο θαυμάζω και ζηλεύω (με καλή έννοια),με όσα διαβάζω στα αντίστοιχα θέματα.Αργότερα,αν μπει το μικρόβιο για τα καλά βλέπουμε για κάτι μεγαλύτερο με την κοπέλα μου με σκοπό μεγαλύτερες βόλτες-ταξίδια. Βρήκα π.χ.ένα Aprilia Pegaso Trail του 2009 με 4022 χλμ. στα 4300 Ευρώ και λέω μπας και έχουν δίκαιο τελικά... να πάρω ένα τέτοιο πιο άνετα και για τα μελλοντικά σχέδια κτλ, αλλά ξεφεύγει όμως απ' το αρχικό σκεπτικό μου.Να είμαι ειλικρινής με τρομάζει κιόλας ο συνδυασμός άπειρος με 650 κυβικά... Τελος πάντων, ξέφυγα και έγινε έκθεση προβληματισμών και ιδεών πάλι. :blush: Τέλος, ορίστε ένα link όπου έχει δημοσιευτεί πλέον το άρθρο της δοκιμής του Wolf απ'το περιοδικό που έλεγα πριν λίγες μέρες. :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα είδα ότι κάτι δεν έγινε σωστά και δεν φάνηκε το link. Ορίστε έστω και με καθυστέρηση!

http://www.mototriti..._news/88319.asp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Saber rider μάλλον έτσι είναι γι' αυτό καταλήγω προς το Wolfάκι!Να το χαρώ σαν πρώτη μου μηχανή αγορασμένη με λεφτά που δούλεψα,να μάθω να οδηγώ σε πραγματικές συνθήκες μαζεύοντας εμπειριές και σιγά σιγά να κάνω και τις κοντινές εκδρομούλες μου που τόσο θαυμάζω και ζηλεύω (με καλή έννοια),με όσα διαβάζω στα αντίστοιχα θέματα.Αργότερα,αν μπει το μικρόβιο για τα καλά βλέπουμε για κάτι μεγαλύτερο με την κοπέλα μου με σκοπό μεγαλύτερες βόλτες-ταξίδια. Βρήκα π.χ.ένα Aprilia Pegaso Trail του 2009 με 4022 χλμ. στα 4300 Ευρώ και λέω μπας και έχουν δίκαιο τελικά... να πάρω ένα τέτοιο πιο άνετα και για τα μελλοντικά σχέδια κτλ, αλλά ξεφεύγει όμως απ' το αρχικό σκεπτικό μου.Να είμαι ειλικρινής με τρομάζει κιόλας ο συνδυασμός άπειρος με 650 κυβικά... Τελος πάντων, ξέφυγα και έγινε έκθεση προβληματισμών και ιδεών πάλι. :blush: Τέλος, ορίστε ένα link όπου έχει δημοσιευτεί πλέον το άρθρο της δοκιμής του Wolf απ'το περιοδικό που έλεγα πριν λίγες μέρες. :bye:

φίλε πρόταση μη πας για καινούργιο. όταν θελήσεις να το αντικαταστήσεις με το επόμενο σου θα χάσεις 1. συνολικά λεφτά από την αντικατάσταση τα οποία μπορεί να είναι και πάνω από 50% από την αγορά και 2.από την αξία μεταπώλησης του sym wolf

αγοράζουμε καινούργιο(γι αυτούς που τους ενδιαφέρει να μη βγουν χαμένοι από μια πιθανή μελλοντική αγοραπωλησία)μόνο όταν θέλουμε να το παντρευτούμε..

πρόταση προς μελέτη http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1904085/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου doctora το YBR ήταν το πρώτο που κοιτούσα αλλά είναι τσιμπημένο για καινούργιο. Σκέφτηκα για μεταχειρισμένο, μετά όμως είδα τον λύκο και η τιμή του για καινούργιο νομίζω είναι πολύ δελεαστική! Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ψήνομαι για καινούργιο πιο πολύ γιατί είμαι νέος και θα ήθελα να περάσει απ 'τα χέρια μου ότι και να πρόκειται να πάθει χεχε... Επίσης,μου δημιουργεί μια αίσθηση επιπλέον σιγουριάς το καινούργιο αλλά βέβαια σ' αυτό σίγουρα παίζει ρόλο η έλλειψη εμπειρίας μου. Σ' ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου και την συμβουλή σου! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα παιδία!!!Είμαι καινούργιος εδώ στο forum και γενικώς καινούργιος στις μηχανές(τωρα βγάζω δίπλωμα) και θέλω την βοήθεια σας στο θέμα αγοράς μηχανής.Έχω ήδη καταλύξει να πάρω μηχανή 125cc και αυτή που μου αρέσει πολυ είναι η SYM WOLF 125cc.Απλά δεν ξέρω αν αξίζει σαν εταιρεία. τι προτείνεται εσείς??

Επίσης έψαχνα μήπως και βρω το WOLF 125cc μεταχειρησμένο αλλα δεν το βρήκα κάπου..Μήπως το δίνει κανείς?Σκεφτομαι να το πάρω καινούργιο,αλλα άμα το έβρισκα σε καλη κατάσταση μεταχειρησμένο δεν θα με χαλαγε :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα παιδία!!!Είμαι καινούργιος εδώ στο forum και γενικώς καινούργιος στις μηχανές(τωρα βγάζω δίπλωμα) και θέλω την βοήθεια σας στο θέμα αγοράς μηχανής.Έχω ήδη καταλύξει να πάρω μηχανή 125cc και αυτή που μου αρέσει πολυ είναι η SYM WOLF 125cc.Απλά δεν ξέρω αν αξίζει σαν εταιρεία. τι προτείνεται εσείς??

Επίσης έψαχνα μήπως και βρω το WOLF 125cc μεταχειρησμένο αλλα δεν το βρήκα κάπου..Μήπως το δίνει κανείς?Σκεφτομαι να το πάρω καινούργιο,αλλα άμα το έβρισκα σε καλη κατάσταση μεταχειρησμένο δεν θα με χαλαγε :P

επειδη εχω καταληξει και εγω σε 125 βαση της χρησης που θα κανω ειμαι μεταξυ 2. το wolf 125 η το varadero 125??????ποιο πολυ με ψηνει το varadero ψυγειο πισω δυσκοφρενα 16ιππους αν δεν κανω λαθος αλλα και το sym πολυ ομορφο ρε γαμωτο!!!!θα σκασω!!τα θελω και τα δυο και ας ειναι αμαρτωλο.

επισης αν χτυπησεις στο car . gr υπαρχει ενα sym wolf 125 μεταχειρισμενο στον πυργο ηλειας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα