Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Βοήθεια, μου την πέσανε η Πάολα και η Χάρυβδη.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) - Η γυναίκα μου με είπε λιγούρη κι αχόρταγο. - Κι εσύ, τί είπες ; - Να πάρει τις φίλες της από το κρεβάτι και να φύγουν................ Σε είδα ... Ήσουν γυμνός στο Σύνταγμα κ έτρεχες ανάμεσα σε αστυνόμους. Σε σκέφτομαι συνέχεια ... Αν το διαβάσεις απάντησε μου. Άνγκελα ...................... -Να σου πω ενα αστειο ? -Πες -Βυζι -Δεν το πιασα -Κ ουτε προκειται, έτσι που είσαι ρε μαλάκ@ Γιούνγκερ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2012 από τον nxcbr 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 -Τί κάνεις; -Έχω νεύρα. -Περίοδος; -Όχι, αλλά με μουνόπανο έχει να κάνει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Είναι κάποιες τόσο όμορφες, που έχουν φιλήσει όλους τους βάτραχους και τώρα αρχίζουν και την πέφτουν και στα 3 γουρουνάκια. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Δεν υπάρχουν άσχημες γκόμενες. Απλά μερικοί άντρες, δεν πίνουν Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Για την συμπεριφορά μας εξαρτάται ποιόν έχουμε απέναντί μας. Εάν σε κατουρήσει μωρό, είναι γούρι. Εάν σε κατουρήσω εγώ, είναι ανωμαλία 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Λένε το σκύλο καλύτερο φίλο του ανθρώπου. Μαλακίες..ούτε ο χειρότερος εχθρός σου δεν σε κοιτάει στα μάτια, ενώ χέζει το χαλί σου.! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 ................. Όταν πρήζεται το στήθος της γυναίκας,είναι ένδειξη ότι όπου να'ναι θα πρηστούν και τα αρχίδια του άντρα................. Καμακι στη σερβιτορα. "Ερχεσαι συχνα εδω;" Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Μη σπαμαρεις το θεμα!!!! οεο?? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 ................. Ευτυχώς που μπαίνει και καμιά κατσαρίδα σπίτι και βλέπουμε ποιος είναι ο άντρας εδώ μέσα. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Ουτε ο ksino να ησουν στο θρεντ με τις γρηγορες απαντησεις!!!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Με την κοπέλα μου, επιδιώκουμε να παίζουμε ρόλους όταν κάνουμε σεξ. Αγαπημένος της ρόλος είναι μια γυναίκα που υποφέρει από ημικρανίες. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Τον αυτοματο εβαλες???Εχω ορεξη για πειραγμα.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Τον αυτοματο εβαλες??? χαχαχαχαχα Πάντως το φόρουμ, ξέρει τι λέει. Στο προφίλ μου γράφει Περισσότερο "ενεργός" στο : Γενική συζήτηση Ούτε όταν είχα γαστρεντερίτιδα δεν είχα ενεργηθεί τόσο πολύ. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Πες μας πιο ανταγωνιστικο φορουμ σε πληρωνει! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Πες μας πιο ανταγωνιστικο φορουμ σε πληρωνει! χαχαχαχα Μην ανησυχείς, μάλλον περνάω προκλιμακτηριακή περίοδο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Δεν ηξερα οτι διαβαζεις εκτος του να γραφεις κιολας!!!! (μαλλον εχω ορεξη για πειραγμα) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Ένα τελευταίο και καλό, γιατί το γάμησα και ψόφησε, κι αύριο δεν θα ξυπνάω για την δουλειά. ................ Μερικές, όχι ότι είσαστε παχουλές... Αλλά "Βρε κοριτσα, καμια φορά διαλεγετε λάθος νουμερο σουτιέν και απο την πιεση, εμφανιζεται μισο κωλομερι πλαι στη μασχαλη σας. ΜΗ!! Don't!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Εγω με αυτα που διαβαζω ουτε μεθαυριο δεν ξυπναω...... Καληνυχτα φιλε μου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μια νέα υπηρεσία αποκλειστικά από το mybike.Η Πάολα καθαρίζει δωρεάν την οθόνη του υπολογιστή σας... http://www.pinnokio.gr/Uploads/flash/screenclean%5B1%5D.swf Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2012 από τον efkola 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Λεω και γω θα βγει η Παολα..... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Γεωγραφία της γυναίκας Μεταξύ 18 και 25 ετών, μια γυναίκα είναι σαν την αφρικανική ήπειρο: η μισή έχει ήδη ανακαλυφθεί, η υπόλοιπη μισή έχει κρυμμένες άγριες ομορφιές και γόνιμο δέλτα. Μεταξύ 26 και 35, μια γυναίκα είναι όπως η Βόρεια Αμερική: σύγχρονη, αναπτυγμένη, πολιτισμένη και ανοιχτή σε διαπραγματεύσεις, με αντάλλαγμα τα χρήματα. Μεταξύ 36 και 40 είναι σαν την Ινδία: ζεστή, χαλαρωτική και σίγουρη για την ομορφιά της. Μεταξύ 41 και 50, μια γυναίκα είναι σαν τη Γαλλία: λίγο γερασμένη, αλλά εξακολουθεί να είναι ελκυστική και ενδιαφέρουσα. Μεταξύ 51 και 60 είναι σαν τη Γιουγκοσλαβία: έχασε την μάχη, είναι προβληματισμένη από τα φαντάσματα του παρελθόντος, αλλά εργάζεται για την ανοικοδόμηση. Μεταξύ 61 και 70 είναι σαν τη Ρωσία: ευρύχωρη, χωρίς σύνορα. Το (χιόνι ) όμως κρύβει ακόμη μεγάλα πλούτη. Μεταξύ 71 και 80, μια γυναίκα είναι σαν τη Μογγολία: με ένδοξο παρελθόν γεμάτο νίκες, αλλά με λίγες ελπίδα για το μέλλον. Μετά από 81 χρόνια, είναι σαν το Αφγανιστάν σχεδόν ο καθένας ξέρει πού βρίσκεται, αλλά κανείς δεν θέλει να πάει εκεί. Η γεωγραφία του άνδρα : Μεταξύ 15 και 80, ο άνδρας είναι σαν την Κούβα: κυβερνιέται από ένα μόνο ..... μέλος............... 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 nxcbr θέλω αυτόγραφο ρε φίλε... - Που ήσουν τόση ώρα ; - Ααααχ, στο κομμωτήριο να γίνω όμορφη :) - Και τι έγινε ήταν κλειστό ; 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 -πες το πάτερ ημών -δεν το θυμάμαι καλά, θύμησέ μου το ρεφρέν Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 nxcbr θέλω αυτόγραφο ρε φίλε... - Που ήσουν τόση ώρα ; - Ααααχ, στο κομμωτήριο να γίνω όμορφη :) - Και τι έγινε ήταν κλειστό ; χαχαχαχχ Γαμάτω ; Έτσι και το πεις σε γκόμενα, βρες τρύπα να κρυφτείς, μετά. Τα εύσημα ανοίκουν σε άλλους, 2-3 είναι δικά μου. Τα υπόλοιπα είναι αυτό που λέμε και στο Ελλάντα clopyright. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες