fotisz750 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) εχοντας οδηγησει ολα τα street μηχανακι (πλην shiver και 696- το 695 ομως ναι) εχω να σου πω οτι το street triple ειναι η απιχτο σε σχεση με τα αλλα(κυριως τα γιαπωνεζικα). ειναι παναλαφρο με φοβερη δυναμη σε οοοοοοολες τις στοφες μεχρι τα κοκκινα! υπερστριφτερο με παρα πολυ καλα φρενα(ειδικα το r) και πλαισιο κατευθειαν απο το supersport μοντελο της(daytona 675)! γενικα ειναι πολυ πιο fun bike απο τα αλλα! ειχα z750 πιο πριν και πιστεψε με τα μηχανακια δεν εχουν καμια σχεση παρολο που προοριζονυ=ται για τον ιδιο σκοπο! τα μονα κακα ειναι οτι δεν στριβει πολυ το τιμονι και δεν βολευει και πολυ στην κινηση και το καλοκαιρι η ζεστη απο τις εξατμισεις ειναι αφορητη! ειναι πολυ διαφορετικο απο τ αλλα εμφανισιακα(ή θα το λατρεψεις ή θα το μισησεις-δεν γινεται αλλιως). το μονο συν που βαζω στο χονδα ειναι τα γ=φρενα με το c-abs!!! κατα τα αλλα ειναι πισω σε ολα(α ναι και αξιοπιστια)! ΤΕΛΕΙΟ ηταν και το 695 μονστερ που οδηγησα αλλα σε δυναμη ειναι αρκετα ψοφιο-πολυ παρεξηγημενο κατ εμε!!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2011 από τον fotisz750 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τι ακριβώς λέει αυτή η λίστα; Λεει τη γνωμη μου για το ποια ειναι τα καλυτερα 600αρια γυμνα στην κατηγορια.Αρχιζοντας απο πανω φυσικα. ΥΓ Το monsteraki το αφησα απεξω λογω ιπποδυναμης και μονο. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2011 από τον streetwise Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Τι ακριβώς λέει αυτή η λίστα; Λεει οτι το GSR ειναι 5ο,δεν μας χαλασε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Ααα οκ. Αν μιλάμε για την προσωπική σου γνώμη, ναι είναι σωστή σαν λίστα. Πάνο, εσύ σκάσε! Δεν ξέρεις... Οδηγάς το 5ο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Ααα οκ. Αν μιλάμε για την προσωπική σου γνώμη, ναι είναι σωστή σαν λίστα. Πάνο, εσύ σκάσε! Δεν ξέρεις... Οδηγάς το 5ο!!! μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Η άποψη σου είναι ότι έχει εξαιρετικά κρατήματα λόγω του ABS;;; Εμπεριστατομένη άποψη! Καλύτερο και δυνατότερο στην κατηγορία του και πιο πάνω γράφεις για επιδόσεις με 100 άλογα και 225+ τελική...; Καλό! Τρελό νεύρο το Hornet; Το Hornet έχει το πιο γραμμικό γκάζι στην κατηγορία του. Το σπάσιμο είναι πιο ήπιο από το GSR, FZ6... Και ακόμη πιο κάτω λες ότι το πιο δυνατό SS είναι το 636; Έχεις ακούσει κάτι για Daytona 675; ή για R6; ολα παρομοιοτηπα ειναι... τωρα τι σ εχει ποιασει με το hornet δεν ξερω... εχει ροπη στα ψηλα και οχι στα χαμηλα και τραβα δες βιντεο π ανεβασα που εχει κοφτη στα 230... και ολα τα αλλα εκει εχουν... και το abs του ειναι πολυ καλο και κρατιματα εχει ... ολα παροποιοτυπα ειναι και πραγματι η honda εκανε ενα καλο βημα σ αυτη τ κατηγορια.. και ομορφο ειναι .... δεν καταλαβενω π κολας... και κοιτα αυτο το βιντεο.. το καντραν ειναι πολυ ωραιο της ZX.. και το ιδιο φαινομενο εχουμε και εδω.. που ειναι πιο δυνατο πιστευω το kawasaki.. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ : http://www.honda-motorcycles.gr/inner2.cfm?menu_id=2&moto_id=6&model_id=248&action=tech&model_year=2011 ΕΔΩ : http://www.suzuki.gr/motos/model.php?cat=91 ΕΔΩ: http://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/street/fz6-nhg.aspx?view=techspecs Kαταλαβες γιατι ειναι το δυνατοτερο το HONDA??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 ολα παρομοιοτηπα ειναι... τωρα τι σ εχει ποιασει με το hornet δεν ξερω... εχει ροπη στα ψηλα και οχι στα χαμηλα και τραβα δες βιντεο π ανεβασα που εχει κοφτη στα 230... και ολα τα αλλα εκει εχουν... και το abs του ειναι πολυ καλο και κρατιματα εχει ... ολα παροποιοτυπα ειναι και πραγματι η honda εκανε ενα καλο βημα σ αυτη τ κατηγορια.. και ομορφο ειναι .... δεν καταλαβενω π κολας... και κοιτα αυτο το βιντεο.. το καντραν ειναι πολυ ωραιο της ZX.. και το ιδιο φαινομενο εχουμε και εδω.. που ειναι πιο δυνατο πιστευω το kawasaki.. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ : http://www.honda-motorcycles.gr/inner2.cfm?menu_id=2&moto_id=6&model_id=248&action=tech&model_year=2011 ΕΔΩ : http://www.suzuki.gr/motos/model.php?cat=91 ΕΔΩ: http://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/street/fz6-nhg.aspx?view=techspecs Kαταλαβες γιατι ειναι το δυνατοτερο το HONDA??? Έγινε... καληνύχτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 ολα παρομοιοτηπα ειναι... τωρα τι σ εχει ποιασει με το hornet δεν ξερω... εχει ροπη στα ψηλα και οχι στα χαμηλα και τραβα δες βιντεο π ανεβασα που εχει κοφτη στα 230... και ολα τα αλλα εκει εχουν... και το abs του ειναι πολυ καλο και κρατιματα εχει ... ολα παροποιοτυπα ειναι και πραγματι η honda εκανε ενα καλο βημα σ αυτη τ κατηγορια.. και ομορφο ειναι .... δεν καταλαβενω π κολας... και κοιτα αυτο το βιντεο.. το καντραν ειναι πολυ ωραιο της ZX.. και το ιδιο φαινομενο εχουμε και εδω.. που ειναι πιο δυνατο πιστευω το kawasaki.. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ : http://www.honda-motorcycles.gr/inner2.cfm?menu_id=2&moto_id=6&model_id=248&action=tech&model_year=2011 ΕΔΩ : http://www.suzuki.gr/motos/model.php?cat=91 ΕΔΩ: http://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/street/fz6-nhg.aspx?view=techspecs Kαταλαβες γιατι ειναι το δυνατοτερο το HONDA??? Τίποτα δεν με έχει πιάσει με το Hornet. Είναι από τα καλύτερα μηχανάκια στην κατηγορία αλλά όχι το καλύτερο. Η ροπή του και το γκάζι του όπως είπα είναι το πιο γραμμικό στην κατηγορία του. Το τρελό νεύρο που το είδες; Έχεις οδηγήσει; Έχω οδηγήσει 3 μοντέλα Hornet. Στα 230 δεν έχουν κόφτη... Εσύ αν κρίνεις από τα video του youtube ένα μηχανάκι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο... Και είναι και λάθος ευαγγέλιο... Και όλα τα άλλα, όχι δεν έχουν εκεί κόφτη... Το δικό μου χτυπάει 240 τελικές και είναι από τα πιο αργά GSR... Άλλοι βαράνε και πιο πάνω. Το ότι έχει ABS που κολλάει με τα κρατήματα; Το video για το ZX-10; Ωραίο ε; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ 636 που είπες πριν ότι είναι το δυνατότερο;;; Τα link δεν τα σχολιάζω καν... Συγκρίνεις το Bandit με το Hornet... Καλή φάση!!! :surrender: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Ασε τα γατακια μωρε, απλα ειναι τοσο μεγαλο το αντιχοντικο μενος τους και δε μπορουν να παραδεχθουν οτι το χορνετ ειναι το καλυτερο με διαφορα γιαπωνεζικο γυμνο εξακοσαρι.Μια φορα η honda τους κερδισε σε ολα(ιπποδυναμη,αναρτησεις,φρενα,usd εχει το μηχανακι,ελαφρυτερο βαρος τα παντα ολα) και δε μπορουν να το παραδεχθουν.Μην ασχολεισε με μηχανακια που εχουν καταργηθει καταρχην. ΥΓ Τελικα παλι ξανασχοληθηκαμε με το γουσουαρ 600 λολ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τίποτα δεν με έχει πιάσει με το Hornet. Είναι από τα καλύτερα μηχανάκια στην κατηγορία αλλά όχι το καλύτερο. Η ροπή του και το γκάζι του όπως είπα είναι το πιο γραμμικό στην κατηγορία του. Το τρελό νεύρο που το είδες; Έχεις οδηγήσει; Έχω οδηγήσει 3 μοντέλα Hornet. Στα 230 δεν έχουν κόφτη... Εσύ αν κρίνεις από τα video του youtube ένα μηχανάκι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο... Και είναι και λάθος ευαγγέλιο... Και όλα τα άλλα, όχι δεν έχουν εκεί κόφτη... Το δικό μου χτυπάει 240 τελικές και είναι από τα πιο αργά GSR... Άλλοι βαράνε και πιο πάνω. Το ότι έχει ABS που κολλάει με τα κρατήματα; Το video για το ZX-10; Ωραίο ε; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ 636 που είπες πριν ότι είναι το δυνατότερο;;; Τα link δεν τα σχολιάζω καν... Συγκρίνεις το Bandit με το Hornet... Καλή φάση!!! :surrender: Εντάξει ρε συ Οδυσσέα ηρέμησε. Το παλικαράκι λογικά δεν γνωρίζει και λέει για αυτά που "άκουσε". Από το σχόλιό του και μόνο ότι έχει καλά κρατήματα λόγω abs μπορείς να καταλάβεις ότι τα έχει λίγο μπερδεμένα στο μυαλό του. Έχει την εντύπωση ότι τα κρατήματα έχουν να κάνουν με το abs... τι να πεις τώρα και από που να αρχίσεις; Όσο για τα βιντεάκια μην δίνεται σημασία ο καθένας μπορεί να βγάλει ό,τι βιντεάκι θέλει. Υπάρχει βίντεο με gsr που βγάζει τελική 268 αλλά μόνο μαμά δεν είναι... ε να το ποστάρω και να λέω ότι το gsr πάει τόσο μόνο γελοίο είναι! Και για να τελειώνουμε: Και οι δύο μηχανές είναι παραπλήσιων δυνατοτήτων και το ποια θα πάρεις εξαρτάται από την αισθητική και μόνο! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2011 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Ασε τα γατακια μωρε, απλα ειναι τοσο μεγαλο το αντιχοντικο μενος τους και δε μπορουν να παραδεχθουν οτι το χορνετ ειναι το καλυτερο με διαφορα γιαπωνεζικο γυμνο εξακοσαρι.Μια φορα η honda τους κερδισε σε ολα(ιπποδυναμη,αναρτησεις,φρενα,usd εχει το μηχανακι,ελαφρυτερο βαρος τα παντα ολα) και δε μπορουν να το παραδεχθουν.Μην ασχολεισε με μηχανακια που εχουν καταργηθει καταρχην. ΥΓ Τελικα παλι ξανασχοληθηκαμε με το γουσουαρ 600 λολ Δεν ασχοληθήκαμε με το GSR ρε φίλε. Δεν είπα πουθενά τίποτα για το GSR. Με αναβάτη GSR ναι. Μας κέρδισε σε όλα, δύσκολα φιλαράκι. Ιπποδύναμη... μπα. Αναρτήσεις ναι, ας όψεται το USD μπροστά. Πίσω χλομό. Και τέλος, ποιός σου είπε ότι το GSR καταργήθηκε; Απλά κανείς δε μιλάει για το καινούργιο γιατί δεν θα υπάρχει τρύπα να κρυφτείτε... ;) ;) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Βαριεμαι τοσο πολυ τους ισχυρογνωμονες και αυτους που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν.ΤΟ GSR 600 καταργηθηκε ειπα! Οσο για την ιπποδυναμη ξαναδιαβασε κανενα specs σε ΟΠΟΙΟ περιοδικο ή site θες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Δε χρειάζεται... Εγώ βλέπω τι γίνετε στο δρόμο και την πίστα. Άσε που τα έχω διαβάσει προ πολλού. Δεν καταλαβαίνω όμως που βλέπεις την ισχυρογνωμοσύνη;;; Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζετε; Και άμα ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΟΚ!!! Αν το είπες ΕΣΥ, όντως έτσι θα είναι. Με τον ίδιο τρόπο που καταργήθηκε και το Ninja ας πούμε γιατί του άλλαξαν μοτέρ... Και άλλα πολλά μηχανάκια που καταργήθηκαν. Για να μην πιάσουμε τα αυτοκίνητα που έχουν καταργηθεί έτσι; Σχεδόν όλα καταργήθηκαν... Φαίνεται ποιός κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Δεν μίλησα πουθενά για το GSR ξαναλέω... Honda Hornet! The best bike ever! :clapping2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 ολα παρομοιοτηπα ειναι... τωρα τι σ εχει ποιασει με το hornet δεν ξερω... εχει ροπη στα ψηλα και οχι στα χαμηλα και τραβα δες βιντεο π ανεβασα που εχει κοφτη στα 230... και ολα τα αλλα εκει εχουν... και το abs του ειναι πολυ καλο και κρατιματα εχει ... ολα παροποιοτυπα ειναι και πραγματι η honda εκανε ενα καλο βημα σ αυτη τ κατηγορια.. και ομορφο ειναι .... δεν καταλαβενω π κολας... και κοιτα αυτο το βιντεο.. το καντραν ειναι πολυ ωραιο της ZX.. και το ιδιο φαινομενο εχουμε και εδω.. που ειναι πιο δυνατο πιστευω το kawasaki.. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ : http://www.honda-motorcycles.gr/inner2.cfm?menu_id=2&moto_id=6&model_id=248&action=tech&model_year=2011 ΕΔΩ : http://www.suzuki.gr/motos/model.php?cat=91 ΕΔΩ: http://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/street/fz6-nhg.aspx?view=techspecs Kαταλαβες γιατι ειναι το δυνατοτερο το HONDA??? Αντε γεια!!!!! M'αρεσει που κατα καποιο τροπο παραδεχεστε οτι αλλα ειναι καλυτερα,αλλα επιμενετε να παρουν ολοι αυτο που εσεις καβαλατε ή θα θελατε να καβαλησετε........φουλ της αντικειμενικοτητας!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strummer4 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Τίποτα δεν με έχει πιάσει με το Hornet. Είναι από τα καλύτερα μηχανάκια στην κατηγορία αλλά όχι το καλύτερο. Η ροπή του και το γκάζι του όπως είπα είναι το πιο γραμμικό στην κατηγορία του. Το τρελό νεύρο που το είδες; Έχεις οδηγήσει; Έχω οδηγήσει 3 μοντέλα Hornet. Στα 230 δεν έχουν κόφτη... Εσύ αν κρίνεις από τα video του youtube ένα μηχανάκι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο... Και είναι και λάθος ευαγγέλιο... Και όλα τα άλλα, όχι δεν έχουν εκεί κόφτη... Το δικό μου χτυπάει 240 τελικές και είναι από τα πιο αργά GSR... Άλλοι βαράνε και πιο πάνω. Το ότι έχει ABS που κολλάει με τα κρατήματα; Το video για το ZX-10; Ωραίο ε; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ 636 που είπες πριν ότι είναι το δυνατότερο;;; Τα link δεν τα σχολιάζω καν... Συγκρίνεις το Bandit με το Hornet... Καλή φάση!!! :surrender: Οτι και να πω απο οτι φενεται δεν καταλαβενεις... Συγκρινα τα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ εναντιον του hornet...ειπα οτι εχει ABS και εχει και καλα κρατιματα... δεν ειπα οτι τα φρενα ειναι που το κανουν να εχει κρατιματα.. Προς θεου δηλαδη διαβασε καλυτερα... Στην αναφορα μου ξεκινησα απο το κινητηρα μετα πηγα στα φρενα και μετα στο κρατιματα.. που ειπα μια γενικη γνωμη οτι εχει καλα κρατιματα... Πω ελεος δηλαδη το εχεις κανει θεμα... ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.. Το ειπα απο τον ενθουσιασμο μου ΣΥΝ οτι ειχα ξεχασει το Triumph.. Δεν σ εθιξα και τη μηχανη ημαρτον δηλαδη.. Ειπα κατι για το Honda και ολοι να με φατε... Αλλο αν δεν σας αρεσει γενικα η honda και αλλο τα μοντελο π βγαζει... Και οσο για τα βιντεακια που ανεβασα και τα λινκ απο τις μηχανες ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ γιατι ειναι ολα τις ιδιας κατηγοριας... Και το 636 το ανεφερα επειδη καποιος μου ειχε πει οτι δεν ειναι απο τα δυνατοτερα... ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ POST ΜΟΥ .... ΚΑΙ Σ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΙΠΑ.. ΜΗΝ ΜΕ ΦΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ... ΗΜΑΡΤΟΝ... Ο φιλος μας ειπε τι να παρει και εμεις σπαμαρουμε τσαμπα... Ο καθενας τη γνωμη του και καλα κανει αλλα να δεχεται γνωμες και απο αλλους δεν ειναι κακο... 6300 εχουν stock hornet χωρις abs το προηγουμενο μοντελο με το χαμηλο κωλο...δεν ειναι τοσο ομορφο οσο το shiver αλλα ειναι σκυλαρος και αρκετα γρηογοροτερο σαν μηχανακι και ποιοτικοτερο κατ'εμε...το design σιγουρα ανοικει δικαιωματικα στον ιταλο...ειμαι φουλ ιταλοφιλος ειδικα με τα aprilia αλλα δε θα βαλω τον εαυτο μου ποτε στη διαδικασια να ασχολουμαι συνεχεια με συνεργεια περαν των απαραιτητων σερβις και ψιλοπροβληματα απο τη χρηση και ΜΟΝΟ απο αυτη...το να πλυνω το μηχανακι και να καουν αισθητηρες κλπ το θεωρω απαραδεκτο για μηχανη που φτιαχτηκε το 2006!!! Συμφωνω απολυτα μαζι σ... το aprilia ειναι οντως ωραιο... χμμ καταλαβα ..ευχαριστω για την απαντηση ηταν κατατοπιστικη!και μιας και κλεινω περισοτερρο προς ιαπωνα.... Ιαπωνια μου ελεγε ο πατερας μου μικρος ποιοτητα.. ιταλια - φινετσα... Φιλε μου δεν ξερω τι θα σου πουν οι αλλοι συμφωρουμιτες αλλα εγω θα σ πω ενα απο τα καλυτερα street naked bike για 600κεκ.. και αυτο ειναι το HONDA CB600 HORNET ABS... Το εχει ο κολλητος μου και θα σ πω οτι θελεις γιαυτη τη μηχανη... Πρωτα απο ολα εχει τις καλυτερες επιδοσεις 100+ hp και 225km/h+ ... Εχει τρελο νευρο , εξαιρετικα κρατιματα λογω ΑΒS ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ... Επισης αν παρεις το προηγουμενο μοντελο εχει και σαν αεροτομουλα πισω που εξυπηρετει πιο ευκολα αν θεσ να βαλεις κανα βαλιτσακι ,ταξιδακι και τα λοιπα... Γενικα ειναι και ΜΟΥΝΑ απο εμφανιση ειναι και HONDA και σ λεω δεν υπαρχει καλυτερο και δυνατοτερο στη ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ... το μονο κακο των street naked ειναι οτι δεν κοβει αερα και ειναι λιγο κουραστικο σ ταξιδακια.. Απο την αλλη μπορεις να παρεις Supersport που το πιο δυνατο ειναι το kawasaki 636 και απο τα πιο ολοκληρωμενα ειναι το Suzuki GSX-R 600 κ R6.... Αυτα απο μενα αλλα δεν θα σκεφτομουν καποια αλλη εκτος απο το HORNET...ειδικα το ABS.. ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.. Λαθος μου που εγραωα οτι ειναι το δυνατοτερο ειχα ξεχασει το Triumph... και επισης ξεχασα να βαλω το Daytona 675R .... ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΙ... THE BEST :D Αποψη μου ρε φιλε... ετσι πιστευω γιατι εχω παει αρκετες φορες βολτες με αυτο... και -1??? απορω.. τι να πω.. οτι και να πω ειναι λιγο.. Βαριεμαι τοσο πολυ τους ισχυρογνωμονες και αυτους που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν.ΤΟ GSR 600 καταργηθηκε ειπα! Οσο για την ιπποδυναμη ξαναδιαβασε κανενα specs σε ΟΠΟΙΟ περιοδικο ή site θες. ΠΕσ τα ρε φιλε... εδωσα site με ιιδιας κατηγοριας μηχανες και μ λεν δεν ειναι αξιοπιστες.. επειδη δεν καταλαβενουν οτι εχει 100+ το hornet αλογα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 ρε φιλε επειδη εχεις λυσσαξει με τα 100+++ αλογα,αν μ βρεις δυναμομετρηση απο μαμα hornet με 100++ αλογα θα παω να γινω καλογερος!!ξεκολλα λιγο το μυαλο σου και ασε τι γραφουν στα site οι εταιρειες ή τα βιντεακια με τελικες κλτπ!!οτι παει 242χλμ τι εγινε????οποιος παρει γυμνο για να πηγαινει 170+ ή πολυ βλακας ειναι ή πολυ μαζοχας!!το ST παει 250,σημαινει κατι???μια φορα τα πηγα ετσι να δω πως ειναι και τελοσ.στις περισσοτερες βολτες μου 140-170.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Οι χορνετάκιδες θα μιλήσουν όταν η μηχανή ξαναγίνει made in japan και όχι τώρα που είναι made in trehagireve... Α και κάτι ακόμα, το hornet είναι 100+ άλογα ΜΟΝΟ στα βιβλία της honda... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotisz750 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) εχοντας οδηγησει ολα τα street μηχανακι (πλην shiver και 696- το 695 ομως ναι) εχω να σου πω οτι το street triple ειναι η απαιχτο σε σχεση με τα αλλα(κυριως τα γιαπωνεζικα). ειναι παναλαφρο με φοβερη δυναμη σε ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟ το φασμα των στροφων απο το ρελαντι μεχρι τα κοκκινα! υπερστριφτερο με παρα πολυ καλα φρενα(ειδικα το r) και πλαισιο κατευθειαν απο το supersport μοντελο της(daytona 675)! γενικα ειναι πολυ πιο fun bike απο τα αλλα(νομιζω οτι αυτο ειναι και το κυριο ζητουμενο στις street μηχανες)! ειχα z750 πιο πριν και πιστεψε με τα μηχανακια δεν εχουν καμια σχεση παρολο που προοριζονται για τον ιδιο σκοπο)πολυ βαρυ το z και καπως ατσουμπαλο! τα μονα κακα του στρεετ τριπλ ειναι οτι δεν στριβει πολυ το τιμονι και δεν βολευει και πολυ στην κινηση και το καλοκαιρι η ζεστη απο τις εξατμισεις ειναι αφορητη! ειναι ομως πολυ διαφορετικο απο τα αλλα εμφανισιακα(ή θα το λατρεψεις ή θα το μισησεις-δεν γινεται αλλιως). το μονο συν που βαζω στο χονδα ειναι τα φρενα με το c-abs!!! κατα τα αλλα ειναι πισω σε ολα(α ναι και αξιοπιστια)! ΤΕΛΕΙΟ ηταν και το 695 μονστερ που οδηγησα αλλα σε δυναμη ειναι αρκετα ψοφιο-πολυ παρεξηγημενο κατ εμε!!! γραψτε λαθος .μια διορθωση πηγα να κανω και καταλαθως το ξαναποσταρα....αλλα επειδη χασατε την ουσια αποτι βλεπω ξαναδιαβαστε το Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2011 από τον fotisz750 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Οι χορνετάκιδες θα μιλήσουν όταν η μηχανή ξαναγίνει made in japan και όχι τώρα που είναι made in trehagireve... Α και κάτι ακόμα, το hornet είναι 100+ άλογα ΜΟΝΟ στα βιβλία της honda... κανενα 600αρι απο τα γυμνα δεν ειναι πανω απο 100. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vidopoulos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 ενταξει ελεος. αμα θελει δυναμη και αλογα να παρει 1000αρι. δεν ειναι αναγκη να του αναλυσετε ποιο γυμνο 600 ειναι ποιο γρηγορο οταν υπαρχουν μηχανακια με 100+αλογα τα 600 δεν ειναι για δυναμη ειναι για να μαθαινεις να στριβεις,για βολτες,κτλ και ταιριαζουν καλητερα στους δρομους της ελλαδας. αλλα αφου θες και καλα μονο 600 παρε αυτο με την μεγαλητερη ροπη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 γραψτε λαθος .μια διορθωση πηγα να κανω και καταλαθως το ξαναποσταρα....αλλα επειδη χασατε την ουσια αποτι βλεπω ξαναδιαβαστε το εσυ αλλαξε ονομα ή μηχανη!!! :D :D και τα 2μαζι δε πανε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ουτε εγω θα επερνα naked να τρεχει με 200 ακριβως γιατο λογο π ειπες.. αλλα αφου θελει naked καλο ειναι να ξερει ολες τις δυνατοτητες τους.. νταξει μπορει να ειναι λιγοτερα αλογα τι να κανουμε.. με βαση αυτη τ λογικη και οι αλλες οταν λενε 190 αλογα ειναι 180... νταξει.. δεν πειραζει καλα ειναι και αυτα... σταματαω εδω.. εγω απλα ειπα ολα τα χαρακτηριστικα της χορνετ.. και εσεις βαλθηκατε να πειτε οτι η χορντε κανει η χορνετ το ενα η χορνετ το αλλο... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2011 από τον Alexandros DayTonA MaNiaC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Ουτε εγω θα επερνα naked να τρεχει με 200 ακριβως γιατο λογο π ειπες.. αλλα αφου θελει naked καλο ειναι να ξερει ολες τις δυνατοτητες τους.. νταξει μπορει να ειναι λιγοτερα αλογα τι να κανουμε.. με βαση αυτη τ λογικη και οι αλλες οταν λενε 190 αλογα ειναι 180... νταξει.. δεν πειραζει καλα ειναι και αυτα... σταματαω εδω.. εγω απλα ειπα ολα τα χαρακτηριστικα της χορνετ.. και εσεις βαλθηκατε να πειτε οτι η χορντε κανει η χορνετ το ενα η χορνετ το αλλο... γι αυτο σ ειπα στην αρχη ηρεμα κ ωραια κοψε κατι....και η απαντηση σου μετα δεν εχω κατι για να κοψω!τουλαχιστον τωρα δειχνεισ να καταλαβες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Φιλε ναι νταξει μπορει να παραφερθηκα λογω ενθουσιασμου.. νταξει υπαρχουν και καλυτερες πιστευω οπως η street triple που την ειχα ξεχασει.... τεσπα... καταλαβου τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες