Jump to content
janabetis

Οι ευκαιρίες δεν έρχονται.. δημιουργούνται!

Recommended Posts

3. 16 χρονια δουλευω στα χρωματα πλοιων-βαφες και στοκαρισματα κοττερων-σκαφων επισης. :beee:

4. Δυο χρονια εχω εργαστει και σε επισκευες κινητηρων-πλοιων παλι. :smoke:

5. Και περιπου 2 χρονια ελασματουργος πλοιων.

χμ...... λες να γνωριζομαστε απο καπου!?

Δεν εχω προλαβει να διαβασω ολα τα ποστ ...αλλα ας πω τα δικα μου πρωτα....

Ειμαι ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ -σκασιλα σας! :_zeppelin:

Δουλευω σε μια απο τις μεγαλυτερες ναυτιλιακες εταιριες (τανκερ, φορτηγα κλπ) , στο τμημα των Νεοτευκτων Κατασκευων....αλλα....

.καραβια δεν εχετε ... :yeahright: (ετσι δεν ειναι !?!?)

οποτε δε μπορω να σας κανω ουτε plan approval, ουτε supervision budget ... :mellow:

Αλλα.......................... μπορω να σχεδιασω προιοντα για παραγωγη - ειμαι μηχανικος σχεδιασης...,να κανω τις πατεντοιδεες να παρουν μορφη και να γινουν προιοντα λειτουργικα,

να ασχοληθω με το στησιμο του marketing / brand identity - culture νεας η παλιας εταιριας,να κανω redesign σε προιον που δεν πουλαει και θελει ανανεωση ..... και λοιπα

να σχεδιασω 3D σε CAD πολλα και διαφορα ...

Επισης,

μπορω να στησω το χωρο (εργονομια και διακοσμηση) επαγγελματικων χωρων εστιασης (καφε, μπαρ, εστιατορια, σουβλατζιδικα whatever....δουλευα σε 2 εταιριες παλιοτερα σαν σχεδιαστρια-μελετητηρια εσωτερικων χωρων..)

μπορω να συμβουλεψω σαν διακοσμητρια σε σπιτια η να βγαλω μια κατοψη με τα επιπλακια να δουμε τι χωραει.... η τεσπα, ολο το πακετο σαν διακοσμητρια

ολα αυτα μπορω να τα προσφερω μεσα απο την καρδια μου, αρκει να βρεθει χρονος ελευθερος ...δυστυχως σχολαω πολυ αργα καθημερινα και τα ΣΚ μου ειναι γεματα μεχρι και τελος Φλεβαρη ..........Μετα ομως , ευχαριστως...

Επισης, θα με ενδιαφερε συνεργασια με σχεδιαστη/αρχιτεκτονα/μηχανολογο για δουλειες freelancer που και που.... εχω ακομα το μερακι μεσα μου και ας το παιζω Ναυπηγος!:blush2:

Περιοχη Αθηνα

Οποιος θεωρει οτι μπορω να βοηθησω καποως ας μου στειλει ΠΜ ....

Φιλια στα μουτρα

Συγχαρητήρια κι από μένα για το τόπικ. Πραγματικά χρήσιμο...

Εγώ είμαι επιμελητής εκδόσεων - αν τυχόν υπάρχουν μοτοσικλετιστές με λογοτεχνικές ανησυχίες, θα ήταν χαρά μου να βοηθήσω.

ψηνομαι !!!! θα επανελθω με ερωτησεις!

:worshippy::respekt:

Εγώ είμαι φοιτητής μηχανολόγος μηχανικός με μεγάλη αγάπη την οργάνωση και βελτιστοποίηση συστημάτων!

Αν έχει κανείς σας εργοστάσιο, βιομηχανία ή οποιαδήποτε παραγωγή θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλά πράγματα!

Πέρα απ αυτό δουλεύω εδώ και 4 χρόνια στο 3d modeling, animation, φωτορεαλισμό και βιομηχανικό σχέδιο στα οποία αντικείμενα παραδίδω και μαθήματα.

Χρόνος όπως καταλαβαίνετε περιορισμένος αλλά λόγω της φύσης των ασχολιών μου μπορώ να κάνω κάτι αν χρειαστεί από το γραφείο ή το σπίτι.

εμεις οι δυο μοιαζουμε πολυ!!! :_rock-on:

Τροποποιήθηκε από τον amanda

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

χμ...... λες να γνωριζομαστε απο καπου!?

Πες μου οτι τον πατερα σου τον λενε Δημητρη............. :smoke:

Δουλευω σε μια απο τις μεγαλυτερες ναυτιλιακες εταιριες (τανκερ, φορτηγα κλπ) , στο τμημα των Νεοτευκτων Κατασκευων....αλλα....

.καραβια δεν εχετε ... :yeahright: (ετσι δεν ειναι !?!?)

Καραβια δεν εχουμε,αλλα ξερουμε απο χρωματα πλοιων tank coating,surface preparation,sandblastin,gritblasting κτλ.

Θα σου στειλω πμ.........ποτέ δεν ξερεις. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικο μου επαγγελμα δεν μπορει να σας βοηθησει, αλλα αν χρεαστει κανεις χερια, μεσα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικο μου επαγγελμα δεν μπορει να σας βοηθησει, αλλα αν χρεαστει κανεις χερια, μεσα!

χερια οπως ...να δειρουμε κανεναν?! γινε πιο σαφης βρε παιδι μου...... :yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

amanda αφού τα έχουμε πει αυτά! :D

Τροποποιήθηκε από τον spad

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χερια οπως ...να δειρουμε κανεναν?! γινε πιο σαφης βρε παιδι μου...... :yeahright:

Ama εχεις κανεναν στα υποψην κανω καλες τιμες! :2funny: :2funny: :2funny: Εννοω καμια μετακομιση, βαψιμο κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σειρά μου?

Γαλλική φιλολογία, όποιος θέλει να μάθει να προφέρει σωστά το ambraillage εδώ είμαστε.

ΙΕΚ πληροφορικής, υπολογιστές - ιστοσελίδες - γραφιστική, για όποιον θέλει να πάει στην κόλαση με αυτά τα διαολομηχανήματα πάλι εδώ είμαστε.

Τελευταία ασχολήθηκα και με τις κάμερες και τα συστήματα ασφαλείας και συναγερμούς, μαθαίνω ακόμα αλλά αν κάποιος χρειαστεί κάτι μπορούμε να κάνουμε.

Μεγάλο μεράκι η φωτογραφία (δίνω κατατακτήριες στις 15/12 οπότε περιμένω ευχές για καλή επιτυχία) οπότε και απο εκεί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα.

επίσης τελευταία είμαι πολύ εύκολος στόχος οπότε όποιος θέλει να με πετύχει με το αυτοκίνητό του γιατί θέλει να ξεδώσει το συζητάμε, χατίρι δεν χαλάω και έχω πα΄ρει το κολάι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψηνομαι !!!! θα επανελθω με ερωτησεις!

Kι εγώ ψηνόμουν... έστειλα και πμ, αλλά σιγή ιχθύος :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

-έχω φτιάξει κλιπάκια μικρού μήκους -σενάριο,σκηνοθεσία,μονταζ- (ποιο πολύ για να εκτονώσω τον καλλιτεχνικό μου οίστρο!Αν κάποιος θέλει πχ promotion video ή κανάς άλλος γράφει μουσική και θέλει video clip)

Ισως σε χρειαστω αν εχεις καλο εξοπλισμο :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον anotherface

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πτυχιούχος Μηχ/γος Μηχ/κος, με έδρα τα Ιωάννινα, Αθήνα. Αδειοδοτήσεις μελέτες ΗΜ, ενεργειακές επιθεωρήσεις κλπ κλπ.

Εαν θέλετε οποιαδήποτε συμβουλή σε οτιδήποτε αφορά τα ανωτέρω, pm.

Είμαι κάθε εβδομάδα (ΠΚΣΔ συνήθως) Αθήνα οπότε μπορούμε να κανονίσουμε και απο κοντα.

Και όσον αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας, εκεί μπορούμε να κάνουμε απλά πράγματα!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τζαναμπετη πολυ ωραιο το τοπικ σου και χρησιμο μπραβο +1.

λοιπον υδραυλικες εγκαταστασεις το δικο μου επαγγελμα,αναλαμβανοντας υδρευση-θερμανση-αποχετευση-συντηρηση και τοποθετηση ηλιακων-φυσικο αεριο-πυροσβεση-αντλιακα συστηματα μαζι και συστηματα αρδευσης-γεωτρησης και δωρεαν μελετες χωρων για την εγκατασταση της θερμανσης.

αυτο που μπορω να προσφερω εγω στην κοινοτητα μας εκτος απο δωρεαν συμβουλες φυσικα(μεσω π.μ.)ειναι οσο χαμηλοτερες τιμες μπορω στα εργατικα μου και χρεωση των υλικων στην τιμη του κοστους(οσο τα αγοραζω εγω).

μπορω επισης να μπω σαν ενδιαμεσος και να σας βοηθησω να αγορασετε φθηνοτερα εκτος απο τα ειδη υγιεινης και τα αξεσουαρ ακομα και πλακακια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χεχε,μολις επεσα στο θεμα διαβασα τα ποστ ολονον σας και κατατυχη παει κατω απο του φασαριας...

το τοπικ πραγματικα ειναι κατι που δεν βλεπεις σχεδον ποτε σε αλλα φορουμς και κατι που οντος μπορει να προσφερει και να βγει κατι καλο απο ολο αυτο.λοιπον να πω 1-2 πραγματακια και για μενα.οχι τιποτα σημαντικο,αλα ας πω και εγω να μην λεω οτι δεν με πεζετε και μενα μετα.χιχι

λοιπον...ειμαι 18 ετων προς το παρον παω σε μια επαγγελματικι σχολη υδραυλικα.δουλευω υδραυλικα τα τελευτεα 2,5 χρονια.επισεις παραληλα με την σχολη κανω την πρακτικη μου σε μια δημοσια υπηρεσια για την σχολη και μετα την πρακτικη δουλευω σε εναν ιδιωτη υδραυλικο σαν βοηθος υδραυλικου(και στο καπακι σχολη)

σε αυτα που μπορω να βοηθησω...ειναι μερεμετια μικρα μιας και η εμπηρια μου δεν με κατατασει μαστορα αλα βοηθο ακομα :)

μερεμετια, υδραυλικα καλοριφερ αποχετευσεις,συντηρησεις λεβητων-καυστηρων (ατομικα μονο :D)

επισεις δεκτες και προτασεις απο αλους ιδιωτες υδραυλικους που θα θελησουν βοηθο υδραυλικο :)

Θεσ/νικη !

αυτα απο εμενα ! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον υδραυλικες εγκαταστασεις το δικο μου επαγγελμα,αυτο που μπορω να προσφερω εγω στην κοινοτητα μας εκτος απο δωρεαν συμβουλες φυσικα(μεσω π.μ.)ειναι οσο χαμηλοτερες τιμες μπορω στα εργατικα μου και χρεωση των υλικων στην τιμη του κοστους(οσο τα αγοραζω εγω).

...ήδη έχουμε συνεργαστεί με τον Μιχάλη, και απλά επιβεβαιώνω την άριστη εργασία του.

Σε εγκατάσταση του....'78 με μαύρη = σιδερένια σωλήνα θέρμανσης, αλλάχτηκαν 2 βάνες 1 1/2'' με ηλεκτροβάνες.

Η εφαρμογή και η ακρίβεια για να ΜΗΝ υπάρχουν διαρροές ήταν + είναι εξαιρετική...

Το ίδιο και η τιμή του. Τόσο σε υλικά όσο και σε εργασία. :_thumbsup:

Πήρα και άλλες 2 ηλ/βάνες για το νησί....:whistling: :whistling:

Και ξέρω αρκετούς υδρ/κους.....:rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 για το θεμα!

τωρα οσον αφορα γνωσεις για δουλεια κτλ εγω παιδια βοηθος αρτοποιου-ζαχαροπλαστη ειμουν για 2 χρονια (ανεργος πλεον) επειδη ομως

παντα ειμουν πιο πολυ υπερ της χειρονακτικης εργασιας για αυτο αν καποιος χρειαζεται

βοηθεια σε μετακομιση η οτιδηποτε τετοιο ευχαριστως να βοηθησω :)

περιοχη τωρα τι να προτοπω , ας πουμε απλα αθηνα :)

Τροποποιήθηκε από τον EvilPlaYeR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός αλλά δεν έχω ασχοληθεί ούτε μία ώρα.

Από φοιτητής ασχολούμουν με δίκτυα και administrating.

Από το 2004 η κύρια δουλειά μου είναι τα web services (hosting, sites, streams, εφαρμογές κτλ).

Μπορώ να προσφέρω πολύ καλές τιμές στο κομμάτι της φιλοξενίας και των domains αλλά επίσης και σε όποιον έχει ταλέντο και μπορεί να μου φέρει δουλειές, μπορώ να του δώσω αρκετά μεγάλο ποσοστό.

Όποιος ενδιαφέρετε, ας μου στείλει π.μ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δυστυχως δεν μπορω να φανω ευκολα χρησιμος,λογω αποστασης.... :lipssealed:

Τελος παντων,η οικογενειακη μας επιχειρηση ασχολειται με λογιστικες-φοροτεχνικες εργασιες,και με ασφαλιστικες υπηρεσιες πασης φυσεως,με πειρα δεκαετιων.Σε οτι αφορα το ασφαλιστικο κομματι,μπορω να ''εξυπηρετησω'' και Θεσσαλονικη,οπου βρισκεται το πρακτορειο του κουμπαρου μου,που συνεργαζομαστε 35 χρονια,οποτε μπορω να σας στειλω σε σιγουρα και πολυπειρα ''χερια''.

Συμβουλες στο επιπεδο που μπορω να λυσω αποριες και ζητηματα,μεσω π.μ.,ελευθερα και αφοβα.

Επισης εχω πολυ καλα χερια για βαψιματα(σε αντιθεση με την μοτο οπου δεν εχω χερια.. :tomato:) και συναφεις εργασιες,καθως και γνωση περι χρωματων-αναμιξεων και οικοδομικων υλικων,λογω εργασιακης εμπειριας σε επιχειρηση οπου εργαζομουν για 5 ετη οταν εκανα το ''αγροτικο'' μου στο εμποριο... :yes:

Αρα οποιος θελει βοηθεια για τα παραπανω,καθως και για κανα κουβαλημα κλπ,χρεωνω μονο μια γωνια για υπνο,φαγητο,και τιποτα μπυρες-τσιπουρα-κρασια... :whistling: Τα οδοιπορικα αν δεν ειναι πολυ μακρια,βαρυνουν εμενα... :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειά σας και από εμένα.

Εγώ είμαι εκπαιδευτής οδηγών,κοινώς δάσκαλος οδήγησης :scooter: κοινώς ένα από τα εν δυνάμει λαμόγια που βγάζουνε διπλώματα,από αυτούς που σας κάνουνε ένα/δύο μαθηματα και μετά σας λενε να λαδώσετε γιά να περάσετε :frusty:

Τέλος πάντων να μην ευλογήσω άλλο τα γένια μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειμαι ηλεκτρονικος-μηχανικος σε οτι εχει να κανει με συστηματα ναυσιπλοΐας-επικοινωνίας των εμπορικών-επιβατικών πλοιων (επισκευες,εγκαταστασεις,επιθεωρησεις,μελετες, κλπ)

ασχολούμαι με δορυφορικα συστηματα, ασύρματη μεταδοση ,καθως και με αλλες διαφορες συσκευες που εχουν να κανουν με πλοια του εμπορικου ναυτικου.

αν καποιος θελει να αγορασει κανα βαπορι και θελει γνωμη τεχνικου για τα απο πανω θεματα εδω ειμαστε αφιλοκερδος

.

(επισεις αν καποιος χρειαζεται βοηθεια σε εγκατασταση εξοπλισμού σε καμια βαρκα η αλιευτικο μπορω να τον βοηθησω που να ψαξει να βρει οικονομικες συσκευες καινουργιες η μεταχειρισμένες (vhf-βυθομετρα-gps-radar-plotter-compass gyro-magnetic-a.i.s)και πως να τα τοποθετησει, εννοείται παλι χωρις καποια επιβάρυνση.και με ολη μου την ευχαριστηση )

αυτα..

Τροποποιήθηκε από τον ronin1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...............................

αν καποιος θελει να αγορασει κανα βαπορι και θελει γνωμη τεχνικου για τα απο πανω θεματα εδω ειμαστε αφιλοκερδος. Ένας-ένας ρε, μη σπρώχνεστε. :tooth: :tooth: :P :P

..............................

Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα? :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τεχνικός Η/Υ και δικτύων για πλατφόρμες windows, mac και linux (service, συντήρηση, εγκαταστάσεις τερματικών/laptop/data,web,mail,storage servers, περιφερειακών και software)

Επείσης και σε ηλεκτρολογικό κομμάτι για τερματισμό patch panel ή τηλεφωνικών και data μπριζών, μετρήσεις και ακαιραιότητας φυσικών μέσων δικτύου Η/Υ.

Φτιάχνω και κάνα site να βγαίνουν και τα έξοδα γιατί θα μπω φυλακή.........

Τις βραδυνές ώρες εκτελώ εκβιασμούς, δολοφονίες και τα σχετικά γιατί είμαι νίντζα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθηγητής Αγγλικών σε ιδιωτικά φροντιστήρια εδώ και 6 χρόνια. Έχω κάνει και εξεταστής προφορικών για το EDEXCEL καθώς και επιτήρηση εξετάσεων στο British Council. Έχω διδάξει και εξωτερικό σε summer camps. Αν θέλετε κάτι περί αυτών στείλτε πμ, και αν γνωρίζω και μπορώ, ευχαρίστως να βοηθήσω!

Έτσι για ένα background, έχω τελειώσει Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία σε ένα ιδιωτικό κολλέγιο της Θεσσαλονίκης, πρόσφατα πήρα και το CELTA (Certificate of English Language Teaching to Adults) χαρτί που μου επιτρέπει να διδάσκω Αγγλικά στο εξωτερικό.

Γενικώς ασχολούμαι και με τον εθελοντισμό, στην κατασκήνωση Χαρούμενα Παιδιά Χαρούμενα Νιάτα http://www.kataskinosi.gr/site/, καταπληκτική εμπειρία. Επίσης πιάνουν τα χέρια μου με κατασκευές γενικά, ΟΧΙ με μηχανάκια όμως!

Περιοχή (προς το παρόν) Αθήνα

Τροποποιήθηκε από τον angelapos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τεχνικός Η/Υ και δικτύων για πλατφόρμες windows, mac και linux (service, συντήρηση, εγκαταστάσεις τερματικών/laptop/data,web,mail,storage servers, περιφερειακών και software)

Επείσης και σε ηλεκτρολογικό κομμάτι για τερματισμό patch panel ή τηλεφωνικών και data μπριζών, μετρήσεις και ακαιραιότητας φυσικών μέσων δικτύου Η/Υ.

Φτιάχνω και κάνα site να βγαίνουν και τα έξοδα γιατί θα μπω φυλακή.........

Τις βραδυνές ώρες εκτελώ εκβιασμούς, δολοφονίες και τα σχετικά γιατί είμαι νίντζα Φτουουουουου. Τώρα τα λες τα καλά? Σε χρειαζόμουνα κάποτες. :tooth: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανένας γυψοσανιδάς παίζει;;;;;

Χρσιμοποίησα εγώ έναν το καλοκαίρι, άσχετο με το mb.

Νεαρό παιδί, Έλληνας, πολύ σχολαστικός, καλή δουλειά και καλή τιμή.

Αν θες, να ζητήσω τηλέφωνο απ' αυτόν που μου τον σύστησε.

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα