Jump to content
doctoridis

Ρυθμισμα βαλβιδων σε honda astrea 53mm μοτερ

Recommended Posts

Καλησπερα!! Το Προβλημσ ειναι το εξης..πηγα για ρυθμισμα βαλβιδων σε ενα ματορα της γειτονιας μου διοτη ο δικος μου ειχε προβλημα και ειχε κλειση για μηνα και θα αργουσε και αλλο να ανοιξη.(προβ.υγειας)

Εχω ενα kymco jetix με μοτερ astrea 53mm με μαμα εκεντροφορο 20αρι καρμπυρατερ και εξατμιση protheck. μολις μου ρυθμισε βαλβιδες το παπι επιανε τελικη 80χλμ απο 100-105 σε ευθεια που μου επιανε πριν.στα 80χλμ το παπι αρχισι και σφιγκετε και το νιοθω σαν να ζηταει και δεν ξερω τι.

λογικα ειναι οι βαλβιδες γιατι πριν παω στον μαστορα ητανε μια χαρα.πως πρεπει να ρυθμιστουν για να ειναι οκ το παπι ειναι η απορια μου για να παω καπου αλλου να μου τις ρυθμισουνε και να τουσ το διεφκρινησω μην παθω τα ιδια παλι.

ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

στο δικο μου astrea φιλε μου ρυθμισα 0.05 εισαγωγης και 0.06 εξαγωγης και ειναι μια χαρα... :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο δικο μου astrea φιλε μου ρυθμισα 0.05 εισαγωγης και 0.06 εξαγωγης και ειναι μια χαρα... :_thumbsup: :_thumbsup:

ποσο σου βγαζει τελικη? 53μμ εχεισ και εσυ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα!! Το Προβλημσ ειναι το εξης..πηγα για ρυθμισμα βαλβιδων σε ενα ματορα της γειτονιας μου διοτη ο δικος μου ειχε προβλημα και ειχε κλειση για μηνα και θα αργουσε και αλλο να ανοιξη.(προβ.υγειας)

Εχω ενα kymco jetix με μοτερ astrea 53mm με μαμα εκεντροφορο 20αρι καρμπυρατερ και εξατμιση protheck. μολις μου ρυθμισε βαλβιδες το παπι επιανε τελικη 80χλμ απο 100-105 σε ευθεια που μου επιανε πριν.στα 80χλμ το παπι αρχισι και σφιγκετε και το νιοθω σαν να ζηταει και δεν ξερω τι.

λογικα ειναι οι βαλβιδες γιατι πριν παω στον μαστορα ητανε μια χαρα.πως πρεπει να ρυθμιστουν για να ειναι οκ το παπι ειναι η απορια μου για να παω καπου αλλου να μου τις ρυθμισουνε και να τουσ το διεφκρινησω μην παθω τα ιδια παλι.

ευχαριστω!

Λογικά άντι να σου τις ρυθμίσει σου τις έκανε χειρότερα!! αν ακούς το μηχανάκι να πιγαίνει σε νορμάλ στροφές στα 80χαω λογίκα σου έχει χαλάσει το χρόνισμα και η βαλβίδα εισαγωγής δεν κάνει υπερπλύροση στον κύλινδρο με αποτέλεσμα να στο στεγνόνει και να μήν έχει μύγμα για να δώσει και άλλο!!! Αλήθεια πόσο σου πήρε για το ρύθμιζμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογικά άντι να σου τις ρυθμίσει σου τις έκανε χειρότερα!! αν ακούς το μηχανάκι να πιγαίνει σε νορμάλ στροφές στα 80χαω λογίκα σου έχει χαλάσει το χρόνισμα και η βαλβίδα εισαγωγής δεν κάνει υπερπλύροση στον κύλινδρο με αποτέλεσμα να στο στεγνόνει και να μήν έχει μύγμα για να δώσει και άλλο!!! Αλήθεια πόσο σου πήρε για το ρύθμιζμα?

25ευρω φιλε μου και ημουνα μπροστα κιολας και το εκανε με το ματι.και τον ρωτησα γιατι δεν βαζει το εργαλειο και μου λεει οτι πια το κανει με εμπειρια..τελος παντων.

το θεμα ειναι πως ναι στα 80 παει νορμαλ αλλα μολις παω να ανοιξω και αλλο τοτε το παπι σκουζει ελεινα και δεν δινει ωπος πριν.και πηγα και τον ρωτησα και μου λεει εινια απο το κρυο!!!!!!ελεος.

Πες μου αμα μπορεις τι ακριβως να ζητησω να μου κανουνε γιατι δεν το κατεχω να το κανω ο ιδιος.σε ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να του το πας.να του πεις τι τελικη ειχες πριν στο πειραξει και να απαιτισεις να στο κανει οπως ηταν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:surrender: Sorry για το Off, αλλά 25 η ρύθμιση; Εμένα μου είπε 15 Ευρώ αλλαγή λαδιών και ρύθμιση βαλβίδων! Εκτός αν μου είπε μαλακίες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:surrender: Sorry για το Off, αλλά 25 η ρύθμιση; Εμένα μου είπε 15 Ευρώ αλλαγή λαδιών και ρύθμιση βαλβίδων! Εκτός αν μου είπε μαλακίες...

Εαν εδινα κια εγω 15 για αλλαγη λαδιων και ρυθμισμα θα πεταγα!!! εγω 10 δινω για τα λαδια μονο σκεψου!!! sweatdrop.gif

να του το πας.να του πεις τι τελικη ειχες πριν στο πειραξει και να απαιτισεις να στο κανει οπως ηταν.

Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να το ξαναπαω εκει γιατι το μονο που βλεπω ειναι να το πηγαινω συνεχει μετα και δεν ειμαι για ετσι..οποτε λετε 0,5 0,6 ρυθμισμα για το παπι??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλλον στισ εσφιξε πολυ και χανουν.θα στισ καψει.αλλα 25 για 5 λεπτα δουλεια?καντο μονοσ σ.δν ειναι τπτ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλλον στισ εσφιξε πολυ και χανουν.θα στισ καψει.αλλα 25 για 5 λεπτα δουλεια?καντο μονοσ σ.δν ειναι τπτ

Αμα ηξερα θα το εκανα φιλε μου.εχω δει να το κανουνε αρκετες φορες αλλα δεν βαζω εγω χερι.για κανα λαδι αμα δεν βαριεμε το κανω αλλα για βαλβιδες με τπτ φοβαμε μην το χαλασω.οποτε θελουνε ανοιγμα οι βαλβιδες για να καταλαβω??και οι 2??ενοο και η πανω και η κατω??και ποσο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

oxi 50 xiliosta kai m vgazei 90-95

Λεω Να το επιχηρισω μονος μου τελικα αλλα θελω λιγο τα φωτα σας.απο οτι θυμαμαι η μια ειναι στην επανω μερια και η αλλη απο την κατω.εγω αυτο που εχω απορια σαν πρωτη φαση ειναι η εξης:η επανω βαλβιδα ειναι της εισαγωγης και η κατω της εξαγωγης?αν ειναι να ανοιγα μονο την μια της εισαγωγης που οπος μου ειπαν στο παραπανω ποστ ειναι που στεγνωνη και μετα μετα να κανω τον χρωνισμο απο το πλαει στο σημειο Τ αμα θυμαμαι καλα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kalispera file mou exw ena c50 me moter astrea 100cc olo anakataskevasmeno.to filarisma kai xronisma ekkentroforou to ekana monos mou,ean thes kai meneis Athina mporw na se voithisw.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kalispera file mou exw ena c50 me moter astrea 100cc olo anakataskevasmeno.to filarisma kai xronisma ekkentroforou to ekana monos mou,ean thes kai meneis Athina mporw na se voithisw.

Σε ευχαριστω φιλε μου το τελειωσα τελικα. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα εχω και εγω ακριβος το ιδιο προβλημα. astrea grand 53mm καρφωσε την βαλβιδα εξαγωγης και την αλλαξα και εκει που το κατεβαζε το κοντερ τωρα παει μεχρι 70-80 και σφιγγετε το μοτερ και δεν ανεβαζει αλλο. τελικα ηταν η ρυθμιση βαλβιδων λαθος σε εσενα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα καλή εβδομάδα έχω ένα πρόβλημα με το GLX, έχει κεφαλη απο astrea, Αλαξα ρουλεμάν εκκεντροφορου και τώρα δεν ρυθμίζουν οι βαλβιδες, της ρυθμίζω κανονικά και μόλις γυρίσω μια στροφή τον εκεντροφορο είναι παλι ξεριθμηστες.  καμία βοήθεια ξέρει κανείς 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα