vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Λευκο δαγκωτο!!!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2011 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Ναι στο δημοψηφισμα, οχι απο αυτη την κυβερνηση. ΠΕΦΤΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ Το διάβασα και μ' άρεσε έτσι που τα γράφει Ο Γιώργος σύμφωνα με τον περίγυρό του είναι ένα "παιδί" που ΔΕΝ ακούει. Ή μάλλον ακούει, αλλά ΟΧΙ τους συνεργάτες του. Αλλά την...μαμά του. Χθες μας έπιασε όλους απροετοίμαστους γυρνώντας το "μπιφτέκι" ως άλλος σεφ Μποτρίνι. Με τρόπο που θα τον ζήλευε ακόμα και ο Ferran Adria, ο πιο ανατρεπτικός σεφ αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Για δυο ολόκληρα χρόνια μας... γαμου@ε 11 εκατομμύρια Έλληνες (πριν των 20 του γνωστού video), μας έκανε μπάχαλο Παγκοσμίως με τις "μπερδεμένες" και πολλές φορές ακαταλαβίστικες απόψεις του και τώρα ως δια μαγείας ζήτησε ένα δημοψήφισμα...κατόπιν εορτής! Όπως χαρακτηριστικά έγραψε χθες το BBC «Είναι σαν να ρωτάς τις γαλοπούλες, αν θέλουν να ψηθούν τα Χριστούγεννα» για το δημοψήφισμα που αποφάσισε να διοργανώσει ο απίστευτος Giorgo. Η ιστορία εκτός του ότι θα τον ξεγράψει θα έχει να λέει πως κάποτε από την Ελλάδα πέρασε ένας πολιτικός, ένας Πρωθυπουργός που ήταν ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ... Η ιστορια θα τον καταγραψει ως τον 1ο part-time πρωθυπουργο παγκοσμιως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 τελικά για τον ΓΑΠ παίζουν δύο σενάρια.. το πρώτο,να είναι εντελώς στόκος,δοσίλογος,ανθέλληνας και επικίνδυνος το δεύτερο,,, να είναι τόσο έξυπνος που να μπλοφάρει και να παίζει το τελευταίο του χαρτί,λίγο πριν η εθνική μας κυριαρχία πάει περίπατο.... το ότι τους ταρακούνησε όλους στον πλανήτη, μέσω των χρηματιστηρίων,μπορεί να λέει και κάτι Εξάλλου η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Φανταζομαι θα εννοεις εξοδο απο την ΟΝΕ, οχι απο την Ε.Ε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Δεν θα ψηφίσω μήπως και ακυρωθεί λόγω αποχής το δημοψήφισμα. Μήπως και εμείς οι πολίτες καταφέρουμε να αναιρέσουμε το προδοτικό σχέδιο του ΓΑΠ. Επίσης, νομίζω ότι αν απαντήσουμε "όχι", θα είναι απρόβλεπτες οι συνέπειες και κατ' επέκταση η παραμονή μας στο ευρώ (παίζεται και η παραμονή στην ΕΕ, αλλά εκεί είναι άλλα τα κριτήρια). Και επειδή θεωρώ ότι δεν πρέπει να φύγουμε από το ευρώ ή/και την ΕΕ, ελπίζω να έχει μεγάλη αποχή. Εν ολίγοις, δεν μας φταίνε οι Ευρωπαίοι και το ευρώ που εμείς είμαστε λαός που κοιτάζει μόνο τον κώλο του, ψηφίζει με κριτήριο μόνο το σπίτι του, θεωρεί το κράτος εχθρό και τον φόρο χαράτσι (όπως και στην Τουρκοκρατία, δεν αλλάξαμε από τότε) και κατά συνέπεια εδώ και τουλάχιστον τριάντα χρόνια, που τα θυμάμαι προσωπικά, μας κυβερνούν συνεχώς οι ίδιοι άχρηστοι. Οι ίδιες οικογένειες μια ζωή στις πλάτες μας και μάλιστα εκλεγμένες από εμάς!... Προχθές ήμουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έβλεπα μία πινακίδα που έχει ένα κεντρικό δημόσιο σχολείο πάνω από την κύρια είσοδο "Θεμελιώθηκε επί Πρωθυπουργού Ευάγγελου Βενιζέλου και Υπουργού Παιδείας Γεωργίου Παπανδρέου".... (Φυσικά δεν αναφέρεται στους σημερινούς... Στους παππούδες τους αναφέρεται!...) Οι ίδιες οικογένειες ξανά και ξανά κι εμείς ακόμη να βάλουμε μυαλό. Είμαστε ικανοί, μετά τον ΓΑΠ, να ψηφίσουμε Σαμαρά ή Ντόρα για να σωθούμε!... Κατ' εμέ, όποιος ήταν στη βουλή τα τελευταία 30 χρόνια πρέπει να βρει ελικόπτερο να φύγει!!! Πρώτοι πρώτοι όλοι όσοι διετέλεσαν πρωθυπουργοί της χώρας κι από εκεί και πέρα όλοι όσοι πέρασαν από τη βουλή ακόμη κι ως απλοί βουλευτές της αντιπολίτευσης! Κανένας από αυτούς που πέρασαν από εκεί μέσα δεν αξίζει πια την ψήφο μου. Κανένας δεν θεωρώ ότι εργάστηκε με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της χώρας και των πολιτών της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Θα ψηφισω οχι, μονο και μονο γιατι απο οτι φαινεται, τα μετρα αυτα περι τροικας/μνημονιου κλπ δειχνουν οτι ειναι μια φουσκα. Για να λενε αλλοι πιο εμπειροι απο εμας,καθηγητες,οικονομολογοι, οτι δεν βγαζουν πουθενα ε τοτε μαλλον δεν βγαζουν. Διαβασα το κειμενο του κ.Θεοδωρακη, ολο, δεν νομιζω με βαση την ταπεινη μου αποψη οτι εχει καπου λαθος. Θα ψηφισω ΟΧΙ λοιπον ( με οτι συνεπαγεται αυτο) γιατι πιστευω οτι ενω θα ερθουν πολυ δυσκολες εποχες,οπως λενε, θα ανακαμψουμε πιο συντομα απο οτι τωρα(?). 2 χρονια τωρα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι εχουμε κριση, τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο, ο κοσμος εχεις χασει την δουλεια του, τον χρεωνουν ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ με διαφορες καταστασεις, ταπεινονεται καθημερινως απο ολους,πολιτικους,εργοδοτες κλπ. Τα πραγματα δειχνουν οτι και σε 10-15 χρονια που θα φυγει(?) το μνημονιο/κριση/τροικα (παιδια συγνωμη δεν ξερω πως να το πω αυτο το πραγμα), το ελλειμα μας θα ειναι ιδιο με του 2009 οπου και ξεκινησαμε/νε τον πανικο.. Αν δηλαδη προκειται αν εχουμε τις ιδιες καταστασεις στο μελλον,οπως το 2009, τοτε γιατι να μεινουμε χωρις δουλεια; γιατι να παιρνουμε 300-500 (στην καλυτερη) βασικο μισθο; Γιατι να απολυθουν οι μισοι δημοσιοι υπαλληλοι( τονιζω δεν εχω ουτε 1 δικο μου στο δημοσιο) ,λες και αυτοι μας φταινε..... μας εχουν πεισει οτι φταινε οι δημ.υπαλληλοι, εγω διαφωνω σε αυτο... ο απλος υπαλληλος δεν εκανε κατι. Μηπως τελικα οντως μας συμφερει να γυρισουμε στην Δραχμη; Ναι θα ειναι πολυ δυσκολα για αρκετα χρονια, αλλα πιθανον να εχουμε μια ΕΛΑΦΡΩΣ καλυτερη ζωη. Δεν εχουμε να χασουμε κατι πιστευω... Το ενα μετρο το δοκιμασαμε και μονο θετικα αποτελεσματα δεν ειχε, Ας δοκιμασουμε και το αλλο... τι να πω δεν ξερω.. Ειμαι λαθος; αν ειμαι πραγματικα πειτε το μου, εχω μπερδευτει τοσο που ισως να μην σκεφτομαι σωστα Δεν μπορώ να ξέρω δυστυχώς τι παίζει έτσι όπως το θέτουν το δημοψήφισμα αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Δεν ξέρω τι ακριβός θέλουν να με κάνουν να ψηφίσω με αυτό το αιφνίδιο δημοψήφισμα η λογική μου λέει ότι γνωρίζοντας την αγανάκτηση και την οργή του κόσμου μάλλον δεν περιμένουν να ψηφιστεί το ναι στις κάλπες. Οπότε? Επιδιώκουν άραγε το όχι ενώ διατυμπανίζουν ότι επιθυμούν το ναι? Μακάρι να ήξερα τι ακριβώς είναι αυτό που επιδιώκουν ώστε να ψηφίσω το ακριβώς αντίθετο, γιατί αυτό θα είναι σίγουρα το πιο ωφέλιμο για τη χώρα. Είμαι έτοιμος να ψηφίσω το όχι αλλά με προβληματίζει μήπως ακριβώς αυτό θέλουν να πετύχουν αλλά βάζουν εμάς μπροστά να αναλάβουμε την ευθύνη ενώ αυτοί υποτίθεται θα κόπτονται για το αντίθετο. Πραγματικά, τους έχω για τόσο ύπουλους και ξεφτιλισμένους Aκριβως αυτο.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Θα ψηφισω οχι, μονο και μονο γιατι απο οτι φαινεται, τα μετρα αυτα περι τροικας/μνημονιου κλπ δειχνουν οτι ειναι μια φουσκα. Για να λενε αλλοι πιο εμπειροι απο εμας,καθηγητες,οικονομολογοι, οτι δεν βγαζουν πουθενα ε τοτε μαλλον δεν βγαζουν. Διαβασα το κειμενο του κ.Θεοδωρακη, ολο, δεν νομιζω με βαση την ταπεινη μου αποψη οτι εχει καπου λαθος. Θα ψηφισω ΟΧΙ λοιπον ( με οτι συνεπαγεται αυτο) γιατι πιστευω οτι ενω θα ερθουν πολυ δυσκολες εποχες,οπως λενε, θα ανακαμψουμε πιο συντομα απο οτι τωρα(?). 2 χρονια τωρα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι εχουμε κριση, τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο, ο κοσμος εχεις χασει την δουλεια του, τον χρεωνουν ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ με διαφορες καταστασεις, ταπεινονεται καθημερινως απο ολους,πολιτικους,εργοδοτες κλπ. Τα πραγματα δειχνουν οτι και σε 10-15 χρονια που θα φυγει(?) το μνημονιο/κριση/τροικα (παιδια συγνωμη δεν ξερω πως να το πω αυτο το πραγμα), το ελλειμα μας θα ειναι ιδιο με του 2009 οπου και ξεκινησαμε/νε τον πανικο.. Αν δηλαδη προκειται αν εχουμε τις ιδιες καταστασεις στο μελλον,οπως το 2009, τοτε γιατι να μεινουμε χωρις δουλεια; γιατι να παιρνουμε 300-500 (στην καλυτερη) βασικο μισθο; Γιατι να απολυθουν οι μισοι δημοσιοι υπαλληλοι( τονιζω δεν εχω ουτε 1 δικο μου στο δημοσιο) ,λες και αυτοι μας φταινε..... μας εχουν πεισει οτι φταινε οι δημ.υπαλληλοι, εγω διαφωνω σε αυτο... ο απλος υπαλληλος δεν εκανε κατι. Μηπως τελικα οντως μας συμφερει να γυρισουμε στην Δραχμη; Ναι θα ειναι πολυ δυσκολα για αρκετα χρονια, αλλα πιθανον να εχουμε μια ΕΛΑΦΡΩΣ καλυτερη ζωη. Δεν εχουμε να χασουμε κατι πιστευω... Το ενα μετρο το δοκιμασαμε και μονο θετικα αποτελεσματα δεν ειχε, Ας δοκιμασουμε και το αλλο... τι να πω δεν ξερω.. Ειμαι λαθος; αν ειμαι πραγματικα πειτε το μου, εχω μπερδευτει τοσο που ισως να μην σκεφτομαι σωστα Aκριβως αυτο.. Κοιτά, ο απλό υπάλληλος δεν είναι και τόσο απλός και γενικά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται, ας συμφωνήσουμε όμως ότι παρα πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι ξύνονται, δημιουργούν προβλήματα, δε δουλεύουν και γενικώς τροφοδοτούν την έννοια της γραφειοκρατίας με τη συμπεριφορά τους, δε δουλεύουν αλλά ασχολούνται με τα συνδικαλιστικά ενώ θα έπρεπε να δουλεύουν και συνεπώς δεν ΠΑΡΑΓΟΥΝ. Αυτοί επιβαρύνουν το κράτος και τους φορολογούμενους, κακώς είναι εκεί που είναι γιατί είτε δεν παράγουν είτε μπήκαν με ρουσφέτι και πρέπει να φύγουν. Τέλος. Υπάρχουν και οι σωστοί βέβαια αλλά αυτοί δε μας ενδιαφέρουν. Τα συνδικαλιστικά να βρουν τρόπο να τα κάνουν αλλά όχι εις βάρος της δουλειάς τους. Αυτά για τους δημόσιους υπάλληλους οι οποίοι φυσικά δε μας φταίνε ΑΛΛΑ με αυτούς συνεχίζεται μια πελατειακή σχέση πολιτικού και πολίτη με έπαθλο μια θέση στο δημόσιο. ΑΥΤΟ πρέπει να σταματήσει και το 1 προς 10 ήταν σωστό. Άλλωστε τώρα με την τεχνολογία χρειαζόμαστε όλο και λιγότερους δημοσίους υπαλλήλους. Θα συμφωνήσω με την επιστροφή στη δραχμή. Ναι, ξέρω, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΑΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΛΟΙΜΟΣ κλπ κλπ. Λες και πριν το 2000 δεν την παλεύαμε. Οικονομολόγος δεν είμαι αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι έχει μια λογική η επιστροφή στη δραχμή. Αλλαγή νομίσματος, εσωτερική υποτίμηση, περιορισμός εισαγωγών (ξέρετε, luis vuitton, ταξίδια στο εξωτερικό, ακριβά αυτοκίνητα και γενικώς ό,τι παράγεται στο εξωτερικό, τεχνολογία υπολογιστές κλπ θα γίνουν όπως παλιά, πριν το ευρώ και χειρότερα) ΑΛΛΑ σίγουρα θα αυξηθούν οι εξαγωγές και θα γυρίσουμε αναγκαστικά (έπρεπε να το είχαμε κάνει ήδη) σε πρωτογενή παραγωγή. Όλα αυτά βέβαια με το σκεπτικό να ΜΗΝ ισχύσουν οι συμβάσεις που υπογράψαμε, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ δηλαδή τους δανειστές. Άλλωστε τώρα πληρώνουμε φόρους εδώ και εκεί και τελικά βλέπτε καμιά αλλαγή; Δηλαδή πληρώνυομε φόρους και ως αντάλλαγμα το κράτος μας παρέχει. Τι μας παρέχει; Δρόμους; .... Υγεία δωρεάν; .... Παιδεία δωρεάν; .... Τίποτα δε μας προσφέρει το κράτος για τους φόρους που πληρώνυομε. Όλα πηγαίνουν έξω. Τελικά, θα συμφωνήσω με τον Ηλία. ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; Δηλαδή τι χειρότερο μπορεί να συμβεί από όσα ήδη συμβαίνουν, αλήθεια ρωτάω και αν ξέρει κάποιος ας μας πει; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2011 από τον Lim - Lim Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Τελικά, θα συμφωνήσω με τον Ηλία. ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; Δηλαδή τι χειρότερο μπορεί να συμβεί από όσα ήδη συμβαίνουν, αλήθεια ρωτάω και αν ξέρει κάποιος ας μας πει; Πες τα ρε φιλε.... Τι αλλο χειροτερο μπορει να γινει ? Και να προσπαθησουν να μας τιμωρησουν δεν θα τους αφησουμε..... Τελικα ο Παπανδρεου αθελα του εκανε το μεγαλυτερο καλο σε αυτο τον τοπο. Καταφερνει σιγα σιγα να ενωνει ολο τον κοσμο...... ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Τον Ευχαριστουμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1307978 Διαβάστε και θα καταλάβετε γιατί δε θα στρώσουμε ποτέ, γιατί φταίμε όλοι, λίγο ή πολύ. Και λέω φταίμε όλοι γιατί έγκλημα δεν είναι μόνο η πράξη αλλά και η παράλλειψη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 + όσα θες!!!! Τι να ψηφίσω αφού δεν ξέρω τις συνέπειες της ψήφου μου? Αφού δεν ξέρω αν είναι καλό το ένα ή το άλλο? Μήπως μας έχουν πει την αλήθεια για το οτιδήποτε? Τόσο καιρό μας κοπανάνε ότι παίρνουν τις δόσεις για να πληρώσουν συντάξεις κτλ και μόνο εκεί δεν πάνε τα λεφτά που παίρνουν! Κι όπως επίσης ειπώθηκε... να μας κοπανάνε μετά ότι ο λαός ευθύνεται γι' αυτό που πάθαμε επειδή ψηφίσαμε ναι ή όχι? Ένα καλό που είπε χτες η Μπακογιάννη αλλά δεν το θυμάμαι ακριβώς, είναι ότι το δημοψήφισμα το κάνει "και καλά" για να αποφασίσει ο λαός. Γιατί δεν έκανε δημοψήφισμα πριν υπογράψει τα μνημόνια, αν ήθελε ο κόσμος μνημόνια και ΔΝΤ? Κοροϊδία στη κοροϊδία οι ΠΑΣΟΚοι κι ο Γιωργάκης. Τώρα που τα σκάτωσε ο Γιωργάκης, ζητάει συνένοχους στο έγκλημα. Ζητάει συνένοχο το λαό! ρε μλκες! + άπειρο ! Δεν μπορώ να ξέρω δυστυχώς τι παίζει έτσι όπως το θέτουν το δημοψήφισμα αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Δεν ξέρω τι ακριβός θέλουν να με κάνουν να ψηφίσω με αυτό το αιφνίδιο δημοψήφισμα η λογική μου λέει ότι γνωρίζοντας την αγανάκτηση και την οργή του κόσμου μάλλον δεν περιμένουν να ψηφιστεί το ναι στις κάλπες. Οπότε? Επιδιώκουν άραγε το όχι ενώ διατυμπανίζουν ότι επιθυμούν το ναι? Μακάρι να ήξερα τι ακριβώς είναι αυτό που επιδιώκουν ώστε να ψηφίσω το ακριβώς αντίθετο, γιατί αυτό θα είναι σίγουρα το πιο ωφέλιμο για τη χώρα. Είμαι έτοιμος να ψηφίσω το όχι αλλά με προβληματίζει μήπως ακριβώς αυτό θέλουν να πετύχουν αλλά βάζουν εμάς μπροστά να αναλάβουμε την ευθύνη ενώ αυτοί υποτίθεται θα κόπτονται για το αντίθετο. Πραγματικά, τους έχω για τόσο ύπουλους και ξεφτιλισμένους Επίσης + άπειρο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisxx 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 μια απαντηση σε αυτους που απορουν γιατι ο Προεδρος της Δημοκρατιας (ο Θεος να την κανει) δεν παιρνει μερος στα γεγονοτα τι να πει ? ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΛΑ ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Aυτο που διαφαινεται στον οριζοντα ειναι οι εξης 2 επιλογες: Η παμε με την Ευρωπη και 10 χρονια υποδουλοι στην τροικα (τουλαχιστον) η δραχμη. Προσωπικα προτιμω δραχμουλα και να κανουμε κουμαντο στο σπιτι μονοι μας. Βεβαια σε αυτη την περιπτωση η ευρωζωνη πεθανε, η ευρωζωνη παει. Κατ επεκτασην παει κι η ΕΕ οπως τη γνωριζαμε εως σημερα. Δε θα ναι ευκολα με τη δραχμη στην αρχη. Τα πρωτα 2-3 χρονια θα ναι πολυ δυσκολα. Ομως, θα χαραζουμε τη δικη μας νομισματικη ποιτικη κι η χωρα μας θα γινει ξανα προσφορο επενδυτικο εδαφος, οποτε νομοτελειακα θα ρθει η αναπτυξη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Aυτο που διαφαινεται στον οριζοντα ειναι οι εξης 2 επιλογες: Η παμε με την Ευρωπη και 10 χρονια υποδουλοι στην τροικα (τουλαχιστον) η δραχμη. Προσωπικα προτιμω δραχμουλα και να κανουμε κουμαντο στο σπιτι μονοι μας. Βεβαια σε αυτη την περιπτωση η ευρωζωνη πεθανε, η ευρωζωνη παει. Κατ επεκτασην παει κι η ΕΕ οπως τη γνωριζαμε εως σημερα. Δε θα ναι ευκολα με τη δραχμη στην αρχη. Τα πρωτα 2-3 χρονια θα ναι πολυ δυσκολα. Ομως, θα χαραζουμε τη δικη μας νομισματικη ποιτικη κι η χωρα μας θα γινει ξανα προσφορο επενδυτικο εδαφος, οποτε νομοτελειακα θα ρθει η αναπτυξη. Δεν διαφωνώ με τα γραφόμενά σου καθόλου. Η δραχμή είναι μία λύση. Απλά τόνισα αυτό το κομμάτι του κειμένου σου γιατί πιστεύω ότι με τους ίδιους και τους ίδιους απατεώνες και το ληστρικό επιτελείο τους να μας κυβερνούν, είτε με δραχμή, είτε με ευρώ, είτε με τάλαντο, τα έντονα κόκκινα γράμματα δυστυχώς δεν θα τα ζήσουμε στην πράξη... Έχουν περίτρανα αποδείξει όλοι τους ότι είναι ανίκανοι να μας οδηγήσουν σε ανάπτυξη και να βελτιώσουν το βιοτικό μας επίπεδο χωρίς να υποθηκεύσουν ή/και να καταστρέψουν κάτι άλλο... Εξάλλου η χώρα υποθηκεύτηκε επί πολλά έτη κι από πολλές κυβερνήσεις όσο είχαμε ως νόμισμα τη δραχμή και συνέχισαν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα και τώρα με το ευρώ... Επίσης, κι εμείς έχουμε αποδείξει περίτρανα (πλειοψηφικά εννοώ) ότι δεν επιθυμούμε συνολική βελτίωση του τόπου από τους πολιτικούς μας θεωρώντας ότι μέσω της βελτίωσης του τόπου γενικότερα θα βελτιωθεί κι η δική μας η ζωή. Δυστυχώς από τις μέχρι τώρα επιλογές μας φαίνεται ότι θέλουμε να μας κάνουν τα προσωπικά μας χατίρια κι από εκεί και πέρα ας πάει να μαμηθεί το σύμπαν :( Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2011 από τον zoo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 @ zoo Αυτόν τον προβληματισμό τον έχω και εγώ. Δηλαδή κάπου στο μυαλό μου πίσω πίσω λέω.... Ωραία... να πάμε δραχμή, να τους διώξουμε όλους αλλά τι θα γίνει; Δε θα έχουμε πάλι τους χειρότερους των χειρότερων σε διάφορες θέσεις στο δημόσιο; Δε θα αναστηθεί η διαφθορά (όχι έχει πεθάνει τώρα αλλά λέμε) και η απίστευτη γραφειοκρατία; Δε θα αρχίσουμε πάλι τα ίδια με τα κλειστά επαγγέλματα και τα περίεργα μονοπώλια κλπ κλπ; Δεν ξέρω ρε παιδί μου, πραγματικά έχω μπουχτίσει τόσο πολύ με τους δικούς μας όόόόόόόόλα αυτά τα λίγα χρόνια που πραγματικά δεν είμαι πλέον σίγουρος αν θέλω δραχμή και τους δικούς μας άθλιους πολιτικούς ή ευρώ και να μας ελέγχουν και να δουλεύουμε για τους ξένους. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο για τον τόπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Δεν διαφωνώ με τα γραφόμενά σου καθόλου. Η δραχμή είναι μία λύση. Απλά τόνισα αυτό το κομμάτι του κειμένου σου γιατί πιστεύω ότι με τους ίδιους και τους ίδιους απατεώνες και το ληστρικό επιτελείο τους να μας κυβερνούν, είτε με δραχμή, είτε με ευρώ, είτε με τάλαντο, τα έντονα κόκκινα γράμματα δυστυχώς δεν θα τα ζήσουμε στην πράξη... Έχουν περίτρανα αποδείξει όλοι τους ότι είναι ανίκανοι να μας οδηγήσουν σε ανάπτυξη και να βελτιώσουν το βιοτικό μας επίπεδο χωρίς να υποθηκεύσουν ή/και να καταστρέψουν κάτι άλλο... Εξάλλου η χώρα υποθηκεύτηκε επί πολλά έτη κι από πολλές κυβερνήσεις όσο είχαμε ως νόμισμα τη δραχμή και συνέχισαν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα και τώρα με το ευρώ... Επίσης, κι εμείς έχουμε αποδείξει περίτρανα (πλειοψηφικά εννοώ) ότι δεν επιθυμούμε συνολική βελτίωση του τόπου από τους πολιτικούς μας θεωρώντας ότι μέσω της βελτίωσης του τόπου γενικότερα θα βελτιωθεί κι η δική μας η ζωή. Δυστυχώς από τις μέχρι τώρα επιλογές μας φαίνεται ότι θέλουμε να μας κάνουν τα προσωπικά μας χατίρια κι από εκεί και πέρα ας πάει να μαμηθεί το σύμπαν :( Σαφως, για να δουλεψει αυτο πρεπει ο καθε πολιτης να θεωρει ιδιον συμφερον το συμφερον της χωρας του κι οχι το δικο του μικροοικονομικο συμφερον. Νομιζω ομως οτι απο αυτες τις δυσκολιες που βιωνουμε και θα βιωσουμε μεσα απο αυτες τις διαδικασιες, θα ερθει και το απαιτουμενο επιπεδο ωριμοτητας. Δυσκολα θα ξαναπαρει καποιος τη διακυβερνηση της χωρας εν λευκω, ενω παραλληλα ο χρονος ανοχης του κοσμου ειναι προφανες οτι βαινει μειουμενος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Ζωνομαστε με εκρηκτικα και περνουμε ολη την Ευρωζωνη μαζι μας.... Αποκλειεται το ευρω να επιζησει μετα την δικη μας αυτοκτονια.... Τοσο καιρο αυτο φοβουνται... Απορω παντως με αυτους που λενε οτι θα απεχουνε.... Δηλαδη δεν θελουνε να συμμετεχουνε στην πορεια της χωρας ? Τι ειναι αμετοχοι ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tanasis81 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 http://www.tsantiri.gr/politiki/disekatommiria-kerdisan-i-kerdoskopi-me-tin-anangelia-tou-dimopsifismatos.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Για να μην ξεχνάμε : Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Α Π Α Τ Η Κ Α Ι Υ Π Ο Κ Ρ Ι Σ Ι Α Ο επιθανάτιος ρόγχος της Κυβέρνησης σε συνδυασμό με την απροσμέτρητη μεγαλομανία και ανικανότητα των ηγετών της μας οδηγεί εδώ και δυόμιση χρόνια προς το απόλυτο χάος. Παίζουν με τις αντοχές του λαού μας και χρησιμοποιούν τους θεσμούς αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Το νέο εύρημα του Δημοψηφίσματος είναι εντελώς υποκριτικό, αφού η Κυβέρνηση έχει πάρει ως τώρα άπειρες σοβαρότατες αποφάσεις και έχει υπογράψει συμφωνίες με τις οποίες έχει δεσμεύσει ασφυκτικά τον ελληνικό λαό και έχει υποθηκεύσει το μέλλον του, χωρίς ποτέ να τον ρωτήσει για τίποτα. Μας ρώτησε όταν μας οδήγησε στο ΔΝΤ; Ή όταν υπέγραφε την πρώτη δανειοληπτική σύμβαση; Τώρα που μας έδεσε χειροπόδαρα, τώρα θυμήθηκε το Δημοψήφισμα; Όμως είναι γνωστό, ότι το Δημοψήφισμα είναι τρόπος δημοκρατικής έκφρασης της θέλησης του Λαού, όταν αυτός είναι ελεύθερος να αποφασίσει και όχι όταν τον έχουν φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων και κάτω από συνθήκες εκβιασμού .Τώρα που ο ελληνικός λαός είναι κυριολεκτικά παγιδευμένος εξ αιτίας της Κυβέρνησης και με τις δικές της υπογραφές, έρχονται να θέσουν υποκριτικά το ερώτημα αν συναινούμε στην τελευταία μόνο συμφωνία που υπέγραψαν τις μέρες αυτές, προσπαθώντας πονηρά να νομιμοποιήσουν αναδρομικά ό,τι αντισυνταγματικό έχουν κάνει ως τώρα και εκβιάζοντάς μας ότι αν δεν συναινέσουμε, θα χάσουμε ό,τι έχουμε, ακόμα και μισθούς και συντάξεις. ΟΧΙ λοιπόν στο δημοψήφισμα. Όσο για μας, έντονη προσπάθεια για τη δημιουργία του Πανεθνικού Παλλαϊκού Μετώπου Σωτηρίας. http://s.enet.gr/resources/article-files/apath-kai-ypokrisia-mikhs-8eodwrakhs.pdf Eδω είναι μια γνώμη από έναν άλλο που δεν τα έχει χάσει ακόμα. Του Σταύρου Θεοδωρακη " Υπάρχουν μέρες που η τηλεόραση ξυπνά μέσα μου το αντιεξουσιαστικό κτήνος. Όχι δεν θέλω να τα σπάσω – ποτέ δεν ήθελα, ούτε καν στην εφηβεία μου– μέσα μου όμως φουσκώνει, ένας πρωτόγονος θυμός. Το πρόβλημα μού το δημιουργούν κυρίως οι φάτσες των πολιτικών. Οι κοινοτοπίες τους, τα χαμόγελά τους, οι απειλές τους ή ακόμη χειρότερα οι υποσχέσεις τους. Τις τελευταίες ώρες η κατάσταση επιδεινώθηκε με «τα παλικάρια του Καραμανλή». Οι υπουργοί της γκάφας και των σκανδάλων, σιδέρωσαν τα πουκάμισα – τα καλά τους, με το μονόγραμμα - και βγήκαν να διδάξουν ήθος. Δίπλα τους μπαρουτοκαπνισμένοι αριστεροί (ή μόνο καπνισμένοι) αναγγέλλουν νέο ΕΑΜ – αυτή τη φορά εναντίον των αστικών δημοψηφισμάτων! Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή λοιπόν. Ο Παπανδρέου εξήγγειλε δημοψήφισμα. Όπως τα εξαγγέλλει τα πράγματα ο ΓΑΠ. Χωρίς να έχει αποφασίσει καν τα ερωτήματα. Χωρίς να έχει σκεφθεί αν η χώρα αντέχει άλλη μια τρίμηνη εκκρεμότητα. Χωρίς να έχει συζητήσει με τους κορυφαίους υπουργούς του. Χωρίς να έχει πει μια λέξη στην Κριστίν, στην Μέρκελ και τον Νικολά, τους ανθρώπους που μας δανείζουν (και τον στηρίζουν). Παπανδρέου εν ολίγοις. Έστω και έτσι όμως ήταν μια πρόταση που έπρεπε να συζητηθεί μήπως βρεθεί μια λύση και εκφραστεί και ο λαός. Αντί για αυτό όμως ήρθε ο αφορισμός: «Και θα αφήσουμε τον Μήτσο από τα Σούρμενα να αποφασίσει για το μέλλον 10 εκατομμυρίων Ελλήνων». Μπα! Και γιατί μπορεί ο Τζον από την Βοστώνη και δεν μπορεί ο Μήτσος από τα Σούρμενα; Γιατί δηλαδή μπορούν οι πράσινοι (και αύριο οι γαλάζιοι) τεχνοκράτες και δεν μπορεί ο Κήτσος, ο Μένιος και η Κατίγκο; Το θέτω χυδαϊστί για να σας ερεθίσω. Η Ελλάδα δεν είναι η Ελλάδα του 80. Ο γερο- Καραμανλής μας έβαλε με το ζόρι στην Ευρώπη χωρίς να μας ρωτήσει – και καλά έκανε – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και ο εποικισμός στο φεγγάρι το 2100 – λέμε τώρα- θα γίνει δια της μεθόδου της αποπλανήσεως. Οι Έλληνες πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ο πατερούλης που οδηγεί το Έθνος με δεμένα τα μάτια στα πράσινα λιβάδια δεν υπάρχει πια – άσε που πιστεύω ότι ποτέ δεν υπήρξε. Και μετά υπάρχει και ένα ζήτημα κοινής λογικής. Όταν όλη η αντιπολίτευση θεωρεί τις συμφωνίες του Παπανδρέου προδοτικές και οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απειλούν ότι δεν θα ψηφίσουν τις συμφωνίες αυτές, τότε ποια άλλη λύση έχει ο Παπανδρέου; Και μην μου πείτε εκλογές. Γιατί οι εκλογές στην Ελλάδα συγκαλύπτουν τις αντιθέσεις και ουδείς μιλάει για την ταμπακιέρα. Ο Αντώνης θα θυμηθεί την Πηνελόπη Δέλτα, ο Γιώργος την Κυβέλη, η Αλέκα τον Άρη, ο Σύριζα τον Τσε και κάπου εκεί θα τελειώσει η προεκλογική περίοδος. Μπλα μπλα Δημοκρατία μπλα μπλα με εκλέξατε. Και μετά ο Σαμαράς (κατά πάσα πιθανότητα) θα πει αυτό που είπε και ο Παπανδρέου το 2009. «Αλλιώς τα περίμενα αλλιώς τα βρήκα – πάρτε μερικά μέτρα στο κεφάλι και μετά συζητάμε». Τριάντα πέντε χρόνια η ίδια απάτη, δεν έχουμε βαρεθεί; Τα δημοψηφίσματα λοιπόν θα μπορούσαν να ήταν μια λύση. Ίσως όχι τον Ιανουάριο, ίσως όχι έτσι, αλλά οπωσδήποτε τώρα, στην βράση της κρίσης. Το αίτημα άλλωστε για άμεση Δημοκρατία που δειλά εκφράστηκε στις πλατείες την Άνοιξη, σε δημοψηφίσματα μεταφράζεται. Τα πολλά μικρά συχνά δημοψηφίσματα, το έχω γράψει ξανά και ξανά είναι ο μόνος τρόπος για να πάψει η μειοψηφία να συμπεριφέρεται σαν πλειοψηφία και η πλειοψηφία να πάψει να αισθάνεται μειοψηφία. Και μετά είναι το άλλο που δεν καταλαβαίνω. Η Νέα Δημοκρατία, το ΚΚΕ, ο Σύριζα, τώρα και το ΛΑΟΣ, υποστηρίζουν ότι ο Παπανδρέου με τις αποφάσεις του προδίδει τη χώρα. Προσέξτε. Δεν λένε ότι η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου (αυτή που μας κούρεψαν τα 100 δις) είναι ετεροβαρής και θέλει προσθαφαιρέσεις. Δεν λένε ότι πρέπει να διορθωθεί, αλλά λένε, σχεδόν με ένα στόμα, ότι είναι προδοσία. Μας καλούν μάλιστα να πούμε το νέο ΟΧΙ. Ο Καρατζαφέρης θέλει να μιμηθούμε τον Μεταξά, το ΚΚΕ την Εθνική Αντίσταση και η Νέα Δημοκρατία τον Μάρκο Μπότσαρη. Αν δεν μας κάνουν πλάκα – που δεν μας κάνουν γιατί είναι σοβαρά κόμματα- τότε δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να αποφασίσει ο λαός. «Αυτή τη συμφωνία προτείνουν οι δανειστές, τι θέλουμε ναι ή όχι»; Αν λειτουργούσε η Βουλή σαν Βουλή και όχι σαν μαυσωλείο κομμάτων, ίσως να είχαμε μια λύση. Τώρα όμως τι θα προσφέρει άλλη μια συντεταγμένη ψηφοφορία, άλλο ένα υπουργικό, μια σύσκεψη αρχηγών, μια συγκέντρωση στην Αθήνα (δυο για να είμαστε ακριβείς, την Πέμπτη ο ΣΥΡΙΖΑ, την Παρασκευή το ΚΚΕ - μην συμπέσουμε και σφαχτούμε). Άλλωστε αν οι ψηφοφορίες στη Βουλή, οι νουθεσίες του Παπούλια και οι συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, έδιναν λύσεις τώρα θα είμαστε στην κορυφή του κόσμου και όχι στα τάρταρα." Χρόνια τώρα η αριστερά, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έκραζαν για δημοψήφισμα, τώρα είναι προδοσία. Τι φοβούνται λοιπόν? Μάλλον είναι ώρα να στρώσουμε το κεφάλι για την ανοικοδόμηση της χώρας κλείνοντας το στόμα και μιλώντας με έργα, όχι μπαρούφες. Η ευθύνη είναι δική μας αυτή τη φορά. Ότι γίνει είναι πάνω μας. Ελπίζω το αποτέλεσμα να μην είναι όχι. Αν είναι αυτό τότε να συνεχίζουμε να ζούμε όπως ζούσαμε, τα παρτάλια και οι μιζαδόροι να την περνάνε ζάχαρη και εμείς οι υπόλοιποι τουμπεκί. Σαν το κακομαθημένο κωλόπαιδο της Ευρώπης, θέλουμε τράβηγμα αυτιών, αφαίρεση του όγκου που λέγεται δημόσιο και ναι ρε, μπαμπούλες στα υπουργεία γιατι πολύ απλά δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι, τέλος. Την τεχνογνωσία των άλλων Ευρωπαίων τη χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ + τα λεφτάκια τους για να ξανα-σταθούμε στα πόδια μας. Άν πραγματικά πιστεύετε ότι μόνοι μας και καλύτερα τι να πώ... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2011 από τον gilles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 ΛΕΜΕ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΟΧΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΕΤΡΙΤΗΣ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Δεν ξερω τι εικονα εχουν στο μυαλο τους οσοι σκεφτωνται την Ελλαδα με τις δικες της δυναμεις εκτος Ευρωπης.Καλυτερα να το σκεφτουν πολυ πρωτου αποδεχτουν μια ηρωικη εξοδο απο το ευρω ,γιατι προβλεπω πολυ κοσμο να πηγαινει λαθρομεταναστης (γιατι εντωμεταξυ θα εχει καταργηθει η ΣΕΓΚΕΝ)στην Γερμανια.Και επειδη ειμαστε πολυ καλομαθημενοι απο το προσφατο παρελθον να μας πληρωνουν και να ζουμε χωρις δουλευουμε ,θα μας κακοφανει διπλα και τριδιπλα απο το να προσπαθησουμε να βαλουμε τα δημοσιονομικα μας σε μια ταξη ,περικοπτοντας την καταναλωση και το σπαταλο κρατος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 ουσττττττ!!!!!!!!! καλλικάντζαροι(βουλευτές) και εσείς και το δημοψήφισμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Δεν ξερω τι εικονα εχουν στο μυαλο τους οσοι σκεφτωνται την Ελλαδα με τις δικες της δυναμεις εκτος Ευρωπης.Καλυτερα να το σκεφτουν πολυ πρωτου αποδεχτουν μια ηρωικη εξοδο απο το ευρω ,γιατι προβλεπω πολυ κοσμο να πηγαινει λαθρομεταναστης (γιατι εντωμεταξυ θα εχει καταργηθει η ΣΕΓΚΕΝ)στην Γερμανια.Και επειδη ειμαστε πολυ καλομαθημενοι απο το προσφατο παρελθον να μας πληρωνουν και να ζουμε χωρις δουλευουμε ,θα μας κακοφανει διπλα και τριδιπλα απο το να προσπαθησουμε να βαλουμε τα δημοσιονομικα μας σε μια ταξη ,περικοπτοντας την καταναλωση και το σπαταλο κρατος. Αν μου εγγυώνταν κάποια ανώτερη δύναμη ότι θα έχουμε ΣΩΣΤΟΥΣ πολιτικούς αν βγούμε από το ευρώ, με στόχο δηλαδή την κανονική ανάπτυξη, πρωτογενή παραγωγή, γενικώς να γίνουμε χώρα της προκοπής τότε θα έλεγα με όλη μου την καρδιά έξω από το ευρώ. Αν είναι όμως να διώξουμε αυτούς που μας κουβαλήθηκαν να μας ελέγξουν για να έρθουν πάλι τα δικά μας λαμογιοκοράκια και να ξαναγίνουμε χώρα με 100000 δημοσίους υπαλλήλους και να καθόμαστε και να πληρωνώμαστε πάλι με μίζες κτλ, μάλλον όχι, δε θα πάρω. Καλύτερα με ξένους αν δεν είμαστε άξιοι μόνοι μας. Επιπλέον, δυστυχώς, ας μην ξεχνάμε ότι πριν το ευρώ τρώγαμε καλά γιατί είχαμε τις επιδοτήσεις από την ΕΕ. Βέβαια, δε θέλω να μας κάνουν κουμάντο οι ξένοι και να μπουν εταιρείες να εξαγοράσουν τις τράπεζες και τις καλύτερες επιχείρησεις για ένα κομμάτι ψωμί (δείτε τις μετοχές στο χρηματιστήριο που είναι τώρα). Πραγματικά, δεν ξέρω είμαι μπερδεμένος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Τώρα που ξεκαθάρισε λίγο το τοπίο φαίνεται η αλήθεια. Τώρα βάζει το δίλλημα ο ΓΑΠ ? Γιατί ανέλαβε την εξουσία με ψέμματα και μας έριξε στο πρώτο μνημόνιο χωρίς να κάνει Δημοψήφισμα τότε να βλέπαμε τι θάλεγε ο Ελληνικός Λαός? Τάκανε σκατά μετά από 2 χρόνια και τώρα θέλει ο Λαός να του δώσει έγκριση ? Όχι αγαπητέ πανέξυπνε ΓΑΠ λάθος στα μάθανε στα σχολιά που παρακολούθησες και λάθος στα είπανε οι συμβουλάτορές σου. Δεν μασάμε, να φύγεις εσύ θέλουμε όχι τώρα και άλλους εκβιασμούς. Οπότε αλλάζω την ψήφο μου στα παραπάνω σε ΑΠΟΧΗ. Δεν ψηφίζω και αν δεν ψηφίσει το 40%, δεν ισχύει το δημοψήφισμα. Να σηκωθεί να φυγει ο άχρηστος και ανίκανος και να παραδώσει την εξουσία με εκλογές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Αν μου εγγυώνταν κάποια ανώτερη δύναμη ότι θα έχουμε ΣΩΣΤΟΥΣ πολιτικούς αν βγούμε από το ευρώ, με στόχο δηλαδή την κανονική ανάπτυξη, πρωτογενή παραγωγή, γενικώς να γίνουμε χώρα της προκοπής τότε θα έλεγα με όλη μου την καρδιά έξω από το ευρώ. Αν είναι όμως να διώξουμε αυτούς που μας κουβαλήθηκαν να μας ελέγξουν για να έρθουν πάλι τα δικά μας λαμογιοκοράκια και να ξαναγίνουμε χώρα με 100000 δημοσίους υπαλλήλους και να καθόμαστε και να πληρωνώμαστε πάλι με μίζες κτλ, μάλλον όχι, δε θα πάρω. Καλύτερα με ξένους αν δεν είμαστε άξιοι μόνοι μας. Επιπλέον, δυστυχώς, ας μην ξεχνάμε ότι πριν το ευρώ τρώγαμε καλά γιατί είχαμε τις επιδοτήσεις από την ΕΕ. Βέβαια, δε θέλω να μας κάνουν κουμάντο οι ξένοι και να μπουν εταιρείες να εξαγοράσουν τις τράπεζες και τις καλύτερες επιχείρησεις για ένα κομμάτι ψωμί (δείτε τις μετοχές στο χρηματιστήριο που είναι τώρα). Πραγματικά, δεν ξέρω είμαι μπερδεμένος. Αγαπητε φιλε, σωστα τα λες και σωστοι οι προβληματισμοι σου. Αλλα εκτος απο σωστους πολιτικους, η χωρα θελει και σωστους πολιτες. Η μαλλον ενωμενους πολιτες. Εγω θα ψηφιζα οχι και ουστ απ το ευρω, αν καποια ανωτερη δυναμη με διαβεβαιωνε οτι οι Ελληνες θα ηταν ενωμενοι και αποφασισμενοι να πετυχουν. Επειδη ομως η προσφατη και οχι μονο, ιστορια μας, αποδεικνυει το αντιθετο, ειμαι παρα πολυ επιφυλακτικος. Επειδη ξερω, η μαλλον μπορω να υποθεσω (κανεις δε μπορει να υπολογισει τις ακριβεις συνεπειες της εξοδου απ το ευρω) τις επιπτωσεις και την κατασταση που θα διαμορφωθει στην Ελλαδα σε περιπτωση εξοδου απ το ευρω αυτη τη στιγμη ή στο αμεσο μελλον, σου λεω με σιγουρια οτι α)θα χρειαστει ενα προσωπο ή σχημα με ¨παντελονια¨ που να εχει μηδενικη ιδιοτελεια και απολυτη προσηλωση στον στοχο και β)ολοι μας το ιδιο, και οποιος παρεκκλινει, ασχετα τι και ποιος ειναι, να ¨καθαριζεται¨ στο φτερο Υπαρχει περιπτωση? Μπορουμε? Το ελπιζω αλλα δε το πιστευω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες