NeosAnavatis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ ΠΟΣΟ ΤΕΛΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΥΓΟΡΟ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΠΑΠΙ????????// Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christostx34 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 κοιτκθε ηπαρχουν παπιθεσ που παν με 240 αναλογως τι τιμονι φορανε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 χαχα καλυτερα κλειστο το θεμα δεν προκειται ν βρεις κατι σωστο... σιγουρα παντως 150... μετα αντε κρατα το ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mpaokaras 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 το δικο μου η 1η πιανει 63 ι 2α 90 ι 3ι 130 ι 4ι 170 ι 5ι 200 ι 6ι 240-250 αλα ι μαλακια ειναι οτι μετα τα 200 δεν μπορω να το κρατισω...με κουναει ο αερας....βεβεα φυσικα και εχω κανει την πατεντα και εγω βαλει απο F1(φορμουλα 1) αεροτομη πισω και μπροστα οστε να κοβει τον αερα..αλα και παλι... btw μην ρωτισεις πως ειναι 6ταχιτο και βγαζει τοσα χιλιομετρα...μοτερ απο R6....;) αν θες σου ανεβαζω και φωτο...τωρα δευτερα βγενει απο συνεργιο...1 θα σου πω...νιτρα On πλεον...οποτε μπορεις να φανταστεις οτι εχω το συπερ Ντουπερ παπακι που θα βγαζει καμια 300αρια χιλιομετρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 εμενα 20 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ ΠΟΣΟ ΤΕΛΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΥΓΟΡΟ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΠΑΠΙ????????// Ρώτα τον Κατεμά μετά από κανά μήνα........... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NeosAnavatis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 ΕΔΑΚΣΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΑΘΑ ΠΑΠΙ ΜΕΧΡΙ 160 ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΔΙΚΟΤΟΘ ΜΟΤΕΡ ΟΜΟΣ ΟΧΙ ΞΕΝΟ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 2?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 εμενα μ θυμιζει αυτο εδω!! χαχα ελεος ρε παιδια! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Κοιτα αμα βαλεις ενα καλο καρπυλαντερ και μια εξατμιση ενα 261αρι το πιανεις (με μακρυ γραναζωμα ομως) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Κοίτα! Μη ρωτήσεις που γιατί θα σε πω εκεί και θα αρχίσει η αέναη συζήτηση περί του που να κοιτάξεις... λοιπόν, τα παιδιά παραπάν (είναι αυτός που πετάει ψηλότερα του Πιτερ Παν) μάλλον σε χλευάζουν αλλά εγώ δε θα πράξω το ίδιο... Τώρα, επί τούτου. Το γκάζι, εκτός από περιοχή πέριξ της πρωτευούσης, στο δικό μου πι-πι το παπί έχει μία ομοιότητα με το: πόσο Θεσσαλονικιός είσαι; ανάλογα με το πόσα λλλλλάμδα βάζεις! Με τη διαφορά ότι στο πι-πι κτλ είναι με τα X! ΠΧxxx Τις προάλλες (ξέρεις, άλλες - προάλλες, κάλυψη - προκάλυψη) έβαλα ένα ακόμα X στο Nexxon και το έκανα Nexxxon! Στα 186,3km/h μου έφυγε το τιμόνι, τρόμαξα και έβγα-λα (από τα παγωτά) το ένα x και πάλι... Αυτή ήταν η εμπειρία μου για το θέμα σου, περιμένω τις δικές σας για το δικό μου (Στο Δαφνί έχουν καλές κλίνες;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2011 200+ km/h σε παπι; πάμε καλά; με τι φρένα; με τι σκελετό; Δεν θέλω να το παίξω κάποιος, απλά ρωτάω! Εδώ με 120 να πας με παπί, τα νιώθεις όλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΦΑΝΑΡΕ !!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2011 από τον Alexandros DayTonA MaNiaC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες