Jump to content
NeosAnavatis

Ποσο περιπου τελικη βγαζει ενα παπι??

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ ΠΟΣΟ ΤΕΛΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΥΓΟΡΟ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΠΑΠΙ????????//

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

χαχα καλυτερα κλειστο το θεμα δεν προκειται ν βρεις κατι σωστο... σιγουρα παντως 150... μετα αντε κρατα το ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το δικο μου η 1η πιανει 63

ι 2α 90

ι 3ι 130

ι 4ι 170

ι 5ι 200

ι 6ι 240-250

αλα ι μαλακια ειναι οτι μετα τα 200 δεν μπορω να το κρατισω...με κουναει ο αερας....βεβεα φυσικα και εχω κανει την πατεντα και εγω βαλει απο F1(φορμουλα 1) αεροτομη πισω και μπροστα οστε να κοβει τον αερα..αλα και παλι...

btw μην ρωτισεις πως ειναι 6ταχιτο και βγαζει τοσα χιλιομετρα...μοτερ απο R6....;)

αν θες σου ανεβαζω και φωτο...τωρα δευτερα βγενει απο συνεργιο...1 θα σου πω...νιτρα On πλεον...οποτε μπορεις να φανταστεις οτι εχω το συπερ Ντουπερ παπακι που θα βγαζει καμια 300αρια χιλιομετρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ ΠΟΣΟ ΤΕΛΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΥΓΟΡΟ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΠΑΠΙ????????//

Ρώτα τον Κατεμά μετά από κανά μήνα........... :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα αμα βαλεις ενα καλο καρπυλαντερ και μια εξατμιση ενα 261αρι το πιανεις (με μακρυ γραναζωμα ομως)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα!

Μη ρωτήσεις που γιατί θα σε πω εκεί και θα αρχίσει η αέναη συζήτηση περί του που να κοιτάξεις... λοιπόν, τα παιδιά παραπάν (είναι αυτός που πετάει ψηλότερα του Πιτερ Παν) μάλλον σε χλευάζουν αλλά εγώ δε θα πράξω το ίδιο...

Τώρα, επί τούτου. Το γκάζι, εκτός από περιοχή πέριξ της πρωτευούσης, στο δικό μου πι-πι το παπί έχει μία ομοιότητα με το: πόσο Θεσσαλονικιός είσαι; ανάλογα με το πόσα λλλλλάμδα βάζεις!

Με τη διαφορά ότι στο πι-πι κτλ είναι με τα X! ΠΧxxx Τις προάλλες (ξέρεις, άλλες - προάλλες, κάλυψη - προκάλυψη) έβαλα ένα ακόμα X στο Nexxon και το έκανα Nexxxon! Στα 186,3km/h μου έφυγε το τιμόνι, τρόμαξα και έβγα-λα (από τα παγωτά) το ένα x και πάλι...

Αυτή ήταν η εμπειρία μου για το θέμα σου, περιμένω τις δικές σας για το δικό μου (Στο Δαφνί έχουν καλές κλίνες;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

200+ km/h σε παπι; πάμε καλά; με τι φρένα; με τι σκελετό;

Δεν θέλω να το παίξω κάποιος, απλά ρωτάω!

Εδώ με 120 να πας με παπί, τα νιώθεις όλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΦΑΝΑΡΕ :mB_kalo_e: !!!

Τροποποιήθηκε από τον Alexandros DayTonA MaNiaC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα