Jump to content
moto25

Αποχαιρετιστήριο Μήνυμα...

Recommended Posts

Είχα καιρό να μπω στο mybike.gr και βλέπω οτι οσο πάει και βελτιώνεται. Γίνονται πιο πολλές συναντήσεις,άνθρωποι άγνωστοι γνωρίζονται και γίνονται φιλαράκια. Ο σκοπός του site αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

Η επαφή μου με το mybike.gr έγινε όταν κόπηκα στην εξέταση για δίπλωμα απεριορίστων κυβικών. Τα είχα πάρει στην κράνα και έψαχνα μανιωδώς κάποιο φόρουμ για να πω τον πόνο μου. Μόνο αυτό και μετά θα σιωπούσα. Έψαξα στο google διάφορα μοτοσυκλετιστικά φόρουμ και είδα οτι στα περισσότερα γινόταν πανικός και είχαν γεμίσει διαμάχες και ίντριγκες. Το τελευταίο που κοίταξα ήταν το mybike.gr που είχε μόλις 3 μήνες λειτουργία. Μόλις έριξα μια ματιά κατάλαβα οτι αυτό θα ήταν το φόρουμ που θα μιλούσα. Είχε φοβερή θεματολογία και γενικά υψηλό επίπεδο χρηστών. Αυτό λοιπόν ήταν το πρώτο μου μήνυμα

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=1651

και ενω είχα σκοπό να σταματήσω εκεί δημοσίευσα και άλλα θέματα και έγραψα και άλλα μηνύματα. Και διάβαζα συνεχώς και μάθαινα διάφορα πράγματα που μου ήταν παντελώς άγνωστα. Και λυπόμουνα όταν μάθαινα οτι κάποιο μέλος έπεσε. Και τσαντιζόμουνα που κάποιος ταλαιπωρήθηκε με κάτι.

Σήμερα λοιπόν σταματάω τη δουλειά μετά απο 7,5 χρόνια και χάνω την επαφή μου με το internet καθώς δεν έχω στο σπίτι αλλά εκτός απο αυτό στις 7 Αυγούστου παρουσιάζομαι στο Μεσολόγγι στο Πεζικό.(Αλήθεια ξέρει κανείς τι πάιζει εκεί?)

Ήθελα να πω απλά οτι σας ευχαριστώ όλους για τις γνώσεις που έμαθα,για τις ώρες που πέρασα μπροστά στην οθόνη και τις φορές που γέλασα με τα αστεία σας. Μετά το στρατό έχω αποφασίσει να πάρω μεγάλη μηχανή οπότε κάποια στιγμή θα τα ξαναπούμε.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ.

:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

file kala ksemperdemata me to fantariliki

otan me to kalo apoly8eis to internet sthn ellada gia ka8e xrhsth 8a trexei me polla Mbps kai 8a kostizei liga E to mhna :wacko:

edw 8a 'maste kai 8a se perimenoume

:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλή συνέχεια φίλε moto25, και που και που, μπες σε κανα internet cafe και πες μας

μια καλησπέρα.... :winking:

νασαι καλά....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eχε γεια προς το παρων φιλε μου.Καλο στρατιωτικο να χεις και θυμησου τις κουβεντες αυτων που τα περασαν.(Προσπαθησε να περνας απαρατηρητος οπου κι αν πας και θα περασεις καλα.Αν δωσεις διακιωμα και μαθευτει το ονομα σου...εμπλεξες....και δεν εννοω να κανεις κατι κακο.)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...Καλο "φανταριλικι" και καλος πολιτης!!

..Μεσολλογι παρουσιαστηκα και γω αλλα,μετα απο τοοοοοοοοοσα χρονια :grin: ,δεν νομιζω οτι εχι νοημα να σου πω κατι...Θα τα δεις και μονος!

(Οχι οτι θ'αλλαξαν και πολλα,αλλα λεμε τωρα... :rolleyes: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία στο στρατό!!!!

Αλήθεια ,τα τσιμπούσια που έκανα εκεί δύσκολα θα τα ξανακάνω!

Αυτό που είπε ο ALX για το απαρατήρητος είναι πολύ σωστό.

Καλά να περάσεις! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θα περάσεις καλά πρόσεξε  μόνο να είσαι αθέατος  :_thumbsup:

Καλή επάνοδο :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

giatre, hsoun hdh giatros otan phges fantaros?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ωραία στο στρατό!!!!

Αλήθεια ,τα τσιμπούσια που έκανα εκεί δύσκολα θα τα ξανακάνω!

Αυτό που είπε ο ALX για το απαρατήρητος είναι πολύ σωστό.

Καλά να περάσεις! :thumbsup:

<{POST_SNAPBACK}>

Bρε παναθεμα σε :D αυτο "τα τσιμπουσια" τι το θελες?....λιγο βρωμικο μυαλο να εχει ο αλλος...παει! :D

Εγω παντως το ξαναδιαβασα το σημειο για να το εμπεδωσω.Τσιμπουσια ελεγες οντως :sweatdrop::grin:

<{POST_SNAPBACK}>

Αν υποψιαστω που θα το πας....... :banned::rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καλή συνέχεια φίλε moto25, και που και που, μπες σε κανα internet cafe και πες μας

μια καλησπέρα.... :winking:

νασαι καλά....

<{POST_SNAPBACK}>

:cheers:

Καλό στρατιωτικό φίλε moto25

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

<{POST_SNAPBACK}>

δυστυχώς μετα λίγο καιρό(απο την κατάταξη) πήρα το πτυχίο ωστόσο με είχαν πάρει δόκιμο ............μιλάμε για μεγάλη πίκρα......να σκεφτείς οτι έχασα 14 κιλά σε 4 μήνες :_shifty:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

<{POST_SNAPBACK}>

aplo einai

den kserw an8rwpo pou na mporei na isxyristei pws "perase kala" sto strato, EKTOS apo osous yphrethsan ws giatroi

kai den milw gia atoma pou meta apo 15 xronia 8ymountai mono tis kales stigmes kai ta filarakia pou ekanan kai lene pws taxa nostalgoun to strato, milw gia atoma poy ENW yphretoun, na einai se 8esh na poun "pernaw kala!"

sth monada pou yphrethsa o giatros erxotan to prwi me to amaksi kyrile, den edine logariasmo se apolytws kanena, eksetaze sta grhgora osous eixan kapoio problhma, akoloy8wntas th grammh tou dioikhth DEN edine apallagh yphresias an to problhma den htan super-sobaro, kai kata to meshmeraki thn ekane gi' allou, htan kai kalokairaki sth Lesbo, pou na meneis mesa, de leei...

dokimos einai allh fash

alla ki egw ws mh dokimos exasa 9 kila se 3 mhnes, PAROTI stis eksodous plakwnomouna sta soublakia kai sta pagwta

kai den xanw kila KA8OLOU eukola

Kentro Adynatismatos E.S.

"eggyhmena apotelesmata, gia thn ellada re gamwto!"

[/endofftopic]

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Bρε παναθεμα σε :D αυτο "τα τσιμπουσια" τι το θελες?....λιγο βρωμικο μυαλο να εχει ο αλλος...παει! :D

Εγω παντως το ξαναδιαβασα το σημειο για να το εμπεδωσω.Τσιμπουσια ελεγες οντως :sweatdrop::grin:

<{POST_SNAPBACK}>

Όντως δεν το σκέφτηκα :think::think:

έχεις δίκιο αν το διαβάσεις γρήγορα........... :oops:

Εγώ καλά κατάλαβες λέω αυτά με τις ρετσίνες,μεζέδες από τα μαγειρία,μουσικές και τα σχετικά

P.S Μετά τον στρατό δεν έχω ξαναβάλει ρετσίνα στο στόμα μου :puke:

ο στρατός σε κάνει λίγο κάφρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ δόκιμος έκανα αλλά αυτά που έχασα τα πήρα γρήγορα.

Όλοι χάνουν στην αρχή αλλά μετά ,κάτι οι μήνες κάτι οι κρεπάλες κάτι οι αντιπάθειες με τον μάγειρα ,βαραίνουν και να οι κοιλίτσες να τα παχάκια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εγινε ρε εδω μεσα...ολοι "ο σκοπος αγιαζει τα «μεσα»" εισασταν στον στρατο :rolleyes:

5 ατομα απαντησαν οι 3 ηταν δοκιμοι :_w00t:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έγώ δεν είχα βύσμα!

Από Κομοτηνή παραμεθώριο κατέβηκα Αγ.Στέφανο :lipssealed:

Καμιά μεταθεσούλα την μαγείρεψα όμως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλη θητεία και όσο το δυνατόν πιο "αγνωστος"

Οσο για το mybike,νομίζω οτι θα σε βλέπουμε,καθως στις εξόδους σου...κάτι θα σου λείπει.... :ok::ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή θητεία φίλε μου, στους τελευταίους μήνες θα δείξεις λίγο υπομονή και όλα ρολάρουν . Σίγουρα θα σε δούμε και ενδιάμεσα, παίζουν και άδειες, δεν πάς στο φεγγάρι!! Εγώ τρόμαξα μόλις είδα το μην, λέω τι έπαθε το παλλικάρι και μας αποχαιρετά? :grin:

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα να περασης οτι σου ειπαν και οι αλλοι υπομονη

δεν ειναι πολυς καιρος το στρατιωτικο σημερα θα περαση

κι εμεις που καναμε 24 μηνες περασε

και να μας γραφης ...................απο internet cafe ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τι εγινε ρε εδω μεσα...ολοι "ο σκοπος αγιαζει τα «μεσα»" εισασταν στον στρατο :rolleyes:

5 ατομα απαντησαν οι 3 ηταν δοκιμοι :_w00t:

<{POST_SNAPBACK}>

Εγώ πάντως μέσο δεν είχα καθότι απο το υγειονομικό δεν θέλει να πάει κανείς δόκιμος και να σκεφτείς ότι υπηρέτησα (απο την Αλεξανδρούπολη) όλη την θητεία μου στην ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή θητεία και καλό πολίτης!

Θα περάσει γρήγορα ο καιρός, πίστεψε με!

15 χρόνια είμαι στο στράτευμα και ξέρω τι σου λέω :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλή θητεία και καλό πολίτης!

Θα περάσει γρήγορα ο καιρός, πίστεψε με!

15 χρόνια είμαι στο στράτευμα και ξέρω τι σου λέω  :winking:

<{POST_SNAPBACK}>

εσύ τα βλέπεις άπο άλλη σκοπιά βρε Κώστα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα