Jump to content
japanakos

περι super motard

Recommended Posts

καλησπερα φιλοι μηχανοβιοι,ειμαι καινουργιος στο φορουμ και μου το προτεινανε για να βρω διαφορων ειδων πληροφοριες για μηχανες.εχω μπει στη διαδικασια για αγορα super motard και θα ηθελα προτασεις.σε γενικες γραμμες ψαχνω για μηχανη απο 250 κυβικων και πανω,κατι οικονομικο αλλα και "παιχνιδιαρικο" (αρκετα αλογα) τετραχρονο και να μην καιει πολλα, αξιοπιστο μοτερικα και να μπορω να το ανεβασω καποια αλογα στο μελλον χωρις να φοβαμαι να παρω το μοτερ στα χερια. εχω υποψην το smc της KTM, αλλα ακουω οτι ειναι πολυ ζημιαρικο, ως δευτερη επιλογη το wrf 450 αλλα και γι' αυτο εχω ακουσει οτι θελει υπερβολικη συντηρηση και ως τριτη επιλογη το xr το 250 γι΄ αυτο εχω ακουσει καλα λογια.προτασεις και για αλλα μηχανακια δεκτες.παρακαλω βοηθηστε με ειμαι σε απογνωση εχω λιωσει στο ψαξιμο.προκαταβολικα ευχαριστω

Τροποποιήθηκε από τον japanakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δες επισης σε 250 το dtracker και το γνωστο drz400. Αξιοπιστα και οικονομικα και τα δυο. Το xr δεν εχει βγει ποτε σε Sm ..αυτα που παιζουν σε αγγελιες ειναι απλα με 17τροχους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα φιλοι μηχανοβιοι,ειμαι καινουργιος στο φορουμ και μου το προτεινανε για να βρω διαφορων ειδων πληροφοριες για μηχανες.εχω μπει στη διαδικασια για αγορα super motard και θα ηθελα προτασεις.σε γενικες γραμμες ψαχνω για μηχανη απο 250 κυβικων και πανω,κατι οικονομικο αλλα και "παιχνιδιαρικο" (αρκετα αλογα) τετραχρονο και να μην καιει πολλα, αξιοπιστο μοτερικα και να μπορω να το ανεβασω καποια αλογα στο μελλον χωρις να φοβαμαι να παρω το μοτερ στα χερια. εχω υποψην το smc της KTM, αλλα ακουω οτι ειναι πολυ ζημιαρικο, ως δευτερη επιλογη το wrf 450 αλλα και γι' αυτο εχω ακουσει οτι θελει υπερβολικη συντηρηση και ως τριτη επιλογη το xr το 250 γι΄ αυτο εχω ακουσει καλα λογια.προτασεις και για αλλα μηχανακια δεκτες.παρακαλω βοηθηστε με ειμαι σε απογνωση εχω λιωσει στο ψαξιμο.προκαταβολικα ευχαριστω

Σε ολα αυτα που λες , κατα την ταπεινη μου αποψη , ενα πραγμα μου ερχεται στο μυαλο...

suzuki drz 400 . εχει βγει σε sm ,εινια αξιοπιστο,ειναι παιχνιδιαρικο, υπαρχουν παρα πολλοι εδω στο φορουμ και εξαιρετικα ειδικοι για να σε βοηθησουν σε ο,τι θες, τους εχουν κανει και βελτιωσεις οπως και εσυ ζητας .

αν σου κανει και το κλικ οταν το βλεπεις τοτε πιστευω το χεις λυσει το προβλημα σου.

προσωπικα τα wrf και xr θα τα απεφευγα για χρηση μοταρντ με εξαιρεση το wrf αν το θες μονο για πιστα ωστε και να το συντηρεις σαν αγωνιστικο που ειναι.

πωλειται και ενα(drz400) απο φορουμιτη εδω που το εχει πολυ προσεγμενο.

φυσικα και το ktm ειναι οπλο αλλα οχι και τοσο οικονομικο απ'την αποψη οτι ως γνωστον τα ktm δν ειναι οτι θελουν καθε τεταρτη μαστορα επειδη ειναι ελλατωματικα απλα θελουν την σωστη συντηρηση που τους αρμοζει. που για μενα σε καθε μηχανακι αρμοζει απλα τα ιαπωνεζικα ειναι πιο ανεκτικα

καλο βραδυ :bye:

Τροποποιήθηκε από τον mixos_1919

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σου πω κατι που ακουσα για τα Xr και τα HOnda γενικοτερα. Εχουν ενα θεματακι με τα κεντρα, τις ζαντες και τις ακτινες. Π.χ τα κεντρα του Xr εχουν μικρο ανοιγμα για τις ακτινες και δεν εχουν και μεγαλο περιθωριο για ανοιγμα (για πιο χοντρες ακτινες). Δεν ξερω κατα ποσο επιρρεαζει και που οι αναγκαστικα λεπτες ακτινες. Επισης σε ορισμενα μοντελα εχουν περιεργο αριθμο απο ακτινες και περιεργα "κεφαλακια". Αυτα που τα ειπε προσφατα ενας μαστορας που ασχολειται χρονια με μετατροπες μοταρντ και γενικοτερα με ζαντες-ακτινολογισεις. Μπαρουφες ή αληθεια δεν ξερω σιγουρα να πω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω υποψην το smc της KTM, αλλα ακουω οτι ειναι πολυ ζημιαρικο, ως δευτερη επιλογη το wrf 450 αλλα και γι' αυτο εχω ακουσει οτι θελει υπερβολικη συντηρηση και ως τριτη επιλογη το xr το 250 γι΄ αυτο εχω ακουσει καλα λογια.προτασεις και για αλλα μηχανακια δεκτες.παρακαλω βοηθηστε με ειμαι σε απογνωση εχω λιωσει στο ψαξιμο.προκαταβολικα ευχαριστω

Εχεις βαλει 3 μηχανακια που μεταξυ τους ειναι η μερα με τη νυχτα .

Για τι χρηση το θελεις ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ολα αυτα που λες , κατα την ταπεινη μου αποψη , ενα πραγμα μου ερχεται στο μυαλο...

suzuki drz 400 . εχει βγει σε sm ,εινια αξιοπιστο,ειναι παιχνιδιαρικο, υπαρχουν παρα πολλοι εδω στο φορουμ και εξαιρετικα ειδικοι για να σε βοηθησουν σε ο,τι θες, τους εχουν κανει και βελτιωσεις οπως και εσυ ζητας .

αν σου κανει και το κλικ οταν το βλεπεις τοτε πιστευω το χεις λυσει το προβλημα σου.

προσωπικα τα wrf και xr θα τα απεφευγα για χρηση μοταρντ με εξαιρεση το wrf αν το θες μονο για πιστα ωστε και να το συντηρεις σαν αγωνιστικο που ειναι.

πωλειται και ενα(drz400) απο φορουμιτη εδω που το εχει πολυ προσεγμενο.

φυσικα και το ktm ειναι οπλο αλλα οχι και τοσο οικονομικο απ'την αποψη οτι ως γνωστον τα ktm δν ειναι οτι θελουν καθε τεταρτη μαστορα επειδη ειναι ελλατωματικα απλα θελουν την σωστη συντηρηση που τους αρμοζει. που για μενα σε καθε μηχανακι αρμοζει απλα τα ιαπωνεζικα ειναι πιο ανεκτικα

καλο βραδυ :bye:

καλημερα φιλε,

το συγκεκριμενο drz απο φορουμιτη το εχει κλεσει να το αγορασει ενας φιλος μου. το μηχανακι το θελω και για βολταδικη χρηση (οσ' αναφορα το wrf που λες για πιστα). εχεις καποιο λογο που θα απεφευγες το xr η το wrf??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις βαλει 3 μηχανακια που μεταξυ τους ειναι η μερα με τη νυχτα .

Για τι χρηση το θελεις ?

πι

Εχω βαλει αυτα τα 3 γιατι ειναι τα μονα που μου κανουν το κλικ εμφανισιακα και το KTM ειναι πυραυλος οπως και το wrf. To θελω για βολτες και να μπορω να κανω μακρινες αποστασεις ως τη σχολη μου για παραδειγμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα απεφευγα το xr για τους λογους που λεει ο kalimera οσον αφορα στην μετατροπη του σε μοταρντ. Και το wrf θα το απεφευγα λογο των τακτικων σερβις που χρειαζεται ενα αγωνιστικο μηχανακι οπως επισης δν πιστευω οτι ειναι μηχανακι βολτα η μακρινων αποστασεων . να πηγαινεις δλδ κολλημενος με 5η συνεχεια. θελει πιο πολυ "κυνήγι" για να δουλεψευει σωστα.

Αν εχεις ομως τα φραγκα και την ορεξη κανεις τα παντα. αλλα σε αυτη την περιπτωση θα παρεις το ktm αντι του wrf.

δες οπως λεει κ ο ax-1 το xr650 .αυτο και αν ειναι ωμη δυναμη.εχει βγει κ σε μοταρντ ,μια χαρα..απλα το βρισκεις γυρω στα 4.000 +

κατα σειρα προτιμησης για μενα πανε :

ktm

xr650

drz400

για αυτα που θες να κανεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Wrf 07+

Αν θες κτμ, smc 690.

Xr και DRZ σεβαστα, και απροβληματιστα.

Επιλογη μου θα ηταν το SMC. Δεν θελει πυκνα service, και το μοτερ ειναι το πλεον αξιοπιστο. Ειναι σαν ολα τα αλλα, 3000 λαδια κλπ....

Επιλογη σου ειναι στο τελος, απλα μια συμβουλη. Παρε αυτο που σου αρεσει πιο πολυ. Αν απλα συμβιβαστεις, 8α θελεις να το πουλησεις πολυ συντομα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω wrf450 2007 και το μηχανακι ειναι κροτιδα, σκοτωνει.... :knife:

ενω ομως σκεφτηκα να το κανω μοταρντ βεβαια η φυση του ειναι το ΧΩΜΑ αλλα κανει και στην ασφαλτο παραπανω απο το crf/e για παραδειγμα. Δεν ειναι για βολτα πχ παω να παρω τσιγαρα χαχα

αμα θες παρτο και διεσχυσε τον δρομο της ζωης σου με σουζα...

το wrf ειναι ''μοτοκρος''

Τροποποιήθηκε από τον ZXkawa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα