Mpaokaras 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) καλημερα σε ολα τα μεμπερς!οπως λεει και ο τιτλος...το σαββα το απογευματακι ξεκινησα με το παπακι μου( κυμκο νεξον) !<br><br>να κανω 1 ταξιδακι..να ξεφυγουμε λιγο απο την βαβουρα...ηταν να παμε 2 μηχανακια αλα στο τελος το μηχανακι του φιλου βγηκε οφφ...και δεν υπηρχε χρονος να φτιαχτει...<br><br>φουλ φεισ-γαντια-αντιανεμικο-μπουφαν-κρανος και ειμαστε ετοιμοι....ξεκινησαμε 7 παρα δεκα...στην αρχη ηταν καλα...περιπου στα 50 χιλιομετρα ειναι τα βουνα...φωτα στον δρομο ΜΗΔΕΝ ! ! ! τα δικα μου τα φωτα δεν μπορω να πω οτι ηταν επαρκες...ηταν ενα παρα πολυ δισκολο ταξιδι.με παρα πολυ κρυο...στο σωμα δεν κριωναμε καθολου...στα ποδια παγωωωωωωωσαμε!! μιας και φορουσαμε μονο 1 τζινακι...στα 60 χιλιομετρα σταση...(μολις περασαμε τα βουνα και μπηκαμε στο χωριο..μια σταση για 2 τσιγαρα να ξεκουραστουμε λιγο και ξανα ξεκιναμε...αλαζουμε οδηγους γιατι εμενα ειχε πιαστει ο κολος μου και ειχα ψωφισει...τελικα φτασαμε...μαζι με την σταση 15 λεπτων καναμε 2 ωρες και 10 λεπτα περιπου...φοβερη περιπετεια..δισκολη διαδρομη !φτανουμε 9 η ωρα...πηνουμε ενα τσαγακι (μιας και ειχαμε παγωσει...)παμε στο σπιτι στο οποιο θα μεναμε(του πατερα μου) αλαζουμε ντινομαστε...αφηνουμε το παπακι περνουμε το αμαξι και φυγαμε για 1 ποτακι...τελος παντον γυρναμε σπιτι κατα τις 4,κοιμομαστε ξυπναμε το πρωι πηνουμε 1 καφεδακι με την ξαδερφι...και 4ις η ωρα ξεκιναμε...μιας και ηταν μερα το ταξιδι ηταν πολυ ποιο ευκολο...σταση στα 60 χιλιομετρα(μετα τα βουνα...)αλλαγη οδηγου...(γιατι εγω ειχα ψωφισει και κουραστει πανω στο παπακι) δυο τσιγαρα και ξανα ξεκιναμε ! συνολικα καναμε 1:30 ωρα διαδρομης(χωρις την σταση) μιας και καναμε και μια σταση για φαγητο σε ενα χωριο...δεν θυμαμε ονομα του χωριου...παντος ειχε φαση....το επομενο ταξιδακι θα προγραματιστει για το επομενο η μεθεπομενο σαββατοκυριακο...και δεν εχουμε αποφασησει που θα ειναι...ισως και λιγο ποιο μακρια...αλλα αυτη τη φορα...με περισοτερα μηχανακια...φωτογραφιες δεν εβγαλα δυστιχος..γιατι χαλασε η φωτογραφικη...εχω βγαλει 3 φωτογραφιες.θα τις ανεβασω και αυτες! παντος η τρελα δεν παει στα βουνα! σε εμας παει!! παντως αν ψηνετε κανεις να κανονισουμε κανα μονοημερο ταξιδακι εδω κοντα θα ηταν ωραια! φωτο 1η φωτο 2η (my friend) φωτο 3η φτανουμε ! (40 km left) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 24 , 2011 από τον Mpaokaras Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilator 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Είναι τρελοί αυτοί με τα παπάκια! Φίλε και εγώ πριν πάρω τη μηχανή έκανα καφρίλες τέτοιου τύπου. Έπαιρνα το παπί (yamaha crypton του 98) και πήγαινα όπου του βάσταγε να φτάσει. Είναι τρέλα και δεν μπορεί να μας πει κανένας τίποτα. Οφείλω όμως να σου πω το εξής: είναι ρίσκο. Ένα ταξίδι θέλει σωστό όχημα, που να πηγαίνει τουλάχιστον στα χιλιόμετρα της ροής των υπολοίπων οχημάτων, να φρενάρει, να στρίβει. Θέλει εξοπλισμό αναβάτη, πλήρη. Κράνος ,μπουφάν, γάντια, παπούτσια, είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι. Καβαλάω τώρα τη μηχανή και κάνω κάποιες διαδρομές που έχω κάνει με το παπί και αναρωτιέμαι τι σκεφτόμουν και εξέθετα σε τέτοιους κινδύνους τον εαυτό μου. Σου μιλάω σαν αλληλέγγυος δικυκλιστής. Να είσαι πάντα όρθιος να κάνεις τέτοιες τρέλες, δεν μπορώ να σε αποτρέψω, όπως δεν μπορούσαν να αποτρέψουν και εμένα. Αν θες έχε όμως στο μυαλό σου αυτά που σου είπα. Cheers! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Ωραία όλα αγαπητέ αλλά τους καθρέφτες γιατί δεν τους έχεις στο μηχανάκι σου? Στην πρώτη φωτό βλέπω ένα παπί χωρίς κανέναν καθρέφτη. Γράφεις ότι είχατε "κράνος φουλ φεισ-γαντια-αντιανεμικο-μπουφαν" και μπράβο σας αλλά το ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ στοιχείο ασφάλειας, τους καθρέφτες, γιατί δεν τους είχατε? Ελπίζω να γνωρίζεις πόσο κινδυνεύεις όταν οδηγείς μοτοσυκλέτα χωρίς καθρέφτες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mpaokaras 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Ωραία όλα αγαπητέ αλλά τους καθρέφτες γιατί δεν τους έχεις στο μηχανάκι σου? Στην πρώτη φωτό βλέπω ένα παπί χωρίς κανέναν καθρέφτη. Γράφεις ότι είχατε "κράνος φουλ φεισ-γαντια-αντιανεμικο-μπουφαν" και μπράβο σας αλλά το ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ στοιχείο ασφάλειας, τους καθρέφτες, γιατί δεν τους είχατε? Ελπίζω να γνωρίζεις πόσο κινδυνεύεις όταν οδηγείς μοτοσυκλέτα χωρίς καθρέφτες. εχεις απολυτο δικαιο...η καθρεπτες ειναι ενα πολυ βασικο στιχοιο για το μηχανακι...αλα αν σου πω οτι δεν μπορω να οδηγησω με καθρεπτες??το προηγουμενο μου ταξιδι θεσσαλονικη-μηχανιωνα.το ειχα κανει με καθρεπτες...οπως και ολα μου τα αλα...αλλα ενω ειχα καθρεπτες...γυρνουσα και κοιτουσα πισω....δεν τους ειχα χρησιμοποιεισει...το κεφαλι αυτοματα γυρναει πισω..ξερω δεν ειναι σωστο...αλα εχω συνηθησει ετσι...το σιγουρο ειναι οτι στην επομενη μηχανη που θα παρω ειναι οτι θα φοραει καθρεπτες..αλα δεν ξερω με το παπακι εχω συνηθησει και το κεφαλι γυρναει αυτοματα πισω...παντος εχεις δικαιο...πιστευω καποια στιγμη να συνιθησω και τους καθρεπτες... Είναι τρελοί αυτοί με τα παπάκια! Φίλε και εγώ πριν πάρω τη μηχανή έκανα καφρίλες τέτοιου τύπου. Έπαιρνα το παπί (yamaha crypton του 98) και πήγαινα όπου του βάσταγε να φτάσει. Είναι τρέλα και δεν μπορεί να μας πει κανένας τίποτα. Οφείλω όμως να σου πω το εξής: είναι ρίσκο. Ένα ταξίδι θέλει σωστό όχημα, που να πηγαίνει τουλάχιστον στα χιλιόμετρα της ροής των υπολοίπων οχημάτων, να φρενάρει, να στρίβει. Θέλει εξοπλισμό αναβάτη, πλήρη. Κράνος ,μπουφάν, γάντια, παπούτσια, είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι. Καβαλάω τώρα τη μηχανή και κάνω κάποιες διαδρομές που έχω κάνει με το παπί και αναρωτιέμαι τι σκεφτόμουν και εξέθετα σε τέτοιους κινδύνους τον εαυτό μου. Σου μιλάω σαν αλληλέγγυος δικυκλιστής. Να είσαι πάντα όρθιος να κάνεις τέτοιες τρέλες, δεν μπορώ να σε αποτρέψω, όπως δεν μπορούσαν να αποτρέψουν και εμένα. Αν θες έχε όμως στο μυαλό σου αυτά που σου είπα. Cheers! ναι εχεις δικαιο...για την ταχυτητα ειναι οκ πιστευω μια ταχυτητα 90-100 χιλιομετρα ειναι καλα για την δεξια λοριδα...το μονο που με χαλαει τρελα ειναι τα μικρα του λαστιχα...στις στροφες μπορω να πω ψιλοφοβαμε μην με πεταξει καμια στροφη...βεβεα της περνω με λιγα χιλιομετρα..γιατι στο παπακι δεν με περνει με πολα χιλιομετρα και τετια λαστιχα να παρω στροφη..οσο για τα φρενα...μπορω να πω οτι εχω ενα απο τα παπακια που εχουν καλουτσικα φρενα...βεβεα δεν ειναι αρκετα και ουτε συγκρινοντε με τα φρενα μιας μηχανης....αλα για το παπακι ειναι αριστα μπορω να πω,σε σχεση με αλα παπακια που εχω οδηγηση.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Ωραίος ! Να καταλάβω όμως....Πήγατε 2κάβαλο με το 50αρι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mpaokaras 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ωραίος ! Να καταλάβω όμως....Πήγατε 2κάβαλο με το 50αρι ? λολ φυσικα και οχι....110 ειναι...:D :D με το 50αρι ουτε μεχρι τα διοδια δεν πας :D οχι οτι με το 110 πας...αλα μπορω να πω οτι μου αρκει η ταχυτητα του...100 χιλιομετρα σε κατηφορα...90 σε ισιαδη...(μετρημενη ταχυτητα με αυτοκινητο παντα) και αυτο γιατι τα γαμημενα τα λιφαν μοτερ ειναι ποιο κοντα και απο κοντα... αλα απο εκκινησης ειναι μια χαρα...απο τα καλυτερα μπορω να πω....και δεν θελω να το πενευτω...αλα σε εκκινηση εχω φαει και σπριντερ μαμα 125 και ιννοβα 125 καρμπιρατερ μαμα :D :D Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 24 , 2011 από τον Mpaokaras Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 καλα εισαι ...θεσσαλονικιος κ συ... εμεισ 3 παπιες καλοκαιρακι κατεβηκαμε καλλιθεα αλλο κολοποσιαμο κ ταλαιπωρια αλα αυτα μενουν ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Φιλε μου ενα πραγμα θα πω μονο... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ..!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! μου θυμιζεις εμενα οταν εκανα κατι τετοια τρελα με το 50αρι μ στη κεφαλονια.. αλλα δεν ειχα και πολυ παρεα μονο το πατερα μ μ τ ΧΤ και αντε φταστον..!! τεσπα... και αλλη μια φορα σ λεω ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mpaokaras 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 καλα εισαι ...θεσσαλονικιος κ συ... εμεισ 3 παπιες καλοκαιρακι κατεβηκαμε καλλιθεα αλλο κολοποσιαμο κ ταλαιπωρια αλα αυτα μενουν ... χαλκιδικη καθε σ/κ πηγεναμε 3-4 μηχανακια βεργια-καληκρατια :D :D ναι οντος αυτα ειναι που μενουν...;) Φιλε μου ενα πραγμα θα πω μονο... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ..!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! μου θυμιζεις εμενα οταν εκανα κατι τετοια τρελα με το 50αρι μ στη κεφαλονια.. αλλα δεν ειχα και πολυ παρεα μονο το πατερα μ μ τ ΧΤ και αντε φταστον..!! τεσπα... και αλλη μια φορα σ λεω ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ..! :) :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstakisaaa 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 Ωραίος ;) Εγώ το καλοκαίρι έκανα θεσσαλονίκη-Μαρμαρά 120χλμ με 2 στάσεις, 2κάβαλος και με το 72άρι :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mpaokaras 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 Ωραίος ;) Εγώ το καλοκαίρι έκανα θεσσαλονίκη-Μαρμαρά 120χλμ με 2 στάσεις, 2κάβαλος και με το 72άρι :Ρ χαχα,ωραιος.εσυ εισαι ακομα ποιο τρελος :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris083 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 Μπράβο παιδία συνεχίστε έτσι! Το μεγαλύτερο που έκανα ήταν Θεσσαλονίκη-Διδυμότειχο με το Χ. 400χλμ σε 5μιση ώρες περίπου! Προς στο τέλος δεν ένιωθα μέση και κώλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mpaokaras 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Μπράβο παιδία συνεχίστε έτσι! Το μεγαλύτερο που έκανα ήταν Θεσσαλονίκη-Διδυμότειχο με το Χ. 400χλμ σε 5μιση ώρες περίπου! Προς στο τέλος δεν ένιωθα μέση και κώλο! λολ..και εγω νομιζα ειμαι ο μονος τζανκος που εχει κανει τοσα χιλιομετρα με παπακι..αλα ενταξει εσυ εκανες ταξιδι και με παπακι αλης κλασης...αλα οσο νανε...400 χιλιομετρα ειναι υπερβολικα!! μπραβο σου ομως! ! ! συνγχαρητηρια !! το επομενο μου ταξιδι ισως θα ειναι να επηχηρισω να παω στην καβαλα...(160 κμ) αν και ψιλο φοβαμε μην με αφησει στην μεση...αλα θα διξει...!! μπραβο σου ομως!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες