Jump to content
pit_hal

Ισοθερμικά Lidl

Recommended Posts

Νέες προσφορές από την Τρίτη 28/2:

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/SID-6D14E966-83A34E57/lidl_gr/hs.xsl/index_16272.htm

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_16270.htm

Γνωρίζει κάποιος αν αυτή η ποιότητα είναι αντίστοιχη των επώνυμων ακριβών (π.χ. Fuse, Toess, Colori κλπ)?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η

Νέες προσφορές από την Τρίτη 28/2:

http://www.lidl.gr/c...index_16272.htm

http://www.lidl.gr/c...index_16270.htm

Γνωρίζει κάποιος αν αυτή η ποιότητα είναι αντίστοιχη των επώνυμων ακριβών (π.χ. Fuse, Toess, Colori κλπ)?

Η ποιοτητα ειναι αρκετα καλη.

Εγω οσες φορες το εβαλα κρυο δεν καταλαβα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμμ... είναι διαφορετικά από αυτό το παντελόνι που πήρα, αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε πολύ και θα ήθελα να πάρω ένα δεύτερο για καβάτζα γιατί φέτος το ξέσκισα στο φόρεμα με τόσα κρύα κι άρχισε να δείχνει σημάδια "κόπωσης" το ύφασμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω τίποτα, εγώ τα πήρα, τα φόρεσα σε ταξίδι με ~9 βαθμούς και ξύλιασα!

Τα φόρεσα και στο βουνό, στα χιόνια, πάλι ξύλιασα!

Τα φόρεσα και μέσα στο σπίτι, με κοντομάνικο από πάνω και πάλι κρύωνα.

Μόνο όταν είχα κοντά μου καλοριφέρ, μόνο τότε έσκασα....

Για εμένα είναι εντελώς μάπες, απορώ που τα βγάλατε όλοι τόσο καλά.....τα συγκρίνω με κάτι άλλα που είχα (μου τα έκοψαν στο νοσοκομείο εκείνα γμτ) και κλαίω τα λεφτά μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω τίποτα, εγώ τα πήρα, τα φόρεσα σε ταξίδι με ~9 βαθμούς και ξύλιασα!

Για εμένα είναι εντελώς μάπες, απορώ που τα βγάλατε όλοι τόσο καλά.....τα συγκρίνω με κάτι άλλα που είχα (μου τα έκοψαν στο νοσοκομείο εκείνα γμτ) και κλαίω τα λεφτά μου...

Ακριβώς!!! Άντε να τα φοράς μέσα από πιτζάμες για το σπίτι όταν έχει πολύ κρύο... μέχρι εκεί.. Όταν περπατάς αν δεν φοράς τίποτα από πάνω νιώθεις να κρυώνεις περισσότερο από το να φόραγες απλά ένα φανελάκι.

Τα άλλα ισοθερμικά που έχω τα φοράς άνετα σκέτα σαν πυτζάμες, και αν τα βάλεις κάτω από άλλα ρούχα σε κρατάνε πάρα πολύ ζεστό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβώς!!! Άντε να τα φοράς μέσα από πιτζάμες για το σπίτι όταν έχει πολύ κρύο... μέχρι εκεί.. Όταν περπατάς αν δεν φοράς τίποτα από πάνω νιώθεις να κρυώνεις περισσότερο από το να φόραγες απλά ένα φανελάκι.

Τα άλλα ισοθερμικά που έχω τα φοράς άνετα σκέτα σαν πυτζάμες, και αν τα βάλεις κάτω από άλλα ρούχα σε κρατάνε πάρα πολύ ζεστό!

Τι εννοεις? Ισοθερμικο και μπουφαν και τιποτα αλλο?

Εγω ολο το χειμωνα τα εχω λιωσει... ισοθερμικο απο πανω ενα fleece τις πιο ζεστες μερες ενα μακο και ειμαι αρχοντας.

Το σημαντικοτερο παντψς για μενα (σε σχεση με τα παλια μου πιο ακριβα ισοθερμικα) ειναι πως δεν υδρωνεις ευκολα οταν ''πεσεις'' σε ζεστη.

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως, φορωντας το ισοθερμικο μπλουζακι απο τα Λιντλ, ανεβοκατεβηκα την Αραχωβα με 0 βαθμους και δεν καταλαβα τιποτα.

Εννοειται βεβαια οτι φοραμε φουτερ και μπουφαν της προκοπης.

Παταπιε, μην τυχον και πλησιασεις τα Λιντλ του Περισσου, θα σου παρω το ισοθερμικο μεσα απ τα χερια..... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως, φορωντας το ισοθερμικο μπλουζακι απο τα Λιντλ, ανεβοκατεβηκα την Αραχωβα με 0 βαθμους και δεν καταλαβα τιποτα.

Εννοειται βεβαια οτι φοραμε φουτερ και μπουφαν της προκοπης.

Παταπιε, μην τυχον και πλησιασεις τα Λιντλ του Περισσου, θα σου παρω το ισοθερμικο μεσα απ τα χερια..... :P

Πες μου οτι θα πας την τριτη? Θελω χαρη γιατι θα λειπω εκεινη την μερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα ήθελα μια διευκρίνηση γιατί έχω μπερδευτεί . :online2long:

τα ισοθερμικά , πως τα φοράς κανονικά ; ; ;

επάνω από το φανελάκι ,

κάτω από το φανελάκι ,

ή χωρίς φανελάκι ; ; ;

και γιατί ; ; ; :blush2: :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι τα φορας λαθος Γιωργη :_thumbsup:

Απομακρυνει την υγρασια του σωμματος και τον ιδρωτα. Πανω απο αυτο πρεπει να φορεσεις και κατι αλλο. Κατι το οποιο να μην συγκρατει την υγρασια και να ειναι αντιανεμικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα ήθελα μια διευκρίνηση γιατί έχω μπερδευτεί . :online2long:

τα ισοθερμικά , πως τα φοράς κανονικά ; ; ;

επάνω από το φανελάκι ,

κάτω από το φανελάκι ,

ή χωρίς φανελάκι ; ; ;

και γιατί ; ; ; :blush2: :blush2:

Τα ισοθερμικά τα φοράς κατευθείαν πάνω στο δέρμα (εκτός από το κάτω όπου για λόγους υγιεινής βάζεις και εσώρουχο). Ο λόγος είναι ότι πρέπει να ακουμπάει το δέρμα σου καθώς παίρνει την όποια υγρασία του και την βγάζει προς τα έξω, προς την έξω πλευρά του, κρατώντας το ίδιο το δέρμα σου στεγνό. Πάνω από το ισοθερμικό στο κρύο βάζεις ένα ρούχο που προσφέρει θερμομόνωση, πχ ένα φλισάκι. Έτσι κρατιέσαι απόλυτα ζεστός. Αν έχει ζέστη τότε από πάνω δεν φοράς τίποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα που έχω υπόψιν, τα φοράμε χωρίς φανελάκι, δηλαδή σε απευθείας επαφή με το δέρμα, διότι το βαμβακερό φανελάκι έχει την τάση να προκαλεί ιδρώτα αλλά και να τον συγκρατεί σαν σφουγγάρι, με ο,τι αυτό συνεπάγεται....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια εχω το windtex ισοθερμικο παντελονι της colori.http://www.coloriposto.gr/web/?ProductID=589&id=21

Πλενεται στο πλυντηριο κανονικα ή θελει προσοχη οπως τα μπουφαν ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_16273.htm

Λέτε να αξίζουν τα λεφτά τους? από εξοπλισμό μόνο κράνος έχω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε απο το τιποτα φυσικα και αξιζουν τα λευτα τους! αλλα οτι πληρωνεις περνεις ε...

η προστασια που εχει στους συνδέσμους των δαχτύλων ειναι πλαστικακι και λυγίζει για πλακα γιατι τα φορεσα ετσι για δοκιμη τις προαλλες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε απο το τιποτα φυσικα και αξιζουν τα λευτα τους! αλλα οτι πληρωνεις περνεις ε...

η προστασια που εχει στους συνδέσμους των δαχτύλων ειναι πλαστικακι και λυγίζει για πλακα γιατι τα φορεσα ετσι για δοκιμη τις προαλλες...

Οκ ευχαριστώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια μη δινετε βαση στα updates του Γιωργου.Επιτηδες το κανει για να μας ριξει την ψυχολογια επειδη αυτοι οι προνομιουχοι εκει κατω εχουν μονιμα καλοκαιρι!Αλλωστε αργει ο χειμωνας,ειναι ακομα 72 Αυγουστου :-)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεί να μην τα ξαναέφεραν προς το παρόν, αλλά στις σελίδες αυτού του τόπικ έχει πολλές άλλες προτάσεις που κάναμε πέρσι και πολλές πληροφορίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για οποιον ενδιαφερεται...

Απο Δευτερα 3 Δεκεμβριου ξανα τα ισοθερμικα προς πωληση.

Εγω παντως εμεινα ευχαριστημενος!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα