Jump to content
Sign in to follow this  
skantzopower

Aprilia RS 50 2011'

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα !!! Σκέφτομαι να αγοράσω το καινούργιο του 2011 Aprilia RS 50 (Δίχρονο) το οποίο το θέλω για μεταφορικό μέσο και όχι για πειράγματα κ καγκουριλίκια !!! και θέλω να ακούσω γνώμες σχετικά με αυτό το μηχανάκι ... προσωπικά το έβαλα στο νου μου επειδή ψάχνω κάτι σε 50 κυβικά που να καλύπτει το δίπλωμά μου και με το που το είδα μου άρεσε αλλά θέλω να ακούσω σχετικά γνώμες με το αν τραβάει σε ανηφόρα με 2 άτομα αν είναι οικονομικό και άμα βγάζει προβλήματα επειδή είναι δίχρονο !!!

Τροποποιήθηκε από τον skantzopower

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και τι άλλο να κάνω,θέλω σε στυλ πιστιάρικο για 50ρακι για να μπορώ στη συνέχεια να οδηγήσω ποιο μεγάλα κυβικά δεν θέλω να μπλεξω με παπακια...εντάξει αν όχι το arilia υπάρχει κ το derdi 50 υπάρχει κ το tzr 50 .... απλώς εγώ ρώτησα εαν γνωρίζει κανείς για αυτό το μηχανάκι, δεν είναι η μόνη μου λύση υπάρχουν και άλλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τι άλλο να κάνω,θέλω σε στυλ πιστιάρικο για 50ρακι για να μπορώ στη συνέχεια να οδηγήσω ποιο μεγάλα κυβικά δεν θέλω να μπλεξω με παπακια...εντάξει αν όχι το arilia υπάρχει κ το derdi 50 υπάρχει κ το tzr 50 .... απλώς εγώ ρώτησα εαν γνωρίζει κανείς για αυτό το μηχανάκι, δεν είναι η μόνη μου λύση υπάρχουν και άλλα.

Πολλά λεφτά για 50αρι όντως, αλλά ίσως το πιο γρήγορο στην κατηγορία του.Πριν αρκετά χρόνια είχα οδηγήσει ένα RS 50, καμιά σχέση με τα κλασικά 50αρια.

Βέβαια το να οδηγήσεις στην συνέχεια μηχανές μεγαλύτερων κυβικών δεν σε υποχρεώνει να πάρεις steet style μηχανή.Υπάρχουν enduro/motard 50αρια κανονικά με συμπλέκτη (ώστε να το συνηθίσεις και αυτό), και σίγουρα πιο φθηνά απ΄το RS.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το θες μόνο για να σε μεταφέρει τότε ΙΣΩΣ να μην είναι το κατάλληλο μηχανάκι!Όντως έχει παρα πολύ καλές επιδόσεις για τα κυβικά του(ίσως το καλύτερο 50αρι) άλλα έχει αυξημένη κατανάλωση και ακριβά ανταλλακτικά.

Ενα σκουτερ πιστεύω θε είναι πολύ καλό!

Παρολαυτα άμα θες το rs κοίτα για κάποιο πιο παλιό μοντέλο(08,09) που θα είναι σίγουρα φθηνότερο.Μπορείς να κοιτάξεις και για μεταχειρισμένο άλλα δεν παίζει να βρείς μανισιο.

Εγώ θα σου έλεγα να κοίταξεις και για κάποιο μοταρντ.Έχουν και αυτά πολύ καλές επιδόσεις άλλα δεν είναι τοσο ακριβά όσο το rs!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι και τα 2 πολύ καλά μηχανάκια και πιο φθηνά απο το rs.Έχουν και αυτά πολύ καλές επιδόσεις και θα μάθεις να οδηγάς με συμπλέκτη.Ως κάτοχος derbi senda σου λέω οτι είναι πολύ αξιόπιστο μηχανάκι και έχει πολύ καλές αντιπροσωπείες.Και το απριλια όμως που έχει ένας φίλος μου του έχει βγεί καλό.Είναι τα ίδια μηχανάκια με ίδια περιφεριακά και κινητήρα.Η μόνη διαφορά είναι στα πλαστικά.Το μοντέλο της απριλια όμως είναι ακριβό(νομίζω πάνω απο 2400-2500) ενώ το απλό μοντέλο της ντερμπι μπορείς να το βρείς και κάτω απο 2 χιλιάρικα(αν μιλάμε για καινούριο).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντα για καινούργιο γιατί άμα πάρω μεταχειρισμένο κ μου βγάλει προβλήματα (μια που είναι κ δίχρονο) θα κλαίω τα λεφτά μου!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου και εγω οταν ηθελα να παρω παπι ηθελα να παρω αφτο φενεται κορυφι επειδη το χα ψαξει τοτε κανει 3κατι χιλιαρικα βγαζει 9 αλογακια και ειναι υδροψικτο πηγαινει καλα αλλα να ξερεις και πολυ ( για 50αρι) εγω τελικα πιρα ενα supra (100 cc) και δν εχω μετανιωσει που δεν πιρα το αλλο πηγαινει καλα δεν μ βγαλε ποτε προβλημα και δεν και τιποτα ( μιλαω γενικοτερα για τετραχρονο) και επισης δεν ειχα ποτε προβλημα με μπατσουσ αν φορας κρανος δεν σε σταματουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου το ξέρω ότι δεν σε σταματάνε αλλά πεσμου σε σταμάτησαν είσαι πάνω από το όριο κυβικών που λέει το δίπλωμα γτ κάθε φορά να με γραφουν εμενα η εσενα 300 ευρώ κλήση ενώ με ένα 50ρι σε σταματάνε φοράω-ας κράνος τα δείχνω-εις όλα και είσαι-μαι απόλυτα νόμιμος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντα για καινούργιο γιατί άμα πάρω μεταχειρισμένο κ μου βγάλει προβλήματα (μια που είναι κ δίχρονο) θα κλαίω τα λεφτά μου!!!

oκ

Με το μοταρντ θα είσαι πολύ πιο άνετος απ'οτι με το rs!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα aprilia sx 50.του εκανα 35.000χμ. μετα απο αυτο απο τα χερια μου περασαν 2 διχρονες μηχανες.μια 125 και μια 250.αλλα ακομα και σημερα πιστευω οτι αξιζε τα λευτα του..και για αυτο το εχω ακομα.κανει τα παντα.σου προσφερει χαρα και δεν χαλαει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδερφε κρατα τα φραγκα και παρε καμια cbf i cbr ασε τα διχρονα , ειναι και ακριβα !!!

Τι λες ρε φιλε επειδη ειναι διχρονο παει να πει οτι χαλαει????? Αμα το παρει ο καθε καφρος φυσικα και θα χαλασει. θελει πιο πολυ φροντιδα απλως απο τα 4τ αλλα αν σκεφτεις τι σου προσφερει ολα τα αλλα δεν ειναι τιποτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λες ρε φιλε επειδη ειναι διχρονο παει να πει οτι χαλαει????? Αμα το παρει ο καθε καφρος φυσικα και θα χαλασει. θελει πιο πολυ φροντιδα απλως απο τα 4τ αλλα αν σκεφτεις τι σου προσφερει ολα τα αλλα δεν ειναι τιποτα

Αντίθετα είναι, θέλει λιγότερη φροντίδα απ΄τα 4t και η διαδικασία είναι πολύ πιο απλή.

Όλα αυτά που λένε για τα δίχρονα, ότι κολλάνε κλπ... Το κόλλημα έχει από 200 έως 800 που η αντίστοιχη ζημιά στα 4χρονα έχει 2.000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντίθετα είναι, θέλει λιγότερη φροντίδα απ΄τα 4t και η διαδικασία είναι πολύ πιο απλή.

Όλα αυτά που λένε για τα δίχρονα, ότι κολλάνε κλπ... Το κόλλημα έχει από 200 έως 800 που η αντίστοιχη ζημιά στα 4χρονα έχει 2.000

και εγω τα ιδια λεω φιλε 2χρονοφιλος ειμαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι τ καλυτερο 50αρι που υπαρχει που μπορεις να τ κυκλοφορεις με αδεια.. το επερνα χωρις δευτερη σκεψη ... Εχει τρελο γκαζι , τρελα κρατηματα και στησιμο μονο π δεν ειναι πολυ ανετο για 2ο ατομο.. αν εχεις τα λεφτα παρτο και μην τ σκεφτεσαι καθολου.. οσο για τη καταναλωση ολα τα διχρονα ειναι τ ιδιο... Καλο λαδακι , πολυ προσοχη , πολυ καλο στρωσιμο σε 1600+ και ανοιγμα σιγα σιγα απο κει κ περα... βενζινη λογικο ειναι ν καις αλλα αν τ λιωνεις μην περιμενεις ν σ αντεξει πανω απο 2 μερες... αλλιως θα σ αντεξει 4-5 σιγουρα σ φυσιολογικες συνθηκες.. υπολογιζε καπου 170χιλιομετρα+.. να τελιωνει τ τεποζιτο αν και δν ειμαι σιγουρος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ειναι πολυ καλο μηχανακι...

απο θεμα οικονομικων καει πολυ γιατι ειναι διχρονο...

απο ταχυτητα γρηγορο οπως λενε και τα παιδια...

αλλα αν ειναι να το κρατησεις 1-2 χρονια τζαμπα θα το παρεις (γνωμη μου)...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ακριβως τωρα εισαι καβλομενος με τα μικρα αλλα οταν πας 18 και θες μεγαλη μηχανη θα λες εκσασα 3χιλ για 50αρι και με 3χιλ παιρνεις Ζ750 ΧΤ660 και πολλες αλλες μηχαναρες...........παρε ενα απριλια sr που ειναι οικονομικο δυνατο και ανετο και ελισες το προβλημα σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα