skantzopower 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παιδιά καλησπέρα !!! Σκέφτομαι να αγοράσω το καινούργιο του 2011 Aprilia RS 50 (Δίχρονο) το οποίο το θέλω για μεταφορικό μέσο και όχι για πειράγματα κ καγκουριλίκια !!! και θέλω να ακούσω γνώμες σχετικά με αυτό το μηχανάκι ... προσωπικά το έβαλα στο νου μου επειδή ψάχνω κάτι σε 50 κυβικά που να καλύπτει το δίπλωμά μου και με το που το είδα μου άρεσε αλλά θέλω να ακούσω σχετικά γνώμες με το αν τραβάει σε ανηφόρα με 2 άτομα αν είναι οικονομικό και άμα βγάζει προβλήματα επειδή είναι δίχρονο !!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2011 από τον skantzopower Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2011 Αν θες να πεταξεις 3000+€ για ενα 50αρι παρτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skantzopower 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Και τι άλλο να κάνω,θέλω σε στυλ πιστιάρικο για 50ρακι για να μπορώ στη συνέχεια να οδηγήσω ποιο μεγάλα κυβικά δεν θέλω να μπλεξω με παπακια...εντάξει αν όχι το arilia υπάρχει κ το derdi 50 υπάρχει κ το tzr 50 .... απλώς εγώ ρώτησα εαν γνωρίζει κανείς για αυτό το μηχανάκι, δεν είναι η μόνη μου λύση υπάρχουν και άλλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Και τι άλλο να κάνω,θέλω σε στυλ πιστιάρικο για 50ρακι για να μπορώ στη συνέχεια να οδηγήσω ποιο μεγάλα κυβικά δεν θέλω να μπλεξω με παπακια...εντάξει αν όχι το arilia υπάρχει κ το derdi 50 υπάρχει κ το tzr 50 .... απλώς εγώ ρώτησα εαν γνωρίζει κανείς για αυτό το μηχανάκι, δεν είναι η μόνη μου λύση υπάρχουν και άλλα. Πολλά λεφτά για 50αρι όντως, αλλά ίσως το πιο γρήγορο στην κατηγορία του.Πριν αρκετά χρόνια είχα οδηγήσει ένα RS 50, καμιά σχέση με τα κλασικά 50αρια. Βέβαια το να οδηγήσεις στην συνέχεια μηχανές μεγαλύτερων κυβικών δεν σε υποχρεώνει να πάρεις steet style μηχανή.Υπάρχουν enduro/motard 50αρια κανονικά με συμπλέκτη (ώστε να το συνηθίσεις και αυτό), και σίγουρα πιο φθηνά απ΄το RS. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Αν το θες μόνο για να σε μεταφέρει τότε ΙΣΩΣ να μην είναι το κατάλληλο μηχανάκι!Όντως έχει παρα πολύ καλές επιδόσεις για τα κυβικά του(ίσως το καλύτερο 50αρι) άλλα έχει αυξημένη κατανάλωση και ακριβά ανταλλακτικά. Ενα σκουτερ πιστεύω θε είναι πολύ καλό! Παρολαυτα άμα θες το rs κοίτα για κάποιο πιο παλιό μοντέλο(08,09) που θα είναι σίγουρα φθηνότερο.Μπορείς να κοιτάξεις και για μεταχειρισμένο άλλα δεν παίζει να βρείς μανισιο. Εγώ θα σου έλεγα να κοίταξεις και για κάποιο μοταρντ.Έχουν και αυτά πολύ καλές επιδόσεις άλλα δεν είναι τοσο ακριβά όσο το rs! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skantzopower 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 για το aprilia sx 50 και το derbi senda τι εχεις να πεις ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Είναι και τα 2 πολύ καλά μηχανάκια και πιο φθηνά απο το rs.Έχουν και αυτά πολύ καλές επιδόσεις και θα μάθεις να οδηγάς με συμπλέκτη.Ως κάτοχος derbi senda σου λέω οτι είναι πολύ αξιόπιστο μηχανάκι και έχει πολύ καλές αντιπροσωπείες.Και το απριλια όμως που έχει ένας φίλος μου του έχει βγεί καλό.Είναι τα ίδια μηχανάκια με ίδια περιφεριακά και κινητήρα.Η μόνη διαφορά είναι στα πλαστικά.Το μοντέλο της απριλια όμως είναι ακριβό(νομίζω πάνω απο 2400-2500) ενώ το απλό μοντέλο της ντερμπι μπορείς να το βρείς και κάτω απο 2 χιλιάρικα(αν μιλάμε για καινούριο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skantzopower 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Πάντα για καινούργιο γιατί άμα πάρω μεταχειρισμένο κ μου βγάλει προβλήματα (μια που είναι κ δίχρονο) θα κλαίω τα λεφτά μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
killzone 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 φιλε μου και εγω οταν ηθελα να παρω παπι ηθελα να παρω αφτο φενεται κορυφι επειδη το χα ψαξει τοτε κανει 3κατι χιλιαρικα βγαζει 9 αλογακια και ειναι υδροψικτο πηγαινει καλα αλλα να ξερεις και πολυ ( για 50αρι) εγω τελικα πιρα ενα supra (100 cc) και δν εχω μετανιωσει που δεν πιρα το αλλο πηγαινει καλα δεν μ βγαλε ποτε προβλημα και δεν και τιποτα ( μιλαω γενικοτερα για τετραχρονο) και επισης δεν ειχα ποτε προβλημα με μπατσουσ αν φορας κρανος δεν σε σταματουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skantzopower 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Φίλε μου το ξέρω ότι δεν σε σταματάνε αλλά πεσμου σε σταμάτησαν είσαι πάνω από το όριο κυβικών που λέει το δίπλωμα γτ κάθε φορά να με γραφουν εμενα η εσενα 300 ευρώ κλήση ενώ με ένα 50ρι σε σταματάνε φοράω-ας κράνος τα δείχνω-εις όλα και είσαι-μαι απόλυτα νόμιμος... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Πάντα για καινούργιο γιατί άμα πάρω μεταχειρισμένο κ μου βγάλει προβλήματα (μια που είναι κ δίχρονο) θα κλαίω τα λεφτά μου!!! oκ Με το μοταρντ θα είσαι πολύ πιο άνετος απ'οτι με το rs! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D1d1 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Αδερφε κρατα τα φραγκα και παρε καμια cbf i cbr ασε τα διχρονα , ειναι και ακριβα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NtiNOS 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 ειχα aprilia sx 50.του εκανα 35.000χμ. μετα απο αυτο απο τα χερια μου περασαν 2 διχρονες μηχανες.μια 125 και μια 250.αλλα ακομα και σημερα πιστευω οτι αξιζε τα λευτα του..και για αυτο το εχω ακομα.κανει τα παντα.σου προσφερει χαρα και δεν χαλαει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christostx34 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Αδερφε κρατα τα φραγκα και παρε καμια cbf i cbr ασε τα διχρονα , ειναι και ακριβα !!! Τι λες ρε φιλε επειδη ειναι διχρονο παει να πει οτι χαλαει????? Αμα το παρει ο καθε καφρος φυσικα και θα χαλασει. θελει πιο πολυ φροντιδα απλως απο τα 4τ αλλα αν σκεφτεις τι σου προσφερει ολα τα αλλα δεν ειναι τιποτα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Τι λες ρε φιλε επειδη ειναι διχρονο παει να πει οτι χαλαει????? Αμα το παρει ο καθε καφρος φυσικα και θα χαλασει. θελει πιο πολυ φροντιδα απλως απο τα 4τ αλλα αν σκεφτεις τι σου προσφερει ολα τα αλλα δεν ειναι τιποτα Αντίθετα είναι, θέλει λιγότερη φροντίδα απ΄τα 4t και η διαδικασία είναι πολύ πιο απλή. Όλα αυτά που λένε για τα δίχρονα, ότι κολλάνε κλπ... Το κόλλημα έχει από 200 έως 800 που η αντίστοιχη ζημιά στα 4χρονα έχει 2.000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christostx34 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2011 Αντίθετα είναι, θέλει λιγότερη φροντίδα απ΄τα 4t και η διαδικασία είναι πολύ πιο απλή. Όλα αυτά που λένε για τα δίχρονα, ότι κολλάνε κλπ... Το κόλλημα έχει από 200 έως 800 που η αντίστοιχη ζημιά στα 4χρονα έχει 2.000 και εγω τα ιδια λεω φιλε 2χρονοφιλος ειμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Ειναι τ καλυτερο 50αρι που υπαρχει που μπορεις να τ κυκλοφορεις με αδεια.. το επερνα χωρις δευτερη σκεψη ... Εχει τρελο γκαζι , τρελα κρατηματα και στησιμο μονο π δεν ειναι πολυ ανετο για 2ο ατομο.. αν εχεις τα λεφτα παρτο και μην τ σκεφτεσαι καθολου.. οσο για τη καταναλωση ολα τα διχρονα ειναι τ ιδιο... Καλο λαδακι , πολυ προσοχη , πολυ καλο στρωσιμο σε 1600+ και ανοιγμα σιγα σιγα απο κει κ περα... βενζινη λογικο ειναι ν καις αλλα αν τ λιωνεις μην περιμενεις ν σ αντεξει πανω απο 2 μερες... αλλιως θα σ αντεξει 4-5 σιγουρα σ φυσιολογικες συνθηκες.. υπολογιζε καπου 170χιλιομετρα+.. να τελιωνει τ τεποζιτο αν και δν ειμαι σιγουρος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XARHS007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 φιλε ειναι πολυ καλο μηχανακι... απο θεμα οικονομικων καει πολυ γιατι ειναι διχρονο... απο ταχυτητα γρηγορο οπως λενε και τα παιδια... αλλα αν ειναι να το κρατησεις 1-2 χρονια τζαμπα θα το παρεις (γνωμη μου)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariospapanikolaou 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) . Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 από τον mariospapanikolaou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakias21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 ακριβως τωρα εισαι καβλομενος με τα μικρα αλλα οταν πας 18 και θες μεγαλη μηχανη θα λες εκσασα 3χιλ για 50αρι και με 3χιλ παιρνεις Ζ750 ΧΤ660 και πολλες αλλες μηχαναρες...........παρε ενα απριλια sr που ειναι οικονομικο δυνατο και ανετο και ελισες το προβλημα σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες