hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Κυκλοφορησε (κι επισημα) η νεα εκδοση λειτουργικο για τα μηλαρακια, η (για πολλους) πολυποθητη εκδοση 5. Εν ετη 2011 λοιπον, η apple ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενσωματωσε αναφορα παραδοσης σε μηνυματα και διαφορα ακομα μπλιμπλικια που θεωρουνται δεδομενα σε αλλες συσκευες, ενω στα μηλαρακια μπορουσες να τα εχεις με "ανορθοδοξους" τροπους. Τετοια ταχυτητα στις εξελιξεις ουτε η bmw δεν εχει! Εγω αναβαθμιστηκα και το ψαχνω. Γραψτε οτι βρειτε, παρατηρηση ή χρησιμο ή παπαρια, για το νεο λειτουργικο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosFox 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 No Jobs (Steve Jobs)---->Blowjobs..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) To εγκατεστησα και ολα μια χαρα.Περα απο 2-3 παπαριτσες που προσθεσαν τιποτα το ιδιαιτερο.Το καλυτερο κατ'εμε ειναι οτι πλεον μπορουμε να τραβηξουμε φοτο με hard button.Ελεος πια με εκεινο το αφης.Α και οτι πλεον τα notifications ειναι διακριτικα δεν βγαινει εκεινη η μπλε γκουμουτσα να σου σπαει τα νευρα οταν επαιζες ενα παιχνιδι η ησουν στο web. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 12 , 2011 από τον valas-GSX-R Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 εγω παντως κερδισα στ διαγωνισμο τησ apple κ περιμενω απο στιγμη σε στιγμη το steve jobw να μ παραδωσει τ καινουργιο i-phone Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 εγω παντως κερδισα στ διαγωνισμο τησ apple κ περιμενω απο στιγμη σε στιγμη το steve jobw να μ παραδωσει τ καινουργιο i-phone δεν θα ήθελες να στο παραδώσει αυτοπροσώπως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 δεν θα ήθελες να στο παραδώσει αυτοπροσώπως! αχχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχχαχ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 έκανα την αναβάθμιση στο 5 και ακόμα παιδεύομαι να σετάρω το τηλέφωνο. κάτι μου λέει ότι έχασα όλες τις επαφές και πρέπει να αρχίσω από την αρχή. μου πετάει σφάλμα κάθε φορά που το συνδέω στο itunes και μου μου αρχίζει το sync από την αρχή... μαμημένο τηλέφωνο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 έκανα την αναβάθμιση στο 5 και ακόμα παιδεύομαι να σετάρω το τηλέφωνο. κάτι μου λέει ότι έχασα όλες τις επαφές και πρέπει να αρχίσω από την αρχή. μου πετάει σφάλμα κάθε φορά που το συνδέω στο itunes και μου μου αρχίζει το sync από την αρχή... μαμημένο τηλέφωνο... Το είχες "σπασμένο" ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 και σπασμένο να το είχα, από τη στιγμή που το κάνει reset δεν θα έπρεπε να τραβούσε ζόρι με τα backup. κωλοapple Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 και σπασμένο να το είχα, από τη στιγμή που το κάνει reset δεν θα έπρεπε να τραβούσε ζόρι με τα backup. κωλοapple Από χτες ρε συ που βγάλανε την αναβάθμιση, όλοι λίγο-πολύ, έχουν τραβήξει ένα ζόρι, μέχρι να περάσει στο τηλέφωνο το νέο iOs. Υπομονή θέλει και ξανακάνε την διαδικασία. Κι εγώ χτες το πάλευα περίπου 2 ώρες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) zboop δεν ξερω το επιπεδο σου στα iphone (εγω ειμαι ντιπ για ντιπ νεος στο χωρο) κι ειχα το ιδιο προβλημα με σενα. Επειδη σχεδον παντα δουλευα το τηλεφωνο στο λαπτοπ δεν ειχα κανει authorize τη συσκευη στον σταθερο υπολογιστη. Μολις το εκανα ολα δουλεψαν με τη μια. Το αναφερω just in case.... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2011 από τον hayabusas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 το επίπεδο μου είναι στο σημείο να σπάω και το iphone 4 και το ipod touch 4th gen και να περνάω και custom themes και μπιμπιλίκια και μετά να κάνω restore στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αφού μου φεύγει η περιέργεια χαχα! τελικά έστρωσε το τηλέφωνο, ίσως να παίζει ρόλο που απενεργοποίησα τελείως το iCloud. όταν θα έχω χρόνο, θα ασχοληθώ και με αυτό. υ.γ. η συσκευή ήταν authorised με το itunes. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Grehiel 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Η Apple από εχθές έχει κάνει διαθέσιμο το iOS 5 και όπως ήταν φυσικό η νέα αυτή αναβάθμιση έκανε εκατομμύρια χρηστών να... προσπαθήσουν να την κατεβάσουν με αποτέλεσμα να "φρακάρουν" οι servers της Apple. Από εχθές λοιπόν πληθαίνουν οι χρήστες που έχουν πρόβλημα με το iOS 5 αφού η αναβάθμιση δεν ολοκληρώνεται κανονικά και ένα μήνυμα με κωδικό 3200 εμφανίζεται. Εκτός αυτού πολλοί χρήστες παραπονιούνται ότι λόγο της μη σωστής αναβάθμισης στο iOS 5 έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα στις συσκευές τους και έχουν χάσει όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές τους αλλά και μουσική που αγόρασαν από το iTunes. Από ότι φαίνεται το λανσάρισμα του iOS 5 μονο απροβλημάτιστο δεν είναι και θα πρέπει η Apple να δώσει άμεσα μια λύση. technewz.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) και σαν άσχετος με τα της τεχνολογίας όταν είδα τον τίτλο σκέφτηκα: τι αναβάθμισή έκανε πάλι στη μπούσα του ο θεός;;; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2011 από τον slaine Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 και σαν άσχετος με τα της τεχνολογίας όταν είδα τον τίτλο σκέφτηκα: τι αναβάθμισή έκανε πάλι στη μπούσα του ο θεός;;; Μόνο που δεν έχει πια busa ο θεός... ο θεός έχει BMW R1200GS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Κριμα που απο το 4 και μετα δεν μπαινουν στα πρωτα iPhones.. Τσαμπα προτοτυπησα αρχες του 2008. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες