Jump to content
Sign in to follow this  
hayabusas

iOS 5 και επισημα πλεον :)

Recommended Posts

Κυκλοφορησε (κι επισημα) η νεα εκδοση λειτουργικο για τα μηλαρακια, η (για πολλους) πολυποθητη εκδοση 5.

Εν ετη 2011 λοιπον, η apple ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενσωματωσε αναφορα παραδοσης σε μηνυματα και διαφορα ακομα μπλιμπλικια που θεωρουνται δεδομενα σε αλλες συσκευες, ενω στα μηλαρακια μπορουσες να τα εχεις με "ανορθοδοξους" τροπους. Τετοια ταχυτητα στις εξελιξεις ουτε η bmw δεν εχει! :tooth:

Εγω αναβαθμιστηκα και το ψαχνω. Γραψτε οτι βρειτε, παρατηρηση ή χρησιμο ή παπαρια, για το νεο λειτουργικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

To εγκατεστησα και ολα μια χαρα.Περα απο 2-3 παπαριτσες που προσθεσαν τιποτα το ιδιαιτερο.Το καλυτερο κατ'εμε ειναι οτι πλεον μπορουμε να τραβηξουμε φοτο με hard button.Ελεος πια με εκεινο το αφης.Α και οτι πλεον τα notifications ειναι διακριτικα δεν βγαινει εκεινη η μπλε γκουμουτσα να σου σπαει τα νευρα οταν επαιζες ενα παιχνιδι η ησουν στο web.

Τροποποιήθηκε από τον valas-GSX-R

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντως κερδισα στ διαγωνισμο τησ apple κ περιμενω απο στιγμη σε στιγμη το steve jobw να μ παραδωσει τ καινουργιο i-phone :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντως κερδισα στ διαγωνισμο τησ apple κ περιμενω απο στιγμη σε στιγμη το steve jobw να μ παραδωσει τ καινουργιο i-phone :_zeppelin:

δεν θα ήθελες να στο παραδώσει αυτοπροσώπως!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν θα ήθελες να στο παραδώσει αυτοπροσώπως!

αχχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έκανα την αναβάθμιση στο 5 και ακόμα παιδεύομαι να σετάρω το τηλέφωνο. κάτι μου λέει ότι έχασα όλες τις επαφές και πρέπει να αρχίσω από την αρχή. μου πετάει σφάλμα κάθε φορά που το συνδέω στο itunes και μου μου αρχίζει το sync από την αρχή...

μαμημένο τηλέφωνο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έκανα την αναβάθμιση στο 5 και ακόμα παιδεύομαι να σετάρω το τηλέφωνο. κάτι μου λέει ότι έχασα όλες τις επαφές και πρέπει να αρχίσω από την αρχή. μου πετάει σφάλμα κάθε φορά που το συνδέω στο itunes και μου μου αρχίζει το sync από την αρχή...

μαμημένο τηλέφωνο...

Το είχες "σπασμένο" ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και σπασμένο να το είχα, από τη στιγμή που το κάνει reset δεν θα έπρεπε να τραβούσε ζόρι με τα backup.

κωλοapple

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και σπασμένο να το είχα, από τη στιγμή που το κάνει reset δεν θα έπρεπε να τραβούσε ζόρι με τα backup.

κωλοapple

Από χτες ρε συ που βγάλανε την αναβάθμιση, όλοι λίγο-πολύ, έχουν τραβήξει ένα ζόρι, μέχρι να περάσει στο τηλέφωνο το νέο iOs.

Υπομονή θέλει και ξανακάνε την διαδικασία. :_thumbsup:

Κι εγώ χτες το πάλευα περίπου 2 ώρες... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

zboop δεν ξερω το επιπεδο σου στα iphone (εγω ειμαι ντιπ για ντιπ νεος στο χωρο) κι ειχα το ιδιο προβλημα με σενα. Επειδη σχεδον παντα δουλευα το τηλεφωνο στο λαπτοπ δεν ειχα κανει authorize τη συσκευη στον σταθερο υπολογιστη. Μολις το εκανα ολα δουλεψαν με τη μια. Το αναφερω just in case....

Τροποποιήθηκε από τον hayabusas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το επίπεδο μου είναι στο σημείο να σπάω και το iphone 4 και το ipod touch 4th gen και να περνάω και custom themes και μπιμπιλίκια και μετά να κάνω restore στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αφού μου φεύγει η περιέργεια χαχα!

τελικά έστρωσε το τηλέφωνο, ίσως να παίζει ρόλο που απενεργοποίησα τελείως το iCloud. όταν θα έχω χρόνο, θα ασχοληθώ και με αυτό.

υ.γ. η συσκευή ήταν authorised με το itunes.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Apple από εχθές έχει κάνει διαθέσιμο το iOS 5 και όπως ήταν φυσικό η νέα αυτή αναβάθμιση έκανε εκατομμύρια χρηστών να... προσπαθήσουν να την κατεβάσουν με αποτέλεσμα να "φρακάρουν" οι servers της Apple.

Από εχθές λοιπόν πληθαίνουν οι χρήστες που έχουν πρόβλημα με το iOS 5 αφού η αναβάθμιση δεν ολοκληρώνεται κανονικά και ένα μήνυμα με κωδικό 3200 εμφανίζεται.

Εκτός αυτού πολλοί χρήστες παραπονιούνται ότι λόγο της μη σωστής αναβάθμισης στο iOS 5 έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα στις συσκευές τους και έχουν χάσει όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές τους αλλά και μουσική που αγόρασαν από το iTunes.

Από ότι φαίνεται το λανσάρισμα του iOS 5 μονο απροβλημάτιστο δεν είναι και θα πρέπει η Apple να δώσει άμεσα μια λύση.

technewz.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και σαν άσχετος με τα της τεχνολογίας όταν είδα τον τίτλο σκέφτηκα:

τι αναβάθμισή έκανε πάλι στη μπούσα του ο θεός;;; :surrender:

:_rock-on:

Τροποποιήθηκε από τον slaine

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και σαν άσχετος με τα της τεχνολογίας όταν είδα τον τίτλο σκέφτηκα:

τι αναβάθμισή έκανε πάλι στη μπούσα του ο θεός;;; :surrender:

:_rock-on:

Μόνο που δεν έχει πια busa ο θεός... ο θεός έχει BMW R1200GS :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κριμα που απο το 4 και μετα δεν μπαινουν στα πρωτα iPhones..

Τσαμπα προτοτυπησα αρχες του 2008.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα