xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Βροχερη μερα σημερα στη σαλονικα αποφασιζω ομως τελικα να παω σχολειο με την παπια μετα πο καμια 20 μανιβελιες λογω κρυου περνει ... κρανακια μπουφανακι κιριλε παμε με ενα φιλαρακι κουτσα κουτσα...φτανοντας δεν τα αφηνουμε απ εξω οπως συνηθως γτ ψιλοεβρεχε κ τα παμε σ μια πιλοτη λιγο πιο διπλα...ωρεεααααα...Ωρα 2 σχολαω παω στ παπια ι πιλοτη πσιλοκατηφορικη λεω βαλτο μια σκαστο κ θα τ αφησω να ζεστα8ει... κατεβενω βαζω πρςτη και... κολισε τ γκαζι...διαχωριστικο πεζουλακι στ μεση αμαξια παρκαρισμενα απεναντιδεν τ αφηνω για να μην παρει καπιον η κατι μαζι του κ τελικα καταληγουμε μαζι στ τοιχακι ενος μπαλκονιου.... ραματα στ ανω χειλος ..ραμα στ μυτη..ραματα αναμεσα στ φρυδια ..μια σπασμενη μιτουλα π εφτιαξε κ ενα κολαρο προληπτικα...οσο για την παπια ... πηρουνια μπορει ν επιασε κ μανα.. κ τ μπροστινα πλαστικα μαζι με τα αλλα... ατιμο αστρεα με προδωσες.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkorinthos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μου πήρε λίγη ώρα για να το καταλάβω αλλα τελικά το έπιασα. Περαστικά φίλε. Καλή ανάρωση και μην νοιάζεσαι για το το μηχανάκι. Υγεία πάνω απ' όλα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2011 από τον dimkorinthos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Μου πήρε λίγη ώρα για να το καταλάβω αλλα τελικά το έπιασα. Περαστικά φίλε. Καλή ανάρωση και μην νοιάζεσαι για το το μηχανάκι. Υγεία πάνω απ' όλα. [/ ε νταξ δεν ηθελα να πολυλογω...ευχαριστω φιλε δεν το νοιαζομαι το ισμενο με προδοσε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas glx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 περαστικα σου ρε φιλε... τοσο πολυ χτυπησες??? αρχιζω και φοβαμε...... :_scare: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Όλα αυτά τα χτυπήματα στο πρόσωπο, με κράνος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Περαστικα φιλαρακι και ποτε ξανα.....Αλλα αλλαξε το nicknames σου δεν ταριαζει ......πλακα κανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 περαστικα σου ρε φιλε... τοσο πολυ χτυπησες??? αρχιζω και φοβαμε...... :_scare: κοιτα ειναι προσοπο δηλαδη μου χαλασε τη βιτρινα ... Όλα αυτά τα χτυπήματα στο πρόσωπο, με κράνος; ειναι να μην σε θελει φιλε μου θα τ εβαζα μπρος ν ζεσταθει ν βαλω τ κρανακι γτ πσιλοψιχαλιζε κ να φευγα αλα δεν το θελε ετσι η τυχη... Περαστικα φιλαρακι και ποτε ξανα.....Αλλα αλλαξε το nicknames σου δεν ταριαζει ......πλακα κανω... ειναι για να τον κοροιδευω παντα ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DYS 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Καλή ανάρωση φίλε...και πάντα όρθιος από εδώ και πέρα... Αλλά πες μου κάτι... Ποιός σε μούτζωσε; Ο jimiτάκης; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Περαστικα χαρος , καλη αναρωση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TraseOne 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Περαστικά φίλε μου.... Μην το φτιαχνεις τον παπιο αφου σε πρόδοσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 περαστικα... ηταν στραβο το κλιμα που λενε ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Achilleas trikala 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Aν εκανε τετοια πραγμματα το astrea το μοτερ μου φαινεται δεν θα ξανααναιβω στο δικο μου που το εχω βαλει μοτερ λιφαν!!!!Ααα και περαστικα σου φιλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Όλα αυτά τα χτυπήματα στο πρόσωπο, με κράνος; Τωρα καταλαβαινω γιατι οταν δειναμε για δυπλωμα μας ελεγαν οτι φορας το κρανος ΠΡΙΝ καβαλησεις την μηχανη .. οχι πριν την βαλεις μπροστα. . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Καλή ανάρωση φίλε...και πάντα όρθιος από εδώ και πέρα... Αλλά πες μου κάτι... Ποιός σε μούτζωσε; Ο jimiτάκης; για το 2012 το πιστευω οτι με ειπε καλη χρονια γιατι πολα κακα φετος...αλα εμεις καλη διαθεση... Τωρα καταλαβαινω γιατι οταν δειναμε για δυπλωμα μας ελεγαν οτι φορας το κρανος ΠΡΙΝ καβαλησεις την μηχανη .. οχι πριν την βαλεις μπροστα. . Aν εκανε τετοια πραγμματα το astrea το μοτερ μου φαινεται δεν θα ξανααναιβω στο δικο μου που το εχω βαλει μοτερ λιφαν!!!!Ααα και περαστικα σου φιλε. να ανεβεις φιλε φυσικα αλλα παντα με προσοχη το κρανος πριν καν ανεβεις πανω...το αστρεα το εκανε ισψς απο την κακη συντηρηση αλλα συνεχιζω να το αγαπω... περαστικα... ηταν στραβο το κλιμα που λενε ... κ γκαβο μαζι ητανε... ευχαριστω φιλε... Περαστικά φίλε μου.... Μην το φτιαχνεις τον παπιο αφου σε πρόδοσε. ευχαριστω ... με προδοσε ...αλλα ειναι στην καρδια με εχει βγαλει αλλες τοσες ασπροπρωπο ..δν ξερω Περαστικα χαρος , καλη αναρωση.. ευχαριστω κατοχε ενος απο τα dreambike μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Για αρχη περαστικα φιλε. να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα.ειχες 1η μεσα?η την εβαλες μετα και κολλησε το γκαζι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Πολλά περαστικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Πολλά περαστικά... ε ειν αρκετα οπως και να το κανουμε...ευχαριστω φιλε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Για αρχη περαστικα φιλε. να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα.ειχες 1η μεσα?η την εβαλες μετα και κολλησε το γκαζι? το εβαλα σκαστο γιατι ηταν κατηφοριτσα δηλαδη ειχα κενη κ ετσι οπως κατεβενα εβλα πρωτη μεσα με ανοιχτο το διακοπτη πηρε κ κολλησε το γκαζι τερμα ... κ ολα απο την τεμπελια μου ν μν βαρεσω παλι μανιβελιες .. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 δυστυχώς πλήρωσες πολύ ακριβά και με τον χειρότερο τρόπο κάτι που φαίνεται πολύ αθώο (να βάλουν μπρος με σκαστή ταχύτητα)... :/ περαστικά και υπομονή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DGe 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Περαστικά κι αγύριστα.. Άλλο ένα μάθημα σε όλους για το κράνος.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2011 από τον DGe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 δυστυχώς πλήρωσες πολύ ακριβά και με τον χειρότερο τρόπο κάτι που φαίνεται πολύ αθώο (να βάλουν μπρος με σκαστή ταχύτητα)... :/ περαστικά και υπομονή... νε νε πληρωσα την τεμπελια μου... αυτο ειν το μονο σιγουρο με καλη διαθεση ολα γινοναι Περαστικά κι αγύριστα.. Άλλο ένα μάθημα σε όλους για το κράνος.. ευχαριστω φιλε μου... που αν ειχα σκεφτει να το βαλω απο πριν κ να το ζεστανω με το κρανος .. το μονο που θα ειχα θα ηταν 2 γρατζουνιες ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Περαστικά και απο εμένα φίλε. Για το μηχανάκι μήν σε νοιάζει θα το φτιάξεις,εσύ να είσαι καλα... :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Περαστικα μεγαλε...ολα φτιαχνονται μην σκας,εσυ να εισαι καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thomasfk 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Περαστικά φιλαράκι. Το παπί φτιάξ΄το, αξίζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Περαστικά και απο εμένα φίλε. Για το μηχανάκι μήν σε νοιάζει θα το φτιάξεις,εσύ να είσαι καλα... :lipssealed: [/quote δεν τη δεχομε φιλε.. εσυ δεν θα σε ομως με τη σκοτοστρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες