Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Πως και δεν με βρίσκει; Αυτό είναι το account name μου.. τέσπα Σαν όνομα έχω Fullboost Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Αντε καλοριζικο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Thanks ρε.. τι σου παίρνω με 1 ευρω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Ελα ντε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 το πηρα και εγω. αν ειναι να παιξουμε μαζι το απογευματακι/βραδακι γιατι το ιντερνετ δεν ειναι και το γρηγοροτερο. zappa εσυ με εχεις στο steam. αν με δεις online ή να παιζω , στειλε κανα μηνυμα να μπουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Δεν πρεπει να εχω τους αλλους. Το κατεβαζω ... ... ... ... ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Το δικό μου είναι παραπάνω. Στείλτε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 έβαλα να παίξω λίγο global offensive και δεν καταλαβαίνω το χριστό μου τι γίνεται πως το κάνανε έτσι το interface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) στειλτε κανα nickname όσοι παίζετε μπας και ρίξουμε καμιά κουμπουριά καμιά μέρα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2014 από τον warlock9_0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 Tα εχουμε ποσταρει πιο πανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 μια βοηθεια στο συνανθρωπο ρε γμμένοι :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 http://www.gamersboo...gends-to-Dota-2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 To payday2 συνδεεται με το πρωτο ή ειναι ανεξαρτητο; Για το campaing αναφερομαι , φυσικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2014 Pew Pew ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Pew Pew ? Plot twist: Έχει όντως hack :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) terrorists win :mB_kalo_e: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2014 από τον warlock9_0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 True fact: όταν πρώτο άρχισα να παίζω CS 1.3, έπαιζα μόνο T και άμα το team-balance με έβαζε CT έδινα τις θέσεις των άλλων CT και βοηθούσα με team flash τους Τ μέχρι να με αλλάξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Vote kick και στο καλό εννοείται. Χαχαχαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Ήταν σε LAN στην Ακαδημίας και δεν με Kickαριζάν, ήταν καλλιτεχνικές flash δεν καταλάβαιναν ότι γινόταν από δικό τους παρά το “fire in the hole”, άμα το μυτιζόντουσαν θα μάζευα και καμιά σφαλιάρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R3DSTAR 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Payday 2 ωραίο αλλά αρκετά δύσκολο μέχρι να το μάθεις και να ανέβεις level παίζει κανένας νέος σε rank για κάνουμε καμια ληστεία να ανεβάσουμε rank ; Tapatalk and Lymia with 8.1 . Spooky:-) το ID μου. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2014 από τον R3DSTAR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Γανώ τα FPS ρε, Αμερικανάκια έχετε γίνει όλοι... :grin: Ιn other news : Κατεβάζω client του Vindictus , ΑRPG/Hack 'n' slash, F2P... To έχει δοκιμάσει κανείς ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SP520(Φάνης) 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Εχω κολλησει κανα δυο μερες και παιζω Need For Speed Underground 2..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Εχω κολλησει κανα δυο μερες και παιζω Need For Speed Underground 2..... ΜΙΣΟΥΣΒΙΣΙ ΕΚΛΙΠΣ ftw... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) ημανε στο public σημερα κ εψαχνα για ενα δωρο. βλεπω assassin's creed I στα 5γιουρια και το τσιμπησα. ειδωμεν! ΥΓ. Το τελευταιο adventure που επαιξα (και γαμησε) ηταν το prince of persia WW! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2014 από τον Xasmito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 ημανε στο public σημερα κ εψαχνα για ενα δωρο. βλεπω assassin's creed I στα 5γιουρια και το τσιμπησα. ειδωμεν! ΥΓ. Το τελευταιο adventure που επαιξα (και γαμησε) ηταν το prince of persia WW! Τότε θα το λατρέψεις και θα πάρεις και τα επόμενα.. Βασικά τα επόμενα είναι πολύ καλύτερα από το πρώτο, που είναι λίγο πιο "ρουτίνα".. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες