Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τα ειπες ολα. Και ναι απο την ταινια ειναι το nickname. Eτσι θα με βρειτε στο steam. ooooookkkk... μολις ξανακατεβει το counter (καηκε ο σκληρος) θα μπω. πιθανοτατα αυριο μεσημερι μεχρι βραδυ γιατι γραφω το πρωι. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2014 από τον Roaf Beast Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 (τροποποιήθηκε) Οποιος με βοηθησει με το error που μου βγαζει το bf3 τον παραδεχομαι. Οτι και να κανω μου λεει server connection time out ή κατι αλλο παρομοιο. 1.5 χρονο τωρα δεν παιζω και ειναι αυτο αιτια. Μια απ' τα ιδια. Οπως και στο bad company 2. Πριν λιγο ξανα εβαλα το 3 μετα απο χρονο+ και μου το ξανα εκανε. Γαμω τα Battlefield. Μιση ωρα παιχνιδι και ξαφνικα σε πεταει και να πα να γ@μηθεις. Ελεος.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2014 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 (τροποποιήθηκε) Όταν σας το κάνει αυτό θα κάνετε log out από το Battlelog και από το origin (σημαντικό) και μετά κλείνετε και τον browser. Μετά ξαναμπαίνετε από το battlelog και μπουκάρετε στον σέρβερ που θέλετε, θα μπει στο origin μόνο του. Αν δεν πιάσει τίποτα από αυτά, κάντε επανεκκίνηση τον υπολογιστή. Αν επιμένει κάντε update στο PunkBuster για το BF3, Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2014 από τον klab 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Όταν σας το κάνει αυτό θα κάνετε log out από το Battlelog και από το origin (σημαντικό) και μετά κλείνετε και τον browser. Μετά ξαναμπαίνετε από το battlelog και μπουκάρετε στον σέρβερ που θέλετε, θα μπει στο origin μόνο του. Αν δεν πιάσει τίποτα από αυτά, κάντε επανεκκίνηση τον υπολογιστή. Αν επιμένει κάντε update στο PunkBuster για το BF3, Με το που το εβαλα μπηκα σε παιχνιδι και πριν τελειωσει με εδιωξε. Δε ξερω τι νοημα θα εχει οτιδηποτε απο αυτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 1) είσαι ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζω που του αρέσει το γουιτσερ. Κλαίω ακόμα και το cd που έκαψα για να το παίξω. The End. 2) MW2 Δεν παίζω... Απλά g@ma0... Και μόνο k0L•. :P ΤΡΟΥ ΣΤΟΡΙ !!!!!1 :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Με το που το εβαλα μπηκα σε παιχνιδι και πριν τελειωσει με εδιωξε. Δε ξερω τι νοημα θα εχει οτιδηποτε απο αυτα. Αυτό που λες μου θυμίζει κλασσική περίπτωση μη αναβάθμισης ή ύπαρξης του punkbuster. Για δοκίμασε το http://www.punkbuster.com/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 1) είσαι ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζω που του αρέσει το γουιτσερ. Κλαίω ακόμα και το cd που έκαψα για να το παίξω. The End. 2) MW2 Δεν παίζω... Απλά g@ma0... Και μόνο k0L•. :P ΤΡΟΥ ΣΤΟΡΙ !!!!!1 :D that's cute. Το παλιο μου account πριν φαω ban. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Αυτό που λες μου θυμίζει κλασσική περίπτωση μη αναβάθμισης ή ύπαρξης του punkbuster. Για δοκίμασε το http://www.punkbuster.com/ Ας το ξανα κανω λοιπον αν και πρεπει να εκανε update το punkbuster με το που το εβαλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 Επειδή τους και καλά hard core gamers του γλυκού νερού τύπου Εξωγήινος :* που πάιζαν κακά ports τύπου MW2 τους κράζω θυμήθηκα μια πραγματικά εκπληκτική τριλογία, τα S.T.A.L.K.E.R , mainstream παιχνίδια από non-mainstream studio που παίρνεις achievement άμα καταφέρεις να τερματίσεις χωρίς τα patch. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 Επειδή τους και καλά hard core gamers του γλυκού νερού τύπου Εξωγήινος :* που πάιζαν κακά ports τύπου MW2 τους κράζω Αγαπητέ φιλε Fenrin Σήμερα σας έστειλα αίτημα φιλίας στο steam, παρακαλώ μην με αγνοήσετε και θα ηθελα παρα πολυ να παίξουμε σαν αντίπαλοι. Αναμένω κάποια ανταπόκριση. Με εκτίμηση ΕΚΣΩΓΙΝΟΣ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2014 θα ριξουμε κανενα headshot σημερα, τι θα γινει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2014 Σημερα θα ριξω πολλα. Απογευματακι. Οποιος με δει online απλα να μπει στο game Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2014 Count me in. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2014 θα σας ψάξω και εγώ. Μόνο να είστε τρυφεροί μαζί μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2014 nis206 βαρατε add.... Λογικα κατα τις 9 θα μπω εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2014 Ας το ξανα κανω λοιπον αν και πρεπει να εκανε update το punkbuster με το που το εβαλα. Δεν επιασε ουτε αυτο. Μου το εκανε 2 φορες σερι. Δεν εχω καταφερει να ολοκληρωσω game απο την αρχη μεχρι το τελος χωρις να γινει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2014 To ιδιο προβλημα κανει σε εναν φιλο που παιζει απο νετ καφε. Ειναι σιγουρα κατι σχετικο με το punk buster. Ψαξτο λιγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2014 Μονο στα battlefield μου το κανει ενω εχω punkbuster και αλλου. Κατεβαζω το τελευταιο medal of honor τωρα(3 ευρω στο origin :P ) να δω τι γινεται και εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2014 δε μου λέτε... για να παίζω κανα παιχνιδάκι σαν και αυτό καλά.χωρίς κολλήματα,αν βάλω καμια ραμ ακόμα και μια πιο καινούρια κάρτα γραφικών θα είμαι οκ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2014 Μήπως κάποιο firewall (των windows ή του router) σου περιορίζει την κίνηση του PB, ξέρεις να το τσεκάρεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2014 Τσουκ. Παλαιότερα δεν είχα τέτοια θέματα για να το ψάξω.Τώρα πέρασαν τα χρόνια όμως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2014 Για τον άλλον πήγαινε τον angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2014 sexcuse τοτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2014 δε μου λέτε... για να παίζω κανα παιχνιδάκι σαν και αυτό καλά.χωρίς κολλήματα,αν βάλω καμια ραμ ακόμα και μια πιο καινούρια κάρτα γραφικών θα είμαι οκ; τι επεξεργαστη εχεις? ακομα και titan να βαλεις , αν ο επεξεργαστης δεν αντεχει θα παει χαμενη η ισχυς της καρτας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες