Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 όταν αλλάξει θα είμαι ίσως αρκετά μεγάλος για να με ενδιαφέρει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 όταν αλλάξει θα είμαι ίσως αρκετά μεγάλος για να με ενδιαφέρει... Για 1-2 χρονια μιλαω. Αλλα μεχρι τοτε ποιος ζει ποιος πεθαινει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Σε 1-2 χρόνια αποκλείεται να αλλάξει κάτι.Δες πόσα χρόνια πήρε στα pc να γίνουν ξανά πρώτη δύναμη στα παιχνίδια. Ετσι πιστεύω ότι πρέπει να γίνει και με τις κονσόλες.Πρέπει να αλλάξει κάτι σημαντικά γρήγορα να πέσουν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slimshady 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 για μενα το πσ ειναι πολυ καλυτερο πριν 5 μερες εκανα συνθεση με 600ευρο παιζει τα παντα σε fhd και σχεδον ολα ultra settings, στην κονσολα για να παιξεις πρεπει να αγορασεις και παιχνιδια στο πσ αμα θελης τα κατευαζεις δωρεαν που σχεδον ολοι ετσι κανουν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 αυτό γίνεται και στις κονσόλες.οπότε άκυρο το υπερ του πισί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) αυτό γίνεται και στις κονσόλες.οπότε άκυρο το υπερ του πισί. Ειναι πολυ πιο ευκολο στο pc βεβαια. Αλλα who cares. Steam sales ftw. πριν 5 μερες εκανα συνθεση με 600ευρο παιζει τα παντα σε fhd και σχεδον ολα ultra settings, Ωραιος. Τωρα δε μπορει να με πει κανεις ψευτη :P Τι εβαλες μεσα btw? Επισης σχετικο με το θεμα και για τους ρετρολαγνους. Μολις ετυχε να παρω απαντηση σε βιντεο που ειχα κανει comment καποτε. Οριστε η πολυαγαπημενη 8800gts 512. Την ειχα αγορασει 180 ευρω το 2008!! Τωρα με κανα 30αρι τη βρισκεις :P Κοιταξτε τι καταφερνει ακομα και σημερα στα 900p :shoot: Σε 1-2 χρόνια αποκλείεται να αλλάξει κάτι.Δες πόσα χρόνια πήρε στα pc να γίνουν ξανά πρώτη δύναμη στα παιχνίδια. Ετσι πιστεύω ότι πρέπει να γίνει και με τις κονσόλες.Πρέπει να αλλάξει κάτι σημαντικά γρήγορα να πέσουν.... Η steam το εχει αρχισει ηδη. Δεν αργει πιστεψε με. Οταν βγει pc με την ευκολια χρησης της κονσολας σε σωστη τιμη, θα αλλαξουν τα πραγματα. Ισως οχι τελειως, αλλα θα αλλαξουν. Λεω 2 χρονια επειδη περιμενω να πεσουν και οι τιμες. Ενδεικτικα: http://store.steampo.../SteamMachines/ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2014 από τον Angel13 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slimshady 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Ειναι πολυ πιο ευκολο στο pc βεβαια. Αλλα who cares. Steam sales ftw. Ωραιος. Τωρα δε μπορει να με πει κανεις ψευτη :P Τι εβαλες μεσα btw? εβαλα amd fx 6350 ram 8 2.133 mhz gpu r9 280x Επισης σχετικο με το θεμα και για τους ρετρολαγνους. Μολις ετυχε να παρω απαντηση σε βιντεο που ειχα κανει comment καποτε. Οριστε η πολυαγαπημενη 8800gts 512. Την ειχα αγορασει 180 ευρω το 2008!! Τωρα με κανα 30αρι τη βρισκεις :P Κοιταξτε τι καταφερνει ακομα και σημερα στα 900p :shoot: Η steam το εχει αρχισει ηδη. Δεν αργει πιστεψε με. Οταν βγει pc με την ευκολια χρησης της κονσολας σε σωστη τιμη, θα αλλαξουν τα πραγματα. Ισως οχι τελειως, αλλα θα αλλαξουν. Λεω 2 χρονια επειδη περιμενω να πεσουν και οι τιμες. Ενδεικτικα: http://store.steampo.../SteamMachines/ εβαλα εβαλα amd fx 6350 ram 8 2.133 mhz gpu r9 280x psu 550 μητρικη μια ασους δεν θυμαμε μοντελο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 εβαλα εβαλα amd fx 6350 ram 8 2.133 mhz gpu r9 280x psu 550 μητρικη μια ασους δεν θυμαμε μοντελο Ενδιαφερουσα επιλογη ο amd εναντι του i3. Ωραιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slimshady 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 σε αυτην την κατηγορια γενικος η αμδ ειναι πολυ καλυτερη αυτος που εχω ειναι σαν ι5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Ξεκιναει το καψιμο....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 άντε τόσες μέρες περιμένω...:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Eτοιμαζω πακετο: CPU AMD AM3+ FX8350 , 8πυρηνος στα 4ghz Momo , συμβατη με τον πανω , 4 θεσεις για ραμ , μεγιστη 32gb και 2133mhz. Ram 8gb DDR3 2133mghz και καρτα γραφικων Συνολο 420.75ευρω. Tι λετε; Σκληρο εχω 180ssd και 500gb κανονικο . Το συστηματακι θα φυσαει. Παντως το τωρινο συστημα ειναι διπλοπυρηνο στα 2.13 , 4gb ram ddr2 800mhz , και καρτα 9800gt cuda και τους σκληρους που αναφερα. Το battlefiled 3 kai farcry 3 τα επαιξε κομπλε με medium ρυθμισεις. Το ιδιο και σε blag flag. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ένα τιπ θέλω να σου δώσω. Μην σε τραβάνε οι 8 πυρήνες και τα υπέρογκα GHz των AMD, δεν έχουν καμία διαφορά από τους 4πύρηνους τις Intel και πιστεύω πως η Intel είναι η κορυφαία στους επεξεργαστές. Εγώ προσωπικά δεν θα έφτιαχνα σύστημα AMD με ότι συνεπάγεται αυτό ( κάρτα γραφικών ΑΤΙ για παράδειγμα) αλλά αυτό είναι απλά άποψη μου. Mobo μάλλον θες να πεις, καλύτερα να κοιτάξεις προς GIGABYTE. Από σκληρούς και RAM είσαι κομπλέ Θα είναι πιστεύω ένα καλό συστηματάκι για τα λεφτά που θα δώσεις. EDIT: Να και το δικό μου το σύστημα: Thermaltake Commander GS-II Case Corsair RM Series 650W 80+ Gold PSU Gigabyte Z87-HD3 Motherboard Intel i5 4670 CPU 8GB DDR3 1600MHz Corsair Vengeance RAM Samsung 840 Evo 120GB SSD Seagate Barracuda 320GB HDD Gigabyte Graphics Card Nvidia GTX 770 2GB GDDR5 Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2014 από τον Alex2T 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Ισχυει για τους πυρηνες, μην τρωτε παπαδες. Οι περαν των τεσσαρων πυρηνων (και εκτος ελλαχιστων απλησιαστων οικονομικα οκταπυρηνων) λειτουργουν χειροτερα απ οτι ενας καλα χρονισμενος 4πυρηνος... Τωρα στα του Χbox δεν ειχα ποτε ξανα μου, αλλα σε σχεση με το μενου του PS3 ειναι πολυ πιο περιπλοκο, και για μενα δυσχρηστο... Λιγο περισσοτερη τριβη τις επομενες μερες θα δειξει, αλλα αρχικα μου φαινεται δυσκολο πολυ... Στα πολυ θετικα του το κινεκτ. Μην διανοηθει καποιος που θα το σκεφτει να το αγορασει, να μην παρει την εκδοση με το κινεκτ. Χανεις την μιση κονσολα. Απο On/Off κονσολας μεχρι Login account μπορεις να κανεις. Χωρια τα παιχνιδια που θα το υποστηριζουν. Η μεγαλη μλκια ειναι οτι θελω να παιξω κανενα παιχνιδακι αλλα δεν κυκλοφορει τιποτα ρε γμτ :( Ας ελπισω οτι θα μου το αφησουν μεχρι τον σεπτεμβρη που θα κυκλοφορησει κανονικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Αυτό είναι θέμα.τα παιχνίδια...το έχει g@misei η μικρομαλακή που δεν το λανσάρει σε όλες τις χώρες ταυτόχρονα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Ισχυει για τους πυρηνες, μην τρωτε παπαδες. Οι περαν των τεσσαρων πυρηνων (και εκτος ελλαχιστων απλησιαστων οικονομικα οκταπυρηνων) λειτουργουν χειροτερα απ οτι ενας καλα χρονισμενος 4πυρηνος... Δεν θα το 'λεγα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Ισχυει για τους πυρηνες, μην τρωτε παπαδες. Οι περαν των τεσσαρων πυρηνων (και εκτος ελλαχιστων απλησιαστων οικονομικα οκταπυρηνων) λειτουργουν χειροτερα απ οτι ενας καλα χρονισμενος 4πυρηνος... Τωρα στα του Χbox δεν ειχα ποτε ξανα μου, αλλα σε σχεση με το μενου του PS3 ειναι πολυ πιο περιπλοκο, και για μενα δυσχρηστο... Λιγο περισσοτερη τριβη τις επομενες μερες θα δειξει, αλλα αρχικα μου φαινεται δυσκολο πολυ... Στα πολυ θετικα του το κινεκτ. Μην διανοηθει καποιος που θα το σκεφτει να το αγορασει, να μην παρει την εκδοση με το κινεκτ. Χανεις την μιση κονσολα. Απο On/Off κονσολας μεχρι Login account μπορεις να κανεις. Χωρια τα παιχνιδια που θα το υποστηριζουν. Η μεγαλη μλκια ειναι οτι θελω να παιξω κανενα παιχνιδακι αλλα δεν κυκλοφορει τιποτα ρε γμτ :( Ας ελπισω οτι θα μου το αφησουν μεχρι τον σεπτεμβρη που θα κυκλοφορησει κανονικα... Kinect's dead που λένε και οι Άγγλοι. Με την έκδοση χωρίς Kinect, η οποία κυκλοφορεί το Σεπτέμβριο, το Xbox θα έχει 10 ή 20% παραπάνω πόρους για τα παιχνίδια. Η ίδια η MS το χαντακώνει τώρα αφού παιχνίδια για Κινεκτ δεν υπάρχουν (δε νομίζω και να βγουν άλλα) και με την παραπάνω ισχύ οι υπόλοιποι developers θα μπορούν να βγάζουν καλύτερα γραφικά. Υ.Γ.: Τα προϊόντα της AMD μια χαρά είναι. Έχω σύστημα με επεξεργαστή και κάρτα γραφικών εδώ και 6 χρόνια και είναι μια χαρά. Και δεν κάνω συχνά update τους drivers. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Σημερα το απογευματακι εχει CS:GO. Θελω ninja loco να κανει τα τρελα του παλι. Περιμενουμε 2-3 ακομα για 5αδα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Γενικα η Intel υπερεχει. Ο συγκεκριμενος ομως της AMD δεν παιζεται , και το ειχα δει το video που εβαλε ο Roaf Beast... Επισης ειχε σκισει στις πωλησεις , τους ειχε ξεπερασει ολους , δεν ξερω αν ειναι ακομα νο1. Και οι ιντελ ειναι πιο ακριβοι. Οπως και να εχει ειμαι αποφασισμενος πλεον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) Υ.Γ.: Τα προϊόντα της AMD μια χαρά είναι. Έχω σύστημα με επεξεργαστή και κάρτα γραφικών εδώ και 6 χρόνια και είναι μια χαρά. Και δεν κάνω συχνά update τους drivers. Πως θα κανεις update αμα δε βγαινουν drivers Γενικα η Intel υπερεχει. Ο συγκεκριμενος ομως της AMD δεν παιζεται , και το ειχα δει το video που εβαλε ο Roaf Beast... Επισης ειχε σκισει στις πωλησεις , τους ειχε ξεπερασει ολους , δεν ξερω αν ειναι ακομα νο1. Και οι ιντελ ειναι πιο ακριβοι. Οπως και να εχει ειμαι αποφασισμενος πλεον! Ακριβως αυτο. Και ενας αλλος που δε γνωριζα αλλα εμαθα χθες απο αυτο το τοπικ, ειναι ο 6πυρινος amd που υπερεχει του i3 στα ιδια λεφτα. Απο 'κει και περα μονο intel. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2014 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slimshady 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 μια χαρα επεξεργαστες ειναι για τα λευτα τους αξιζουν και μαλιστα παρα πολυ. στη κατηγορια τους ειναι καλυτεροι απο ολους τους ιντελ σε αυτα τα λευτα ακομη και επεξεργαστες 60 ευρο παραπανω, αμα θες να φταξεις πσ μεχρι 600 ευρο η αμδ ειναι μονοδρομος, καλα και η ιντελ το παραεκανε με την τιμη. η αμδ εχουν 1 μειονεκτημα οτι ζεστενοντε λιγο παραπανω απο τους ιντελ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Σημερα το απογευματακι εχει CS:GO. Θελω ninja loco να κανει τα τρελα του παλι. Περιμενουμε 2-3 ακομα για 5αδα! Το βλέπω πάλι στο χαλάκι θα με βγάλει η γυναίκα να κοιμηθώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Το βλέπω πάλι στο χαλάκι θα με βγάλει η γυναίκα να κοιμηθώ Eλα ρε διακορευτη κωλοτρυπιδων! Εκανες κατι απιστευτα χθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 τι ωρα ειναι το απογευμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Mετα τις 7-8 εξαρταται. Εγω μεσα θα ειμαι (steam) οτι ωρα μαζευτουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες