makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Εγω που χρησιμοποιω τη μηχανη για δουλειες του μαγαζιου Κατερινη και Θεσσαλονικη δεν ξερω ποσα χιλιομετρα κανω ακριβως το μηνα. Σε 13 μηνες το κοντερ στο φουρναντερο εγραψε 12000χιλ. Αν υποθεσουμε οτι τα μισα ηταν βολτες και διασκεδαση και τα υπολοιπα δουλεια ειναι 6000χιλ περιπου το χρονο δηλ περιπου 500 το μηνα (και το χειμωνα δουλευει η μηχανη δεν σταματαει) 500 χιλιομετρα μηνιαιως με το φουρναντερο με κανουν να βγαζω απο την τσεπη 68€ Delivery κάνεις? Πόσες τυρόπιτες βάζει το φουρναντερο? Του πάει και το όνομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasV 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 7-7,5 ευρώ την εβδομάδα (4,3-4,7 λίτρα) :D για 140-150 περίπου χιλιόμετρα (28-30 περίπου πήγαινε-έλα ημερησίως) δεν σου ειπα να μην σβηνεις το μηχανακι στην κατηφορα και μετα να κανεις υπολογισμους ετσι? το ινοβα μου τοτε ειναι ελαχιστα πιο οικονομικο .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Achilleas trikala 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 20-30.Εκει μεσα,ουτε λιγοτερο ουτε περισσοτερο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Με 500 χλμ το μήνα περίπου, θέλω ένα €30/μήνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Πρέπει να καίω περίπου 35 ευρώ το μήνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Πρέπει να καίω περίπου 35 ευρώ το μήνα. Καις τα λεφτά σου??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 xmmm..... 25 πηγαινε ελα στην δουλεια. Πηγαινε ελα=40χλμ 40*25=1000χλμ 4λιτρα στα 100 καιει περιπου το Sherpaκι στα 1000, 40λιτρα 40*1,60(επεσε η τιμη)=64ευρα Αν παω ολο το μηνα με το μικρο.... Τωρα που κανει κατι βροχουλες και το μικρο φοραει τακουνια.... Για την μεγαλη την χαμηλοτερη καταναλωση που εχω δει μεχρι στιγμης ειναι 5,5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 ..δεν χαλαω τιποτα..γιατι δεν εχω για να χαλασω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν ειχα σκευτει ποτε να υπολογισω... Συνολικα πρεπει να μου πηγενει κανα 40αρη, οχι μονο οι "απαρετιτες" μετακινησεις, αλλα και για καφεδες κλπ. Εδω και κανα δυο βδομαδες που λογω υποχρεωσεων κινουμε λιγοτερο (δεν παω για καφεδες τοσο συχνα οσο παλια, δεν παω να παρω την κοπελα μου απο το σπιτι της προτου παω καπου κ.α.) εχει πεσει στο μισο περιπου. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2011 από τον Dark_kronos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Delivery κάνεις? Πόσες τυρόπιτες βάζει το φουρναντερο? Του πάει και το όνομα. Μπα μεχρι αυτο το σημειο δεν εφτασα ακομη. Αλλα το χρησιμοποιω για δουλεια με την εννοια οτι οι δουλειες ενος φουρναρη δεν τελειωνουν με το ξεφουρνισμα. Αγορα πρωτων υλων, ΤΕΒΕ, ΙΚΑ, τραπεζες, εφοριες, διαφορες αλλες υπηρεσιες, επιμορφωση σε σεμιναρια κτλ κτλ Και συνηθως ολα τα παραπανω ειναι Κατερινη ή Θεσσαλονικη οπερ σημαινει 32χιλ η πρωτη και 46χιλ η δευτερη και αλλα τοσα για επιστροφη!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες