kokoyroy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 καλησπερα απο εμενα. ειμαι κατοχος ενος fazer 600 2005 27000km. πριν απο 2 ημερες ειχα παει το μηχανακι μ για σερβις (δισκακια συμπλεκτη) σε συνεργειο yamaha γιατι μ εκανε προβληματα και μου ειπε οτι φταινε αυτα. τα αλλαξε. κ επισεις μου ειχε πει εκει ενα παιδι που βρισκοτανε στο συνεργειο οτι τα συγκεκριμενα fazer εχουν μια ιδιαιτεροτητα και πονανε στα δισκακια γιατι αμα σπασει ενα δισκακι, πεταγετε στο στροφαλο και τα καταστρεφει ολα. Οποτε του λεω να τα αλλαξει ΟΛΑ να εχω το κεφαλι μου ησυχο... (πληρωσα 60 ευρω) σημερα γυρνωντας σπιτι μου απο τον καφε και ενω βρισκομαι στη μεσαια λοριδα εθνικης οδου θεσσαλονικης μουδανιων επιταχυνοντας (χαλαρα) βαζο απο 3 σε 4 ταχυτητα και ακουω ενα "¨ΚΡΑΚ" πηγαινοντας ηδη με 100+ χιλιομετρα και το πισο λαστιχο γλιστρουσε απιστευτα. δεν χανω την ψυχραιμια μου. παταω αλαρμ και χωρις χρηση φρενων σταματαω το μηχανακι δεξια. και βλεπω οτι κατω απο την εξοδο των εξατμησεων εχει κανει ΤΡΥΠΑ το μοτερ... ερχεται η οδικη βοηθεια και πως το κοιταει το παιδι απο την οδικη με ρωταει απορημενος πος καταφερα και εκανα τρυπα στο μοτερ στο στροφαλο... κατι μου βρωμαει εμενα τωρα... τι κανω? ακουω πρωτασεις. ευχαριστω για το χρονο σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 δεν γηρευες και εσυ κανα τσουβαλι λυρες????????? γινε ομως πιο περιγραφικος ανεβασε καμια φωτογραφια αμα μπορεις ειναι περιεργο αυτο που λες οτι συνεβει οντος εμενε μου εχει ραγισει κυλινδρος αλλα επιδι δεν ειχε νερα (υποθετο).............. απο την τρυπα τι εβγενε λαδια νερο παραφλου τι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kokoyroy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Λαδια εβγαλε και μαλιστα εβγαλε πολλα. παλι καλα που δεν επεσα γιατι εκανα 8αρια. με τα νερα δεν ειχα προβλημα και το μηχανακι δεν το πιεσα. 2 γραμμες ειχε θερμοκρασια και αντε το πολυ να ανεβαινε στις 3 που απο οτι ξερω ειναι το φυσιολογικο. φωτογραφια πως ανεβαζω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Βαλε φωτο. Δισκοι 60€ μεβτιποτα, ειναι πολυ λιγα. Τοσο γκαντεμης, να αλλαξεις δισκους για καλυτερα και τελικα να το πιες?? Φιλε κατι βρωμαει εδω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kokoyroy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) 60 εδωσα. και θελω και να τονισω οτι το ΚΡΑΚ εγινε με το που αλλαξα σχεση απο 3 σε 4 και αφησα το συμπλεκτη Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2011 από τον Παναγιώτης Κ. φωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 εχω την εντυπωση οτι το ραγισμα εγινε στην κεφαλι δεν ξερω τι να σου πω......... η δεν μπορω να πως ευθηνοντε τα δισκακια για αυτο.......τοσο ψιλα πως μπορει να ευτασε κατι αλλο παιζει μαλον φιλε........ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΧΟΝΕΣΕ ΣΗΜΒΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Πήγαινε στον μηχανικό και χώσε του τα. Απο την στιγμή που "υποτίθεται" ότι άνοιξε το μοτέρ και άλλαξε δίσκους, ότι ελένχει τα πάντα για την σωστή λειτουργία του μοτέρ. Εγώ όταν το βγάζω απο το συνεργείο θεωρώ ότι έχω κάποιο είδος εγγύησης ας το πούμε. Έτσι έχω συννενοηθεί και με τον μηχανικό μου. Κάτι τέτοιο δεν φταίς εσύ που έγινε. Μπορεί να μην φταίει άμεσα ούτε εκείνος(αν και ποτέ δεν ξέρεις). Έμεσα όμως φταίει γιατί αφού υποτίθεται ότι άλλαξε δίσκους και άνοιξε το μοτέρ, ελένχει και τα υπόλοιπα. Εκτός αν δεν τον νοιάζει αν παρουσιάζουν προβλήματα τα μηχανάκια που φτιάχνει, προκειμένου να τα "πάρει" ήτε αυτός ήτε η εταιρεία. Κάθε φορά που το πηγαίνω στο συνεργείο του λέω να το ελένξει πλήρως. Αν δω κάτι αργότερα και δεν μου αρέσει όσο αφορά την σωστή λειτουργία, τότε του το λέω και κανονίζουμε να φτιαχτεί. Πέρα απο αυτό, δίσκους όπως και προείπαν τα παιδιά δεν παίζει να σου έβαλε με 60€. 60€ πήρα εγώ τους μαιμού δίσκους για το cbrάκι. 87€ τους έχει τους "γνήσιους" η αντιπροσωπεία. Και στο fazer κάνουν οι δίσκοι όσο και στο 125αράκι? Δεν νομίζω, κάτι παίζει. Μάλλων στην έκαναν και στα πήραν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 καλησπερα απο εμενα. ειμαι κατοχος ενος fazer 600 2005 27000km. πριν απο 2 ημερες ειχα παει το μηχανακι μ για σερβις (δισκακια συμπλεκτη) σε συνεργειο yamaha γιατι μ εκανε προβληματα και μου ειπε οτι φταινε αυτα. τα αλλαξε. κ επισεις μου ειχε πει εκει ενα παιδι που βρισκοτανε στο συνεργειο οτι τα συγκεκριμενα fazer εχουν μια ιδιαιτεροτητα και πονανε στα δισκακια γιατι αμα σπασει ενα δισκακι, πεταγετε στο στροφαλο και τα καταστρεφει ολα. Οποτε του λεω να τα αλλαξει ΟΛΑ να εχω το κεφαλι μου ησυχο... (πληρωσα 60 ευρω) σημερα γυρνωντας σπιτι μου απο τον καφε και ενω βρισκομαι στη μεσαια λοριδα εθνικης οδου θεσσαλονικης μουδανιων επιταχυνοντας (χαλαρα) βαζο απο 3 σε 4 ταχυτητα και ακουω ενα "¨ΚΡΑΚ" πηγαινοντας ηδη με 100+ χιλιομετρα και το πισο λαστιχο γλιστρουσε απιστευτα. δεν χανω την ψυχραιμια μου. παταω αλαρμ και χωρις χρηση φρενων σταματαω το μηχανακι δεξια. και βλεπω οτι κατω απο την εξοδο των εξατμησεων εχει κανει ΤΡΥΠΑ το μοτερ... ερχεται η οδικη βοηθεια και πως το κοιταει το παιδι απο την οδικη με ρωταει απορημενος πος καταφερα και εκανα τρυπα στο μοτερ στο στροφαλο... κατι μου βρωμαει εμενα τωρα... τι κανω? ακουω πρωτασεις. ευχαριστω για το χρονο σας. Αν εννωεις οτι μπλοκαρε ο πισω τροχος,τοτε σου κολλησε ο κινητηρας. Εκτος αν κατι εσπασε στο κιβωτιο,μπλοκαρε στα γραναζια και δεν γυριζει η τελικη μεταδωση. Βαλε φωτο. Δισκοι 60€ μεβτιποτα, ειναι πολυ λιγα. Τοσο γκαντεμης, να αλλαξεις δισκους για καλυτερα και τελικα να το πιες?? Φιλε κατι βρωμαει εδω. Ετσι......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 ευχομαι να βρεις ακρη με το μαστορα.. επισης αν θες πες μου ποιο συνεργειο ηταν -ειτε εδω ειτε με pm- να ξερω να μην πατησω το ποδι μου εκει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kokoyroy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Οχι ο πίσω τροχός δεν μπλόκαρε, Απλά Είχε γεμίσει Όλο το πίσω λάστιχο με λάδι... Τόσο λάδι που Όταν σταμάτησα εσταζε... Επισεις ο κινητήρας συνέχισε να λειτουργεί Αλλα με πολυ πολυ διαφορετικό ήχο... Σαν να Είχε τρύπα ένα πράμα.....τώρα που περάσαν μερικές ώρες απο τ συμβάν κ ηρεμησα καπος σκέφτηκα να Πάω μια βόλτα Αύριο και να το συζητησω μαζι του να δούμε τι φταίει... Θα του ζητήσω να μου Δίξει και τα δισκακια να δω αν είναι καινούρια οντος... Παντος είναι δύσκολο να δίνεις κολιεςΣτην μουδανιον με 100χλμ την ώρα χωρίς να το περιμένεις...Ίσως κ επικίνδυνο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 60 εδωσα. http://imageplay.net/view/m7Gbd229556/1354418954untitled και θελω και να τονισω οτι το ΚΡΑΚ εγινε με το που αλλαξα σχεση απο 3 σε 4 και αφησα το συμπλεκτη Με παρεξηγησες φιλε μου, δεν αμφισβητω τα λεγομενα σου, αμφισβητω οτι οποιοσδηποτε μαστορας θα επαιρνε 60€ για αλλαγη δισκων συμπλεκτη οταν ΜΟΝΟ οι δισκοι εχουν τουλαχιστον τα διπλα χρηματα για ενα μηχανακι σαν το δικο σου. Πρωτο δεδομενο ειναι το απο πανω. Δευτερο δεδομενο ειναι οτι ΑΝ ειχαν προβλημα οι δισκοι και λοιπες ανοησιες που σου πουλησε, η καμπανα ειναι σε ξεχωριστο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ χωρο απο το στροφαλο. Αρα, οποιοδηποτε κομματι σπασει απο τους δισκους, ειναι αδυνατο να προκαλεσει ζημια στο σημειο που σου εχει γινει εσενα. Εχω δει αντιστοιχο σπασιμο σε κινητηρα αλλα ειχε προελθει απο σπασμενη μπιελα (εσπασε και απο την ροπη-ωθηση τρυπησε τον κινητηρα) Πες περισσοτερες λεπτομερειες και για το μηχανακι, το πηρες καινουργιο? Ποσα χλμ εχεις? Συντηρηση? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Φίλε μου, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά στο σημείο που έγινε η τρύπα, μόνο από έναν λόγο μπορεί να έγινε. Σπασμένη μπιέλα 1ου ή 2ου κυλίνδρου από αριστερά. (Πιο πιθανό του 1ου, όσο μπορώ να διακρίνω από τη φωτό) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Εχω δει αντιστοιχο σπασιμο σε κινητηρα αλλα ειχε προελθει απο σπασμενη μπιελα (εσπασε και απο την ροπη-ωθηση τρυπησε τον κινητηρα) Με πρόλαβες. Έψαχνα μια καλύτερη φωτογραφία του μοτέρ για να δω το ύψος που έγινε η τρύπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για να δουμε τι θα πει και ο Γιαμαχακιας ο φιλος μου........... Παντως ναι η φωτο δεν βοηθαει να κατανοησουμε αν ειναι απο τον χωρο του στροφαλου,ή του κιβωτιου. Παντως προκειτε για μεγαλη ζημια που σιγουρα οδηγει σε αντικατασταση κελύφους συν μπιελα,αν ειναι σπασιμο στον χωρο στροφαλου. Στο ebay κατι θα βρεις. Μου βγηκαν τα ματια αλλα ναι μοιαζει να ειναι το κατω εμπροσθιο μερος του κινητηρα. Μπιελα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2011 από τον manosamos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Μανο φαινεται ο σωληνας απο την εξαγωγη του ενος κυλινδρου, η τρυπα ειναι δηλαδη πισω απο τη μπροστα ροδα. Στο σημειο αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να γινει απο το χωρο του κιβωτιου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Μανο φαινεται ο σωληνας απο την εξαγωγη του ενος κυλινδρου, η τρυπα ειναι δηλαδη πισω απο τη μπροστα ροδα. Στο σημειο αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να γινει απο το χωρο του κιβωτιου. Σωστος Γιωργο. Απλα ειναι θολη η φωτο και δεν μπορουσα να προσδιορισω τον χώρο. Τον λαιμο ειδα και το καταλαβα. Κριμα παντως,γιατι ο φιλος θα βαλει βαθυα το χερι στην τσεπη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Για να δουμε τι θα πει και ο Γιαμαχακιας ο φιλος μου........... Παντως ναι η φωτο δεν βοηθαει να κατανοησουμε αν ειναι απο τον χωρο του στροφαλου,ή του κιβωτιου. Παντως προκειτε για μεγαλη ζημια που σιγουρα οδηγει σε αντικατασταση κελύφους συν μπιελα,αν ειναι σπασιμο στον χωρο στροφαλου. Στο ebay κατι θα βρεις. Μου βγηκαν τα ματια αλλα ναι μοιαζει να ειναι το κατω εμπροσθιο μερος του κινητηρα. Μπιελα Nα το μοτέρ του Fazer και στο κόκκινο σημείο, είναι η τρύπα. Ακριβώς στο ύψος του στροφάλου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Nα το μοτέρ του Fazer και στο κόκκινο σημείο, είναι η τρύπα. Ακριβώς στο ύψος του στροφάλου. Σωστος Αλεξ. Δυστυχως ειναι μεγαλη η ζημια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 έμεινε από λάδι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) έμεινε από λάδι; Άκου μπιέλα στα 50Κ χιλιόμετρα. Σίγουρα από κακιά χρήση (πλημμελής έλεγχος λαδιών,ζόρισμα με κινητήρα κρύο, θα έλεγα και πλήρη ανοίγματα γκαζιού με μεγάλη σχέση από λίγες στροφές αλλά αυτά είναι πολύ ελαστικά μοτέρ). Τώρα ότι έφυγε από τον μηχανικό και το έπαθε είναι λίγο ύποπτο βέβαια. Και αλλαγή δίσκων με 60 ευρώ αποκλείεται. Ένας μηχανικός που είχα παλιά, όταν είχα το doninator που χτύπησε καμπάνα στα 50κ έκανε μια φορά μπροστά μου το εξής. Ενώ είχε βγάλει τα λάδια το κινητήρα ρίχνει μιζιά και σκύβει και στήνει αυτί. Εγώ κόκκαλο ρε τι κάνεις του λέω. Μου κάνει νόημα να ηρεμήσω.Νομίζω μέσα στο σοκ μου ότι έδωσε και λίγες στροφές. Τεσπά το έκανε για να ακούσει τον κινητήρα προφανώς αν υποφέρει πουθενά. Τι λέτε για την μέθοδο? Μετά πάντως από μια επίσκεψη στο συνεργείο του άρχισα να ακούω το ρουλεμάν της καμπάνας. Εννοείται ότι μετά από το περιστατικό τον άλλαξα. Ο φίλος μας πρέπει να ψάξει για μεταχειρισμένο μοτέρ(λογικά γύρω στα 600 ευρώ + κανα 300 ευρω περαστικά). Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2011 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 μπορει αυτος που "ανοιξε¨ το μοτερ να ηξερε να το ανοιξει , αλλα να μην ηξερε να το κλεισει... ειναι μερικοι "μαστορες" που κανουν μονο για λαδια φιλτρα ..Και με επιφυλαξη παλι... γιατι ειναι και κατι αλλοι που θα πρεπε να καθαριζουν παρμπριζ στα φαναρια :thumbsdown: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Υποπτο αυτο με τον μηχανικο (60 ευρα δισκακια!!!).... Παρομοια τρυπα εχω δει σε Diversion 600 (Με καμμια 200Κ χλμ ομως πανω κι εναν παπαρα αναβατη που εκανε κατι κατεβασματα αστα). Ψαξτο λιγο γιατι δεν εχει ξανακουστει τετοιο πραμα για το Fazerακι. Μπορει να ειναι ταφος, αλλα ειναι σκυλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 ακριβως το ιδιο επαθε και ενας φιλος μου με TDM900.. ξεκιναει απο τα διοδια και με το που βαζει 3 δε θυμαμαι κανει ενα μπαμ .. και ακριβως οτι σε εσενα.. Αλλαξε κινητηρα και απο τοτε alles gut... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h.a.balafoutre 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Αγαπητέ κρίμα για το άθλιο αυτό περιστατικό, ευτυχώς δεν έπαθες τίποτα άλλο...αλλά πες μας λίγο για τη μηχανή, την είχες αγράσει καινούρια? μεταχειρισμένη? Διότι εγώ άλλαξα δίσκους συμπλέκτη στα 87000χλμ από καινούρια στην ίδια μηχανή και πάλι προληπτικά, δεν υπήρχε ανάγκη δηλαδή. Και ναί, 60 ευρώ δεν κάνουν. Τι λάδι έβαζες? Έχεις ακολουθήσει την συντήρησή της όπως έπρεπε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Μήπως ο μηχανικός αφού άλλαξε τι άλλαξε ξέχασε να βάλει λάδι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες