Denril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2011 Γειά σας. Λοιπόν αυτή τη στιγμή είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο μηχανάκια και θα ήθελα να μου προτείνετε ποιό. Όμως το daytona είναι καινούργιο στα 1300 ευρώ και το suzuki μεταχειρισμένο στα ίδια λεφτά.Χιλιόμετρα του suzuki 16.000,μαμίσιο.Το daytona θα έχει και την εγγύηση αλλά το suzuki καίει λιγότερο.Επίσης ρώτησα για το σασμάν στο suzuki και μου είπε ότι δεν έχει βγάλει πρόβλημα,όπως βγάζουν κάποια.Τι προτείνετε παιδιά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chief 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2011 καμιά σχέση το ένα με το άλλο .άλλα το καλύτερο είναι να πας το suzuki σε έναν μηχανικό να σου πει . αν και εχω ακούσει οτι τα adress του 2008 και πριν έβγαζαν κάποια προβλήματα με το sasman. αλλά κάτσε να σου πουν και τα παιδιά από εδώ που θα ξέρουν κάτι παραπάνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnAstra 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Daytona Sprinter 125 Me Kleista Matia !! ;-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2011 Κατα την αποψη μου address γιατι ακουγονται πολυ καλα λογια για αυτο το παπι σε θεματα αξιοπιστιας!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Έχω address του 08 και δε μου έβγαλε ποτέ ζημιά. Στα 15000 χιλιόμετρα πλέον το μηχανάκι πετάει. Αν έχουν γίνει τα σωστά σέρβις και το μηχανάκι έχει προσεχθεί πάρε το address. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XARHS007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 πιστευω πως εχει αρκετα χιλιομετρα το adress αλλα οντως λενε οτι ειναι καλα μηχανακια. απο την αλλη μερια εχουμε το sprinteraki καινουριο με εγγυηση και τα λοιπα. ποσο καιρο σκεφτεσαι να το κρατησεις φιλε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 Address Πολύ καλό παί, σταθερό και καλά φρένα, και ας μην έχει δίσκο πίσω. Έχει καλούλη πλαίσιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2011 Εγω θα σου ελεγα καινουργιο sprinter.αν του κανεις σωστα τα σερβις κτλ δεν θα εχει κανενα προβλημα.δεν θα διακινδυνευα να παρω ενα παπι που λενε οτι ειχε προβλημα το σασμαν γιατι αν σου τυχει μετα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω θα σου ελεγα καινουργιο sprinter.αν του κανεις σωστα τα σερβις κτλ δεν θα εχει κανενα προβλημα.δεν θα διακινδυνευα να παρω ενα παπι που λενε οτι ειχε προβλημα το σασμαν γιατι αν σου τυχει μετα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις... Φίλε μου δεν είναι μόνο το θέμα ζημιάς. Η ζημιά οκ δίνεις 100ε π.χ. την φτιάχνεις. Είναι θέμα πατήματος και κίλησης. Το ευτελές παπί η γενικά μοτοσυκλέτα, σε ένα περιστατικό άσχημο, φρενάρισμα ή κακό οδόστρωμα, θα σε ρίξει και δεν θα καταλάβεις και το γιατί. Αυτό είναι το σημαντικό. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 από τον kostas_1100gs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Εγω θα σου ελεγα καινουργιο sprinter.αν του κανεις σωστα τα σερβις κτλ δεν θα εχει κανενα προβλημα.δεν θα διακινδυνευα να παρω ενα παπι που λενε οτι ειχε προβλημα το σασμαν γιατι αν σου τυχει μετα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις... Ακριβως οπως το ειπες.... ειχε.. δεν εχει. Κατι σαν τα ΚΤΜ που λενε ολοι οτι σπανε και τελικα δεν..... απλα εχουμε κρατησει την ρετσινια για καποιο λογο και την συνεχιζουμε οσο περνανε τα χρονια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Φίλε μου δεν είναι μόνο το θέμα ζημιάς. Η ζημιά οκ δίνεις 100ε π.χ. την φτιάχνεις. Είναι θέμα πατήματος και κίλησης. Το ευτελές παπί η γενικά μοτοσυκλέτα, σε ένα περιστατικό άσχημο, φρενάρισμα ή κακό οδόστρωμα, θα σε ρίξει και δεν θα καταλάβεις και το γιατί. Αυτό είναι το σημαντικό. Μια χαρα πατημα εχει.παπια ειναι δεν ειναι ντε 1000αρια για να υπαρχει και διαφορα στο πατημα.ουτε το sprinter ειναι η τερμα κινεζικουρα! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 από τον Dant3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Μια χαρα πατημα εχει.παπια ειναι δεν ειναι ντε 1000αρια για να υπαρχει και διαφορα στο πατημα.ουτε το sprinter ειναι η τερμα κινεζικουρα! Ότι πεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Suzuki. Κλάσεις ανώτερο και ανάμεσα στα κορυφαία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες