Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 To ολο ποστ ειναι "hate post" κοιταχτε τη κανει το διαστημικο versys στους ΑΣΧΕΤΟΥΣ ssεδες ! Κοιτα τι κανει ο φλουφλης στα κακομοιρα ασχετα πεδακια ... Το versys ειναι μηχανη .. στις μικρες πιστες που δεν εχει ευθειες και παπι *που λεει ο λογος* να ειχε ο αλλος θα κραταγε μια λογικη διαφορα ! Μπορει και να ειχε περισσοτερη εμπειρια δεν διαφωνω ! Ουτε λεω οτι το versys ειναι παπι ... Απλα λεω οτι πιανουμε την μια ακρη και την τραβαμε .. ενω συνηθως η αλληθεια ειναι καπου στην μεση !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teharada 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Πιστεύω ότι οι μισοί από αυτούς που τον κράζουν δεν ξέρουν καν προς τα που πέφτει η πιστα των Μεγάρων. Επίσης πιστεύω ότι τo συμπέρασμα πως ο τύπος είναι κουλός αλλα τυχαίνει να είναι λίγο καλύτερος από τους υπολοιπους κουλούς στην πίστα είναι οτι να 'ναι. Το ίδιο πιστεύω και για το συμπέρασμα ότι τα κάνει όλα αυτά για να το παίζει ιστορία στους φίλους του στην καφετέρια. Ναι, ενώ οι μισοί από αυτούς στη Ελλάδα που έχουν ss με ολόσωμες τιτανίου και power commander τα έχουν γιατί κάθε βδομάδα είναι σε track day, δεν τα έχουν για την καφετέρια προς θεού... άσχετο που αν αφήσεις όρθια την μηχανή χωρίς stand θα σταθεί γιατί το λάστιχο είναι τετράγωνο αφού το πάνε μονο σε ευθείες... Τώρα για τις διαγνώσεις της κατάστασης του μοτέρ μέσα από video στο internet...... αν γίνετε και ρύθμιση βαλβίδων μέσω internet θα με βόλευε, μα μην τρέχω και στον μάστορα! Πάντως έστω και αν δεχτούμε πως το επίπεδο των υπολοιπων είναι χαμηλότερο, αυτό σε καμια περίπτωση δεν υποσκιάζει την γρηγορη οδήγηση του τυπά, και μονος του να ήταν στην πιστα (ώστε να μην υπάρχει σύγκριση) πάλι το ίδιο εντυπωσιακός θα ήταν! υ.γ. Haters gonna Hate υ.γ δεύτερο. ΔΕΝεχω Versys! Ούτε εγώ έχω SS ούτε δερμάτινη φόρμα! Επίσης δεν πάω σε καφετέριες. Δεν προλαβαίνω. Τα λαστιχάκια μου, είναι λίιιιγο πιό πατημένα από ότι λές. Αλλά τις μούφες θα τις κράζω! Σε οποιαδήποτε πίστα με ευθεία μήκους μεγαλύτερου του 1 χλμ, ο τύπος τους βλέπει με το κυάλι! Όσον αφορά στις βαλβίδες, χτύπα www.valvidesrythmizo.gr και κάτι θα γίνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Οι περισσοτεροι εδω μεσα ειστε τοσο ασχετοι που δεν εχει υπαρξει ΟΥΤΕ ΜΙΑ εμπειρια στην ζωη σας να σας περασει καποιος με το 1/3 των αλογων που εχετε, ετσι ωστε να αποκτησετε εμπειρια στο οτι ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ, Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ Δεν πειραζει, καποιοι ψαχνονται και μαθαινουν μονοι τους, καποιοι αλλοι δεν θα μαθουν ΠΟΤΕ, και ενω θα εχουν τσαγιαστει σε ΟΛΕΣ τις στροφες, θα ψαχνουν εκεινη την ευθεια των 3 χιλιομετρων για να ανοιξουν το γκαζι και να πουν ''τι ηθελε μωρε να μου πει με το μηχανακι του?Ανοιξα το γκαζι και τον καταπια....'' Μου προκαλουν γελιο πλεον ολα τα παραπανω, 20 χρονια πανω σε μοτοσυκλετα εχω δει ΠΟΛΛΑ, αλλα αυτο που μου σπαει πιο πολυ τα νευρα ειναι οτι καποιοι ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 θυμαμαι που μας ελεγαν στην σχολή "μαθετε να βλέπετε, και βλέποντας να μαθαίνετε" το γεγονός ότι όντως τους έχει όλους οδηγικά στην πίστα και ότι δεν τον αφήνουν να περνάει είτε για να του κάνουν πλάκα ειτε για το οτιδήποτε διαπιστώνεται λίγο πριν τις στροφές που ενώ το γκαζόνουν τερμα για να τον περάσουν πριν την έναρξη της στροφής κόβουν απότομα για να μπουν με πολύ λιγότερα χλμ. γιατί δεν εχουν εμπιστοσύνη με τις ικανότητες τους. δεν γίνεται να το κανουν συνέχεια αν όντως ήταν καλοί οδηγοί. και μάλιστα σε αυτές τις φάσεις γελιοποιούντε πολύ αυτοί οι οδηγοί! καλύτερα κράτα εναν ρυθμό που σε βολεύει να περνεις και τις στροφές χωρίς να ξεσκίζεσε στα φρένα, μόνο και μονο για να τον περάσεις στιγμιαία για το θεαθήναι, ενω μέσα στην στροφή θα εισαι για τα πανηγύρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Πιστεύω ότι οι μισοί από αυτούς που τον κράζουν... ...δεν θα μπορούσαν με τίποτα να περάσουν αυτούς που περνούσε με το Versys αυτός :lol: (δεν τους έκοψα και τόσο αργούς από την γλώσσα του σώματος, αλλά ούτε και τίποτα χεράδες. Ο τύπος με το Versys είναι απλά ένα επίπεδο πάνω από αυτούς. Με ένα Tiger ας πούμε, θα έβλεπαν τα κουνουπίδια του γιατί μετά δεν θα τους έφτανε η ευθεία για να καλύψουν την διαφορά :lol: ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Οι περισσοτεροι εδω μεσα ειστε τοσο ασχετοι που δεν εχει υπαρξει ΟΥΤΕ ΜΙΑ εμπειρια στην ζωη σας να σας περασει καποιος με το 1/3 των αλογων που εχετε, ετσι ωστε να αποκτησετε εμπειρια στο οτι ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ, Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ Δεν πειραζει, καποιοι ψαχνονται και μαθαινουν μονοι τους, καποιοι αλλοι δεν θα μαθουν ΠΟΤΕ, και ενω θα εχουν τσαγιαστει σε ΟΛΕΣ τις στροφες, θα ψαχνουν εκεινη την ευθεια των 3 χιλιομετρων για να ανοιξουν το γκαζι και να πουν ''τι ηθελε μωρε να μου πει με το μηχανακι του?Ανοιξα το γκαζι και τον καταπια....'' Μου προκαλουν γελιο πλεον ολα τα παραπανω, 20 χρονια πανω σε μοτοσυκλετα εχω δει ΠΟΛΛΑ, αλλα αυτο που μου σπαει πιο πολυ τα νευρα ειναι οτι καποιοι ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ Πες τα ρε Αφτερ που γεμισαμε χεραδες και δεξιοτεχνες στο φορουμ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΕΟΜΑΝ 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 O AFTER με καλυψε απολυτος με αυτα που ειπε οποτε δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο επι του θεματος.Αυτο που θελω να ρωτησω αλλα ειναι επειδει ειχα κανει test drive το μομτελο του 08 και ειχε τρομερους κραδασμους σε τιμονι,πατακια και και σελα σε βαθμο να γινονται ενοχλητικοι διαβασα σε ενα αρθρο του μοτο τριτη η μοτο δεν θυμαμε οτι στο μοντελο 2010 το προβλημα εχει εξαληφθει με τοποθετηση ελαστηκων βασεων στο μοτερ. Αυτο ισχυει η ειναι μουφα???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 :respekt: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 παιδες ειναι εμφανες οτι ο τυπος το χει λιγο. και ολοι οι υπολοιποι στο video ειναι____________ το οτι εχεις ολοσωμη φορμα, πολυεστερικα η αγωνιστικα πλαστικα με αυτοκολλητα δεν σε κανει αυτοματα γρηγορο.... Τι;;;; Δεν σε κάνει; Γμτ.... Πωλούνται πολυεστερικά, ολόσωμη και αυτοκόλλητα παιδιά σε καλές τιμές! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Τι;;;; Δεν σε κάνει; Γμτ.... Πωλούνται πολυεστερικά, ολόσωμη και αυτοκόλλητα παιδιά σε καλές τιμές! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Την πάτησες παλιο-κουλάδι!!!! Τζάμπα ξοδεύτηκες!!!! Μάζευε λεφτά για Versys!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 σε τιμονι,πατακια και και σελα σε βαθμο να γινονται ενοχλητικοι διαβασα σε ενα αρθρο του μοτο τριτη η μοτο δεν θυμαμε οτι στο μοντελο 2010 το προβλημα εχει εξαληφθει με τοποθετηση ελαστηκων βασεων στο μοτερ. Αυτο ισχυει η ειναι μουφα???? Εχει οντως ελαστικες πισω βασεις μοτερ το μοντελο του 2010, αλλα εγω που εχω του 08 δεν νιωθω κατι ιδιαιτερο, και ειχα πολλα τετρακυλινδρα μηχανακια πριν απο αυτο Εκει που φαινονται οι κραδασμοι ειναι αν βγαλεις τα αντιβαρα απο το τιμονι, αλλα και σε τετρακυλινδρο αν τα βγαλεις, και εκεινο θα τρεμει πανω απο καποιες στροφες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Τι;;;; Δεν σε κάνει; Γμτ.... Πωλούνται πολυεστερικά, ολόσωμη και αυτοκόλλητα παιδιά σε καλές τιμές! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: ωχ ωχ ωχ καποιος μυγιαστικε!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arth 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 για αγνωστο λογο επεσε πολυ κραξιμο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 ωχ ωχ ωχ καποιος μυγιαστικε!!!!! bzzzz bzzzz bzzzzz :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παιδάκια το 'χετε παραχέσει λίγο το θέμα με το Versys! Το μηχανάκι αυτό δεν είναι πανάκεια -σε ολονων τις καύλες-, ούτε το απίστευτο Ζούπερ-Εργαλείο για να περνάς τα πάντα! Είναι ένα καλοστημένο μηχανάκι όπως θα έπρεπε να βγάζουν τα τζαπάνια εδώ και πολλά χρόνια! Καλό, φθηνό, για όλες τις δουλείες, αλλά μην τρελαθούμε τώρα! Εκτός αν κάνετε πλάκα κι εγώ είμαι off, έχω χάσει τώρα τελευταία την αίσθηση του χιούμορ... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2011 από τον vittorio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Παιδάκια το 'χετε παραχέσει λίγο το θέμα με το Versys! Το μηχανάκι αυτό δεν είναι πανάκεια -σε ολονων τις καύλες-, ούτε το απίστευτο Ζούπερ-Εργαλείο για να περνάς τα πάντα! Είναι ένα καλοστημένο μηχανάκι όπως θα έπρεπε να βγάζουν τα τζαπάνια εδώ και πολλά χρόνια! Καλό, φθηνό, για όλες τις δουλείες, αλλά μην τρελαθούμε τώρα! Εκτός αν κάνετε πλάκα κι εγώ είμαι off, έχω χάσει τώρα τελευταία την αίσθηση του χιούμορ... Oποτε φαντασου ολα αυτα τα multistrada που εχω τσαγιασει, ποσο κουλαδια ητανε, ετσι δεν ειναι? Προσεχε τι θα πεις, ερωτηση παγιδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Oποτε φαντασου ολα αυτα τα multistrada που εχω τσαγιασει, ποσο κουλαδια ητανε, ετσι δεν ειναι? Προσεχε τι θα πεις, ερωτηση παγιδα Χωρις να αμφιβαλλω για τις οδηγικες σου ικανοτητες ρε Αφτερ, ηθελα να ξερα, σοβαρα, ποσα διαφορεικα multi εχεις πετυχει κ εχεις τσαγιασει;; 5??? 10???? 15???? ΠΟΣΑ ειναι ποια, που ειναι κ αξιο υπεροψιας;; Αν ο καθενας μας εγραφε τι μηχανακι εχει τσαγιασει εδω μεσα, καληνυχτα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Χωρις να αμφιβαλλω για τις οδηγικες σου ικανοτητες ρε Αφτερ, ηθελα να ξερα, σοβαρα, ποσα διαφορεικα multi εχεις πετυχει κ εχεις τσαγιασει;; 5??? 10???? 15???? ΠΟΣΑ ειναι ποια, που ειναι κ αξιο υπεροψιας;; Αν ο καθενας μας εγραφε τι μηχανακι εχει τσαγιασει εδω μεσα, καληνυχτα! Δοξα το Akashi δεν εχω την αναγκη αναγνωρισης απο ενα φορουμ για να πω τι εχω τσαγιασει και τι με εχει τσαγιασει Το εχω ξαναγραψει και στο παρελθον, το ξαναγραφω και τωρα Εχω τσαγιασει τα παντα, και εχω τσαγιαστει απο τα παντα. Φτανει αυτο? Απλα εχω βαρεθει να ακουω απο Ducatisti ποσο τουμπανα ειναι τα μηχανακια τους, ενω ολα τα αλλα ειναι ''commuter'' χωρις ΄΄χαρακτηρα΄΄, αλλα θα ηθελα να μου απαντησουν πως γινεται να βλεπω τα μεγαλυτερα κουλαδια πανω σε ducati, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εχω δει και μεγαλα τιμονια(γιατι εχω δει) Οκ θα μου πειτε, ειναι μπανικα ειναι πιασαρικα και για αυτο τα προτιμουν οι ποζεραδες Ο ποζερας ομως δεν θα καθησει να μου κανει αναλυση ποσο χρεπι ειναι το δικο μου μπροστα στο μεγαλειο του δικου του, αρα σε ποια κατηγορια να τους βαλουμε αυτους Μηπως τελικα καβαλανε ''τεχνικα χαρακτηριστικα'' και οχι μοτοσυκλετες?Η πορεια οδικης βελτιωσης παντως ειναι αναλογη over & out Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Μηπως τελικα καβαλανε ''τεχνικα χαρακτηριστικα'' και οχι μοτοσυκλετες?Η πορεια οδικης βελτιωσης παντως ειναι αναλογη over & out Δεν διαφωνω καθολου! Ισα ισα ξερουμε πολυ καλα τι ειδη οδηγων κυκλοφορουν εκει εξω! Αλλα οπως εσυ εχεις τσαγιασει απειρως δυνατοτερα κ πιο στημενα μηχανακια, ετσι εχω τσαγιασει κ εγω με τα 30παρα αλογα, οπως κ σχεδον ολοι εδω μεσα.. Οπως ειπες κ εσυ, εχουν τσαγιαστει επισεις οπως κ εγω κ εσυ! Δεν λεει κααααθε φορα τα ιδια κααααθε φορα να λεμε τα αυτονοητα! Εχω βαρεθει εγω να σε ακουω. Εσυ δεν εχεις βαρεθει να τα λες;; So simple, και χωρις διαθεση αντιπαραθεσης ή κατι αλλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Δεν διαφωνω καθολου! Ισα ισα ξερουμε πολυ καλα τι ειδη οδηγων κυκλοφορουν εκει εξω! Αλλα οπως εσυ εχεις τσαγιασει απειρως δυνατοτερα κ πιο στημενα μηχανακια, ετσι εχω τσαγιασει κ εγω με τα 30παρα αλογα, οπως κ σχεδον ολοι εδω μεσα.. Οπως ειπες κ εσυ, εχουν τσαγιαστει επισεις οπως κ εγω κ εσυ! Δεν λεει κααααθε φορα τα ιδια κααααθε φορα να λεμε τα αυτονοητα! Εχω βαρεθει εγω να σε ακουω. Εσυ δεν εχεις βαρεθει να τα λες;; So simple, και χωρις διαθεση αντιπαραθεσης ή κατι αλλο! Εγω να δεις ποσο εχω βαρεθει να τα λεω, αλλα δεν βλεπω να ακουει κανεις Και αν το κανω το κανω για τους νεους μοτοσυκλετιστες που εχουν ορεξη να μαθουν(οπως ημουν και εγω στα 15, και οπως δεν εχω κλεισει ποτε τα αυτια μου, γιατι ποτε δεν σταματαμε να μαθαινουμε) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΕΤΡΙΤΗΣ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δοξα το Akashi δεν εχω την αναγκη αναγνωρισης απο ενα φορουμ για να πω τι εχω τσαγιασει και τι με εχει τσαγιασει Το εχω ξαναγραψει και στο παρελθον, το ξαναγραφω και τωρα Εχω τσαγιασει τα παντα, και εχω τσαγιαστει απο τα παντα. Φτανει αυτο? Απλα εχω βαρεθει να ακουω απο Ducatisti ποσο τουμπανα ειναι τα μηχανακια τους, ενω ολα τα αλλα ειναι ''commuter'' χωρις ΄΄χαρακτηρα΄΄, αλλα θα ηθελα να μου απαντησουν πως γινεται να βλεπω τα μεγαλυτερα κουλαδια πανω σε ducati, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εχω δει και μεγαλα τιμονια(γιατι εχω δει) Οκ θα μου πειτε, ειναι μπανικα ειναι πιασαρικα και για αυτο τα προτιμουν οι ποζεραδες Ο ποζερας ομως δεν θα καθησει να μου κανει αναλυση ποσο χρεπι ειναι το δικο μου μπροστα στο μεγαλειο του δικου του, αρα σε ποια κατηγορια να τους βαλουμε αυτους Μηπως τελικα καβαλανε ''τεχνικα χαρακτηριστικα'' και οχι μοτοσυκλετες?Η πορεια οδικης βελτιωσης παντως ειναι αναλογη over & out http://www.youtube.com/watch?v=EmGeMOg8pQE Χωρις να αμφιβαλλω για τις οδηγικες σου ικανοτητες ρε Αφτερ, ηθελα να ξερα, σοβαρα, ποσα διαφορεικα multi εχεις πετυχει κ εχεις τσαγιασει;; 5??? 10???? 15???? ΠΟΣΑ ειναι δεκα ! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2011 από τον ΠΕΤΡΙΤΗΣ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 http://www.youtube.com/watch?v=EmGeMOg8pQE δεκα ! Και τρια απο εμενα φιλτατε;;; 13!!! Καληνυχτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 ωραιος ο τυπας στο βιντεο..χερακια αν υπαρχουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spider0 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μου αρέσουν οι πολιτισμένες συζητήσεις! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2011 από τον spider0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Που είναι ο ARAGORN ΟΕΟ;;;; :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες