Jump to content
Sign in to follow this  
Santaros21

χειμερινα γαντακια...

Recommended Posts

Καλησπερα στα παιδια.. :)

Ελπιζω να ειστε ολοι καλα..

Λοιπον ψαχνω για χειμερινα γαντακια

Και εχω καταλαηξει σε αυτα...

http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=6337

Τι γνωμες εχετε??

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δε βλεπω προστασιες ομως...

δες για alpinestars ειναι κορυφη. εγω τετοια εχω

Τροποποιήθηκε από τον gamokavouras_o_ammwdhs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκιμασε τα πρωτα σε καταστημα. Το λαθος γαντι μπορει να γινει επικινδυνο αν δεν καθεται καλα στο χερι σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκιμασε τα πρωτα σε καταστημα. Το λαθος γαντι μπορει να γινει επικινδυνο αν δεν καθεται καλα στο χερι σου.

+1 :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα στα παιδια.. :)

Ελπιζω να ειστε ολοι καλα..

Λοιπον ψαχνω για χειμερινα γαντακια

Και εχω καταλαηξει σε αυτα...

http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=6337

Τι γνωμες εχετε??

Ευχαριστω προκαταβολικα.

ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΝΤΚΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΑ ΤΟ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΕΓΟ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και να μην ξεχάσεις να έχεις καλή λάσκα στον αντίχειρα!!

Εγώ την πάτησα τελευταία φορά και μέχρι να "ανοίξει" λίγο το γάντι

δυσκολεύομουν να ανάψω αριστερό φλάς αν δεν το είχα προγραμματίσει

απο νωρίτερα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα εχω εγω,δεν εχουν προστασιες,απο κρυο τον χειμωνα δεν θα παγωνει το χερι σου αλα μια υποφερτη χαμηλη θερμοκρασια θα την εχουν,δεν ζεσταινονται οταν εχει παγωνια.Δεν ειχα προηγουμενως καποια αλλα γαντια οποτε δεν μπορω να πω αν ειναι καλιτερα ή χειροτερα απο καποια αλλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειναι αδιαβροχα απο οτι γραφει,ουτε κ αναφερει το ειδος της εσωτερικης επενδυσης.χειμερινο γαντι χωρις αυτα τα δυο χαρακτηριστικα δεν ειναι κ οτι καλυτερο.επισης οπως σωστα ειπαν οι προηγουμενοι το γαντι ειναι δυσκολο κοματι στο θεμα της εφαρμογης.καλυτερα πηγαινε κ δοκιμασε σε μαγαζια κ παρε αυτο που σου καθεται καλυτερα.

εγω εχω αυτα για 2η χρονια.εχουν πολυ καλη αισθηση στα γκριπ.ειναι καλα για κρυο οχι ομως για πολυ,εκει θελουν βοηθεια απο μεσα.ειναι οντως 100% αδιαβροχα,τα δοκιμασα φετος σε πολυ νερο.εχουν επισης προστασια στο πανω μερος.

θεωρω πως ειναι ενα καλο τιμιο γαντι που καλυπτει το 90% του χειμωνα μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειναι αδιαβροχα απο οτι γραφει,ουτε κ αναφερει το ειδος της εσωτερικης επενδυσης.χειμερινο γαντι χωρις αυτα τα δυο χαρακτηριστικα δεν ειναι κ οτι καλυτερο.επισης οπως σωστα ειπαν οι προηγουμενοι το γαντι ειναι δυσκολο κοματι στο θεμα της εφαρμογης.καλυτερα πηγαινε κ δοκιμασε σε μαγαζια κ παρε αυτο που σου καθεται καλυτερα.

εγω εχω αυτα για 2η χρονια.εχουν πολυ καλη αισθηση στα γκριπ.ειναι καλα για κρυο οχι ομως για πολυ,εκει θελουν βοηθεια απο μεσα.ειναι οντως 100% αδιαβροχα,τα δοκιμασα φετος σε πολυ νερο.εχουν επισης προστασια στο πανω μερος.

θεωρω πως ειναι ενα καλο τιμιο γαντι που καλυπτει το 90% του χειμωνα μας.

πολυ σωστα αυτα που εγραψε ο tranten

αδιαβροχο + καποια θερμικη επενδυση ειναι must νομιζω..

εχω εχω κατι χειμωρινα της colori, δεν ειχα αλλα χειμερινα να σου κανω συγκριση, αλλα 1,5 χρονο που τα φοραγα καθημερινα (δεν ειχα καλοκαιρινα τοτε) ειναι ακομα μια χαρουλα..

νερο δεν βαλανε ποτε, μοναδικο προβλημα ηταν αν εκανε ΠΟΛΥ κρυο (οπως οταν μου ειχε καθισει και πηγα με το ΑΧ-1 στα χιονια :uglystupid2: ) οπου τοτε την ειχα ακουσειγια τα καλα..

αλλα ουτε χουφτες ειχα τοτε να κοβουν λιγο κρυο και δεν μιλαμε και για νορμαλ συνθηκες, δλδ στο υπολοιπο 99% των περιπτωσεων ημουν πολυ κομπλε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατι με χρωμα να παρεις !ωραια δεν ειναι?http://www.toofast.gr/showprod.php?id=613

Εγώ έχω αυτά: http://www.xikis.gr/html/details.aspx?pagenum=2&categoryID=0&CategoryName=&subcategoryID=403&SubCategoryName=&ManufactureID=189&ManufactureName=&description=&productCode=GAM240&content=0&specialID=0

IMG_638123_G.jpg

Μπορεί να μην έχουν χρωματάκι ροζουλί γκεουλίστικο όπως προτείνει η γεωργία αλλά είναι αδιάβροχα, πολύ ζεστά για χειμώνα και άνετα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα