Santaros21 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Καλησπερα στα παιδια.. :) Ελπιζω να ειστε ολοι καλα.. Λοιπον ψαχνω για χειμερινα γαντακια Και εχω καταλαηξει σε αυτα... http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=6337 Τι γνωμες εχετε?? Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) δε βλεπω προστασιες ομως... δες για alpinestars ειναι κορυφη. εγω τετοια εχω Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 από τον gamokavouras_o_ammwdhs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Δοκιμασε τα πρωτα σε καταστημα. Το λαθος γαντι μπορει να γινει επικινδυνο αν δεν καθεται καλα στο χερι σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indi 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Δοκιμασε τα πρωτα σε καταστημα. Το λαθος γαντι μπορει να γινει επικινδυνο αν δεν καθεται καλα στο χερι σου. +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tommy82 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Καλησπερα στα παιδια.. :) Ελπιζω να ειστε ολοι καλα.. Λοιπον ψαχνω για χειμερινα γαντακια Και εχω καταλαηξει σε αυτα... http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=6337 Τι γνωμες εχετε?? Ευχαριστω προκαταβολικα. ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΝΤΚΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΑ ΤΟ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΕΓΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Και να μην ξεχάσεις να έχεις καλή λάσκα στον αντίχειρα!! Εγώ την πάτησα τελευταία φορά και μέχρι να "ανοίξει" λίγο το γάντι δυσκολεύομουν να ανάψω αριστερό φλάς αν δεν το είχα προγραμματίσει απο νωρίτερα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Αυτα εχω εγω,δεν εχουν προστασιες,απο κρυο τον χειμωνα δεν θα παγωνει το χερι σου αλα μια υποφερτη χαμηλη θερμοκρασια θα την εχουν,δεν ζεσταινονται οταν εχει παγωνια.Δεν ειχα προηγουμενως καποια αλλα γαντια οποτε δεν μπορω να πω αν ειναι καλιτερα ή χειροτερα απο καποια αλλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gewrgia 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 κατι με χρωμα να παρεις ! ωραια δεν ειναι? http://www.toofast.gr/showprod.php?id=613 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 δεν ειναι αδιαβροχα απο οτι γραφει,ουτε κ αναφερει το ειδος της εσωτερικης επενδυσης.χειμερινο γαντι χωρις αυτα τα δυο χαρακτηριστικα δεν ειναι κ οτι καλυτερο.επισης οπως σωστα ειπαν οι προηγουμενοι το γαντι ειναι δυσκολο κοματι στο θεμα της εφαρμογης.καλυτερα πηγαινε κ δοκιμασε σε μαγαζια κ παρε αυτο που σου καθεται καλυτερα. εγω εχω αυτα για 2η χρονια.εχουν πολυ καλη αισθηση στα γκριπ.ειναι καλα για κρυο οχι ομως για πολυ,εκει θελουν βοηθεια απο μεσα.ειναι οντως 100% αδιαβροχα,τα δοκιμασα φετος σε πολυ νερο.εχουν επισης προστασια στο πανω μερος. θεωρω πως ειναι ενα καλο τιμιο γαντι που καλυπτει το 90% του χειμωνα μας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 δεν ειναι αδιαβροχα απο οτι γραφει,ουτε κ αναφερει το ειδος της εσωτερικης επενδυσης.χειμερινο γαντι χωρις αυτα τα δυο χαρακτηριστικα δεν ειναι κ οτι καλυτερο.επισης οπως σωστα ειπαν οι προηγουμενοι το γαντι ειναι δυσκολο κοματι στο θεμα της εφαρμογης.καλυτερα πηγαινε κ δοκιμασε σε μαγαζια κ παρε αυτο που σου καθεται καλυτερα. εγω εχω αυτα για 2η χρονια.εχουν πολυ καλη αισθηση στα γκριπ.ειναι καλα για κρυο οχι ομως για πολυ,εκει θελουν βοηθεια απο μεσα.ειναι οντως 100% αδιαβροχα,τα δοκιμασα φετος σε πολυ νερο.εχουν επισης προστασια στο πανω μερος. θεωρω πως ειναι ενα καλο τιμιο γαντι που καλυπτει το 90% του χειμωνα μας. πολυ σωστα αυτα που εγραψε ο tranten αδιαβροχο + καποια θερμικη επενδυση ειναι must νομιζω.. εχω εχω κατι χειμωρινα της colori, δεν ειχα αλλα χειμερινα να σου κανω συγκριση, αλλα 1,5 χρονο που τα φοραγα καθημερινα (δεν ειχα καλοκαιρινα τοτε) ειναι ακομα μια χαρουλα.. νερο δεν βαλανε ποτε, μοναδικο προβλημα ηταν αν εκανε ΠΟΛΥ κρυο (οπως οταν μου ειχε καθισει και πηγα με το ΑΧ-1 στα χιονια ) οπου τοτε την ειχα ακουσειγια τα καλα.. αλλα ουτε χουφτες ειχα τοτε να κοβουν λιγο κρυο και δεν μιλαμε και για νορμαλ συνθηκες, δλδ στο υπολοιπο 99% των περιπτωσεων ημουν πολυ κομπλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 κατι με χρωμα να παρεις !ωραια δεν ειναι?http://www.toofast.gr/showprod.php?id=613 Εγώ έχω αυτά: http://www.xikis.gr/html/details.aspx?pagenum=2&categoryID=0&CategoryName=&subcategoryID=403&SubCategoryName=&ManufactureID=189&ManufactureName=&description=&productCode=GAM240&content=0&specialID=0 Μπορεί να μην έχουν χρωματάκι ροζουλί γκεουλίστικο όπως προτείνει η γεωργία αλλά είναι αδιάβροχα, πολύ ζεστά για χειμώνα και άνετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες