Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Το θέμα δεν είναι πόσο την δίνεις εσύ, αλλά πόσο κοστίζει στην αγορά σαν μεταχειρισμένη και σε συνάρτηση με την ηλικία της... Από την αντικειμενική της λοιπόν, υπολόγισε για πλάκα 500 ευρώ κάτω... Δηλαδή, αν το μοτόρι κάνει 5.000 μεταχείρω, θα πάρεις στην καλύτερη 4.500... πρόσεξε τι λέω... στην καλύτερη... Αυτά για τους εμπόρους... Γιατί για να την πουλήσει μετά 5.000, που κοστίζει αντικειμενικά, κάτι θα πρέπει να βγάλει κι αυτός... Δηλαδή, θες να δώσεις μηχανή, να πάρεις παπί για ανταλλαγή και το υπόλοιπο σε μετρητά στο χέρι...??? Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρεις...??? Θα σε κατασφάξουν έτσι... Κάλλιο, πούλα το μοναχός σου και πήγαινε μετά πάρε ότι γουστάρεις, από όπου γουστάρεις, να πετύχεις και καλύτερη τιμή... Γιατί αν πας με την σκέψη του 4.900 σε βλέπω να παίρνεις 4.000 και πολλά να είναι... αυτο ακριβως σκεφτομαι οτι θα γινει στην τελικη με τα 4.000€ που λες , ο κοσμος ομως δεν εχει λεφτα και δεν αγοραζει πια για αυτο ψαχνομαι για ανταλλαγη , ενα μηνα και περιμενω τωρα και κανεις δεν απαντησε στην αγγελια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Όταν λέει ότι ο μπέργκος πιάνει 5000,ο Βύνιος και ο κάθε Βύνιος το πολύ να του την πάρει 3000! Αν και το πιθανότερο είναι να μην την πάρει καθόλου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Αν σου ειπε οτι θα σου δωσει τοσα τοτε πεστου ξηγα στο χερι και οχι δοσεις και μαλακιες ! Αν δεν τα παρεις στο χερι δεν αφηνεις την μηχανη δεν υπογραφεις τιποτα ! Ε δεν γινεται να σου δωσει 4000 τοτε .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Όταν λέει ότι ο μπέργκος πιάνει 5000,ο Βύνιος και ο κάθε Βύνιος το πολύ να του την πάρει 3000! Αν και το πιθανότερο είναι να μην την πάρει καθόλου. Μωρέ το ξέρω, αλλά είπα να μην τον αποκαρδιώσω εξ' αρχής... Φίλε μου, όπου κι αν πας θα σου αρχίσουν τα εξής... Η μηχανή δεν αγοράζεται εύκολα... Ποιός θα την πάρει...??? 5000...??? Είσαι τρελός...??? Στην καλύτερη να την δώσω 4 κάτι... Εγώ πόσο θα την πάρω...??? 3.500 και πολλά είναι φίλε... Και με τέτοια κρίση, πάλι καλά να λες... Να εδώ το CB 1300 το πήρα χτες 5.500 και είναι μοντέλο του 10... Δεν πουλάει... Και συ με Μπέργκο που είναι και πολύ σπάνιο για αγορά... άστα... δύσκολα... Πίστεψέ με, το έχω ακούσει πολλές φορές το παραμύθι, σε πολλές εκδοχές... Βέβαια αν καπάκια στείλεις κάποιον αφού τη δώσεις, ο ίδιος που την έθαβε, θα την εξυμνεί και παίζει να την δώσει και 5.500 σαν ευκαιρία με λίγα χλμ και μοτέρ διαμάντι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 με 4.900€ δεν εχει απαντησει κανεις , μονο κατι ανταλλαγες με Smart και αλλα αμαξια , μετρητα τελος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) καποιο μαγαζι με ανταλλαγες αλλο ξερετε ; η αγορα εχει πεσει πολυ εδω και ενα μηνα κανεις δεν με πηρε τηλεφωνο για να δωσει μετρητα , οπως μου ειπανε και μερικοι απο εδω μεσα δυστυχως τα ιδια συμβαινουν σε ολους Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 από τον Kamiikaze Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Στα λεφτά που την πουλάς δεν θα την πάρει κανείς. Και 3000€ να την έδεινες πάλι δεν θα την πούλαγες. Τώρα για ανταλλαγή στο Βίνιο, απλά ξέχνατο, για να κάνει την ανταλλαγή ο Βίνιος πρέπει αυτή που δείνεις να είναι πιο φθηνή από αυτή που πέρνεις και να δώσεις τη διαφορά. Σκέτη τη μηχανή επείσης δεν την αγοράζει, γενικώς δεν δείνει λεφτά για να αγοράσει οτιδήποτε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 τι να την κανω ; να την αφησω να σαπιζει στο γκαραζ και εχω και δευτερη επιλογη που δεν με συμφερει και παλι να την δωσω ξεφτιλα τιμη , παλια δεν ητανε ετσι οταν εβαζες μηχανη την επομενη μερα σε περνανε τηλεφωνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Η μόνη λύση είναι να ανταλλάσσουμε μεταξύ μας τα μηχανάκια μας! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Η μόνη λύση είναι να ανταλλάσσουμε μεταξύ μας τα μηχανάκια μας! να τα ανταλλαξουμε μεταξυ μας αλλα την διαφορα (μετρητα) ποιος θα την καλυψει ; εγω δινω την μηχανη 4.900€ αν ερθει ο χ ψ και μου προσφερει το παπι που κανει στην καλυτερη περιπτωση 2.000€ τα υπολοιπα 2.900€ που θα τα βρει ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patsavour 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Ολα σ αυτη την ζωη ,και ειδικα στο εμποριο ,ειναι προσφορα και ζητηση.Αφου το εβαλες μια τιμη και δεν σε παιρνει κανεις τηλεφωνο,τοτε η θα περιμενεις-αν εχεις την πολυτελεια-η θα κατεβασεις την τιμη μεχρι καποιος να ενδιαφερθει.Αυτος ειναι ο αγραφος νομος του εμποριου και τωρα και παντα.ΟΛΑ πουλιουνται και ΟΛΑ αγοραζονται στην καταλληλη τιμη και απο τον καταλληλο αγοραστη η πωλητη. Τωρα στην περιπτωση σου και με δεδομενη την μηχανη που πουλας,και δεδομενης της κρισης ρευστου χρηματος,μαλλον την εχεις παντρευτει την μηχανη σου. Το σιγουρο ειναι οτι ο καθε Βυνιος θα σου ρουφηξει το μεδουλι με το καλαμακι -εμπορος ειναι τι αλλο περιμενεις?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) δεν νομιζω τετοια εποχη να υπαρχει ελπιδα να πουληθει , ισως μετα απο καποια χρονια και ποιος ξερει με τοσες τραγικες μειωσεις και καινουρια μετρα ποιος να εχει περασε ο καιρος που καποτε μπορουσες να παρεις και να πουλησεις την μηχανη σου , ακουγετε πως χρεωκοπησαμε αν επιβεβαιωθει την παντρευτηκα την μηχανη και ολοι που εχουν βαλει αγγελιες , καλυτερα να την κρατησω και ισως καποτε στο μελλον που θα φτιαξουν τα πραγματα να την ξανακυκλοφορησω με την βενζινη 1.80 και τα πενηχρα εσοδα (βασικο 580) δεν γινεται κατι Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 από τον Kamiikaze Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Άμα βρείς να δώσεις το 550 με 4900, θα είναι θαύμα, να παίξεις κ τζοκερ μετά. Πόσο μαλλον όταν υπάρχουν 650 07+ στο 5χίλιαρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 δεν νομιζω τετοια εποχη να υπαρχει ελπιδα να πουληθει , ισως μετα απο καποια χρονια και ποιος ξερει με τοσες τραγικες μειωσεις και καινουρια μετρα ποιος να εχει περασε ο καιρος που καποτε μπορουσες να παρεις και να πουλησεις την μηχανη σου , ακουγετε πως χρεωκοπησαμε αν επιβεβαιωθει την παντρευτηκα την μηχανη και ολοι που εχουν βαλει αγγελιες , καλυτερα να την κρατησω και ισως καποτε στο μελλον που θα φτιαξουν τα πραγματα να την ξανακυκλοφορησω με την βενζινη 1.80 και τα πενηχρα εσοδα (βασικο 580) δεν γινεται κατι μετα απο καποια χρονια η μηχανη θα ειναι και αυτη μερικα χρονια μεγαλητερη ! Γιατι δεν μετρανε μονο τα χιλιομετρα .. μετραει και το ποτε βγηκε απο το εργοστασιο ! Αρα θα την πουλησεις σε μερικα χρονια θα την πουλησεις και λιγοτερο απο 4.900 ( πολυ πολυ λιγοτερο ) προσπαθησε να βρεις κανεναν που να τον τρωει να την παρει τωρα και δωστου την με λιγοτερα κατα την γνωμη μου ! Αν εχει κανενας κατι ποιο οικονομικο και σου δωσει και ανταλαγη .. ψαξε και εσυ μερικες αγγελιες που λενε ανταλαγη με αλλη μοτο ... κυνηγατο μην περιμενεις να σε παρει καποιος με 5 χιλιαρικα στην τσεπη και να στα δωσει ετσι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Madonis 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Καλά…..δε το πιστεύω ότι έχουν πέσει τόσο πολύ τα μπεργονια…..με μια γρήγορη ματιά στο car. Βρίσκεις και με 2000 , με Κανά παζάρι.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
remali 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Για δες και το moto Υφαντής. Του έδωσα τη προηγούμενή μου μοτο χωρίς να πάρω άλλη από αυτόν. Βέβαια πιο κάτω από όσο θα ήθελα, όπως είναι φυσικό όταν θες να τη διώξεις άμεσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ολα σ αυτη την ζωη ,και ειδικα στο εμποριο ,ειναι προσφορα και ζητηση.Αφου το εβαλες μια τιμη και δεν σε παιρνει κανεις τηλεφωνο,τοτε η θα περιμενεις-αν εχεις την πολυτελεια-η θα κατεβασεις την τιμη μεχρι καποιος να ενδιαφερθει.Αυτος ειναι ο αγραφος νομος του εμποριου και τωρα και παντα.ΟΛΑ πουλιουνται και ΟΛΑ αγοραζονται στην καταλληλη τιμη και απο τον καταλληλο αγοραστη η πωλητη. Τωρα στην περιπτωση σου και με δεδομενη την μηχανη που πουλας,και δεδομενης της κρισης ρευστου χρηματος,μαλλον την εχεις παντρευτει την μηχανη σου. Το σιγουρο ειναι οτι ο καθε Βυνιος θα σου ρουφηξει το μεδουλι με το καλαμακι -εμπορος ειναι τι αλλο περιμενεις?? ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. Ρίξε την τιμή για να την πουλήσεις. Αν δεν πουλιέται 5 βάλτην 4, αν δεν πουλιέται 4 βάλτην 3 χιλιάρικα, και παρακάτω αν δεν πουλιέται. Το να την κρατήσεις ενώ την έχεις στοκάρει, να είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι μετά από μερικούς μήνες και χρόνια δεν θα πιάνει ΟΥΤΕ χιλιάρικο, ακόμα και να φύγει η κρίση (πράγμα αδύνατον) η μοτό σου θα έχει χάσει και άλλο απο την αξία της. Το να λες εγώ δεν την δίνω φτηνά γιατί δεν την πουλάω τσάμπα, απλά τραβάς την υπόθεση για γάμο! ΔΕΝ υπάρχει τσάμπα, 5000€ αξίζει, 1000€ αξίζει, τόσο είναι η τιμή της, όσο την εκτιμάει η ζήτηση! Περιμένοντας η τιμή θα πέφτει όλο και πιο πολύ.. Πιστεύω όχι μόνο στον Βύνιο, αλλά σε όποιο έμπορα και αν πας, με ΔΥΣΚΟΛΙΑ θα στην ανταλλάξουνε με καινούργιο παπί, χωρίς να τους ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΥ λεφτά. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 από τον ZZR1400 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 κατι για το βυνιο: δεν εχει δικο του συνεργειο οποτε οτι και να παρεις αν βγαλει προβλημα πρεπει να βρισκεις μαστορες κλπ και αυτος δε θα ξερει τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Μην απελπίζεσαι, η κρίση και η πτώση των τιμών έχει διπλές συνέπειες. Η τιμή της μοτό σου έχει πέσει αλλά επίσης έχει πέσει και η τιμή οποιασδήποτε μεταχειρισμένης μοτό θα θελήσεις να αγοράσεις. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο ίσως να καταφέρεις να μειώσεις αισθητά την χασούρα σου. Απλώς θέλει ψάξιμο, αποφασιστικότητα και σύνεση. Ρίχνε την τιμή σταδιακά και βρες ένα μεταχειρισμένο το οποίο θα καλύπτει τις πραγματικές σου ανάγκες με βιώσιμο τρόπο για τα επόμενα, δύσκολα χρόνια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 δεν αξιζει να δωσεις την μηχανη 2.000€ και 3.000€ , στην τελικη την αφηνω και την κυκλοφοραω περιστασιακα αν μπειτε car.gr θα δειτε σαν τα δικα μου μοντελα με 5.000€ καλυτερα να παρω το παπακι με μετρητα δικα μου και να κρατησω την μηχανη στην ακρη και αν βρεθει καποτε ευκαιρια την δινω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 δεν αξιζει να δωσεις την μηχανη 2.000€ και 3.000€ , στην τελικη την αφηνω και την κυκλοφοραω περιστασιακα αν μπειτε car.gr θα δειτε σαν τα δικα μου μοντελα με 5.000€ καλυτερα να παρω το παπακι με μετρητα δικα μου και να κρατησω την μηχανη στην ακρη και αν βρεθει καποτε ευκαιρια την δινω ποιο είναι το λινκ της μηχανής σου στο car.gr? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 δεν αξιζει να δωσεις την μηχανη 2.000€ και 3.000€ , στην τελικη την αφηνω και την κυκλοφοραω περιστασιακα αν μπειτε car.gr θα δειτε σαν τα δικα μου μοντελα με 5.000€ καλυτερα να παρω το παπακι με μετρητα δικα μου και να κρατησω την μηχανη στην ακρη και αν βρεθει καποτε ευκαιρια την δινω car.gr - 2 ολα κι`ολα τα fc 550 και τα 2 με 5000 ευρω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 ποιο είναι το λινκ της μηχανής σου στο car.gr? ειχα την διαρκεια αγγελιας στο 45 ημερες και σβηστηκε , ξενερωσα και δεν το ξαναεβαλα και για αυτο ψαχνομουνα για ανταλλαγη , αν καποιος θελει πληροφοριες πμ για περισσοτερα car.gr - 2 ολα κι`ολα τα fc 550 και τα 2 με 5000 ευρω! το δευτερο το μαυρο ειχε μπει καποιες μερες μετα την δικη μου αγγελια , ουτε αυτο πουληθηκε και αυτος το παντρευτηκε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Ο καθενας ζηταει οσα θελει για την μηχανη του ! Αυτο ειναι λογικο .. εχω εναν φιλο που ψαχνει ΧΤ 550 το παλιο το στρογκυλοφαναρο , και εχει βρει απο 2000 σε τελεια κατασταση μεχρι τυπο που ζηταγε 8,500 και ηταν σε μετρια κατασταση ... Δεν μπορω να πω τιποτα στο παιδι .. τοσο θελει να παρει μαγκια του ! Απλα η πιθανοτητα να πουληθει ειναι 1 στο τρισεκατομυριο ! Αν καποιος μπει και δει τα 8.500 και η μηχανη του ειναι αψογη .. θα την βαλει 5000 και θα νομιζει οτι ειναι και καλα ! Ολα σχετικα ειναι .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 κατα την γνωμη μου το car.gr ειναι αυτη την στιγμη το πιο ευρεως διαδεδομενο σαιτ αγοραπωλησιων μεσω ιντερνετ σε ολη την ελλαδα,απ`την στιγμη λοιπον που ολα κι`ολα τα fc 550 ειναι μονο 2 υπο φυσιολογικες συνθηκες θα ηταν οχι απλα πανευκολο αλλα σχεδον αστειο να πουλησεις το μηχανακι σου στο αψε-σβησε.αρα αφου λες οτι εσυ το ειχες με 4900 και 45 μερες μεσα,τοτε σιγουρα κατι δεν παει καλα και δεν νομιζω οτι οφειλετε μονο στην τιμη.βεβαια θα συμφωνησω και με τον zboop οτι δεν γινεται να πουλατε το 550 στα ιδια λεφτα που πουλιεται το 650.ισως μια σταδιακη υποχωρηση προς τα κατω στην τιμη πωλησης στο μηχανακι σου,ισως να μπορεσει να σου αποφερει το αποτελεσμα που ψαχνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες