ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Θελω την βοηθεια σας στο προβλημα που αντιμετωπίζω,μετα από τα 50 χλμ πορειας με την μηχανη αρχιζει και με πιανει ενας πονος στην παρακατω φωτογραφια που βλεπετε σε αυτό το σημειο (παντα στην αριστερη πλευρα του σωματος).και οσο συνεχιζω τα χλμ με ποναει περισσοτερο,κατά την διαρκεια της οδηγησης κανω διαφορες κινησεις μηπως και αποφυγω τον πονο σηκώνομαι πανω κουναω το κεφαλι δεξια αριστερα αλλα τιποτα,μονο αν κατεβασω τα ποδια από τα μαρσπιε εν κινηση παντα η μηχανη φευγει για λιγο αλλα επανέρχεται,μολις σταματησω την μηχανη και κατεβω μετα από 5 λεπτα φευγει εντελως και δεν νιωθω απολύτως τιποτα.μηπως φτεει το κρανος είναι 1500γρ. μηπως φταιει η θεση οδηγησης.δεν ειχα ποτε προβλημα με τον αυχενα,και δεν εχω ουτε τωρα.ολα ξεκινανε όταν περασω τα 50χλμ (όχι ταχυτητα) αλλα σε πορεια..βεβαια δεν εχω δοκιμασει ποτε πορεια χωρις κρανος για να δω αν με ποναει,παντα φοραω. εχει τύχει σε κανενα αυτο..εχει να πει κανεις κατι πανω σε αυτό.. :cry2: http://i54.tinypic.com/2pz0687.jpg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1234 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 γυμνάζεσαι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 ναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 μηπως κανεις καθιστικη ζωη? μηπως πρεπει να κανεις καποιες ασκησεις ενδυναμωσης του τραπεζοειδη? να ξερεις ειναι ενας μυς που καταπονειται ιδιαιτερα στην οδηγηση μηχανης και ειδικα γυμνης απο βαρος κρανους κοντρα ανεμο κλπ.... ποσο καιρο το εχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1234 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 έπαθα κάτι τέτοιο το καλοκαίρι από υπερκόπωση θα σου έλεγα να το ξεκούραζες λίγες μέρες και να έβαζες καμία ψυκτική αλοιφή επάνω είναι η θέση της μηχανής που σε κουράζει και το καταπονεί το συγκερκιμένο σημείο(βλέπεις η κόντρα του αέρα) δυσκολίες σε αναπνοή??? μηπως κανεις καθιστικη ζωη? μηπως πρεπει να κανεις καποιες ασκησεις ενδυναμωσης του τραπεζοειδη? ζέσταμα καλό κάνεις???? έγω εκεί την πάτησα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 και γω το παθαινω.. συνεχεια κρυοματα εχω.. ειδικα μετα απο μεγαλη βολτα οτι και αν κανω νιοθω ενα καψιμο και ισως πονοκεφαλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 ναι.. αν κανεις προπονηση με βαρη τοτε ισως να εχεις παθει καποιο μικροτραυματισμο.(θελει ζεσταμα και διατασεις πριν και κυριως μετα την προπονηση). αυτα φευγουν με ξεκουραση 1 μηνα περιπου... τωρα αν οχι απο αυτο ισως καποια ψυξη...?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) δεν κανω καθιστικη ζωη,απο τον μαιο που πρωτο αγορασα την μηχανη.εκανα 250χλμ με μια σταση,απο τοτε το ανακαλυψα,πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει. αν κανεις προπονηση με βαρη τοτε ισως να εχεις παθει καποιο μικροτραυματισμο.(θελει ζεσταμα και διατασεις πριν και κυριως μετα την προπονηση). αυτα φευγουν με ξεκουραση 1 μηνα περιπου... τωρα αν οχι απο αυτο ισως καποια ψυξη...?? μπα φιλε δεν πιστευω να ειναι απο το γυμναστηριο,ουτε ψυξη.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 από τον squad Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 πριν απο προπονηση θελει καλο χαλαρο ζεσταματακι και λιγες διατασεις (ενεργητικες η παθητικες). μετα το περας αυτης καλες διατασεις διαρκειας 30" η καθε μια και αν γινεται 2 φορες. μαλιστα οταν η προπονηση ειναι εντονη καλο ειναι οι διατασεις να γινοντα κανενα μισαωρο μετα το τελος. μεγαλη σημασια στη σωστη εκτελεση των ασκησεων και οχι υπερβολες με κιλα. αυτα περι γυμναστηριου. μηπως να εβλεπες καποιον ορθοπαιδικο καλυτερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 πριν απο προπονηση θελει καλο χαλαρο ζεσταματακι και λιγες διατασεις (ενεργητικες η παθητικες). μετα το περας αυτης καλες διατασεις διαρκειας 30" η καθε μια και αν γινεται 2 φορες. μαλιστα οταν η προπονηση ειναι εντονη καλο ειναι οι διατασεις να γινοντα κανενα μισαωρο μετα το τελος. μεγαλη σημασια στη σωστη εκτελεση των ασκησεων και οχι υπερβολες με κιλα. αυτα περι γυμναστηριου. μηπως να εβλεπες καποιον ορθοπαιδικο καλυτερα? θα επισκεφτώ καποιον ορθοπεδικό σιγουρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TasMan 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Μια συμβουλή επειδή έπαθα θλάση 3 φορές σε εκείνο το σημείο μέχρι να καταλάβω τι έφταιγε... Όταν κάνεις πιέσεις ώμων προσπάθησε να κρατάς εντελώς ΑΚΙΝΗΤΟ το κεφάλι σου. Στις πιέσεις ο τραπεζοειδής "κλειδώνει" στο πρώτο μισό της κίνησης και συσπάται ενεργά στο δεύτερο μισό. Αν εσύ τότε απς να κουνήσεις το κεφάλι σου τον αναγκάζεις να χαλαρώσει μερικές ίνες του και κρακ! Θλάση! Υποψιάζομαι ότι κάτι τέτοι θα έπαθες κάποια φορά και τόρα με το που κουράζεσαι λίγο το επιδεινώνεις. Πόσο μάλλον στη μηχανή που "σπρώχνεις" το τιμόνι (σε κατηφόρες και φρένα) και παράλληλα στρέφεις το κεφάλι για να δεις τη στροφή σε έναν ήδη τραυματισμένο μυ. Λυπάμαι αλλά θέλει αρκετή ξεκούραση και πολλές πολλές μέρες για να επανέλθει. Α, μην κάνεις το λάθος να καταφύγεις σε παυσίπονα. Σου παίρνουν τον πόνο με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι είσαι καλά, να πιέζεις την περιοχή περισσότερο και να χειροτερεύεις τα πράγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Μήπως απο mybike να το μετονομάσουμε σε mymedical :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 τωρα συμβουλες και σε ιατρικα θεματα.... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 παιδια δεν εχω παθει ποτε μα ποτε μου θλαση (ΚΤΥΠΑΤΕ ΞΥΛΟ)!!! παω στο γυμναστηριο και δεν αντιμετοπιζω κανενα προβλημα με τα βαρη ουτε ποναω καπου.το μονο προβλημα ειναι οταν ειμαι πανω στην μηχανη μετα απο 40 λεεπτα αρχιζει σε αυτο το σημειο!ουτε κατα την διαρκεια της ημερας ποναω,ουτε αυχενικο εχω,ουτε τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 ενα γιατρο ρε παιδιαααααα..... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Γιατρε μου βλεπω μηγακια ! Τι εχω ? Τιποτα θα περασει κατα τον Οκτομβριο που θα πιασουνε τα κρυα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Γιατρε μου βλεπω μηγακια ! Τι εχω ? Τιποτα θα περασει κατα τον Οκτομβριο που θα πιασουνε τα κρυα ! ...μου θύμισες ενα άλλο. Παει ενας στο γιατρο και πιέζοντας διάφορα μερη του σώματος του, του λεει: Γιατρε πονάω εδω, πονάω εδω, πονάω εδω, Τι εχω Δεν είναι τίποτα, εχεις στραμπουλίξει το δάχτυλο σου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1234 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 μπορεί να μην το κατάλαβες στο γυμναστήριο η να έγινε κάποια στιγμή σε φρενάρισμα τράνταγμα που μπορεί να ήσουνα κρύος ή κουρασμένος και πιασμένος πριν πας σε ορθοπεδικό άσε λίγο το γυμναστήριο μια βδομάδα και κοίτα την προροία του πόνου αφού λες ότι ξεκινάει η ενόχληση μετά από 40 λεπτά κατα μεγάλη πιθανότητα να είναι ο μυς...κανείς δύσκολες ασκήσεις όπως άρσης θανάτου, πιέσεις πάγκου με πολλά κιλά, ραχιαίους με πολλά κιλά κτλ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 ...μου θύμισες ενα άλλο. Παει ενας στο γιατρο και πιέζοντας διάφορα μερη του σώματος του, του λεει: Γιατρε πονάω εδω, πονάω εδω, πονάω εδω, Τι εχω Δεν είναι τίποτα, εχεις στραμπουλίξει το δάχτυλο σου!! :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Φίλε μου το πιο πιθανό είναι να έχεις κάποια θλάση η οποία είναι βαθύτερα από τον τραπεζοειδή εκτός αν έχεις ιστορικό με αυχενικό σύνδρομο, πράγμα πολύ συχνό τόσο σε αυτούς που σηκώνουν βάρη όσο και σε αυτούς που καβαλάνε μηχανή! Έχεις παρατηρήσει να μουδιάζουν τα δάκτυλα των χεριών σου ή να έχεις καθόλου ιλίγγους, ειδικά μετά που σηκώνεις βάρος ή μετά από μεγάλη πορεία με τη μηχανή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) μπορεί να μην το κατάλαβες στο γυμναστήριο η να έγινε κάποια στιγμή σε φρενάρισμα τράνταγμα που μπορεί να ήσουνα κρύος ή κουρασμένος και πιασμένος πριν πας σε ορθοπεδικό άσε λίγο το γυμναστήριο μια βδομάδα και κοίτα την προροία του πόνου αφού λες ότι ξεκινάει η ενόχληση μετά από 40 λεπτά κατα μεγάλη πιθανότητα να είναι ο μυς...κανείς δύσκολες ασκήσεις όπως άρσης θανάτου, πιέσεις πάγκου με πολλά κιλά, ραχιαίους με πολλά κιλά κτλ??? το ειχα σταματησει το γυμναστηριο αλλα και παλι τα ιδια,τωρα το ξανα αρχισα.δεν κανω δυσκολες ασκησεις.μεσα στα φυσιολογικα πλαισια παντα. Φίλε μου το πιο πιθανό είναι να έχεις κάποια θλάση η οποία είναι βαθύτερα από τον τραπεζοειδή εκτός αν έχεις ιστορικό με αυχενικό σύνδρομο, πράγμα πολύ συχνό τόσο σε αυτούς που σηκώνουν βάρη όσο και σε αυτούς που καβαλάνε μηχανή! Έχεις παρατηρήσει να μουδιάζουν τα δάκτυλα των χεριών σου ή να έχεις καθόλου ιλίγγους, ειδικά μετά που σηκώνεις βάρος ή μετά από μεγάλη πορεία με τη μηχανή? φιλε μου δεν εχω παθει ποτε θλαση,ουτε τα χερια μουδιαζουν ουτε ιλιγγους εχω ,ουτε αυχενικο :lol: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 από τον squad Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1234 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 κρίνοντας από εμένα δύο μήνες έκτος δεν έκαναν δουλεία τελικά είμαι με νάρθηκα χάπια και αλοιφές και όλα αυτά επειδή το άφηνα όλο και πιο μετά να το κοιτάξω και το κούραζα για αυτό καλύτερα αύριο το πρωί πάρε έναν γιατρό και πήγαινε...όταν είσαι γυμναστήριο κομπλέ???όλα φυσιολογικά??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 κρίνοντας από εμένα δύο μήνες έκτος δεν έκαναν δουλεία τελικά είμαι με νάρθηκα χάπια και αλοιφές και όλα αυτά επειδή το άφηνα όλο και πιο μετά να το κοιτάξω και το κούραζα για αυτό καλύτερα αύριο το πρωί πάρε έναν γιατρό και πήγαινε...όταν είσαι γυμναστήριο κομπλέ???όλα φυσιολογικά??? ολα φυσιολογικα ολα κομπλε!!!μονο στην μηχανη ειναι το προβλημα,πουθενα αλλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Granazis 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αυτο το ειχα παθει στην αρχη κατα την διαρκεια των μαθηματων οδηγησης επειδη ημουν σφιγμενος σε μανουβρες , αργο κλπ μολις συνηθισα το βαροσ και χαλαρωσα (cb500) ψιλοεφτιαξε..+ οτι δεν με βολευε η θεση οδηγησησ (αν ειναι ασχετο κραχτε ολιγον τι!) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 από τον Granazis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Από ιατρικά-ορθοπεδικά είμαι τελείως άσχετος, όμως (στο ίδιο ακριβώς σημείο από την άλλη πλευρά) "κουβαλούσα" μια ψύξη που έκανε μερικά χρόνια να φύγει τελείως. Ήταν αποτέλεσμα ενός "ευχάριστου" δροσερού ρεύματος αέρα που με δρόσιζε όταν, μούσκεμα στον ιδρώτα, έβγαλα τα γάντια και συνέχισα τον δρόμο επιτρέποντας ένα ρεύμα να μπαίνει από το μανίκι και να με χτυπάει στην πλάτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες