l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) και δεν το κανουμε? Αντε ελα να το κάνουμε!Αφού συνφωνούν και τα παιδιά εδώ πέρα και τους βλέπω όλους πολύ θετικούς!! @RedLight Φανταστική.Την μία δηλαδή που ξέρω οι άλλες είναι φίλες.Φοιτητής ή τουρίστας? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 από τον l4m0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 μωρα μου ο να το κανετε εγω στα 19 μου με ενα πιατζιο ενερτζι (50κε) πηγα πυργο συνολικα κανα 5αρι φορες που ειναι 100 χλμ :_thumbsup: :bruce_h4h: καβ@@@@@@ να χετε και ολα γυνονται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 @RedLight Φανταστική.Την μία δηλαδή που ξέρω οι άλλες είναι φίλες.Φοιτητής ή τουρίστας? Τουρίστας :lol: Μένω εκεί κοντά βασικά, και καμιά φορά περνάω με φίλους καμιά βόλτα και μπένω για μάθημα στην ιστορία :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
idomen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Να προσεχετε πολυ, εκτος από τις βροχες εκεινες τις μερες, και τους ανεμους... Τους ανεμους, τα μποφοοοορρρρρ ακουτεεε!!! Είναι εφιαλτης να εισαι με το πενηνταρι και να εχεις κόντρα ανεμο δυνατο ή πλαγιο κτλ και να προσπαθεις νε ξεκολησεις από την ασφαλτο... που να εισαι και σε καμμια ψιλοανηφορα---καλυτερα να μην ξεκίναγες---εμπειρια βεβαια που θα τη θυμασαι και θα γελας μετα από χρόνια, εται ειναι αυτά, ατιθασα νιάτα... Επίσης αν το μετεό λεει για επικίνδυνα καιρικά φαινομενα στην περιοχή, προσοχηηηηη. Αδιαβροχα θα παρετε μαζι σας δεν πα να εχει ξηρασια εξω. Καλά να περασετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες