skantzopower 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Παιδιά είμαι στην αναζήτηση μηχανής 50cc όπου να καλύπτει το δίπλωμά μου και ως μια πιθανή λύση είναι το piaggio typhoon !!! όμως θέλω να μάθω εαν το πάρω θα μπορώ να το κάνω λίγο ποιο γρήγορο ?? δλδ τι εξάτμιση να του βάλω ?? και μηχανικά αντέχει πείραγμα ?? Ευχαριστώ εκ το προτέρων !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dennisxtx660 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 γεια σου φιλε θα σου προτεινα να παρεις runner 50αρι... υγροψυκτο,πολλα after market πραγματακια και πανω απολλα μουρη!! το ειχα 3 χρονια!εβαλα κιτ κυλινδροπιστονο top performance γυρω στα 80cc dellorto 21 καρμπιρατερ μπιλιες 7.2gr ηλεκτρονικη malossi leovince εξατμιση κ αλλα πολλα.. η καταληξη ηταν να παταω οτι παπι γουσταρα ,δεν εκανε κιχ το μοτερ με σκισιμο ολλη μερα πηγαινα δουλεια 1 χρονο 40χλμ αποσταση τερμα 130 κοντερισια και το παιδι που το εχει τωρα ακομα μ λεει ευχαριστω!! 2χρονο=καλο στρωσιμο καλα λαδια σωστο μιγμα σωστη εξατμιση και καψιμο!!! ααΑΑ και καλο αρωμαγ να καλυπτει την λαδιλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Και ποσο εκαιγε? Καλα ρε παιδια δεν τα λυπαστε τα λεφτα σας?Παιρνετε 50αρια με 2000+€ και δινετε και αλλα λεφτα για να τα πειραξετε? Και μη με πεις και οτι δεν εκαιγε πολυ εχω δει ακομα και μανησια runner ποση βενζινη καινε. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 από τον gh0st Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dennisxtx660 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Και ποσο εκαιγε? Καλα ρε παιδια δεν τα λυπαστε τα λεφτα σας?Παιρνετε 50αρια με 2000+€ και δινετε και αλλα λεφτα για να τα πειραξετε? Και μη με πεις και οτι δεν εκαιγε πολυ εχω δει ακομα και μανησια runner ποση βενζινη καινε. αγωρα του runner 500 ευρω 2001 μοντελο φτιαξιμο 350 ευρω με 850 εκανα την δουλεια μου, εβγαζα και μεροκαματο καταναλωση 4 λιτρα στα 100 και γαζωνε κοσμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 αποκλείεται 4 λίτρα, ειδικά με Dellorto 21, εμένα καίει 5-5,5 λίτρα και φοράω μόνο εξάτμιση, μπίλιες, ελατήρια και ζιγκλερ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 αγωρα του runner 500 ευρω 2001 μοντελο φτιαξιμο 350 ευρω με 850 εκανα την δουλεια μου, εβγαζα και μεροκαματο καταναλωση 4 λιτρα στα 100 και γαζωνε κοσμο Καλα οτι πεις..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dennisxtx660 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 4 με 5-5μσι λιτρα εχει διαφορα απο μηχανακι σε μηχανακι! βαλε κ εσυ ολα τα πραγμτα ΣΩΣΤΑ κ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΑ και μετα κανε συγκριση...(reed,disko,reymata,mpoyzi,ladi,mpilies,variator,granazia,kylindro,pistoni,filtro,imada,valvolinh,karmpirater) εγω ειχα το παλιο runner το πρωτο..και δεν ημουνα καθε 3 κ λιγο να μετραω καταναλωση περιπου 4 εκαιγε αντε 4μισι.. τωρα αν δεν μπορεις να δεχτεις οτι 1 μηχανακι καλυτερο απο το δικο σου κατεβαζε τερμα 130 στο κοντερ κ εκαιγε λιγοτερο εγω δεν μπορω να κανω κατι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 4 με 5-5μσι λιτρα εχει διαφορα απο μηχανακι σε μηχανακι! βαλε κ εσυ ολα τα πραγμτα ΣΩΣΤΑ κ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΑ και μετα κανε συγκριση...(reed,disko,reymata,mpoyzi,ladi,mpilies,variator,granazia,kylindro,pistoni,filtro,imada,valvolinh,karmpirater) εγω ειχα το παλιο runner το πρωτο..και δεν ημουνα καθε 3 κ λιγο να μετραω καταναλωση περιπου 4 εκαιγε αντε 4μισι.. τωρα αν δεν μπορεις να δεχτεις οτι 1 μηχανακι καλυτερο απο το δικο σου κατεβαζε τερμα 130 στο κοντερ κ εκαιγε λιγοτερο εγω δεν μπορω να κανω κατι 130? Σοβαρα τα πιστευεις αυτα? 130 βγαζει το 125 εσυ τα εβγαζες με το 70αρι? Και οσο για το αν το δικο μου ειναι χειροτερο απλα δεν απανταω....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dennisxtx660 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 130? Σοβαρα τα πιστευεις αυτα? 130 βγαζει το 125 εσυ τα εβγαζες με το 70αρι? Και οσο για το αν το δικο μου ειναι χειροτερο απλα δεν απανταω....... μιλαω για κοντερ οχι για gps!!! και υπαρχουν μηχανακια κ μηχανακια...δεν πανε ολα το ιδιο! αμα ανοιγα μαζι σου θα το πιστευες...και τι να λεμε τωρα... λευκο περλα runner με nikel μοτερ και coso κοντερ ειναι πολυ ομορφο φιλε μου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες