gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 "Το ζοφερό ενδεχόμενο μιας πολεμικής σύρραξης Τουρκίας - Ισραήλ άφησε ανοικτό ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. «Αν χρειαστεί θα πάμε σε πόλεμο με το Ισραήλ», δήλωσε ορθά κοφτά ο πρωθυπουργός της Τουρκίας την Παρασευή, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Τσάρλι Ρόουζ στην εκπομπή του, στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο PBS." πηγή Είναι γνωστές σε όλους οι επεκτατικές τάσεις τις Τουρκίας. Συνήθως βέβαια όταν μια χώρα πάει σε πόλεμο το κάνει με πρόφαση κάτι άσχετο όπως η τρομοκρατική απειλή, πυρηνικά όπλα κλπ. Μου κάνει φοβερή εντύπωση πως ο τούρκος το λέει ξεκάθαρα πως θα πάει για πόλεμο αν χρειαστεί για τις γεωτρήσεις. Δηλαδή λέει στεγνά πως θα πάει για πόλεμο εις το όνομα της οικονομικής διασφάλισης. Αυτό ήθελα να ήξερα πως το ακούν οι Τούρκοι υπήκοοι. Με τι καρδιά θα πολεμούσαν όταν ήξεραν πως το κάνουν καθαρά για το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο? Τι θα τους υποκινούσε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Αμα εχει καρυδια ας τα βαλει με τους Εβραιους(αμερικλανους) και θα καταντησει οπως η Σερβια δλδ δεκα κομματια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Η βλακεία είναι η μεγαλύτερη κινητήριος δύναμη στο σύμπαν. Με την ευχή μου και στον αγύριστο.Να φάει μια καλή φασολάδα και να πάρει φόρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση.... Το Ισραήλ είναι στρατιωτική μηχανή. Το Ισραήλ είναι η Αμερική.... Πιστεύω πως είναι σπασμωδικές κινήσεις για εκφοβισμό δικό μας και των Κυπρίων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Αμα εχει τασεις αυτοκτονιας... Το πιθανοτερο σεναριο ειναι οτι τα λεει για εσωτερικη καταναλωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Αμα εχει καρυδια ας τα βαλει με τους Εβραιους(αμερικλανους) και θα καταντησει οπως η Σερβια δλδ δεκα κομματια. Αυτο ακριβως ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 ποιο ισραηλ ρε παιδια? ο τουρκος ειναι το 'αφεντικο' στην περιοχη. ειτε το θελουμε ειτε οχι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 O Τούρκος είναι το αφεντικό?! Αναρχία τότε φίλε μου: Έτσι και κάνει καμμιά μαλακία η Τουρκία(δεν υπάρχει περίπτωση γιατί δεν έχει τα balls) θα της την πέσουν απο παντού! Αρμένιοι, γεωργιανοί, Κούρδοι, ΙΣΡΑΗΛ, ΡΩΣΙΑ(η οποία πρόσφατα στήριξε με δηλώσεις την Κύπρο), ΕΛΛΑΔΑ(αν και είμαστε κότες) και την κόβω την ΤουρκιΆ να περιορίζεται... μέχρι 5 χλμ γύρω γύρω απο την άγκυρα....Απλά τώρα έχει ''εγκλωβιστεί'' στην τσαμπουκαλεμένη της συμπεριφορά και η φάση είναι μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 ποτε δεν ξερεις πως μπορει να εξελιχτει μια τετοια κατασταση.... αυτοι που σε στηριζουν σημερα σε πουλανε αυριο. στα λογια ολοι καλοι ειναι.... και η αληθεια ειναι οτι μονοι μας δεν μπορουμε να τα βαλουμε μαζι τους. οχι μονο ειμαστε κοτες αλλα δεν μπορουμε κιολας βασει μεγεθων. η ιστορια μας εχει διδαξει παντως οποτε ζοριζονται πολυ τα πραγματα (οικονομικα, πολιτικα, κοινωνικα) εχουν ξεσπασει πολεμοι. μακαρι να μη γινει τιποτα και να εχουμε ειρηνη! μακαρι! η αναρχια που κολαει τωρα??? με αναρχια δεν πας πουθενα φιλαρακι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Αναρχία = Χωρίς εξουσία Αναρχισμός και το αντιπαραθέτω σε αυτό που είπες οτι είναι το αφεντικό της περιοχής η Τουρκία. Και το Ισραήλ τι είναι?! Το τσιράκι τους?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1234 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 και αν γίνει μια συρραξη μεταξύ τουρκίας-ισραιλ θα το επιτρέψει εύκολα η αμερική??? αφού και τα δύο κράτη είναι μέσα στο νατο και τα δύο έχουν μεγάλη σημασία στην πολιτική της, εμένα μου μιάζει περισότερο με μανούρα για να φανεί η τουρκία καλή στον υπόλοιπο αραβικό κόσμο και να της φύγει η ρετσινιά του προδότη(έχει πάρει μέρος στο αφγανισταν και στο ιρακ)και του συνεργάτη των δυτικών, γι αυτό "χτυπάνε" το μόνο χριστιανικό κράτος και αφεντικό ουσιαστικά του αραβικού κόσμου που έχει στο παρελθόν πολλους πολέμους με τους γειτόνες του... όσο για την τουρκία φίλε μου όλοι λίγο πολλοί ξέρουμε τι παίζει με την πολιτική της και πόση ελευθερία απολαμβάνουν οι κάτοικοι της, βέβαια και υπάρχουν κάποιοι που φωνάζουν αλλά δεν φτάνουν σε μας εύκολα οι φωνές τους και μην ξεχνας πόσο αντιπαθούν το ισραιλ οι μουσουλμάνοι... υγ έγινε πρόσφατα και ένα επισόδιο με την ανθρωπιστική βοήθεια που έστειλε η τουρκία στην γάζα...μετά από 20 χρόνια πήραν χαμπάρι οι τούρκοι την παλαιστίνη?!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 ολα ειναι θεμα συμφεροντων και δυναμης. η τουρκια αυτη τη στιγμη ειναι ο "δυνατος" στην περιοχη και κανει το παιχνιδι της. απο την αλλη το ισραηλ εχει πλατες απο πισω..... ειδωμεν.... κι οσο για την αναρχια εγω ξερω μονο καποιους λιγους κουκουλοφορους που προσπαθουν με τρομοκρατικο τροπο να επιβαλλουν τις αποψεις τους στους πολλους. σπανε κλεβουν ρημαζουν καινε περιουσιες συμπολιτων μας. οκ κ εγω δεν ειμαι ικανοποιημενος με την κατασταση της χωρας αλλα δεν βγηκα ουτε να κλεψω ουτε να σπασω το μαγαζι το δικο σου. απλα δεν τους ψηηφιζω φιλε μου! και πιστεψε με ετσι τους κανω το μεγαλυτερο κακο! αν το κανανε ολοι αυτο τοτε μονο θα αλλαζε η κατασταση. παρολα αυτα ομως ΟΦΕΙΛΩ να σεβαστω τη γνωμη των πολλων που με την ψηφο τους εξελεξαν αυτη την κυβερνηση οσο και να μη μου αρεσει οσο και προβατα να τους θεωρω. αυτο θα πει πει πραγματικη δημοκρατια. οπως ειχε πει και καποιος μαγκας "μπορει να μη συμφωνω με αυτο που λες αλλα θα εδινα και τη ζωη μου για να μπορεις να το λες...." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anasto79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 σκυλί που γαβγίζει μην το φοβάσαι! πολλά τουρκικά σίριαλ έχει δει ο Ερντογάν και μάλλον θέλει να το παίξει μάγκας καθαρά για εσωτερική κατανάλωση. όσον αφορά τα ενεργειακά.... η αγάπη άργησε μια μέρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 και αν γίνει μια συρραξη μεταξύ τουρκίας-ισραιλ θα το επιτρέψει εύκολα η αμερική??? αφού και τα δύο κράτη είναι μέσα στο νατο και τα δύο έχουν μεγάλη σημασία στην πολιτική της, Το Ισραήλ δεν είναι στο ΝΑΤΟ φίλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Wars_involving_Israel Συμφωνα με αυτο οι Ισραηλινοι εχουν τσακισει πολυ περισσοτερους απο τα 65εκ Γαμωτουρκων. Ευχομαι να μπουν και αυτοι στην λιστα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 300 αεροπλάνα έχουν οι Τούρκοι 3ης γενιάς αν θυμάμαι καλά. 700 έχουν οι Ισραηλινοί (f-16 και καμιά 200αρά f-15). Παρέα με μερικές εκατοντάδες ελικόπτερα απάτσι. Η αναλογία κάπου εκεί είναι. Έχει τεράστια υπεροχή το Ισραήλ σε ποσότητα αλλά και σε ποιότητα στρατιωτικών μονάδων. Και εγώ πιστεύω ότι είναι για εσωτερική κατανάλωση των τούρκων..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Με τι καρδιά θα πολεμούσαν όταν ήξεραν πως το κάνουν καθαρά για το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο? Τι θα τους υποκινούσε? Ο φόβος φίλε μου. Ζούνε σε ένα κράτος με μια θρησκεία όπου δεν θα είχαν άλλη επιλογή. Η θα τους σφάξουν οι δικοί τους εθνικηστές ή θα πάρουν το όπλο και θα πάνε να πολεμήσουν. Κι εγώ στη θέση τους μάλλον το δεύτερο θα επέλεγα μιας και το πρώτο είναι σίγουρος θάνατος. ολα ειναι θεμα συμφεροντων και δυναμης. η τουρκια αυτη τη στιγμη ειναι ο "δυνατος" στην περιοχη και κανει το παιχνιδι της. απο την αλλη το ισραηλ εχει πλατες απο πισω..... ειδωμεν.... Η Τουρκία είναι στο απυρόβλητο όσο είναι με το συμφέρον του ΝΑΤΟ. Βρίσκονται σε στρατηγικό σημείο εννόνωντας τον αραβικό κόσμο με την Ευρώπη. Αν όμως πάνε κόντρα στους Αμερικανούς, που τους έχουν απο κοντά τόσα χρόνια για το δικό τους συμφέρον, δεν θα βγουν κερδισμένοι. κι οσο για την αναρχια εγω ξερω μονο καποιους λιγους κουκουλοφορους που προσπαθουν με τρομοκρατικο τροπο να επιβαλλουν τις αποψεις τους στους πολλους. σπανε κλεβουν ρημαζουν καινε περιουσιες συμπολιτων μας. οκ κ εγω δεν ειμαι ικανοποιημενος με την κατασταση της χωρας αλλα δεν βγηκα ουτε να κλεψω ουτε να σπασω το μαγαζι το δικο σου. απλα δεν τους ψηηφιζω φιλε μου! και πιστεψε με ετσι τους κανω το μεγαλυτερο κακο! αν το κανανε ολοι αυτο τοτε μονο θα αλλαζε η κατασταση. παρολα αυτα ομως ΟΦΕΙΛΩ να σεβαστω τη γνωμη των πολλων που με την ψηφο τους εξελεξαν αυτη την κυβερνηση οσο και να μη μου αρεσει οσο και προβατα να τους θεωρω. αυτο θα πει πει πραγματικη δημοκρατια. οπως ειχε πει και καποιος μαγκας "μπορει να μη συμφωνω με αυτο που λες αλλα θα εδινα και τη ζωη μου για να μπορεις να το λες...." Άλλη μια διαστρευλωμένη αλήθεια. Η αναρχία δεν συνδέεται με κατστροφή και βανδαλισμούς. Το οτι κάποιοι προβοκάτορες βαφτίζονται από τα ΜΜΕ αναρχικοί δεν σημαίνει και οτι είναι. Όπως επίσης δεν είναι αναρχικός ο κάθε φοιτητάκος που διάβασε το κόκκινο βιβλίο του Mάο Τσετούνγκ και άλλα τέτοια μαρξιστικά και τα έχει κάνει έναν αχταρμά στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα να πετάει πέτρες στους φρουρούς της εξουσίας(=αρχής) χωρίς να ξέρει το γιατί. Γιατί όπως επίσης είπε ο μάγκας που αναφέρεις παραπάνω: "Oσο περισσότερο διαβάζεις χωρίς να σκέφτεσαι, τόσο γρηγορότερα αρχίζεις να πιστεύεις ότι ξέρεις πάρα πολλά, αλλά όσο περισσότερο σκέφτεσαι διαβάζοντας, τόσο καθαρότερα βλέπεις, πως ξέρεις πολύ λίγα". Βολταίρος Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 από τον Revelator 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 αναρχια στην ελλαδα ειναι ενα και το αυτο με τοον κουκουλοφορο με τη μολοτοφ. μην εθελοτυφλειτε. ισως αυτο που αναφερεις ως αναρχισμο να συμβαινει σε καποιο αλλο κρατος σε καποιον αλλο πλανητη. αυτη η κατασταση οδηγει σε αδιεξοδο. παπουτσι nike τσιγαρο marlboro και κοκα κολα στο χερι! αυτα ειναι ιδεωδη του αναρχισμου-αντικαπιταλισμου? και μη μου πεις τωρα αλλο το ενα αλλο το αλλο... αν θελεις ριξε μια ματια στο ιντιμεντια και θα καταλαβεις. ποση προπαγανδα γινεται εκει μεσα ειναι απιστευτο. αυτο δεν ειναι αναρχια ειναι τρομοκρατια! μηπως αυτοι οι λιγοι μπορει να κανουν λαθος? μηπως? και ωραια ο καθενας εχει τις ιδεολογιες του. αυτο τι σημαινει? οαλλος που διαφωνει να του καψει το αμαξι? το σπιτι? το μαγαζι? ειμαστε 11.000.000 το 60% ειναι νδ και πασοκ. οτι και να πουμε εμεις ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τους σεβαστουμε γιατι ειναι οι πολλοι. αυτο ειναι δημοκρατια. εστω και αν για μας ειναι λαθος. εγω (η ο καθενας) μπορει να πιστευει οτι εχει δικιο. ωραια να κω κουμαντο εγω με τα πιστευω μου ολους τους υπολοιπους. δεν παει ετσι. οχι οτι δινω δικιο σ αυτους που μας φεραν σ αυτη την κατασταση εδω και 30 χρονια τωρα απεναντιας.... ΝΑΙ!!! 30 χρονια τωρα χτιζοταν το σαπιο συστημα. οχι απο τη μια μερα στην αλλη. που ηταν ολοι αυτοι εδω και 30 χρονια? βολεμενοι? τωρα ομως που σφιξαν οι κωλοι ολοι κλαιγονται. εγω ξερω οτι το οπλο μου ειναι η ψηφος!! το μεγαλυτερο οπλο που τους ποναει. για τις πορειες χεστηκαν σαμπως αυτοι τρωνε τις πετρες? η νομιζει κανενας αγλαος οτι θα αποκλεισουν τη βουλη θα τους λιντσαρουν κλπ κλπ. μπουρδεσ!!! ρε θα βγαλουν το στρατο σε λιγο στους δρομους.... οποιοσ ειναι μαγκας λοιπον ας τους κατεβασει απ την εξουσια με νομιμο και σωστο τροπο! με την ψηφο! αφηστε τα "δεν πληρωνω δεν πληρωνω" αμα ειμαστε μαγκες με @ρχιδια να πουμε "ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ" ουτε καν "δεν ψηφιζω".... ουφ τα πα ξελαφρωσα βραδυατικα! ηδη νοιωθω καλυτερα.... :greece: :greece: :greece: :greece: :greece: :greece: :greece: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DT gin gin gin ginnnnnn 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Η Τουρκία έχει την δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη του ΝΑΤΟ το Ισραήλ δεν είναι στο ΝΑΤΟ είναι το ΝΑΤΟ Οι Ρωσοι γουστάρουν κάργα αν γίνει κατι τέτοιο με τους Τουρκους. Τους εχουν στην μπούκα όλοι οι λαοί τριγύρω όπως και το Ισραήλ όποτε μάλλον θα κρατήσουν ουδέτερη στάση ( εκτός του Ιραν που έχει πολύ μεγάλη δύναμη και τρελό ηγέτη ) όχι όμως οι Κουρδοι και οι Παλαιστίνιοι που θα θεωρήσουν οτι θα αποκτήσουν την ελευθερία τους και το κράτος τους 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1234 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Το Ισραήλ δεν είναι στο ΝΑΤΟ φίλε μου ναι έχεις δίκιο για το νατο δεν είναι το ισραιλ μέσα αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά στην πολιτική του οπότε άτυπα το θεωρό και αυτό στην σφαίρα του γιατί στους πολέμους του στην μέση ανατολή χτυπούσε κοινούς στόχους με το νατο όπως η αίγυπτος πχ και είχε πάντα την βοήθεια του οπότε... Revelator + 1 απο εμένα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 αναρχια στην ελλαδα ειναι ενα και το αυτο με τοον κουκουλοφορο με τη μολοτοφ. μην εθελοτυφλειτε. Κοίτα αν κάποιος το Zastava το βαφτίσει Porsche δεν σημαίνει οτι είναι κιόλας. Άσχετα αν σε μια χώρα καθιερωθεί από κάποιους να το ονομάζουν Porsche. Κανένα καπιταλιστικό καθεστώς δεν θα ήθελε να υπάρξει αναρχία (με το σωστό όρο) γιατί αν υπήρχε αναρχία δεν θα υπήρχε ηγεσία αυτής της μορφής που υπάρχει τώρα. Αάρα δεν θα υπήρχε και οικονομικό κέρδος. Κι όλα τα καπιταλιστικά συστήματα στην κορυφή της πυραμίδας θέλουν το κέρδος. Δεν είναι εθελοτυφλία να γνωρίζουμε το τι είναι πραγματικά αναρχία και πως προέκυψε ο όρος. ισως αυτο που αναφερεις ως αναρχισμο να συμβαινει σε καποιο αλλο κρατος σε καποιον αλλο πλανητη. αυτη η κατασταση οδηγει σε αδιεξοδο. παπουτσι nike τσιγαρο marlboro και κοκα κολα στο χερι! αυτα ειναι ιδεωδη του αναρχισμου-αντικαπιταλισμου? και μη μου πεις τωρα αλλο το ενα αλλο το αλλο... αν θελεις ριξε μια ματια στο ιντιμεντια και θα καταλαβεις. ποση προπαγανδα γινεται εκει μεσα ειναι απιστευτο. αυτο δεν ειναι αναρχια ειναι τρομοκρατια! Δεν συμβαίνει σε κανένα κράτος. Το που οδηγεί η αναρχία κανείς δεν το γνωρίζει γιατί δεν έχει δοκιμάσει. Εκτός ίσως μόνο από ένα μικρό χωρίο της Ισπανίας, που τώρα ξεχνώ το όνομα του. Όπου οι πολίτες του είναι αυτόχθονες και ανεξάρτητοι από το υπόλοιπο κράτος -κατά κάποιο τρόπο-. Εκεί δεν υπάρχει αρχή(εξουσία). Ο πλούτος και η εργασία είναι κατανεμμημένη δίκαια και ομοιόμορφα. Ίσως μόνο εκεί να μπορούμε να πούμε να πουμε οτι υπάρχει ένα είδος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ αναρχίας. Φυσικά εκεί ούτε βάνδαλοι είναι, ούτε σπάνε ούτε κατστρέφουν, απλά δεν έχουν ηγέτη είναι όλοι ίσοι. Γι αυτό ακριβώς το λόγο έγραψα και παραπάνω πως ο κάθε φοιτητάκος ή πολίτης ή έργαζόμενος ή οτι τελοσπάντων, που διάβασε μερικές ιδέες σκόρπιες εδώ κι εκεί χωρίς όμως να καταλαβαίνει τι διαβάζει, διαστρεύλωσε στο μυαλό του όρους και έννοιες και βγήκε να πετάξει καμιά πέτρα στο όνομα της αναρχίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alesG4 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) το αφεντικο στη περιοχη ειναι η αμερικη, ο αμεσος συνεργατης ειναι το ισραηλ ,η τουρκια ειναι το τσιρακι των ηπα, αν το τσιρακι αυτο θελησει να κανει κατι παραπανω απο αυτο που του επιτρεπουν τοτε θα εχει προβλημα και δυο ειναι τροποι να το συνετισουν: ο πολεμος με οπλα μαχητικα αεροπλανα ασυρματους κτλ και ο οικονομικος πολεμος ΔΝΤ κραχ κτλ (κατι θυμιζει αυτο...) που ομως για πολλους λογους δε συμφερει και δε γινεται αυτη τη στιγμη στη τουρκια. Δε νομιζω οτι ο ερντογαν ξυπνισε μια μερα και ειπε θα προκαλεσουμε αυτο το μηχανισμο απλα -πιστευω- οτι η τουρκια προσπαθει να κερδισει οσα πιο πολλα μπορει απο τα φυσικα πλουτη της ευρυτερης περιοχης (φυσικο αεριο, πετρελαιο) τα οποια για να μπορεσει να εκμεταλευτει το αφεντικο πρεπει να ''συνετισει'' τους ιθαγενεις με τον ενα η με τον αλλο τροπο, δηλαδη πρεπει να τους κατακτησει ειτε με τα οπλα και τη στρατιωτικη κατοχη (Σερβια) ειτε με τα οικονομικα μεσα (Ελλαδα). Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 από τον alesG4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1234 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) αναρχία στην ελλάδα είναι εξορίες φυλακές και άσχημα χρόνια μην μπερδεύεις καταστάσεις Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 από τον dimitris1234 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Κοίτα αν κάποιος το Zastava το βαφτίσει Porsche δεν σημαίνει οτι είναι κιόλας. Άσχετα αν σε μια χώρα καθιερωθεί από κάποιους να το ονομάζουν Porsche. Κανένα καπιταλιστικό καθεστώς δεν θα ήθελε να υπάρξει αναρχία (με το σωστό όρο) γιατί αν υπήρχε αναρχία δεν θα υπήρχε ηγεσία αυτής της μορφής που υπάρχει τώρα. Αάρα δεν θα υπήρχε και οικονομικό κέρδος. Κι όλα τα καπιταλιστικά συστήματα στην κορυφή της πυραμίδας θέλουν το κέρδος. Δεν είναι εθελοτυφλία να γνωρίζουμε το τι είναι πραγματικά αναρχία και πως προέκυψε ο όρος. Δεν συμβαίνει σε κανένα κράτος. Το που οδηγεί η αναρχία κανείς δεν το γνωρίζει γιατί δεν έχει δοκιμάσει. Εκτός ίσως μόνο από ένα μικρό χωρίο της Ισπανίας, που τώρα ξεχνώ το όνομα του. Όπου οι πολίτες του είναι αυτόχθονες και ανεξάρτητοι από το υπόλοιπο κράτος -κατά κάποιο τρόπο-. Εκεί δεν υπάρχει αρχή(εξουσία). Ο πλούτος και η εργασία είναι κατανεμμημένη δίκαια και ομοιόμορφα. Ίσως μόνο εκεί να μπορούμε να πούμε να πουμε οτι υπάρχει ένα είδος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ αναρχίας. Φυσικά εκεί ούτε βάνδαλοι είναι, ούτε σπάνε ούτε κατστρέφουν, απλά δεν έχουν ηγέτη είναι όλοι ίσοι. Γι αυτό ακριβώς το λόγο έγραψα και παραπάνω πως ο κάθε φοιτητάκος ή πολίτης ή έργαζόμενος ή οτι τελοσπάντων, που διάβασε μερικές ιδέες σκόρπιες εδώ κι εκεί χωρίς όμως να καταλαβαίνει τι διαβάζει, διαστρεύλωσε στο μυαλό του όρους και έννοιες και βγήκε να πετάξει καμιά πέτρα στο όνομα της αναρχίας. να υποθεσω δλδ οτι σ αυτο το χωριο δεν αναγνωριζουν κανεναν ως αρχη? ωραια. δλδ δεν πληρωνουν φορους, ουτε ειναι ισπανοι, και οταν σ αυτο το χωριο 2 ατομα εχουν μια διαφωνια κ υποστηριζουν με σθεναροτητα την αποψη τους τι γινεται? ποιος θα υπερισχυσει? μηπως θα βγαλουν τα μαχαιρια? η θα φωναξουν την αρχη(αστυνομια)? αμα τρακαρουν 2 ? πιος πληρωνει? να υποθεσω επισης οτι ολοι συμφωνουν για παραδειγμα απο που θα περασει ενας υπο κατασκευη δρομος η που θα κανουν ΧΥΤΑ. επισης σιγουρα συμφωνουν στην κατανομη του πλουτου! ολοι τα ιδια! αρα καποιος πονηρος λουφαρει και πληρωνεται. μπορω να σου φερνω παραδειγματα μεχρι το πρωι.... το θεμα ειναι οτι η αναρχια ειναι κατι θεωρητικο. μια θεωρια που μιλαει για τελειους ανθρωπους που συμφωνουν σε ολα. οπως επισης και ενοιες οπως η δημοκρατια(θεωρητικα θα ηταν καλη αν δεν υπηρχε διαφθορα) καθως και ο κομμουνισμος(τελειος θα ηταν αν δουλευαν ολοι το ιδιο και δεν υπηρχε διαφθορα). ολες αυτες οι εννοιεσ ειναι ΘΕΩΡΙΕΣ που ΘΑ ισχυαν σε εναν τελειο κοσμο. ο ανθρωπος ομως ειναι ατελης με ελαττωματα. τι να κανουμε? ετσι τον εκανε ο θεος η ο βουδας η ο αλαχ η ξερω γω οτι πιστευει ο καθενας... αρα δεν μπορει να εφαρμοστει τελεια πανω του καμια θεωρια.. ειδες οσο το ψαχνεις τοσο πιο πολυ μπερδευεσαι στο τελος.... :frusty: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alesG4 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) marinaleda λεγεται το χωριο αυτο και ειναι αγροτικο μερος στην ανδαλουσια το οποιο συσκευαζει και εμπορευεται μονο του τα αγροτικα προιοντα πιπεριες κυριως τα οποια παραγει στα χωραφια τα οποια πηρε-κερδισε απο το τσιφλικα της περιοχης. Ειναι ενα μερος χωρις αστυνομια αλλα με δημαρχο τον Juan Manuel Sánchez Gordillo ο οποιος εκλεγεται 30 συναπτα ετη. Πιο κοντα στην ιδεα του κομμουνισμου ειναι παρα στην αναρχια. http://thenetwar.com/2010/04/choris-papa-ke-chorofilaka/ και το ντοκυμαντερ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 από τον alesG4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες