Jump to content
okourkoulos

KTM Adventure 690!

Recommended Posts

Nαι, αλλα καποιο τσακαλι, παρατηρησε οτι πλαισιο μοτερ κλπ ειναι απο 690, οποτε πιο λογικο μου φαινεται να ειναι φωτοσοπια για το 690!

Και εδω που τα λεμε μακαρι να βγει 690 adventure! Θα ειναι απλα ΓΑΜΑΤΟ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Nαι, αλλα καποιο τσακαλι, παρατηρησε οτι πλαισιο μοτερ κλπ ειναι απο 690, οποτε πιο λογικο μου φαινεται να ειναι φωτοσοπια για το 690!

Και εδω που τα λεμε μακαρι να βγει 690 adventure! Θα ειναι απλα ΓΑΜΑΤΟ!

μονο γαματο?εδω μιλαμε βρηκαμε επιτελους αντικαταστατη(λεμε και κανα αστειο να περναει η ωρα :tooth: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε, ας μεταφέρω τα σχόλια μου τότε από την προηγούμενη συζήτηση.... :angel_not:

Πρόταση κατακλείδα για εμένα..... θα είναι μεγάλη απογοήτευση αν αύτο είναι το 690ADV.

Υπάρχει το 690 Rally το οποίο είναι έτοιμο για τις όποιες απαραίτητες μικροαλλαγές που θα το έκαναν ένα σούπερ πολιτικό, πραγματικό ον/ΟΦ!

Κάτι δεν μου πήγαινε καλά με αυτό το δικτύωμα, κάτι με ενοχλούσε, δεν μου θύμιζε καθόλου δικύλινδρο,

40986.jpg

μα φυσικά,

η πλατφόρμα πάνω στην οποία έπαιξε ο φέρελπις σχεδιαστής δεν είναι άλλη από το 690 Duke R.

w.jpg

Λέτε να ψάχνεται για 690ADV;

Αν ναι και δεν βγάλει το Dakar στην παραγωγή [του οποίου άλλωστε έχουν έτοιμα τα καλούπια], και βγάλει κάτι σαν το παραπάνω, πραγματικά, να πάνε στο δι@ολο οι Αυστριακοί!!!

KTM_690_Rally_2007_01_1024x768.jpg

Τροποποιήθηκε από τον tzoutz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισως πανε να ανταγωνιστουν το 660 Tenere. Δεν υπαρχουν και πολλα 50-50 μηχανακια στην αγορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tο "τσακαλι" φανερωθηκε! :P

Παντως Ευγενιε, πιστευω πως ενα πολιτικο adventure(οπως τα 640) θα εχει πολυ μεγαλυτερη απηχηση στον κοσμο, απο ενα Rally. Ναι οκ, θα ειναι πιο σκληροπυρηνικο το Rally, αλλα ποσοι θα το παρουν;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tο "τσακαλι" φανερωθηκε! :P

Παντως Ευγενιε, πιστευω πως ενα πολιτικο adventure(οπως τα 640) θα εχει πολυ μεγαλυτερη απηχηση στον κοσμο, απο ενα Rally. Ναι οκ, θα ειναι πιο σκληροπυρηνικο το Rally, αλλα ποσοι θα το παρουν;

Συμφωνώ απολύτως, το 690 να είναι πολιτικό και πολιτισμένο κατά το πρότυπα του 640.

Οσοι θέλουν να το τουμπανιάσουν είμαι σίγουρος ότι θα βρουν τον δρόμο. :whistling:

Το σχόλιο μου αφορούσε την αισθητική, την φόρμα της μηχανής, η οποία εν προκειμένω επηρεάζει τρομερά και την λειτουργικότητα της.

Αναφέρομαι στο σχέδιο του ντεπόζιτου και του ανεμοθώρακα. Δεν είναι τυχαίο, έχει προκύψει από τους αγώνες γιατί δουλεύει και μάλιστα πολύ καλά. Μεγάλη χωρητικότητα, χαμηλό κάντρο βάρους, ανεμοκάλυψη, μικρή μετωπική επιφάνεια, ανθεκτικότητα, εργονομία.

Ας κρατήσουν λοιπόν το μπροστινό τμήμα ίδιο [αφού έχουν και τα καλούπια έτοιμα], και ας μετατρέψουν τα πίσω ντεπόζιτα σε ντουλαπάκια να βάζουμε τα καλτσόν και το μέικ απ μας.

Το να χαραμίσει η ΚΤΜ όλη αυτή την τεχνογνωσία, την στιγμή μάλιστα που η αισθητική της έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία λόγω αγωνιστικών δαφνών, θα είναι χαζή κίνηση πιστεύω.

ΥΓ. Ακου τσακάλι, γατάκι πότε θα γίνω εγώ; :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως αν είναι αλήθές, δεν είναι άσχημο... :think: Από τιμή να δούμε τι θα παίξει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ απολύτως, το 690 να είναι πολιτικό και πολιτισμένο κατά το πρότυπα του 640.

Οσοι θέλουν να το τουμπανιάσουν είμαι σίγουρος ότι θα βρουν τον δρόμο. :whistling:

Το σχόλιο μου αφορούσε την αισθητική, την φόρμα της μηχανής, η οποία εν προκειμένω επηρεάζει τρομερά και την λειτουργικότητα της.

Αναφέρομαι στο σχέδιο του ντεπόζιτου και του ανεμοθώρακα. Δεν είναι τυχαίο, έχει προκύψει από τους αγώνες γιατί δουλεύει και μάλιστα πολύ καλά. Μεγάλη χωρητικότητα, χαμηλό κάντρο βάρους, ανεμοκάλυψη, μικρή μετωπική επιφάνεια, ανθεκτικότητα, εργονομία.

Ας κρατήσουν λοιπόν το μπροστινό τμήμα ίδιο [αφού έχουν και τα καλούπια έτοιμα], και ας μετατρέψουν τα πίσω ντεπόζιτα σε ντουλαπάκια να βάζουμε τα καλτσόν και το μέικ απ μας.

Το να χαραμίσει η ΚΤΜ όλη αυτή την τεχνογνωσία, την στιγμή μάλιστα που η αισθητική της έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία λόγω αγωνιστικών δαφνών, θα είναι χαζή κίνηση πιστεύω.

ΥΓ. Ακου τσακάλι, γατάκι πότε θα γίνω εγώ; :cry:

Ωραια συμφωνουμε! Μπορει να αλλαξει το παρον σχεδιο του ραλλυ και να το κανει πιο ευκολοχωνευτο λιγο, διατηρωντας την εργονομια και ο,τι αλλα θετικα προκυπτουν! Και επειδη η ΚΤΜ συνηθως βγαζει Ready2Race μηχανακια, πολυ πιθανον να Dakar-ο-φερνει!

Μονο που αν χρησιμοποιησει αυτουσιο τον σχεδιασμο του Rally, μονο μερικοι κολλημενοι σαν κ εμας θα γουσταρουν τρελα! Ενω αν το κανει λιγο πιο ευπεπτο(βλεπε ΚΤΜ 950-990) θα πουλησει σαν ζεστο ψωμακι! Εκει ηταν και η επισημανση μου!

υ.γ: Γαταακι!!! :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια χαρα ειναι η μοτοσυκλετα!κουκλι!!!

την δουλεια για την οποια προοριζεται θα την κανει μια χαρα!!

οσοι θελουν κ μπορουν για παραπανω παιρνουν αυτο μια κ το Dakar εχει 450cc πλεον!

450rally90.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οσοι θελουν κ μπορουν για παραπανω παιρνουν αυτο μια κ το Dakar εχει 450cc πλεον!

Σιγά σιγά βρε αγόρι μου με τέτοιες φωτό, σιγά σιγά θα πάθουμε τίποτα! :surrender:

Θα επιστρέψω αφού ξεπεράσω το σοκ κι έχω και λίγο χρόνο να ανασυντάξω τις σκέψεις μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

450rally90.jpg

τωρα να το πω???

ή οχι???

θα το πω λοιπον!

δεν παιζει να εχω δει πιο ασχημη μοτοσυκλετα στην ζωη μου.ακου 30.000 χιλιαρικα αυτο το πραγμα

εδω γελαω :2funny: :2funny: :2funny:

ωχ καλα ρε χωματεροι μην βαρατε :tomato:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν επαιζε εκδοση Rally στην αγορα θα πληρωνα σιγουρα ενα ακομα ποσο καθε μηνα για τις δοσεις της....... <3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λοιπόν, ανασυντάχθηκα, ξεπέρασα το σοκ της πρώτης επαφής με το 450 Rally και κατέληξα.

Η ΚΤΜ μπορεί να:

Πάρει το 690 Enduro το οποίο πωλείται περίπου στα 9000,

να βγάλει τα υφιστάμενα πλαστικά/φώτα/όργανα από την μέση και μπρός,

να κουμπώσει το εμπρός ντεπόζιτο/φιλτροκούτι και το φέρινγκ του Rally 450 [τα καλούπια είναι έτοιμα και ο σκελετός ο ίδιος!!!!],

να προσθέσει πολιτικά όργανα και οποιοδήποτε μικροπλαστικό χρειάζεται για να δείχνει περιποιημένο,

και να μας προσφέρει ένα 690 ADV/Rally/Dakar/call-it-whatever-you-want γύρω στα 10 χιλιάρικα.

Το ερώτημα είναι, θα το κάνει;;;;; :_unsure:

Το concept που είδαμε κατά την άποψη μου δεν είναι ADV, είναι ένα φερινγκάτο μονοκύλινδρο με γραμμές ΚΤΜ αλλά ADV δεν είναι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ΚΤΜ, η εταιρία η οποία ήδη από την εποχή του 640 κουβαλάει το καύσιμο της χαμηλά μετά από 15 χρόνια θα γυρίσει σε ψηλόβαρο δεξαμενόπλοιο.

ΥΓ. 30.000 κάνει μία αγωνιστική κατασκευή η οποία φτιάχτηκε σε λίγα κομμάτια, με ντούπερ custom μοτέρ 450 κυβικών, ούμπερ περιφερειακά παντού, GPS, Road Book και με δεύτερο μοτέρ κάβα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα πιστευω οτι λειπει απο την αγορα και απο την γκαμα της KTM ενα τετοιο μηχανακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα πιστευω οτι λειπει απο την αγορα και απο την γκαμα της KTM ενα τετοιο μηχανακι.

Δυστυχώς από τότε που βγήκε η νέα σειρά μεγάλων μονοκύλινδρων 690, από το 2007 δηλαδή, το τμήμα μάρκετινγκ της ΚΤΜ διαφωνεί... :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες μην περιμένετε κάτι σε 690cc... το νούμερο που παίζει για όλους πια είναι το 800cc... Σε ότι αφορά το "μικρό" ADV. άλλο ο σχεδιασμός άλλο η χρηστικότητα....

Εάν κρίνω από τις πωλήσεις του 690 Enduro (μοτοσυκλέτα με διαδρομές για πραγματικό enduro, που διακοσαρίζει και κούτσουρο σέλα) μάλλον προς τον μέσο όρο της κατηγορίας θα κινηθούνε και αυτοί.

Το μόνο που μένει είναι, να δούμε πόσο ΚΤΜ (όπως τα ξέρουμε) θα είναι τα μηχανάκια...

Α, μην ξεχάσω, το logo αλλάξει από: Ready to race --> Ready to ride... (info εκ των έσω)

Τροποποιήθηκε από τον Harry

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα