Adnoctum 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Καλησπέρα, Γράφτηκα στο forum για να βγάλω άκρη όσον αφορά τι να αγοράσω και να πάρω κάποιες συμβουλές. Έχω δίπλωμα απεριορίστων κυβικών και ύστερα από ένα μικρό search είδα ότι το suzuki gs500 είναι καλή μηχανή για αρχάριο, η οποία μ΄ αρέσει αρκετά. Επίσης είδα την cb400 αλλά από αγγελίες που είδα τα περισσότερα ήταν παλιά, ενώ για το gs500 παίζουν κάποιες του 06 ας πούμε. Η χρήση που θέλω να κάνω είναι κυρίως στην πόλη(Αθήνα) να πηγαίνω στη δουλειά και να βολτάρω γενικά :P.(τα ταξίδια δε τα σκέφτομαι για την ώρα). Σκέφτηκα επίσης ότι οι super motard ίσως βολεύουν πιο πολύ στην κίνηση, περισσότερο μου άρεσε η FMX αλλά απ'ότι είδα εδώ στο forum έχει φάει κράξιμο οπότε το αφήνουμε. Έχετε να μου προτείνετε κάτι σε street ή super moto για πρώτη μηχανή? Το budget μου για μεταχείρα είναι στα 3500 ευρώ με το ζόρι. Είμαι 25, 1.80, 85kg. Γενικά σας παρέθεσα πληροφορίες για να νιώσετε λίγο την κατάσταση. Ευχαριστώ για το χρόνο σας, Βασίλης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strogos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 καταρχας καλωσ ηρθες.κατα τη γνωμη μου μιας και εισαι ψηλος ενα super moto θα ηταν οτι πρεπει.αλλα η καλυτερη επιλογη για μενα ειναι ενα xt600e.παντα ορθιοσ φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Με 3000 νομίζω βρίσκεις xt660 (ή εναλλακτικά XL650V). Και 500 για κράνος μπουφάν και είσαι πρώτος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Adnoctum 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Όντως απ'ότι βλέπω βρίσκω, και είναι και πανέμορφα συν τοις άλλοις! Κάτι που θέλω να ρωτήσω είναι μήπως τα 660 κυβικά είναι υπερβολή για πρώτη μηχανή? γενικά έχω διαβάσει ότι δεν παίζει ρόλο.. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μια χαρα τιμιο μηχανακι παιζει να ειναι κ το FMX, απ' τη στιγμη που θες να κανεις τη δουλιτσα σου και ειναι και 1ο μηχανακι, πολυ θετικα το βλεπω.. για 10 αλογα (η ξερω γω ποσα εχει διαφορα με τα ΧΤ) μην τρελαινεσαι.. πιο σημαντικο ειναι να πετυχεις καλη περιπτωση οσον αφορα την συντηρηση που του ειχε κανει ο προηγουμενος παρα τα 5-10 αλογα, τα οποια απ' οτι λες δεν σε νοιαζουν κιολλας.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 από τον Whatevier Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Συμφωνώ και εγώ για το 660 XTX , τίμιο μηχανάκι , οικονομικό , χωρίς ζημιές και ιδανικό για 1ο. Στα 3000 βρίσκεις , έψαχνα και εγώ πρόσφατα και με λίγα χλμ Καλή επιλογή να έχεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Ναι όντως, το xtx 660 είναι πολύ καλό μηχανάκι. Αν θες κοίτα και bmw g650 gs, aprilia pegaso,kawasaki er6n/f, versys. Ολα αυτά είναι πολύ φιλικά μηχανάκια για τον νέο αναβάτη. Πιστεύω ότι θα σε βολέψουν μια χαρά όποιο κι αν διαλέξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 με 3.500 βρισκεις απο ιδιωτες κατι fazerakia κατι hornetakia 4-5ετιας και gsr600 ισως και πιο καινουριο. ψαξ την λιγο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2011 οπως ειπε και ο απο πανω με 3500 περνεις godlike μιχανακια.... αμα θες κατι σε στυλ χτ δες και για klr650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 +1 σε xtx660! Στα 3000-3500ε, όλα τα fazer που είδα ήταν παρτάλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Adnoctum 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 +1 σε xtx660! Στα 3000-3500ε, όλα τα fazer που είδα ήταν παρτάλια. Δεν ξέρω ακόμα παιδιά μάλλον καταλήγω προς το GS500, κάτι μηχανάκια που προτίνατε όπως hornet ή fazer νομίζω δεν είναι για αρχάριο οδηγό(μου φαίνεται έχουν πολλούς ίππους). Επίσης με ψήνει πολύ το DRZ-400 αλλά κάποιος μου πε ότι είναι πολύ νευρικό. Θα δούμε θα ψάξω και για XT-660.. Ευχαριστώ και πάλι μάγκες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Μη φοβάσαι τους ίππους. Τα πιο πολλά απ'τα παραπάνω τους βγάζουν ομαλά και δε τρομάζουν. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις το μυαλό στο κεφάλι σου και να μη κάνεις ταρζανιές και καγκουριλίκια. Απ'όσα λές δε φαίνεσαι για τέτοιος, πάντως. Σαν καλύτερη πρόταση από μένα είναι το BMW GS650 το παλιό , το μονοκίλυνδρο. Έχει λιγότερα άλογα απ'τo GS500, τα βγάζει ωραία, θα το βρεις σε καλή τιμή και είναι αξιόπιστο και δοκιμασμένο μηχανάκι. Πάει και ταξιδάκι, αμα λάχει! Αν βρεις και κανα καλό Dakar σχετικά νέο μοντέλο με δύο μπουζί, θα είσαι θεός. Ό,τι κι αν διαλέξεις ρώτα πρώτα τι βγάζει γενικώς, παιδικά προβλήματα και επισημασμένες αστοχίες. Ένα on-off μονοκίλυνδρο θα σου είναι ταμάμ στους δρόμους της Ελλάδας. Το ύψος το έχεις και δε θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) δινεις πολυ σημασια στη γνωμη των αλλων πχ γιατι αποριψες το fmx? επειδη καποιοι το εθαψαν; ε και; εσενα σ αρεσει πολυ ομως αλλοι σταζουν μελι για αυτο. επισης το βρισκεις σε πολυ καλες τιμες αναλογικα με την κατασταση του κι ειναι αρκετα γλυκο στο γκαζι απο οτι εχω διαβασει στο 0300 τεσπα να πω κατι για τα μοταρντ fmx, xtx [θελουν προσοχη στο παρκαρισμα ειδικα σ ανηφορα, σπρωξιμο με ποδια] . οδηγησε τα επισης γιατι μπορει να μη σε βολευουν οι ψηλες μηχανες στην οδηγηση. δες ολα τα μοταρντ fmx, xtx, aprilia pegaso strada και factory[πιο καλοστημενο μοταρντ απο το στραντα], drz[πολυ ελαφρυ] δες και το mt3[κατι αναμεσα σε στρητ και μοταρντ] καθως και καποια στρητ [πχ δες το er6n]. εχε υποψην οτι τα 600 καινε αρκετα[αναλογα και τη μηχανη βεβαια] [γενικα υπολογιζε 6.3 λιτρα τα 100χλμ...δηλ με σημερινες τιμες...για καθε 10χλμ που θα κανεις θα πληρωνεις ενα ευρω]. κι επειδη η βενζινη ειναι ακριβη δωσε σημασια και στην καταναλωση. ισως να κοιταξεις και μηχανες με λιγοτερα κυβικα κι οσο τις κρατησεις πχ ybr 250, cbf250, ninza250r, cbr250 κλπ. ενα 250 καιει καπου στα 4 λιτρα τα εκατο χιλιομετρα. ή και cb400 αν βρεις σε καλη κατασταση. επισης υπαρχουν κι εντουρακια οπως το klx250 κατσε ψαξε στο www.car.gr με την ησυχια σου...να δεις τι παιζει δες κι αρθρα κι εδω και σ αλλα φορουμ για μηχανες δες στο mototriti.gr δε χρειαζεται να βιαστεις... ξεχωρισε 2 3 μηχανες/μοντελα κι οποια βρεις σε καλυτερη τιμη /κατασταση την παιρνεις υπολογισε επισης οτι θα αγορασεις απαραιτητα τουλαχιστον κρανος και μπουφαν [και για προστασια και για βροχη]..αρα απο 300 ευρω και πανω οτι θα πληρωνεις χρηματα σε σερβις, τελη κυκλοφοριας[55 ευρω ] ασφαλειες... γυρω στα 250 το χρονο λαστιχα καθε 2 3 χρονια[γυρω στα 260 ευρω για τις 600ρες μηχανες] και υπολογισε απο τωρα τι μηχανη μπορεις να αγορασεις και να συντηρεις. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Adnoctum 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 δινεις πολυ σημασια στη γνωμη των αλλων πχ γιατι αποριψες το fmx? επειδη καποιοι το εθαψαν; ε και; εσενα σ αρεσει πολυ ομως αλλοι σταζουν μελι για αυτο. επισης το βρισκεις σε πολυ καλες τιμες αναλογικα με την κατασταση του κι ειναι αρκετα γλυκο στο γκαζι απο οτι εχω διαβασει στο 0300 τεσπα να πω κατι για τα μοταρντ fmx, xtx [θελουν προσοχη στο παρκαρισμα ειδικα σ ανηφορα, σπρωξιμο με ποδια] . οδηγησε τα επισης γιατι μπορει να μη σε βολευουν οι ψηλες μηχανες στην οδηγηση. δες ολα τα μοταρντ fmx, xtx, aprilia pegaso strada και factory[πιο καλοστημενο μοταρντ απο το στραντα], drz[πολυ ελαφρυ] δες και το mt3[κατι αναμεσα σε στρητ και μοταρντ] καθως και καποια στρητ [πχ δες το er6n]. εχε υποψην οτι τα 600 καινε αρκετα[αναλογα και τη μηχανη βεβαια] [γενικα υπολογιζε 6.3 λιτρα τα 100χλμ...δηλ με σημερινες τιμες...για καθε 10χλμ που θα κανεις θα πληρωνεις ενα ευρω]. κι επειδη η βενζινη ειναι ακριβη δωσε σημασια και στην καταναλωση. ισως να κοιταξεις και μηχανες με λιγοτερα κυβικα κι οσο τις κρατησεις πχ ybr 250, cbf250, ninza250r, cbr250 κλπ. ενα 250 καιει καπου στα 4 λιτρα τα εκατο χιλιομετρα. ή και cb400 αν βρεις σε καλη κατασταση. επισης υπαρχουν κι εντουρακια οπως το klx250 κατσε ψαξε στο www.car.gr με την ησυχια σου...να δεις τι παιζει δες κι αρθρα κι εδω και σ αλλα φορουμ για μηχανες δες στο mototriti.gr δε χρειαζεται να βιαστεις... ξεχωρισε 2 3 μηχανες/μοντελα κι οποια βρεις σε καλυτερη τιμη /κατασταση την παιρνεις υπολογισε επισης οτι θα αγορασεις απαραιτητα τουλαχιστον κρανος και μπουφαν [και για προστασια και για βροχη] οτι θα πληρωνεις χρηματα σε σερβις, τελη κυκλοφοριας ασφαλειες... λαστιχα καθε 2 3 χρονια[γυρω στα 260 ευρω για τις 600ρες μηχανες] και υπολογισε απο τωρα τι μηχανη μπορεις να αγορασεις και να συντηρεις. Σωστά τα λες φίλε μου, αλλά άμα δεν ξέρεις το σπορ αλλάζεις γνώμη κάθε μέρα, ξέρεις πως είναι :P Σίγουρα πρέπει να οδηγήσω για να δω τι παίζει. Θα σας ενημερώσω όταν είμαι ενα βήμα πριν σκάσω τα φράγκα και για ποια μηχανή ώστε να πάρω την τελική απόφαση. Το fmx όσο όμορφο και να είναι δε μπορώ να το εμπιστευτώ δεν ξέρω...όχι μόνο για το κράξιμο που έφαγε εδώ αλλά και γενικότερα στα ξένα site δεν είδα πολύ καλά σχόλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johanito 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 xtx 660 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Δες Suzuki SFV650 Gladius, Yamaha XJ6, Kawasaki ER6n. Οτι πρεπει για αρχαριο. Ειδικα το Gladius με τον V2 κινητηρ του εχει υπεροχη και βελουδινη αισθηση, εκτως οτι ειναι με διαφορα το καλυτερο στην κατηγορια. Ειναι και κουκλαρα :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korider 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Για το Aprilia pegaso 650 2002 τι γνωμη εχετε?μ αρεσει πολυ για πρωτη μηχανη γιατι λογω υψους 187 πρεπει να παιξω σε κατηγορια on off Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sammo 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μιας και ψάχνεις στα 650 δεν κοιτάς και το V-Strom? Μιας και δεν φοβάσαι να πάς με την πρώτη στα μεγάλα δες και αυτό που είναι παντού πάει παντού και σχετικά ευκολα!!!! Εγώ θα πρότεινα και το ER6n!(έχω ερωτευτει το περλέ πορτοκαλι που βγαίνει) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 24 , 2011 από τον Sammo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 λοιπων εγω σου προτινω ενα honda crf 450 η κανα ktm 525 εμενα μου αρεσει πιο πολυ το crf αμα γουσταρεις κανα streetακι gsx-r 600 η κανα kawasaki z750 οτι και να παρεις καλοταξηδο και παντα ορθιος !ελπιζω να βοηθησα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkorinthos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Πρωτη μηχανη του προτείνετε 60 κυβικα ?? Πάρε ένα ninja 250 για αρχή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Adnoctum 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 Καλημέρα παιδιά, είχα πει ότι θα επικοινωνήσω όταν είμαι κοντά στο να τα σκάσω. Θέλω να σας ρωτήσω τι γνώμη έχετε για το kle500. Ο πατέρας μου το πρότεινε για να μαι πιο άνετος στην κίνηση. Έχει μια on/off(vstrom) και μου λεγε πόσο τον έχει βολέψει στην κίνηση κτλ. Γενικά το είχα για κακάσχημο μηχανάκι αλλά όταν το ξαναείδα με έψησε αρκετά μπορώ να πω.(ειδικά μετά το 2005 που έχει αλλάξει νομίζω κάπως το μπροστά φανάρι) Χίλια ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά, βοηθάτε πολύ (όχι μόνο εμένα γενικότερα). Φιλικά, Βασίλης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkorinthos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 600 κυβικα***. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 Καλημέρα παιδιά, είχα πει ότι θα επικοινωνήσω όταν είμαι κοντά στο να τα σκάσω. Θέλω να σας ρωτήσω τι γνώμη έχετε για το kle500. Ο πατέρας μου το πρότεινε για να μαι πιο άνετος στην κίνηση. Έχει μια on/off(vstrom) και μου λεγε πόσο τον έχει βολέψει στην κίνηση κτλ. Γενικά το είχα για κακάσχημο μηχανάκι αλλά όταν το ξαναείδα με έψησε αρκετά μπορώ να πω.(ειδικά μετά το 2005 που έχει αλλάξει νομίζω κάπως το μπροστά φανάρι) Χίλια ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά, βοηθάτε πολύ (όχι μόνο εμένα γενικότερα). Φιλικά, Βασίλης. Ακριβώς αυτό, διάβαζα τα ποστ παραπάνω και σκεφτόμουν γιατί το KLE 500 δε το ανέφερε κανείς; Είναι πολύ τίμιο μηχανάκι οικονομική αγορά, πολύ αξιόπιστο, σε πάει παντού και σχετικά καλή κατανάλωση. Αν σου αρέσει (εσένα και όχι το τι θα πεί η Σάρα και η Μάρα) πάρ'το με κλειστά μάτια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ακριβώς αυτό, διάβαζα τα ποστ παραπάνω και σκεφτόμουν γιατί το KLE 500 δε το ανέφερε κανείς; Είναι πολύ τίμιο μηχανάκι οικονομική αγορά, πολύ αξιόπιστο, σε πάει παντού και σχετικά καλή κατανάλωση. Αν σου αρέσει (εσένα και όχι το τι θα πεί η Σάρα και η Μάρα) πάρ'το με κλειστά μάτια. Να συμπληρώσω ότι είναι και από τα λίγα εναπομείναντα πραγματικά on/off. Έχω κάνει τρελές καγκουριές με KLE στο χώμα και δε μάσησε μία. Αν με χαλούσε κάτι πάνω του, ήταν η σέλα. Θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά αν θες να κάνεις ταξιδάκια μεγαλύτερα από 100-150 km, εκτός και αν την έχουν βελτιώσει στα νεότερα μοντέλα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2011 από τον adel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες