ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Το υψος σου ειναι μεταβλητο?Ψηλωνεις και κοντενεις αναλογα την εποχη? Σημερα που βραχηκα,εμπασα λιγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Σημερα που βραχηκα,εμπασα λιγο. καλο !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 ειμαι ο Φωτης,1,78 και 98 κιλα πλεον και καβαλαω οτι προκυψει :whistling: σε μονιμη βαση ενα μπαλτα που λεει κ ο kyko..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Σημερα που βραχηκα,εμπασα λιγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnny_ 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Ειμαι ο PINK JOHN (οχι το ροζ χρωμα αλλο σημαινει) Μποι 188cm 85kg κλεβω και γω ινερνετ απο το γειτονα,ειμαι ελευθερος προσωρινα (οποια προλαβει προλαβε)...καβαλαω οποια γιαπωνεζα και να μου δωσουν Αυτα για μενα Τιποτα αλλο? Καλο σας βραδυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Είμαι ο Χρήστος, είμαι 1,90μ και καβαλάω mini on off. :tooth: AAA !!!!! 102KG στον ογκο και εγω :whistling: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 από τον chris76 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 γεια χαρα νταν...ειμαι ο δημητρης,1.76 81kg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DT gin gin gin ginnnnnn 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Γεια σας και απο μενα ειμαι 1,83 τρωω και χανω κιλα μεχρι προσφατα που μαλον αλαξε ο μεταβολισμος μου 73 κιλα ειμαι τωρα και καβαλαω οτι κινειται σε δυο χρονους....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Ειμαι ο Ανδρεας ειμαι 1,82μισο και 78 κιλα... Πρωτα ο θεος απο αυριο μπορει να καβαλαω.....(Μεχρι στιγμης παπια....) Μονο 56 κιλα? Ναι. Δεν παχαίνω,χρόνια τώρα γ@μώ τα υπουργεία! Θες ο μεταβολισμό,θες το σκαρί... Δεν ξέρω τι φταίει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Ναι. Δεν παχαίνω,χρόνια τώρα γ@μώ τα υπουργεία! Θες ο μεταβολισμό,θες το σκαρί... Δεν ξέρω τι φταίει! Τρωγε φαγητα με πολλεεεςςς θερμιδες...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τρωγε φαγητα με πολλεεεςςς θερμιδες...... Ε ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος. Μπύρες και παιδάκια πρωί-μεσημέρι-βράδυ. Ξέρω είναι δύσκολο αλλά μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Ειμαι 1,87 84 κιλα και τα καβαλαω ολα τα 'ευρωπαικα' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Είμαι ο Θωμάς 1,80 86 κιλά και καβαλάω ένα ιπτάμενο μύθο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 ειμαι ο Γιαννης ειμαι 1,78 και καβαλαω οτι βρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Είμαι ο Λευτέρης, είμαι 1.78 - 85 κιλά, καβαλάω street :D και τα βράδια είμαι διαθέσιμος κατόπιν ραντεβού... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 από τον NERRY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 ΑΑΑβάδιστα το κάνατε το θέμα........................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Είμαι ο Γιώργος, είμαι 1,88 και παίζω σε διπλό ταμπλό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Είμαι ο Γιώργος, είμαι 1,88 και παίζω σε διπλό ταμπλό... Με την τροπή που έχει πάρει το θέμα, μήπως θα ήθελες να ανασκευάσεις αυτή τη δήλωση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Βρε συ σύντεκνε, ηντάνε μωρέ αυτές οι δηλώσεις. Δεν φτάνει που μας έχουνε για μαχαιροβγάλτες εδώ μέσα να μας κολλήσουνε και άλλο όνομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Αφού γουστάρει τέτοιες δηλώσεις ο ALX... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Θα θελες!!! Σας τρωω ολους!! 1.60 52κιλα Ελα ρε υπαρχει και πιο κοντος απο εμενα???? 1.71 106kg και την TDM θα την καβαλησω ρε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 έχω πεθάνει λέμε :2funny: λοιπόν είμαι ο σάκης με ύψος 1,77 στα 82 κιλά και όπως πάει το πράμα δεν βλέπω να καβαλάω (για μηχανή μιλάω εεεεεεεε ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Ελα ρε υπαρχει και πιο κοντος απο εμενα???? 1.71 106kg και την TDM θα την καβαλησω ρε! Κοπέλα είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 είμαι 182cm και είμαι στον όγκο! καβαλάω ένα Τενεκε 660 και μαζί καβαλάμε πεζοδρόμια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NtiNOS 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 με λενε κωστα. 1.68 και 57 κιλα.καβαλαω street και motard Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες