dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Bασική λεπτομέρεια: όταν λέει ο ΑLX "άπαιχτα", το λεει για το δικό του μηχανάκι (με ότι δίσκους φοράει) και το δικό του στυλ οδήγησης, όπως και ο κάθε ένας από εμάς... Άρα για να ξέρετε εάν σαν κάνει πρέπει να ξέρετε πως οδηγάει και τι απαιτήσεις έχει αυτός που εκφράζει την άποψη.... Σημ. ALX τυχαία σε ανέφερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 και φυσικα να αναφερουμε οτι αλλες αντοχες εχουν τα οργανικα carbon ceramic απο τα μεταλικα και αλλη αισθηση/αποδοση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) κανένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη θα μας πεί κανείς?χαχαχα! εγώ πάντως φοράω brembo κόκκινα δεν ξέρω τι υλικό ειναι(το βρήκα στον κατάλογο τους carbon-ceramic ) και είναι μια χαρα! αλλά και μια δοκιμη σε κάτι άλλο δεν με χαλάει! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2012 από τον pit_hal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Στην 1η αλλαγή θα τα προτιμήσω τα premier Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 και φυσικα να αναφερουμε οτι αλλες αντοχες εχουν τα οργανικα carbon ceramic απο τα μεταλικα και αλλη αισθηση/αποδοση αν δεν κανω λαθως τα κεραμικα τακακια για να δουλεψουν σωστα απαιτουν και κεραμικους δισκους και φυσικα τρελο μα τρελο φρεναρισμα για να βγουν αποτελεσματικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 κανένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη θα μας πεί κανείς?χαχαχα! εγώ πάντως φοράω brembo κόκκινα δεν ξέρω τι υλικό ειναι(το βρήκα στον κατάλογο τους carbon-ceramic ) και είναι μια χαρα! αλλά και μια δοκιμη σε κάτι άλλο δεν με χαλάει! δοκιμασε τα σε μεταλικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) http://stores.ebay.c...ycle-Brake-Pads Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2012 από τον yannisdoul Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 δοκιμασε τα σε μεταλικα εννοείς brembo μεταλικά να δοκιμάσω? ποιό χρώμα είναι?πάντως τα κόκκινα που φοράει τώρα είναι αυτά που βάζει η Απρίλια απο μαμά στην μότο. και δουλεύουν άψογα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 εννοείς brembo μεταλικά να δοκιμάσω? ποιό χρώμα είναι?πάντως τα κόκκινα που φοράει τώρα είναι αυτά που βάζει η Απρίλια απο μαμά στην μότο. και δουλεύουν άψογα! τα χρυσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Το θέμα είναι η δισκόπλακα που φοράω αφού απο μαμά φοράει κόκκινα θα αντέχει με τα χρυσά ή δεν παίζει ρόλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Οι χρυσες σειρες ειναι οι καλυτερες μεταλλικες σειρες, ειναι βεβαια και οι πιο ακριβες σειρες, βασικα ειναι ημισκληρα αυτα τα τακακια, βγαζουν λιγοτερα χλμ απο τις κοκκινες μεταλλικες αλλα δεν τρωνε δισκο οπως οι απλες μεταλλικες, με τα οργανικα εχεις πολυ καλη αισθηση, ειναι πιο φτηνα αλλα ΔΕΝ βγαζουν χλμ εαν χρησιμοποιειται η μοτο εκτος πολης, επισης, εαν παιζει σβελτη οδηγηση παλι δεν κανουν, ανεβαζουν ευκολα θερμοκρασια.... Σημερα εβαλα τα πισω, premier εννοειται χρυση σειρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 για πείτε κιόλας που τα βρίσκουμε Θεσσαλονίκη και internet γιατί ψήθηκα κι εγω να τα δοκιμάσω στην επόμενη αλλαγή! Μετά απο επικοινωνία που είχα με τον επίσημο εισαγωγέα για την περιοχή της Θεσσαλονίκης : Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον συνεργάτη μας στην Θεσσαλονίκη κ. Μητρούλη Ηλία: Kωνσταντίνου Καραμανλή 187 Θεσσαλονίκη Τηλ. 2310 325 582. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 Μετα τα σωληνάκια υψηλής πρέπει επειγόντως να αλλάξω τακάκια μπρός πίσω! οι επιλογές που έχω είναι brembo carbon ceramic τα μαύρα μπροστά με 33 ευρώ και premier ph ημί-μεταλλικά με κόστος 37,60 ευρώ. στο μαγαζί με τα πρεμιέρ μου είπαν ότι για το μηχανάκι μου να βάλω τα P και όχι τα ΡΗ γιατί είναι σκληρά και θα μου φάνε την δισκόπλακα! τί στο καλό να διαλέξω τώρα! καμιά βοήθεια παίδες please! τί προσφέρει το μαλακό τακάκι και τί το σκληρό? ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 Μαλακό> Άμεσο δάγκωμα στο πρώτο πάτημα>Δεν φθείρει δίσκο> Δεν αντέχει σε μεγάλη καταπόνηση (συνεχόμενα φρένα) =πέφτει η ικανότητα πέδησης. Σκληρό> Λιγότερο άμεσο δάγκωμα> Φθείρει δίσκο > Αντέχει στη σκληρή συνεχόμενη καταπόνηση. Ημίσκληρο> ο μέσος όρος των παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) ALX άμεσος και κατατοπιστικός όπως πάντα! άρα ή κοιτάω για ΡΗ που είναι ημί-μεταλλικά άρα κάτι ενδιάμεσο σε αντοχή και άμεσο φρενάρισμα ή σε μαλακά γιατί για σκληρά δεν είμαι σίγουρα! τώρα η οδήγηση μου είναι καθημερινά μεσα στην πολη καμιά 20αρα χιλιόμετρα και με κίνηση και ταξίδια! καθότι δεν εχω εμπειρία απο άλλα τακάκια δεν ξέρω τι να διαλέξω ανάμεσα σε μαλακά και ημί-μαλακά. αυτα που φοράω πάντως τώρα είναι ότι νάναι . brembo κόκκινα μπροστά που απο ότι μου είπαν ειναι οτι χειρότερο έβγαλε η brembo και πίσω κάτι ότι ναναι δεν ξέρω τί ειναι! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2012 από τον pit_hal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) αφού διάβασα άπειρα ποστ του ALX και εδώ και σε ένα άλλο φορουμ που βρηκα στο google :P έβαλα πριν 1 μήνα και εγώ τα χρυσά (ημίσκληρα νομίζω) της Premier! Πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα! για το αρχείο, τα πήρα από το brakeshop στη Καλλρρόης.. μου τα άφησε ο άνθρωπος και 5ε κάτω Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2012 από τον nnd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 απλά για την ιστορία να πώ και εγώ την γνώμη μου σαν ευτυχής πλέον κάτοχος των premier σειρα ΡΗ! Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα είναι τα τακάκια αυτά όταν στρώσουν! αφού απο το πρώτο μέτρο το φρενάρισμα είναι 10 φορές καλύτερο απο αυτό που είχα πρίν! φρένο απο το πρώτο δευτερόλεπτο! μου κόστισαν 33 ευρώ το ζευγάρι και μου άρεσε πολύ η αίσθηση που δίνουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 απλά για την ιστορία να πώ και εγώ την γνώμη μου σαν ευτυχής πλέον κάτοχος των premier σειρα ΡΗ! Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα είναι τα τακάκια αυτά όταν στρώσουν! αφού απο το πρώτο μέτρο το φρενάρισμα είναι 10 φορές καλύτερο Αυτό λέω εδώ και καιρό. Όσοι τα έβαλαν έπαθαν πλάκα. (όπως είχα πάθει κι εγώ πριν 5 6-7 χρόνια που τα πρώτο έβαλα κι από τότε δεν τα ξανα έβγαλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R3DSTAR 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 EBC HH εχει δοκιμασει κανεις?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mlv 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 λοιπον μεχρι το 2005 ειχαμε μαγαζι συνεργειο πωλησεις αντ/κα.απο το μαγαζι που ξεκινησε το 1970 εχουν περασει απειρες μαρκες στο θεμα τακακια μπορω να σας πως παρα πολλα. στο μαγαζι ειχαμε γνησια για τα σουζουκι,αλλα και τα ebc ,premier,icer.fizz newfren,... τα ebc εμεις τα ειχαμε απο το 88 απο την εισαγωγικη εταιρεια στην θεσ/κη.επειδη ομως οι αλλοι ειχαν καλυτερο δικτυο στο πρεμιερ και το νιουφρεν αφου ο παραγγελιοδοχος περναγε καθε μηνα,και επειδη υπηρχε και διαφορα τιμης καθως και οτι οι εταιρειες που τα φερναν πχ περκο αλεξοπουλος ειχαν και αλλα ειδη αυτα κινουνταν πιο πολυ. επιμεναμε για πανω απο 17 χρονια στο ebc,και οσοι τα εβαζαν εμεναν ικανοποιημενοι.ιδιαιτερα στα οπισθια τακακια..λογω αισθησης 1.δεν σηκωναν θερμοκρασια. 2.δεν τριβοταν σαν τα αλλα 3.ειχαν τρομερη αισθηση 4.ειχαν τρομερο φρεναρισμα η πρασινη σειρα και τα σιντερεντ 5.δεν ετριζαν σαν καραμουζες 6.δεν μπλοκαραν απο εελιψη θερμοκρασιας 7.δεν επεφτε η αποδοση απο θερμοκρασια .τα πρεμιερ ηταν σαν ξυλα οταν τα βγαζαμε.σπαγαμε γωνιες για να μην σκουζουν μεσα στην πολη.εβλεπες σπηλαιωσεις στην παστα λες και τα φαγε σκωρος.ετρωγαν τις πλακες ειδικα τις πισω.ειδικα στα εντουρο ηταν απο τις χειροτερες επιλογες.απο τις μεγαλες θερμοκρασιες που δεν μπορουσαν να αποβαλουν γινονταν σαν καρβουνο. τα νιουφρεν ηταν πολυ καλα σαν τα ebc αλλα ειχαν ενα φοβερο ελλατωμα.ειναι πολυ μαλακα.μα παραπολυ μαλακα αν θελετε να ακουσετε στην γνωμη μου να επιμενετε στα ebc στα απλα για αστικη χρηση και στα σιντερεντ για τα γρηγορα μηχανακια μην πειραματιζεστε με μετρια τακακια.επισης το νισιν οεμ ειναι εξισου καλο με τα πρωτης εφαρμογης.μην τα λυπαστε τα λεφτα για τα νισιν. αυτα τα λιγα για τακακια. η ebc επισης βγαζει και δισκους συμπλεκτη κιτ ελατηριων και διαφορα αλλα... σε αλλο ποστ θα σας πω για τα λαδια...το μουσι που πουλανε..και τι αξιζει να βαζετε στους κινητηρες σας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Αυτό λέω εδώ και καιρό. Όσοι τα έβαλαν έπαθαν πλάκα. (όπως είχα πάθει κι εγώ πριν 5 6-7 χρόνια που τα πρώτο έβαλα κι από τότε δεν τα ξανα έβγαλα! σόρυ μαν ξέχασα το βασικότερο! ένα ευχαριστώ στον ALX! πραγματικά έχεις πείσει πολύ κόσμο! ο μηχανικός που μου τα άλλαξε μου είπε οτι είναι απο τα πολύ καλά τακάκια ΑΛΛΑ μου λέει που κατάφερες και τα βρήκες?κάποτε λέει πουλούσαν πολύ τώρα πια δύσκολα τα βρίσκεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mlv 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 ξεχασα να πω οτι το ap kai lockheed καλυτερα να βαλετε πετρινα ειναι απλα απαραδεκτα.σε 2 gsxr 1100 μας κατεβασαν τις δισκοπλακες...απλα ειναι πεντασκληρα απλα μην βαζετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 .τα πρεμιερ ηταν σαν ξυλα οταν τα βγαζαμε.σπαγαμε γωνιες για να μην σκουζουν μεσα στην πολη.εβλεπες σπηλαιωσεις στην παστα λες και τα φαγε σκωρος.ετρωγαν τις πλακες ειδικα τις πισω.ειδικα στα εντουρο ηταν απο τις χειροτερες επιλογες.απο τις μεγαλες θερμοκρασιες που δεν μπορουσαν να αποβαλουν γινονταν σαν καρβουνο. Ρε φίλος... θα μας τρελάνεις τώρα? Βάζω τα premier από το 2005 περίπου και σε όλα αυτά τα χρόνια, τα τακάκια είναι υποδειγματικά. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λες. Απολύτως τίποτα! Δεν μου έχουν σκούξει ποτέ Η πάστα ήταν πάντα μια χαρά Άλλαξα δισκόπλακες στις 150.000χιλ (χρήση Premier από τις 50.000 περίπου) Προκαλώ επίσης όποιον τα έχει βάλει, να γράψει τις εντυπώσεις του και να απαντήσει σε αυτά που λες. Υπόψιν... ebc έχω φορέσει κι εγώ κάποιες φορές. Πολύ καλά τακάκια, αλλά προτιμώ τα Premier. σε αλλο ποστ θα σας πω για τα λαδια...το μουσι που πουλανε..και τι αξιζει να βαζετε στους κινητηρες σας... Αν είναι να μας τα πεις όπως και για τα Premier, πες το μας από τώρα να το ξέρoυμε! σόρυ μαν ξέχασα το βασικότερο! ένα ευχαριστώ στον ALX! πραγματικά έχεις πείσει πολύ κόσμο! ο μηχανικός που μου τα άλλαξε μου είπε οτι είναι απο τα πολύ καλά τακάκια ΑΛΛΑ μου λέει που κατάφερες και τα βρήκες?κάποτε λέει πουλούσαν πολύ τώρα πια δύσκολα τα βρίσκεις! Σιγά το βασικότερο ρε συ! Το θέμα είναι να μοιραζόμαστε αυτά τα πράγματα για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Έχω και εγώ premier εδώ και μερικά χρόνια, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Βέβαια δεν οδηγώ το μηχανάκι στα όρια. Μπορεί με πιο σπορ οδήγηση να αλλάζουν οι εντυπώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mlv 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 η ποιοτητα δεν σημαινει προβλημα...δηλδη περιμενεις να βαλεις πρεμιερ και να εχεις προβλημα? αυτα ειναι αστεια πραγματα οσο και η ειρωνεια εχεις στην ζωη σου ποσα?3 μηχανακια?10?20? απο το μαγαζι ειχαν περασει χιλιαδες μηχανακια μα χιλιαδες....ξερω πολυ καλα τι λεω εχω αλλαξει χιλιαδες τακακια και σιαγωνες.. το πρεμιερ ειναι ενα πολυ μετριο τακακι..και το βασικοτερο καιγεται και γινεται σαν πετρα .οσα παιδια τα πηγαιναν γρηγορα τα μηχανακια το εβλεπαν στην αλλαγη αν εσκουζαν?μιλαμε για το σκουξιμο !!! οπως και θορυβο στο φρεναρισμα...ειδικα σε 1 χιλιαρι τζενεσις που ειχαμε μονιμα στο μαγαζι... τωρα για το λαδι επειδη ειρωνευτηκες...αν χρησιμοποιεις μπελ ρει..να σου φερω ενα φτυαρακι να βγαλεις την λασπη μεσα απο τον κινητηρα....και με στοιχημα αν θες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες