nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 αυτο ειδα και εγω και μου αρεσε παρρα πολυ για καμια βολτα χαλκιδικη κατερινη ειναι τελειο αλλα για μεσα στην πολυ δεν με βολευει ο συμπλεκτης οπως και τον αδερφο μου που το περνει της μισες ωρες ελεγα για το ZX130 της kawasaki ανετη σελα πιο μεγαλη αυτονομια και με χωρους κατω απο την σελα και χωρις το προβλημα τον φωτων οπως στο GT135 της modenas αντιθετα το crypton δυνατο μηχανακη αλλα λογω του βαρους που εχω και του σωματοτυπου δεν μου βολευει καθολου η σελα πολυ στενη και η αναρτηση η πισω που εχω ακουση τα χειρωτερα εκτος και αν την αλλαξεις που απο οτι εχω ψαξει μια καλη θελει 200-300 κατοσταρικα τη λετε για to kawasaki να του ορμηξω αυτοι που το εχουν παρει τη λενε παρακαλω θελω ενα μηχανακι να αντεξει τουλαχιστον οσο το kriss που αντεχει ακομα μια 10 ετια μετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paranomos mikros 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 να παρεις crypton x δεν θα το μετανιωσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AndreasTrela 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 εγώ έχω το zx 130 εδώ και 4 βδομάδες μεταχειρισμένο το πήρα και έχω κάνει 1000 χιλιόμετρα μπορώ να σου πω ότι δεν θα το άλλαζα με κρυπτόν x είναι άνετο γρήγορο και τελική σε ευθεία μονος μου είμαι 80 κιλά και με 1.73 ύψος έπιασα 130 με φίλο με κατηφόρα και 145 ενώ ο κόφτης χτυπάει στα 150-155 νομίζω . είναι πολύ καλο μηχανάκι δεν θα το μετανιώσεις εγώ που το έχω είναι super.και επίσης έχει πολύ χορό κάτω από την σέλα που είναι πολύ χρήσιμος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chrisim 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 σε κατηφορα βαραει 145 το παπι?μιπως ητανε γκρεμος?τα 150-155 δεν ειναι λιγο υπερβολη για παπι?δηλαδη αμα πιανει 150 χιλιομετρα ενα παπι η μηχανες τι πρεπει να κανουν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eu8uMhS 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 Crypton-X φιλε αν σου το επιτρεπουν τα οικονομικα σου.. Αλλη αισθηση στν οδηγηση :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gennaios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 απο τα συγκεκριμενα δυο θα σου ελεγα crypton x τωρα στην κατηγορια αυτη ειναι και το zx που επισης θα σου προτεινα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες