Jump to content
Vagner_xD

Εσυ τι θα εκανες;

78 ψήφοι

1. 1. Τι θα εκανες λοιπον;

• Θα του την χαριζα απο την στιγμη που θα μου πληρωνε την ζημια.
      25
    • Θα το πηγαινα δικαστικα.
      35
    • Αλλο.Θα σας πω στα σχολια!
      11

Recommended Posts

Άκου 2 λόγια αδερφέ μου...

Έχεις φάει ποτέ γερό τρακάρισμα;Αν όχι,εύχομαι να μην σου τύχει ποτέ στη ζωή σου.Εκτός αυτού,να σου πω το δικό μου περιστατικό να δούμε αν είσαι τόσο large όσο στα λόγια σου,γιατί όσοι είναι έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια ξέρουν.

Πρίν 1,5 περίπου μήνα είχα ένα ωραιότατο τρακάρισμα,πήγαινα με το παπί σε κεντρικό δρόμο εκτός πόλεως (ταχείας κυκλοφορίας) με 80-85 το πολύ.Στην άκρη του δρόμου είχε σταματήσει μια με αλάρμ,πηγαίνω εγώ πιο αριστερά για να προσπεράσω,και στα 5 μέτρα κάνει ΑΝΑΣΤΡΟΦΉ. Σαβουριάστηκα κάτω τελος πάντων,το μηχανάκι καταστράφηκε (σπασμένες μπουκάλες,σκελετός σε σχήμα Γ, όλη η μπροστά μούρη 20-30 εκατοστά μέσα και άλλα αρκετά),εγώ να κάνω το σούπερμαν και να τρώω με τα μούτρα όλη την άσφαλτο,10-15 μέτρα στους 40 βαθμούς,και μόλις πάω να ζητήσω το λόγο βγαίνει η κυρία και μου λέει : Δεν σε είδα.

Αυτό μόνο.Δεν σε είδα.

Να μην στα πολυλογώ και σου λέω όλη την ιστορία,τελευταία στιγμή ήρθα στα λογικά μου και δεν ενέδωσα στα παρακάλια να μη φωνάξω αστυνομία.Κάναμε τις δηλώσεις κτλ. και άρχισε και έλεγε οτι πετάχτηκα και ένα σωρό άλλα,πήγε να με βγάλει και φταίχτη δηλαδή.

Αυτή τη στιγμή είμαστε στα δικαστήρια,σε παρακαλώ αν θεωρείς οτι είσαι τόσο ανοιχτόκαρδος μάγκας ζήτα μου να αποσύρω τη μήνυση και θα το κάνω,ειλικρινά.Η κυρία δεν είχε ασφάλεια,να σημειώσω.

Στα δικά μας ξανά.Και 10€ να της πάρω παραπάνω απ'τη ζημιά,καλό θα είναι,διότι κόντεψα να μείνω στον τόπο φιλάρα μου,και χαλάλι οι δικηγόροι προκειμένου να χεστεί πάνω της και να μην ξαναβγεί στο δρόμο.Λοιπόν, η αποζημίωση για ψυχική οδύνη (που τη λές μαλακία) θα μου αποφέρει ένα μίνιμουμ ποσό 15.000€.

Πέραν τούτου,μια χαρά κοιμάμαι το βράδυ,διότι ξέρω οτι κάνω το σωστό που θα τη διαλύσω οικονομικά.Και είπαμε βαρύμαγκα,εσύ είσαι large, του τύπου να κάνεις μετωπική με νταλίκα και να τον συγχωρέσεις επειδή το μηχανάκι σου είναι κοντό και δεν φαίνεται,well done :_thumbsup:

Tα ίδια ισχύουν και για τον έταιρο κουβαρντά,makisp

δεν είσαι καιρό εδώ μέσα οπότε σε δικαιολογώ. :_thumbsup:

είμαι ο μοτοσυκλετιστής που έχει γυρίσει την μισή Αθήνα με την πλάτη!! :D

το λοιπόν...

τα 15.000€ που αναφέρεσαι, τα έχω πάρει.

πρώην αστυνομικός, 85 χρονών, με ληγμένο δίπλωμα, πέρασε stop και με χτύπησε. προσγείωση με το κεφάλι σε πεζοδρόμιο (φόραγα κράνος), εσωτερικό αιμάτωμα στο κεφάλι, λιποθυμία και διακόμιση σε νοσοκομείο.

σύμφωνα λοιπόν με τα γεγονότα:

1. Η ασφαλιστική του θα με αποζημείωνε και μετά θα τα γύρευε από τον πελάτη της.

2. Εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού (η γνωμάτευση του γιατρού έγραφε απροσδιόριστες επιπτώσεις) η νομική κάλυψη της εταιρείας μου ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ και μου πρότεινε να κινηθώ δικαστικά.

3. Δοξα Τον Θεό είμαι καλά.

Τα χρήματα λοιπόν τα πήρα μετά από 3 χρόνια και ήταν τόσα γιατί υπήρχε τραυματισμός.

Ξέχασα να σου πω πως και στην περίπτωση μου και κατά την διάρκεια διεξαγωγής της δίκης, ο εν λόγω κύριος ΦΩΝΑΖΕ στην αίθουσα πως έτρεχα και ήμουν μεθυσμένος παρ' όλο που αλκοτεστ έγινε αμέσως μόλις με ξάπλωσαν στο νοσοκομείο (φρόντισαν οι δυο του γιοι (και αυτοί αστυνομικοί) μήπως με πιάσουν μεθυσμένο).

Τα παραπάνω λοιπόν είναι σοβαρά αστικά αδικήματα τα οποία στην περίπτωση μας, σηκώνουν δικαστήρια.

τώρα αν ένα παιδάκι, ένας ενήλικας, ένας παππούς με χτυπήσει, προκαλώντας μου υλικές ζημιές και δεν έχει δίπλωμα, θα καλέσω την τροχαία να κάνει την καταγραφή και βλέπουμε. Αν μπορεί να με πληρώσει, καλώς. Αν όχι τότε και εγώ θα πρέπει να βρω κάπου το δίκιο μου.

σίγουρα όμως το πρώτο μου μέλημα δεν θα είναι να το πάω στα δικαστήρια.

Τροποποιήθηκε από τον xourafis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο.Κ. φίλος,δεν ήξερα οτι έχεις τόση εμπειρία από plati-skating ;) αλλά δεν ανέχομαι άτομο με τα μυαλά πάνω απ'το κεφάλι του,χωρίς δίπλωμα,χωρίς ασφάλεια,να γυρνάει μέσα στον δρόμο.Τί να κάνω,αυτή είναι η παραξενιά μου,οπότε ας του τσούξει λίγο ο κώλος,μπας και βάλει μυαλό.

(σημείωσε οτι στη μυτιλήνη έχουμε 17χρονο με super duke 990 ;)με τα λεφτά του παπάρα [σόρρυ και για την έκφραση] μπαμπά.)

Ε ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΊΡΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΤΣ ΣΤΟ ΤΑΣΑΚΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΔΕΞΙΑ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τροχαία οπωσδήποτε,για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο.Δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν τη σημερινή εποχή...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν η ζημια ηταν αμελητεα, γρατζουνιες δηλ, δε θα μ ενοιαζε. Αν ηταν μεγαλυτερη, εννοειται τροχαια κτλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δικαστικα και ας εχανα μερικα χρηματα παραπανω, απο το να μην παρω τιποτα, και να εξαφανιστει αυτος...

καιρος να χαριζεις ειναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αστυνομία για καταγραφή του γεγονότος για να είμαι καλυμμένος εγώ και μετά ας κουρεύεται. Επειδή καβαλάμε μηχανάκι, δεν σημαίνει ότι είμαστε ίσα και όμοια.

Και άμα είναι μάγκας, θεριακλής, βαρύς και ασήκωτος και οδηγάει χωρίς να είναι καλυμμένος νομικά, όταν έρθει ώρα να κάτσει να την φάει σαν άντρας και όχι να παρακαλάει σαν μυξοπαρθένα.

Το αυτό! +1000 στον zb00p. Ποτέ δεν ξέρεις αν ο άλλος θα στην κάνει και μετά θα το παίζει παλαβή, και επειδή μου έχει τύχει και την έχω πατήσει, αστυνομία κάθε φορά. Στο κάτω κάτω αν δεν είχε δίπλωμα ας μην καβαλούσε, δεν του φταίω εγώ.

Και να πω και εγώ την δικιά μου περίπτωση. Οδηγάει ο παππούς μου με την γιαγιά μου στο ρεύμα τους κανονικά με το αμαξάκι του. Δίπλωμα έχει ο παππούς και ασφάλεια και απόλα και μάλιστα μέχρι πριν μερικά χρόνια ήταν επαγγελματικό. Έρχεται απο στενό με στοπ ένα βλαχαδερό με ένα αγροτικό, και παραβιάζει το στοπ με μπαντιλίκια. Πέφτει καρφί στα πλάγια του αμαξιού του παππού μου με τόση δύναμη που το ντούμπαρε 3 φορές. Ευτυχώς και οι 2 φορούσαν ζώνες, αλλά παρόλα αυτά χτύπησαν άσχημα ειδικά η γιαγιά μου που έχει πρόβλημα στην μέση της και στο πόδι της και έφταιγε το ατύχημα. Ο μικρός 17χρονών, χωρίς δίπλωμα εννοείτε. Χιλιοπαρακαλάει τον παππού μου και την γιαγιά μου να πούνε ότι οδηγούσε ο πατέρας του. Έρχεται εν τω μεταξύ και ο πατέρας του. Το αμάξι εν τω μεταξύ των δικών μου το έκαναν άχρηστο απο τις τούμπες, γιατί είχαν πάρει μέχρι και οι βάσεις του κινητήρα. Λέει ο πατέρας του ότι και καλά θα τους αποζημιώσουν και θα τους πάρουν άλλο αμάξι κτλπ κτλπ. Δέχεται ο παππούς μου και το δηλώνει. Αποτέλεσμα? Ούτε ένα τηλέφωνο δεν πήραν στο νοσοκομείο να δουν τι κάνουν οι δικοί μου. Στην αστυνομία όταν ήρθε, έλεγαν άλλα κιάλλα και ότι ο παππούς ήταν πιωμένος. Φυσικά η αστυνομία έκανε αλκοτέστ και τον βρήκε καθαρό. Και γενικά κάναν ότι μπορούσαν για να την ξεσκαπουλάρουν, αλλά υπήρχαν μάρτυρες και δεν τους έπερνε. Μέχρι και ψευδομάρτυρες έφεραν στην προσπάθεια τους αυτή. Εν τέλη τους πήγαμε δικαστικά και τους τρέχουμε ακόμα. Τους πήραμε τα λεφτά της αποζημίωσης για το αμάξι. Για την ζημιά που έκαναν στην γιαγιά μου ακόμα εκρεμούν τα δικαστήρια αλλά αποφασίσαμε να το λήξουμε γιατί δεν είναι άνθρωποι. Και το κορυφαίο? Το κοπελάκι που την γλίτωσε στο τσάκ, μιας και δεν έπαθε και το αμάξι τους σχεδών τίποτα γιατί είχε τον προφυλακτήρα τον μεγάλο των navara, ξανακαβαλήκεψε το αμάξι μέσα στην ίδια εβδομάδα παρότι εξακολουθούσε να μην έχει δίπλωμα. 1μιση βδομάδα αργότερα έφαγε ένα παιδί και το έστειλε στον τόπο. Το κοπέλι πήγαινε κανονικά με το παπί του, στην δουλειά του.

Γιαυτό λοιπόν δεν χαρίζομαι σε κανέναν. Και όπως λέει και ο Dr.House όλοι λένε ψέματα. Γιαυτό λοιπόν, αστυνομία και άσε τον να τα βρεί εκείνος σκούρα παρά να τρέχω εγώ επειδή είμαι φιλότιμος. Αν δεν την πατήσεις, δεν μαθαίνεις. Πέρα απο αυτό αν ήταν έντιμος θα είχε δίπλωμα. Τι με νοιάζει εμένα που πηγαίνω κανονικά στον δρόμο μου αν αυτός θέλει να κάνει την καύλα του και περνάει με κόκκινα, ή με στοπ ή γενικά οδηγάει ανασφάλιστος. Ηθελές τα και 'παθές τα.

Τροποποιήθηκε από τον Gelinos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή την έχω πατήσει με παρόμοιο περιστατικό και ακόμα τρέχω για τα λεφτά μου, πλέον η άποψη μου είναι άμεσες ενέργειες και κυνήγι όσο πάει μέχρι να πάρω τα λεφτά μου.

Αν με πληρώσει στην πορεία για όλα τα έξοδα μου (ζημιά, τυχόν ιατρικά έξοδα κλπ) αποσύρω την μύνηση και ας βγάλει άκρη αυτός μετα με τυχόν τρεχάματα λόγω του ότι ήταν χωρίς δίπλωμα.

Και εξηγούμε στα γρήγορα.

Έχω παρκαρισμένο το αυτοκίνητο μου και ένα μεθυσμένο τσογλανάκι πέφτει πάνω του στις 3 το πρωί (με αμάξι) και πετάει το αμάξι μου στο αυτοκίνητο που ήταν πίσω.

Σηκώνεται και φεύγει πριν προλάβω να κατέβω. Ευτυχώς έχουν πάρει τις πινακίδες του και τον πιάνει η τροχαία μέσα σε 10 λεπτά.

Στο τμήμα ο πατέρας του με χιλιοπαρακαλάει να μην του κάνω μύνηση και θα με καλύψει οικονομικά.

Εγώ σαν βλάκας δέχομαι και το αποτέλεσμα ήταν το εξής.

Στην τροχαία το καταγράψανε σαν απλό τρακάρισμα (δλδ μου έκανε μία απλή δήλωση) την οποία θα αποσύραμε από κοινού όταν μου έδινε τα λεφτά από μόνος του.

Αυτός δικάστηκε για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και καταδικάστηκε αλλά αυτό τελικά δεν παίζει κανένα ρόλο γιατι εγώ από τότε ακόμα τρέχω στα δικαστήρια και περιμένω τα λεφτάκια μου.

Ο κύριος τελικά δε μου έδωσε φράγκο και στην ασφαλιστική του τα γύρισε μετά και είπε άλλα.

Το αμάξι είχε πάθει ζημιά περίπου 4 χιλιάρικα.

Μετά από αυτό είπα δεν την χαρίζω ξανά σε κανέναν, γιατί δεν εμπιστεύομαι κανέναν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή την έχω πατήσει με παρόμοιο περιστατικό και ακόμα τρέχω για τα λεφτά μου, πλέον η άποψη μου είναι άμεσες ενέργειες και κυνήγι όσο πάει μέχρι να πάρω τα λεφτά μου.

Αν με πληρώσει στην πορεία για όλα τα έξοδα μου (ζημιά, τυχόν ιατρικά έξοδα κλπ) αποσύρω την μύνηση και ας βγάλει άκρη αυτός μετα με τυχόν τρεχάματα λόγω του ότι ήταν χωρίς δίπλωμα.

Έχω παρκαρισμένο το αυτοκίνητο μου και ένα μεθυσμένο τσογλανάκι πέφτει πάνω του στις 3 το πρωί (με αμάξι) και πετάει το αμάξι μου στο αυτοκίνητο που ήταν πίσω.

Σηκώνεται και φεύγει πριν προλάβω να κατέβω. Ευτυχώς έχουν πάρει τις πινακίδες του και τον πιάνει η τροχαία μέσα σε 10 λεπτά.

Στο τμήμα ο πατέρας του με χιλιοπαρακαλάει να μην του κάνω μύνηση και θα με καλύψει οικονομικά.

Στην τροχαία το καταγράψανε σαν απλό τρακάρισμα (δλδ μου έκανε μία απλή δήλωση) την οποία θα αποσύραμε από κοινού όταν μου έδινε τα λεφτά από μόνος του.

Αυτός δικάστηκε για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και καταδικάστηκε αλλά αυτό τελικά δεν παίζει κανένα ρόλο γιατι εγώ από τότε ακόμα τρέχω στα δικαστήρια και περιμένω τα λεφτάκια μου.

Ο κύριος τελικά δε μου έδωσε φράγκο και στην ασφαλιστική του τα γύρισε μετά και είπε άλλα.

Μετά από αυτό είπα δεν την χαρίζω ξανά σε κανέναν, γιατί δεν εμπιστεύομαι κανέναν.

Σε αυτον φιλε δεν υπαρχει κατι να χαρισεις.Ενας κακομαθημενος βρομοτσογλανος με το αμαξι του μπαμπα που οδηγουσε μεθυσμενος. Φυλακη και ξυλο.Το θεμα μιλαει για παιδακια που εχουν ενα μηχανακι για να πηγαινουν στο μαθημα τους ή για εναν καφε και οχι για τετοια αποβρασματα που δεν δειχνουν σεβασμο στην ανθρωπινη ζωη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ηταν ενταξει το παιδι θα του επαιρνα τα 400 και θα του τη χαριζα, αλλωστε το εχω κανει 2 φορες (οδηγοι με διπλωμα: ο πρωτος υπερηλικας και μαλλον θα του επαιρναν το διπλωμα, ο δευτερος ταριφας) ηδη ενω με εχουν τρακαρει χωρις να φταιω εχω κανει 2 προφορικες συμφωνιες και τα 2 ατομα αποδειχθηκαν ενταξει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα τον "τραβούσα" δεν είναι το στυλ μου, άλλωστε ο έλεγχος θα πρέπει να τηρείται από τους μπάτσους, τώρα θα μου πείτε περι ενεργού πολίτη, μπα δεν πρόκειται να ασχολειθώ άλλο με τον μέσο έλληνα που δεν δίνει δεκάρα για την ασφάλεια του κατ'επέκταση τρόπο ζωής του(μεγάλη συζήτηση)

Κοινώς όποιος θέλει κάνει ότι γουστάρει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε αυτον φιλε δεν υπαρχει κατι να χαρισεις.Ενας κακομαθημενος βρομοτσογλανος με το αμαξι του μπαμπα που οδηγουσε μεθυσμενος. Φυλακη και ξυλο.Το θεμα μιλαει για παιδακια που εχουν ενα μηχανακι για να πηγαινουν στο μαθημα τους ή για εναν καφε και οχι για τετοια αποβρασματα που δεν δειχνουν σεβασμο στην ανθρωπινη ζωη.

Αυτό που ήθελα εγώ να πω είναι ότι δυστυχώς λόγω αυτής της εμπειρίας δεν εμπιστεύομαι πλέον κανέναν.

Οι όποιες υποσχέσεις για κάλυψη της ζημιάς δε με πείθουν για αυτό και απαιτώ καταγραφή από την τροχαία. Είτε έχει είτε δεν έχει δίπλωμα.

Αν με αποζημιώσειγια την ζημιά δεν έχω κανένα λόγο να τον κυνηγήσω περαιτέρω δικαστικά.

Αν δεν με αποζημιώσει και μετά αναγκάζομαι να τρέχω σε δικαστήρια θα τον κυνηγήσω όσο πάει και αν δεν έχει δίπλωμα θα το χρησιμοποιήσω ως ένα επιπλέον μέσο για να πάρω τα λεφτά μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα με τράκαρε ένας και τον άρχισα τον έβριζα εντωμεταξύ είμαι 15 και δεν έχω diploma....αλλα ότου λέω ούτε τροχαία θα καλέσεις ούτε tpt..εσύ πάλι @@ παραβίασες stop...λοιπόν του λέω για να μην σου σπάσω το αυτκίνητο τώρα δώσε μου 100 euro ΤΩΡΑ!...τα έδωσε και έφυγε και ούτε τροχαία ούτε τίποτε :D :clapping::knuppel2::ranting3::thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίρωντας υπόψη τα δεδομένα:

1) Οδηγάω αμάξι.

2) Υπάρχουν μόνο Υλικές Ζημιές

3) Δεν έχει δίπλωμα, αλλά έχει ασφάλεια

και επειδή δεν μπορώ άλλο την βλαχοπονηριά των "Νεοελλήνων" μουμ που περιμένουν να τους κάτσει κανα ατύχημα για να κάνουν την καλή (και είναι πολλοί αυτοί και ειδικά τελευταία) να σας πω ότι, από την στιγμή που δεν έχεις χτυπήσει και μιλάμε μόνο για λαμαρίνες, τι απόφαση περιμένεις να βγάλει ο Δικαστής;; Να σου κόψει ένα μηνιάτικο εσαεί; Αφού οι Ζημιές είναι μόνο στις λαμαρίνες, έπαθες ψυχολογικό σοκ; Ε τότε παράτα το το αυτοκίνητο ή μην το κουνάς, αμάξι είναι ρόδες έχει σε δημόσιο δρόμο κυκλοφορείς λογικό είναι να υπάρχουν πιθανότητες να εμπλακείς σε ατύχημα.

Οπότε εγώ έαν ήμουν σίγουρος οτί θα πάρω τα λεφτά της ζημιάς και έχωντας ένα αποδεικτικό για το περιστατικό (έναν μάρτυρα, μια Υ.Δ) δεν θα μπλεκόμουν ούτε με Δικαστήρια ούτε με Ασφαλιστικες και δικηγόρους.

Τώρα εάν οδηγούσα μοτοσυκλέτα ή χτύπαγα είναι τελείως διαφορετικές καταστάσεις και χρήζουν διαφορετικής αντιμετώπισης..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα ευτυχως δεν εφτασε εκει το πραγμα !

Οταν επεσε ο τυπος με την μηχανη πανω μου στην εθνικη .. δεν περιμενα να δω αν ειναι καλα ... αστυνομια ασθενοφορα τα παντα ολα ... ερχονται τον παιρνει το ασθενοφορο ( σημειωση δεν ειχε τιποτα απλα για να συγουρευτομε ) περιμενω εγω με την αστυνομια δινω καταθεσεις και οταν τελειωνουμε παμε και μαζι μεχρι το νοσσοκομειο να δουμε αν ειναι καλα το "παιδι" , παω εκει ο τυπος ειχε και διπλώμα και αδεια και ασφαλεια και ολα .. και ρωτησα και τους γιατρους και μου λενε ειναι μια χαρα !

Για να μην τα πολυλεω ο τυπος με πηρε τηλεφωνο και μου λεει "να περασω απο κει να τα βρουμε" και εννοουσε να ερθει απο το σπιτι ... του λεω " δεν εχουμε κατι να βρουμε και να συζητισουμε αλλα αν θελεις ελα τι να σου πω " ερχεται σημιωνω ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ σπιτι μου .. εχοντας διανυσει αποστασεις τρομερες .. και μου κλεγετε σαν ποντικας να του κανω δηλωση εγω .. να μου πληρωσει την ζημια αυτος γιατι δεν ειχα μεγαλη ζημια και να τον πληρωσει η ασφαλιστικη μου .. γιατι η μηχανη του ειχε γινει ζμπαραλια ! Φυσικα του απαντησα οτι εγω δεν μπορω να διαπραξω απατη ( ειχα παρει ηδη και τον ασφαλιστη μου και του ειχα πει τι εγινε .. ) και μου ειπε ευγενεστατα ... οτι δεν πειραζει και ευχαριστει πολυ !

Εγω μετα απο παροτρυνση του ασφαλιστη μου .. κανω χρηση της μικτης και πληρονομε ( με μια μικρη χασουρα 300 ευρω στα 1600 που ειχα ) και μετα απο μερικους μηνες ΤΣΑΚ σκαει σπιτι η μυνηση .. γιατι ο τυπος ειχε κανει αρνητικη δηλωση και μαλιστα στην μυνηση ελεγε οτι εγω ειχα μπει στην εθνικη ΚΑΘΕΤΑ ( 90 μοιρες δικε μου ! ) και αλλαζα λοριδες σαν τον τρελο ! Ο τυπος ζηταγε τα παντα μεχρι και ειδικες διατροφες για να γινει καλα το λαβομενο του ποδι (αυτο που οι γιατροι μου ειχαν πει οτι δεν εχει τιποτα) ... και στο δικαστηριο ειχε βαλει τον δικηγορο του να μου λεει "παλι καλα που δεν τον σκοτωσες"

Φαντασου απλα να του ειχα κανει δηλωση οτι θα τον πληρωσω και μετα απο μερικους μηνες να αρχιζε να περνει λεφτα για τους δηθεν τραυματισμους του ..μεχρι και οι ασφαλιστικες εχουν οριο για αυτα που πληρωνουν δειτε τι λενε τα συμβολαια ! Φυσικα το δικαστηριο το εχασε ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι δύσκολο το ερώτημα σου... Πραγματίκα δεν ξέρω τι θα κάνω αν μου τύχει κάτι τέτοιο ( φτου φτου μακρυά :pray: ), αν και η λογική λέει οτι θα κάλεσω τροχαία ή την ασφάλεια για την καταγραφή του συμβάντος... Όσο και να θες να είσαι καλός, είναι ρίσκο να εμπιστευτείς κάποιον ειδικά στην περίπτωση που έχεις ζημιά... Αν μετά δεν σε πληρώσει τι κάνεις;; Εδώ χτυπάνε κόσμο, εξαφανίζονται και αφήνουν τον άλλο στη μοίρα του... Στα λεφτά θα κολώσουν;;;

Τροποποιήθηκε από τον NERRY

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ήθελα να μάθω τι θα του κάνατε αν πάλι έπεφτε πάνω σας αν πάλι έκανε 400 εύρο ζημιά αν πάλι δεν είχε δύπλωμα αλα φτέγατε εσέις??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο.Κ. φίλος,δεν ήξερα οτι έχεις τόση εμπειρία από plati-skating ;) αλλά δεν ανέχομαι άτομο με τα μυαλά πάνω απ'το κεφάλι του,χωρίς δίπλωμα,χωρίς ασφάλεια,να γυρνάει μέσα στον δρόμο.Τί να κάνω,αυτή είναι η παραξενιά μου,οπότε ας του τσούξει λίγο ο κώλος,μπας και βάλει μυαλό.

(σημείωσε οτι στη μυτιλήνη έχουμε 17χρονο με super duke 990 ;)με τα λεφτά του παπάρα [σόρρυ και για την έκφραση] μπαμπά.)

Ε ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΊΡΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΤΣ ΣΤΟ ΤΑΣΑΚΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΔΕΞΙΑ;

συμφωνώ ότι άτομα χωρίς δίπλωμα δεν μπορούν να γυρνάνε στους δρόμους, κινδυνεύουν οι ίδιοι (αν και το έχω κάνει για πάρα πολλά χρόνια χωρίς ευτυχώς επιπτώσεις).

αν θυμάμαι καλά από το post σου δεν είχες τραυματισμό και η ψυχική οδύνη χωρίς αυτόν, δεν νομίζω ότι θα σου αποφέρει τόσα όσα υπολογίζεις στην δίκη.

υγ: Κάτι έχεις εσύ με τα πλουσιόπαιδα πάντως... δεν μου το βγάζεις από το μυαλό...

φίλε μου:

1. το τσογλανάκι είχε δίπλωμα? τον κάλυπτε ασφάλεια?

2. μετά από πόσο καιρό άρχισες να καταλαβαίνεις ότι δεν θα πληρωθείς ώστε να προβείς σε αντίστοιχές κινήσεις?

3. η καταγραφή του ατυχήματος πέρα από τις υλικές ζημιές, είχε κάτι επιπλέον?

4. πριν πόσο καιρό έγινε το περιστατικό?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικα το πιθανοτερο ειναι να καλουσα Τροχαια και να κινουσα την Νομιμη διαδικασια.Δεν υπαρχει εμπιστοσυνη πλεον ουτε στον πιτσιρικά που θα εκλιπαρει να τον "σωσεις" ουτε σε αυτους που ειναι πισω απο αυτον και πιθανο να πονηρευτουν εαν αφησεις στο φλου τη διαδικασια και φανεις καλος.Και μετα πληρωσεις τη ζημια μονος σου και φανεις και ο "καλος"στην υποθεση.Πολλα τα παραδειγματα "στριβειν δια του αρραβωνος" και δεν θα ηθελα να μπω στη διαδικασια αυτη.

Και ενας ακομη λογος που δεν θα τη χαριζα,ισως και ο σοβαροτερος, ειναι διοτι εαν καταλαβαιναν ολοι απο τον 14χρονο που οδηγει χωρις διπλωμα εως τον 95χρονο που οδηγει χωρις αντανακλαστικα,οτι αν εβλεπαν πιο υπευθυνα την υποθεση οδηγησης και ασφαλειας,θα ειχαμε πολυ λιγοτερα δυσαρεστα να συζητουσαμε καθημερινα στην Ελλαδα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
............................

Και ενας ακομη λογος που δεν θα τη χαριζα,ισως και ο σοβαροτερος, ειναι διοτι εαν καταλαβαιναν ολοι απο τον 14χρονο που οδηγει χωρις διπλωμα εως τον 95χρονο που οδηγει χωρις αντανακλαστικα,οτι αν εβλεπαν πιο υπευθυνα την υποθεση οδηγησης και ασφαλειας,θα ειχαμε πολυ λιγοτερα δυσαρεστα να συζητουσαμε καθημερινα στην Ελλαδα...

Ακριβώς αυτό...............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάποτε ένας οδηγός αποφάσισε τελευταία στιγμή να στρίψει παράνομα για να μπει στο βενζινάδικο παρέσυρε τον πατέρα μου που ήταν με την μηχανή γύρω στα 15 μετρα .. άσχημο ατύχημα όσο ήταν στο νοσοκομέιο παρακάλαγε ο τυπος να μην του κάνει μηνυσει κτλ τκλ όταν πήγανε στο δικαστήριο λόγω του σοβαρού του ατυχηματος έιχε κάνει μηνυση η αστυνομιά + δεν ειχε διπλωμα ασφαλεια κτλ

έπιασε την μάνα μου και την παρακάλαγε να μην ζητησουν τπτ δικαστηκα και θα πληρώσει αυτος όλα τα έξοδα στο δικαστήριο η μανα μου ειπε δεν θελουμε τιποτα

το αποτελεσμασ ο τυπος τελικα έκανε μηνυση για να του φτίαξουμε την ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ που χάλασε

και ο Πατέρας μου ανάπηρος με κινητικο Νευ΄ρωνα

23εκατομμυρια δραχμες στα νοσοκομεια και στους Γιατρους 100χιλιαδες δραχμες τα δικαστηκα έξοδα ....

πραγματικα τοσο μεγαλη γκαφα απο καλοσυνη δεν εχω ξαναδει.....

οποτε στα @@@@@ αστυνομια δικαστήριο τουφεκισμο χεστηκα θα το τραβίξω οοοσσοοοο παει!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. το τσογλανάκι είχε δίπλωμα? τον κάλυπτε ασφάλεια?

2. μετά από πόσο καιρό άρχισες να καταλαβαίνεις ότι δεν θα πληρωθείς ώστε να προβείς σε αντίστοιχές κινήσεις?

3. η καταγραφή του ατυχήματος πέρα από τις υλικές ζημιές, είχε κάτι επιπλέον?

4. πριν πόσο καιρό έγινε το περιστατικό?

1. Δίπλωμα είχε. Σχετικά με την ασφάλεια είναι λίγο μπερδεμένο. Κανονικά τον καλύπτει και επειδή ήταν μεθυσμένος αφού πληρώσει εμένα τα εισπράτει μετά από αυτόν.

2. Μετά από καμία δεκαριά μέρες που είχε βγεί και το ποσό της ζημιάς από το συνεργείο και τον είδα ότι με καθυστερούσε κατάλαβα ότι δεν έχει σκοπό να με πληρώσει. Και άρχισα άμεσα να κυνηγιέμαι με αυτόν και την ασφαλιστική του.

3. Η καταγραφή του ατυχήματος ακριβώς επειδή δεν θέλησα να τον κυνηγήσω δεν έγραφε τίποτα άλλο εκτός από υλικές ζημιές. Εδώ ήταν η λ@λ@κία μου γιατί αν είχε καταγραφεί κανονικά το περιστατικό τώρα θα είχα ξεμπερδέψει και θα μπορούσα να ζητήσω και περισσότερα λεφτά, γιατί τώρα θέλουν λόγω παλαιότητας και καλά να μου κόψουν πολλά λεφτά από την ζημιά.

4. Το όλο συμβάν έγινε πριν από περίπου 2μιση χρόνια. Δικαστήρια, καταγελίες στην Ε.Π.Ε.Ι.Α., αναβολές κλπ και ακόμα τρέχω. Σημειωτέον η ασφαλιστική του έχει κλείσει πλέον και τώρα εγώ ψάχνω να βρω άκρη με μυνήσεις εναντίον αυτού και αποζημειώσεις από το επικουρικό κλπ...

Επίσης έχει κλείσει και η ασφαλιστική που είχα εγώ τότε και δεν έχω νομική κάλυψη οπότε πληρώνω και τα δικά μου δικαστικά έξοδα (δικηγόρους κλπ).

Για αυτό λέω ότι πλέον αν μου ξανακάτσει τέτοια στραβή θα κυνηγάω οποιονδήποτε ανελέητα μέχρι να πάρω τα λεφτά μου. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν και καμία υπόσχεση.

Υποσχέσεις του στυλ θα φωνάξω τον πατέρα μου να πει ότι οδηγούσε γιατί εγώ δεν είχα δίπλωμα ή ήμουν μεθυσμένος ή οτιδήποτε άλλο τρώνε άκυρο με την μία από μένα.

Αν καείς με τον χυλό, φυσάς και το γιαούρτι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά, από όσο βλέπω, ελάχιστες είναι οι φορές που όποιος πείσθηκε από παρακάλια και κλάματα αποζημειώθηκε για την ζημιά που έπαθε...............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαπιστώνω ότι είμαι πολύ αγαθός. Αυτό το λέω γιατί 99% αν μου κλαιγόταν θα του την χάριζα.

Αλλά όπως έγραψε και ο Παναγιώτης:

« ελάχιστες είναι οι φορές που όποιος πείσθηκε από παρακάλια και κλάματα αποζημειώθηκε για την ζημιά που έπαθε............... »

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου λέω τι θα έκανα εγώ :

Σε εποχή κρίσης βρε κοθώνι,άμα σου κάτσει τέτοιο λαχείο δεν το αφήνεις ανεκμετάλλευτο.Τρως,τρως,τρως και ξανατρως για χρόοοονια.Και άμα σου κάτσει και πλουσιόπαιδο;ΜΠΟΜΠΑ!Παρατάς το σχολείο και γίνεσαι εισοδηματίας,στην υγειά του λαλάκα :thumbsup:

- 1 ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ γιατι δεν γουσταρω την εκμεταλευση σε οποιαδηποτε ΜΟΡΦΗ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα