Jump to content
devlo

Ktm duke 125

Recommended Posts

Πάρα πολύ καλό,αλλά ακριβό ρε αγορίνα δε νομίζεις;

Το honda cbr,παρόλο που δεν είναι και αυτό φθηνό,θα σε πάει χαλαρά και χωρίς στάση Αθήνα Τρίπολη (ίσως βέβαια να κάνεις καμία για ξεμούδιασμα),υδρόψυκτο γαρ.Όπως και η δούκισσα,αλλά σίγουρα θα σου βγει πιο φθηνά το cbr,και είναι εξίσου ωραίο μηχανάκι.Ψάξου και για cbf 125,250 και ybr 125,250,απλά αν αποφασίσεις να πάρεις γυμνό, ζελατίνα ASAP!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φέτος το χειμώνα που θα κάνω το τελευταίο live με το συγκροτημα μου (γιατι μετά αρχίζει το σοβαρό διάβασμα)είσται όλοι καλεσμένει απο τώρα :uglystupid2: για να ροκάρουμε παρέα και on stage

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρα πολύ καλό,αλλά ακριβό ρε αγορίνα δε νομίζεις;

Το honda cbr,παρόλο που δεν είναι και αυτό φθηνό,θα σε πάει χαλαρά και χωρίς στάση Αθήνα Τρίπολη (ίσως βέβαια να κάνεις καμία για ξεμούδιασμα),υδρόψυκτο γαρ.Όπως και η δούκισσα,αλλά σίγουρα θα σου βγει πιο φθηνά το cbr,και είναι εξίσου ωραίο μηχανάκι.Ψάξου και για cbf 125,250 και ybr 125,250,απλά αν αποφασίσεις να πάρεις γυμνό, ζελατίνα ASAP!

τι εννοείς (γιατί είμαι και σκράπας από αυτά, αλλά θα μάθω που θα πάει)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρεεεε για μηχανες λεμε τωρα....Αντε μου πετατε τα κινεζικα....

Ravendark το 990 ποιου ειναι?Απο το φορουμ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρεεεε για μηχανες λεμε τωρα....Αντε μου πετατε τα κινεζικα....

Ravendark το 990 ποιου ειναι?Απο το φορουμ?

δεν λέμε δεν λέμε...! :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάνω σε ποιό πράγμα τι εννοώ αδερφέ;

Αν εννοείς τη ζελατίνα, ζελατίνα είναι αυτό που βλέπεις στη μούρη της μηχανής,ο ανεμοθώρακας,για να μην τρως χαστούκια σε υψηλές ταχύτητες (τώρα το πόσο υψηλές θα είναι με 125 είναι άλλο θέμα).

115625_364796_c.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Laziali

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι 2 ετών αλλά έχει παιχθεί ελάχιστα...

εμένα κοντεύει 10 χρονών αν ηταν λιγο παλια θα την τσίμπαγα μην την δώσεις κρίμα είναι...με τους μαγνητες αλλάζει τρελά ο ήχος :offtopic:

το ξέρω αλλα με ενδιαφέρει

φέτος το χειμώνα που θα κάνω το τελευταίο live με το συγκροτημα μου (γιατι μετά αρχίζει το σοβαρό διάβασμα)είσται όλοι καλεσμένει απο τώρα :uglystupid2: για να ροκάρουμε παρέα και on stage

ξεκινάω κλίμακες.... :afro1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όταν λες εαν πάρω γυμνό γρήγορα ζελατίνα τι εννοείς είπα και πριν δεν ξέρω μπορεί να φανεί χαζή η ερώτιση σε κάποιων που ξέρει αλλά είμαι λιγο :lipssealed: άσχετος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν λέμε δεν λέμε...! :whistling:

Ελα πεστο....Μηπως του Σταυρου,του ξαδελφου του Παταπη που ειχε πεσει σε ποταμι?Καποια φωτο ειχα δει παλιοτερα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξεκινάω κλίμακες.... :afro1:

ετοίμασε κανένα paranoid για εισαγωγή οργανικό :serenade: στο χαλαρο πάντα χαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα πεστο....Μηπως του Σταυρου,του ξαδελφου του Παταπη που ειχε πεσει σε ποταμι?Καποια φωτο ειχα δει παλιοτερα...

χαχαχαχαχαχαχ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έκανα έντιτ το προηγούμενο σχόλιο,ρίξε ένα βλέφαρο :)

οκ κατάλαβα στο duke είναι ανυπαρκτο :_zeppelin: θα το κοιτάξω το θέμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορείς και να αγοράσεις,αλλά δεν ξέρω αν

1) Μπαίνει στο duke

2)Μήπως φλωρέψει η μότα :P

Πάντως μαν για τσέκαρε το μηχανάκι της υπογραφής μου,honda cbf 125 και την έχει από μόνο του τη ζελατίνα,και άμα θες τη μεγαλώνεις και λίγο :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υποχρεωτικά με μεταφορική θα το πας στην τρίπολη. Θα είναι καινούριο=άστρωτο οπότε δεν θα πρέπει να ξεπαρνάς τα 60-70 χλμ. Θα βαρεθείς τη ζωή σου στην εθνική.

Εκτός και αν περάσεις μια βόλτα από κολοσούρτη :whistling: Αλλά και πάλι θα ζοριστεί

Αν τελικά το πάρεις, στην Πάτρα θα το πηγαίνεις για service?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

to honda cbf οπως και το yzf είναι πολύ street στυλ να φανταστείς εαν δεν έβλεπα το duke θα πήγενα για super motard με τα χίλια αλλά θα τους ξανα ρίξω μια ματιά

Τροποποιήθηκε από τον devlo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποψη μου πως δεν θα την χρειαστεις την ζελατινα....

Υπέθεσα πως σε εθνική με 130χαω πάνω κάτω,τουλάχιστον τον πρώτο καιρό θα φάει μια φρίκη γιαυτό το είπα.Σόρρυ αν κάνω λάθος παίδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υποχρεωτικά με μεταφορική θα το πας στην τρίπολη. Θα είναι καινούριο=άστρωτο οπότε δεν θα πρέπει να ξεπαρνάς τα 60-70 χλμ. Θα βαρεθείς τη ζωή σου στην εθνική.

Εκτός και αν περάσεις μια βόλτα από κολοσούρτη :whistling: Αλλά και πάλι θα ζοριστεί

δεν το θέλω από την αρχή για τέτοιες αποστασεις και για service αναγκαστικά για Πάτρα το βλέπω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το στρωσιμο δε σημαινει οτι θελει σταθερη ταχυτητα και σιγα-σιγα , το αντιθετο !

Θελει ανεβασμα στροφων , οχι σταθερο γκαζι για ωρα και κατεβασματα , στην ουσια επιταχυνσεις + ψιλοαποτομα κλεισιματα για να φρεναρει ο κινητηρας :_thumbsup:

How to Break-In An Engine

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σας ευχαριστώ όλους παιδιά.... θα σας ενοχλήσω πάλι σύντομα για επιλογή κράνους και φυσικά με καμιά photo από το duke προς το παρών κλείνω γιατί αύριο έχω και σχολείο :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα