Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 πουλάω jackson flying V με EMG μαγνήτες...ενδιαφέρεται κανεις; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Πάρα πολύ καλό,αλλά ακριβό ρε αγορίνα δε νομίζεις; Το honda cbr,παρόλο που δεν είναι και αυτό φθηνό,θα σε πάει χαλαρά και χωρίς στάση Αθήνα Τρίπολη (ίσως βέβαια να κάνεις καμία για ξεμούδιασμα),υδρόψυκτο γαρ.Όπως και η δούκισσα,αλλά σίγουρα θα σου βγει πιο φθηνά το cbr,και είναι εξίσου ωραίο μηχανάκι.Ψάξου και για cbf 125,250 και ybr 125,250,απλά αν αποφασίσεις να πάρεις γυμνό, ζελατίνα ASAP! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1234 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 πουλάω jackson flying V με EMG μαγνήτες...ενδιαφέρεται κανεις; :D χρονολογία???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devlo 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 φέτος το χειμώνα που θα κάνω το τελευταίο live με το συγκροτημα μου (γιατι μετά αρχίζει το σοβαρό διάβασμα)είσται όλοι καλεσμένει απο τώρα για να ροκάρουμε παρέα και on stage Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 είναι 2 ετών αλλά έχει παιχθεί ελάχιστα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devlo 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Πάρα πολύ καλό,αλλά ακριβό ρε αγορίνα δε νομίζεις; Το honda cbr,παρόλο που δεν είναι και αυτό φθηνό,θα σε πάει χαλαρά και χωρίς στάση Αθήνα Τρίπολη (ίσως βέβαια να κάνεις καμία για ξεμούδιασμα),υδρόψυκτο γαρ.Όπως και η δούκισσα,αλλά σίγουρα θα σου βγει πιο φθηνά το cbr,και είναι εξίσου ωραίο μηχανάκι.Ψάξου και για cbf 125,250 και ybr 125,250,απλά αν αποφασίσεις να πάρεις γυμνό, ζελατίνα ASAP! τι εννοείς (γιατί είμαι και σκράπας από αυτά, αλλά θα μάθω που θα πάει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Ρεεεε για μηχανες λεμε τωρα....Αντε μου πετατε τα κινεζικα.... Ravendark το 990 ποιου ειναι?Απο το φορουμ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Ρεεεε για μηχανες λεμε τωρα....Αντε μου πετατε τα κινεζικα.... Ravendark το 990 ποιου ειναι?Απο το φορουμ? δεν λέμε δεν λέμε...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πάνω σε ποιό πράγμα τι εννοώ αδερφέ; Αν εννοείς τη ζελατίνα, ζελατίνα είναι αυτό που βλέπεις στη μούρη της μηχανής,ο ανεμοθώρακας,για να μην τρως χαστούκια σε υψηλές ταχύτητες (τώρα το πόσο υψηλές θα είναι με 125 είναι άλλο θέμα). Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 από τον Laziali Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1234 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 είναι 2 ετών αλλά έχει παιχθεί ελάχιστα... εμένα κοντεύει 10 χρονών αν ηταν λιγο παλια θα την τσίμπαγα μην την δώσεις κρίμα είναι...με τους μαγνητες αλλάζει τρελά ο ήχος το ξέρω αλλα με ενδιαφέρει φέτος το χειμώνα που θα κάνω το τελευταίο live με το συγκροτημα μου (γιατι μετά αρχίζει το σοβαρό διάβασμα)είσται όλοι καλεσμένει απο τώρα για να ροκάρουμε παρέα και on stage ξεκινάω κλίμακες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devlo 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 όταν λες εαν πάρω γυμνό γρήγορα ζελατίνα τι εννοείς είπα και πριν δεν ξέρω μπορεί να φανεί χαζή η ερώτιση σε κάποιων που ξέρει αλλά είμαι λιγο άσχετος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Έκανα έντιτ το προηγούμενο σχόλιο,ρίξε ένα βλέφαρο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 δεν λέμε δεν λέμε...! Ελα πεστο....Μηπως του Σταυρου,του ξαδελφου του Παταπη που ειχε πεσει σε ποταμι?Καποια φωτο ειχα δει παλιοτερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devlo 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 φέτος το χειμώνα που θα κάνω το τελευταίο live με το συγκροτημα μου (γιατι μετά αρχίζει το σοβαρό διάβασμα)είσται όλοι καλεσμένει απο τώρα για να ροκάρουμε παρέα και on stage ξεκινάω κλίμακες.... ετοίμασε κανένα paranoid για εισαγωγή οργανικό στο χαλαρο πάντα χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1234 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Ελα πεστο....Μηπως του Σταυρου,του ξαδελφου του Παταπη που ειχε πεσει σε ποταμι?Καποια φωτο ειχα δει παλιοτερα... χαχαχαχαχαχαχ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devlo 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Έκανα έντιτ το προηγούμενο σχόλιο,ρίξε ένα βλέφαρο :) οκ κατάλαβα στο duke είναι ανυπαρκτο θα το κοιτάξω το θέμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1234 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 ετοίμασε κανένα paranoid για εισαγωγή οργανικό στο χαλαρο πάντα χαχα μεσαααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Μπορείς και να αγοράσεις,αλλά δεν ξέρω αν 1) Μπαίνει στο duke 2)Μήπως φλωρέψει η μότα :P Πάντως μαν για τσέκαρε το μηχανάκι της υπογραφής μου,honda cbf 125 και την έχει από μόνο του τη ζελατίνα,και άμα θες τη μεγαλώνεις και λίγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Αποψη μου πως δεν θα την χρειαστεις την ζελατινα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Υποχρεωτικά με μεταφορική θα το πας στην τρίπολη. Θα είναι καινούριο=άστρωτο οπότε δεν θα πρέπει να ξεπαρνάς τα 60-70 χλμ. Θα βαρεθείς τη ζωή σου στην εθνική. Εκτός και αν περάσεις μια βόλτα από κολοσούρτη Αλλά και πάλι θα ζοριστεί Αν τελικά το πάρεις, στην Πάτρα θα το πηγαίνεις για service? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devlo 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) to honda cbf οπως και το yzf είναι πολύ street στυλ να φανταστείς εαν δεν έβλεπα το duke θα πήγενα για super motard με τα χίλια αλλά θα τους ξανα ρίξω μια ματιά Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 από τον devlo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Αποψη μου πως δεν θα την χρειαστεις την ζελατινα.... Υπέθεσα πως σε εθνική με 130χαω πάνω κάτω,τουλάχιστον τον πρώτο καιρό θα φάει μια φρίκη γιαυτό το είπα.Σόρρυ αν κάνω λάθος παίδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devlo 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Υποχρεωτικά με μεταφορική θα το πας στην τρίπολη. Θα είναι καινούριο=άστρωτο οπότε δεν θα πρέπει να ξεπαρνάς τα 60-70 χλμ. Θα βαρεθείς τη ζωή σου στην εθνική. Εκτός και αν περάσεις μια βόλτα από κολοσούρτη Αλλά και πάλι θα ζοριστεί Αν τελικά το πάρεις, στην Πάτρα θα το πηγαίνεις για service? δεν το θέλω από την αρχή για τέτοιες αποστασεις και για service αναγκαστικά για Πάτρα το βλέπω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Υποχρεωτικά με μεταφορική θα το πας στην τρίπολη. Θα είναι καινούριο=άστρωτο οπότε δεν θα πρέπει να ξεπαρνάς τα 60-70 χλμ. Θα βαρεθείς τη ζωή σου στην εθνική. Εκτός και αν περάσεις μια βόλτα από κολοσούρτη Αλλά και πάλι θα ζοριστεί Αν τελικά το πάρεις, στην Πάτρα θα το πηγαίνεις για service? Το στρωσιμο δε σημαινει οτι θελει σταθερη ταχυτητα και σιγα-σιγα , το αντιθετο ! Θελει ανεβασμα στροφων , οχι σταθερο γκαζι για ωρα και κατεβασματα , στην ουσια επιταχυνσεις + ψιλοαποτομα κλεισιματα για να φρεναρει ο κινητηρας How to Break-In An Engine Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devlo 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 σας ευχαριστώ όλους παιδιά.... θα σας ενοχλήσω πάλι σύντομα για επιλογή κράνους και φυσικά με καμιά photo από το duke προς το παρών κλείνω γιατί αύριο έχω και σχολείο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες