devlo 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 bobakia δεν θα το βαρεθώ πιστεύω γρήγορα το έχω ξανα διαβάσει γενικός για 125cc αλλά εαν το βαρεθώ το ανεβάζω εαν και πιστεύω δεν θα το βαρεθώ γρηγορα + οτι δεν μπορώ να πάρω και περισσοτερα από 125cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Εχεις αδεια οδηγησης για 125? Γιατι αν εισαι 17 δεν το πολυκοβω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devlo 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 όχι για 125 δεν έχω σε λίγο καιρό θα βγάλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Να βγαλεις γιατι χωρις αυτην δεν μπορεις να κανεις ασφαλεια στο μηχανακι. Το 125 καλυπτει και 250αρια. Μπορεις να χτυπησεις ενα νιντζακι αν σου αρεσει η ενα cbr250. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devlo 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) το ξέρω αλλά θα είναι η πρώτη μου μηχανή και δεν νομίζω να πίσω τους δικούς μου για 250 ιδικά την μητέρα μου ακόμα παλεύω να την πίσω για 125 και δεν την αδικώ δίκιο έχει αφού είχε χάσει τον αδερφό της με μηχανή οπότε 125 και πάλι καλά είναι Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 από τον devlo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 αν οπωσδήποτε θέλεις καινούριο και δεν μπορείς να πάρεις ένα ninja 250, χτύπα το χαλαρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 δεν έχει τόσο μεγάλη τελική, 80 μίλια του δίνουν γύρω στα 130... Αντε καλα, μια εξατμιση και ενα γραναζακι:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 χτύπα τοοοοο!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devlo 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 και από κράνος και γενικά εξοπλισμό τι πρέπει να πάρω και πόσα ευρώ να διαθέσω εαν παρω το duke Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1234 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 ένα μπουφανάκι και ενα κράνο για αρχη πιστευω ειναι μια χαρα.....300 ευρο περιπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devlo 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 έχει κάποια διαφορά εαν πάρω το duke απο ένα απλό κατάστημα και όχι από αντιπρoσωπο της ktm επειδή στην πελοπονησο έχει μόνο στην Πάτρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 καμία...μπορεί να σου βάλει κανα καπέλο μόνο...να το ρωτήσεις αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devlo 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 που σημαίνει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 απλά στα σέρβις του εάν σε ενδιαφέρει η εγγύηση, θα πρέπει να το πηγαίνεις σε εξουσιοδοτημένο... αν βέβαια και αυτό αμφισβητείται αλλά ποιός έχει όρεξη να τρέχει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Διπλα εισαι ρε....Εδω δεν σε νοιαζουν τα 4000 χιλιαρικα που κανει και σε νοιαζει 2 ωρες διαδρομη?Και το πολυ πολυ το πας αρκαδια με μεταφορικη..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 που σημαίνει; καπέλο στην τιμή εννοώ, να στο πουλήσει ακριβότερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devlo 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 καπέλο στην τιμή εννοώ, να στο πουλήσει ακριβότερα οκ μάλλον από Πάτρα βλέπω να πηγαίνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 άντε καλορίζικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devlo 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Διπλα εισαι ρε....Εδω δεν σε νοιαζουν τα 4000 χιλιαρικα που κανει και σε νοιαζει 2 ωρες διαδρομη?Και το πολυ πολυ το πας αρκαδια με μεταφορικη..... τα 4000 με νοιάζουν και αρκετά γιατί με αυτά τα λευτά πέρνω τέλεια drums :) σκέφτομαι όμως ότι θα είναι κάτι που θα το έχω καιρό οπότε θα βγάλει τα λευτά του και μάλλον απο Πάτρα θα το πάρω και με μεταφορική Αρκαδία άντε καλορίζικο! απ την οθόνη σου και στης μάνας μου το μάτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1234 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 πάρε ντράμς και εγώ τα πρώτα λεφτά μου κιθάρα τα έκανα και οχι μηχανάκι μια gibson fling v Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 αν έχεις θέμα με μεταφορική...μη σκας...λύση έχουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devlo 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 πάρε ντράμς και εγώ τα πρώτα λεφτά μου κιθάρα τα έκανα και οχι μηχανάκι μια gibson fling v έχω drums pearl forum series :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1234 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 αν έχεις θέμα με μεταφορική...μη σκας...λύση έχουμε! ωραια λυση έχω drums pearl forum series :) παμε να τζαμαρουμε ¨???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 πάρε ντράμς και εγώ τα πρώτα λεφτά μου κιθάρα τα έκανα και οχι μηχανάκι μια gibson fling v Κατσε ρε τωρα που τον πεισαμε?!?!? Μηχανη φιλε μηχανη....Η μηχανη σε παει οπου θες...τα ντραμς πρεπει να τα κουβαλας εσυ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devlo 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 αφού βρήκατε λύση και για αυτό ήμαστε κομπλέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες