Jump to content
devlo

Ktm duke 125

Recommended Posts

Γειά σας παιδειά είμαι σχετικά νέο μέλος στο site αλλά έχω παρακολουθήσει αρκετές συζητήσεις...

Στο θέμα τώρα, έχω βάλει στο μάτι εδώ και μερικές εβδομάδες το ktm duke 125 μου αρέσει και νομίζω ότι είναι καλό.... χρειάζομαι τις απόψεις σας σχετικά με το θέμα αφού ξέρετε πολύ ποιο πολλά σε σχέση με εμένα (είναι για πρώτη μηχανή)

και εαν δεν αξίζει να το πάρω τί άλλο μου προτίνετε??(μέχρι 125cc, όχι παπί ούτε σκούτερ, ούτε σε μηχανές σαν yamaha yzf 125)

Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Aν δεν εχεις οικονομικο προβλημα-θεμα παρτο.....

Εαν εχεις τοτε αστο...κι εγω το ηθελα αρχικα αλλα τα 3.800ευρω δεν βρισκονται στον δρομο και ειναι πολλα για 125cc.....

Ειναι πανεμορφο...Εχει πολυ καλες αναρτησεις (WP)....ειναι ΚΤΜ (γι αυτο και αυτη η τιμη)...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα μπορεί να κάνει αποστάσεις τριπολη-αθηνα=150χιλιόμετρα γιατί εαν είναι να δώσω 4000 σκέφτομαι ότι θα βγάλει τουλάχιστον άλλα 4-5 χρόνια

ή να πάρω κάτι άλλο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ομορφο ειναι και το cbr-ακι το καινουριο. :_thumbsup:

Νομιζω παντως οτι αν τα ''εχεις'' αυτο το κατεμακι ειναι η καλυτερη επιλογη :_thumbsup:

Αποστασεις με 125 κυβικα γινονται αλλα με μικρες ταχυτητες οποτε ειναι θεμα υπομονης.

Για μενα παρε ενα 125 μτχ με 1500 γιουρια και σε 2 χρονια παιρνεις με 2500 που σου περισσεψαν συν κατι ακομη ενα μεγαλυτερο να σε βολεψει και στα ταξιδακια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάρε μια πάπια με κανα χιλιάρικο και σε 1 χρονάκι βρίσκεις ένα μετάχειρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με τα μεταχειρισμένα δεν έχω καλλές εμπειρίες από μικρός...(όχι ότι τώρα είμαι μεγάλος :) )

γιαυτό είπα για καινούργιο ούτε να πηγαίνω γρήγορα ψάχνω απλώς να πηγαίνω με ασφάλεια ,πάνω από όλα ,και να μην έχω προβλήματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοίτα ένα καλό μεταχειρισμένο ίσως να είναι καλύτερο από καινούργιο και εγώ μεταχειρισμένο έχω δεν έδωσα πολλά και κάνω μια χαρούλα την δουλεία μου...πολλά τα λεφτά για τον δούκα αμαρτία είναι για 125....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η ασφάλειά σου πάνω απόλα εξαρτάται από εσένα και στο πόσο θα προσέχεις τους άλλους!

Είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή για 125, λίγο τσιμπιμένη βέβαια...

Πλην του οικονομικού, δεν νομίζω να σου πει κάποιος κάποιο άλλο αρνητικό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν είναι στην ίδια σχεδόν τιμή αυτά? + ότι μου αρέσει το στυλ super motard

Τροποποιήθηκε από τον devlo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To duke αν και 125 , ειναι υγροψυκτο+15 ιπποι, αρα κινεισαι ανετα με 120κμ/ωρα προς Τριπολη μεχρι 140+ αν βιαζεσαι/προσπεραση.

Απο εκει και περα η λογικη λεει ελαφρως μεταχειρισμενο ή καινουργιο 250αρι, αλλα αμα εχεις φαει κολημα με το duke-125, ε και αυτο θα σε καλυψει +wow factor:p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο πατέρας μου δεν θέλει μεταχειρισμένο που του είχα πει οπότε όχι σε μεταχειρισμένο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To duke αν και 125 , ειναι υγροψυκτο+15 ιπποι, αρα κινεισαι ανετα με 120κμ/ωρα προς Τριπολη μεχρι 140+ αν βιαζεσαι/προσπεραση.

Απο εκει και περα η λογικη λεει ελαφρως μεταχειρισμενο ή καινουργιο 250αρι, αλλα αμα εχεις φαει κολημα με το duke-125, ε και αυτο θα σε καλυψει +wow factor:p

δεν έχει τόσο μεγάλη τελική, 80 μίλια του δίνουν γύρω στα 130...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έγω θέλω μία μηχανή φέτος να πάρω που είμαι στην 3η λυκείου να μάθω φέτος και του χρόνου να την πάρω μαζί μου εκεί που θα σπουδάζω μετά θα πάρω άλλη μηχανή όταν πάω 23 οπότε έχω χρόνια μπροστά μου γιαυτό θέλω κάτι που θα κράτησει και δεν θα βγάζει συνέχεια προβλήματα γιαυτό θέλω να αποφύγω και δίχρονα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τα 125 να αποφύγεις τότε....

δες την νινζα την 250 με 3000-3500 την περνεις σχεδον καινουργια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα