Jump to content
honda55551

Δημοτική αστυνομία και αντικρουώμενες απόψεις

Recommended Posts

Κατι χειροτερο τα μοιραζετε με τους συναδελφους του και τα παιρνει σπιτι του, διαβασε και τα υπολοιπα στο πρωτο μου ποστ και πες μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κατι χειροτερο τα μοιραζετε με τους συναδελφους του και τα παιρνει σπιτι του, διαβασε και τα υπολοιπα στο πρωτο μου ποστ και πες μου

Αυτο αν γινεται ειναι κλοπη.Απο την αλλη εσυ που το ξερεις? και αν εισαι τοσο σιγουρος οτι γινεται αυτο γιατι δεν το καταγγελεις? το να καθομαστε και να λεμε αερολογιες πισω απο μια οθονη ειναι το μονο ευκολο. Σε προκαλω αν ξερεις κατι τετοιο να το καταγγειλεις αμεσα, γιατι αν εισαι σιγουρος και δεν το καταγγελεις εισαι και εσυ συνυπευθυνος σε αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:offtopic: bagionis σε παραδεχομαι για τον τροπο που γραφεις και απαντας. Λιγες φορες εχω διαβασει εδω μεσα 1 Vs all και να μην εξελιχθει σε μαλλιοτραβηγμα και χαρακτηρισμους. Τροποποιήθηκε από τον kalimera8764

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δεν καταλαβα κατι.

Εχει το μηχανακι επαγγελματικη αδεια,ή κοτσαρατε ενα κουτι ''Μητσος Delivery'' στο ιδιοκτητο παπι και το βαπτισατε επαγγελματικο?

Νομιζω επισης οτι η παραδοση εγγραφων κλπ δεν θεωρειτε ''τροφοδοσια''. :rolleyes:

Έχει απαντηθεί νωρίτερα στο θρεντ.

Δε φταις εσύ που βαριόσουν να το διαβάσεις όμως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχεις αποδειξεις για το αντιθετο ;

Φιλε μου μην νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε ηλιθιους,καποιοι απο εμας ειμαστε μερα νυχτα στον δρομο,εχουμε δει και εχουμε κανει διαφορα στην ζωη μας,δεν ειμαστε παιδακια εδω που μας πηραν μια μοτό,ξερω πολυ καλα πως μπαινουν στην δημοτικη αστυνομια,ο εκαστοτε δημαρχος μπορει να προσλαβει οποιον γουσταρει σαν δημοτικο αστυνομικο,εχω φιλο που επι μητσοτάκαινας (τερμα δεξιός) μπηκε σαν δημοτικος αστυνομικος,και μου τα ελεγε απο μεσα γιατι τυχαινε ο πατερας του να ειναι προεδρος σε τοπικη οργανωση της ΚΩΛΟ-ΝΔ,Γ@ΜΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ,ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ,δεν τολμανε να τα βαλουν με τους 800.000 δημοσιους υπαλληλους και αναγκαζομαι εγω και ο αλλος διπλα μου που γ@μιομαστε στον ιδιωτικο τομεα να πληρωνουμε φορους για να πληρωνονται οι 800.000 ανθρωποι ΠΟΥ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΟ ΤΟΜΕΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ 17.000 δημοσιους υπαλληλους,αλλαπως θα ψηφιζατε μετα τα τσογλανια αυτα που κυβερνανε αμα δεν σας εδιναν να τρωτε.

Δεν ειμαι αφελης να σε ρωτησω ποιος σε εβαλε,εσυ λες το παραμυθι,και εγω ειχα φιλους που υπηρετησαν στο Ναυτικο πριν 2 χρονια και εκαναν παραμεθώριο στο Πενταγωνο και μου ελεγαν οτι δεν εχουν μέσον και πηραν την μεταθεση με το σπαθι τους,στην Ελλαδα ετσι και αλλιως οτι δηλωσεις εισαι.

ΥΓ:Δεν σου κανω επιθεση προσωπικη,με ενοχλει που ο Ανδρεας Παπανδρεου και ο Κων.Καραμανλης ο "Εθναρχης του κ%λου" που εδιωξε μεταναστες τοτε την μιση Ελλαδα εχουν καταστρεψει την Ελλαδα,δεν λεω να μην υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου,αλλα εαν ημουν στην θεση σου δεν θα εμφανιζομουν να μιλησω,γιατι για εσας τους 800.000 οπως ειπε ο Λοβερδος ο λακαμας ταλαιπωρουνται 10 εκατομμυρια ανθρωποι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... 3 (Οι δημοτικοί αστυνόμοι έχουν κομματικές θέσεις, δεν εχουν προσόντα, ρομποτακια να κοβουν κλήσεις είναι.Αν όμως δουν καναν "αξιωματουχο" σλουρπ σλουρπ κατευθείαν!)

επειδή ανέφερες και το σχόλιό μου στο ποστ σου, να σου ζητήσω να διαβάζεις ολόκληρο το ποστ και να μην

εστιάζεις στην 1μιση γραμμη που εθιξε τον κλάδο σου.

πιο πάνω αιτιολογώ απο προσωπική μου εμπειρια τους χαρακτηριμούς. Δεν είδα να τους αμφισβητείς

Αν όντως εισαι σωστος, τότε ξέρεις και πολλαπλάσιους που δεν είναι.

Αν δεν θέλτε να σας κατηγορούν, αποδείξτε ότι διαφέρετε σε σχέση με τους κομματικούς.

Αλλά δεν εχω δει ποτέ να διαχωρίζει κανείς την θέση του.

όσο για τον μισθό σου που αναφερεις, εχω φιλο μου καθηγητη σε σχολειο με πανεπιστημιο και μεταπτυχιακο και παιρνει τα ίδια.

και φανταζομαι δεν απαιτούνται τετοια προσόντα για να γινεις δημοτικος αστυνομικος

Καλο θα ειναι να κρατησουν τις αποψεις τους για τον εαυτο τους, και να μην παρουν και αλλους συμφορουμιτες στο λαιμο τους.

όσο για την απειλή, την κρατάμε στο αρχείο για μελλοντική χρήση. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει και δημοτικη αστυνομια και τροχαια; δε θα μπορουσε η δημοτικη αστυνομια να αναλαβει το ρολο της τροχαιας και να αποδεσμευτουν αστυνομικοι!; η αν δεν μπορει γιατι τοτε δημιουργηθηκε; ενταξει καταλαβαινω εισπρακτικος λογος αλλα θα μπορουσε να παρεχει και καποια δουλεια! μονο βολτες και γραψιματα! χαζομαρα εντελως!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η δημοτικη αστυνομια δεν εχει αρμοδιοτητα και δεν μπορει να κοψει κληση........

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως δεν έχει αντικείμενο.. Εκτός και αν το να κόβεις κλήσεις είναι αντικείμενο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου μην νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε ηλιθιους,καποιοι απο εμας ειμαστε μερα νυχτα στον δρομο,εχουμε δει και εχουμε κανει διαφορα στην ζωη μας,δεν ειμαστε παιδακια εδω που μας πηραν μια μοτό,ξερω πολυ καλα πως μπαινουν στην δημοτικη αστυνομια,ο εκαστοτε δημαρχος μπορει να προσλαβει οποιον γουσταρει σαν δημοτικο αστυνομικο,εχω φιλο που επι μητσοτάκαινας (τερμα δεξιός) μπηκε σαν δημοτικος αστυνομικος,και μου τα ελεγε απο μεσα γιατι τυχαινε ο πατερας του να ειναι προεδρος σε τοπικη οργανωση της ΚΩΛΟ-ΝΔ,Γ@ΜΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ,ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ,δεν τολμανε να τα βαλουν με τους 800.000 δημοσιους υπαλληλους και αναγκαζομαι εγω και ο αλλος διπλα μου που γ@μιομαστε στον ιδιωτικο τομεα να πληρωνουμε φορους για να πληρωνονται οι 800.000 ανθρωποι ΠΟΥ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΟ ΤΟΜΕΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ 17.000 δημοσιους υπαλληλους,αλλαπως θα ψηφιζατε μετα τα τσογλανια αυτα που κυβερνανε αμα δεν σας εδιναν να τρωτε.

Δεν ειμαι αφελης να σε ρωτησω ποιος σε εβαλε,εσυ λες το παραμυθι,και εγω ειχα φιλους που υπηρετησαν στο Ναυτικο πριν 2 χρονια και εκαναν παραμεθώριο στο Πενταγωνο και μου ελεγαν οτι δεν εχουν μέσον και πηραν την μεταθεση με το σπαθι τους,στην Ελλαδα ετσι και αλλιως οτι δηλωσεις εισαι.

ΥΓ:Δεν σου κανω επιθεση προσωπικη,με ενοχλει που ο Ανδρεας Παπανδρεου και ο Κων.Καραμανλης ο "Εθναρχης του κ%λου" που εδιωξε μεταναστες τοτε την μιση Ελλαδα εχουν καταστρεψει την Ελλαδα,δεν λεω να μην υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου,αλλα εαν ημουν στην θεση σου δεν θα εμφανιζομουν να μιλησω,γιατι για εσας τους 800.000 οπως ειπε ο Λοβερδος ο λακαμας ταλαιπωρουνται 10 εκατομμυρια ανθρωποι...

Και εγω εχω φιλο, που εχει ενα ξαδερφο, που η κουμπαρα του πλεκει καλτσες για την NASA και μου ειπε πως οι αμερικανοι δεν πηγαν στο φεγγαρι. Οσο για την παρθενα τον Λοβερδο δεν τα ηξερε ,τωρα τα εμαθε το χρυσο μου και ειναι αμετοχο στην ολη ιστορια... και εσυ τον πιστευεις γιατι δεν εισαι παιδακι που σου πηραν μια μοτο, ολα τα ξερεις εσυ απορω τοσο εξυπνουλικο που εισαι πως χαραμιζεσαι σε αυτην την αδικη ζωη....

Τροποποιήθηκε από τον bagionis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδή ανέφερες και το σχόλιό μου στο ποστ σου, να σου ζητήσω να διαβάζεις ολόκληρο το ποστ και να μην

εστιάζεις στην 1μιση γραμμη που εθιξε τον κλάδο σου.

πιο πάνω αιτιολογώ απο προσωπική μου εμπειρια τους χαρακτηριμούς. Δεν είδα να τους αμφισβητείς

Αν όντως εισαι σωστος, τότε ξέρεις και πολλαπλάσιους που δεν είναι.

Αν δεν θέλτε να σας κατηγορούν, αποδείξτε ότι διαφέρετε σε σχέση με τους κομματικούς.

Αλλά δεν εχω δει ποτέ να διαχωρίζει κανείς την θέση του.

όσο για τον μισθό σου που αναφερεις, εχω φιλο μου καθηγητη σε σχολειο με πανεπιστημιο και μεταπτυχιακο και παιρνει τα ίδια.(και οδηγοι στην ΔΕΗ παιρνουν 60000 €,) παρεπιπτωντος ποσους μηνες το χρονο δουλευει ο φιλος σου ?

και φανταζομαι δεν απαιτούνται τετοια προσόντα για να γινεις δημοτικος αστυνομικος

όσο για την απειλή, την κρατάμε στο αρχείο για μελλοντική χρήση. :_thumbsup:

Δεν ειναι απειλη το ξαναπαμε. Απλα με την παραπληροφορηση παιρνουμε και αλλους στο λαιμο μας. πχ Ρωταει καποιος, τι να βαλω στο δισκοφρενο να μην τριζει? Αν του απαντησω λαδι, και καποιος με κραξει πρεπει να πω οτι με απειλει? :uglystupid2: Τροποποιήθηκε από τον bagionis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω εχω φιλο, που εχει ενα ξεδερφο, που η κουμπαρα του πλεκει καλτσες για την NASA και μου ειπε πως οι αμερικανοι δεν πηγαν στο φεγγαρι. Οσο για την παρθενα τον Λοβερδο δεν τα ηξερε ,τωρα τα εμαθε το χρυσο μου και ειναι αμετοχο στην ολη ιστορια... και εσυ τον πιστευεις γιατι δεν εισαι παιδακι που σου πηραν μια μοτο, ολα τα ξερεις εσυ απορω τοσο εξυπνουλικο που εισαι πως χαραμιζεσαι σε αυτην την αδικη ζωη....

Εξυπνιδη περιμενω να μου πεις ποιο τσογλανι πολιτικος σε διόρισε ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ...και ο λοβερδος στο συστημα ειναι,εχει και αυτος κατι δημοσιους υπαλληλους ψηφοφορους σαν και εσενα...το χαιρομαι τωρα που οι πολιτικοι τα βαζουν μαζι σας ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ,ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟ 50%,Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ,δεν μπορω να πληρωνω μεσω των φορων την δημοτικη αστυνομια που στην ουσια ειναι ο ρουφιάνος του δημαρχου...τεμπελόσκυλο φιλε μου δεν ειμαι τουλαχιστον να ξυνω τα @@ μου και να κοβω κλησεις για να δικαιολογήσω οτι κανω κατι και για να τα τσεπωνει ο Δήμος...σου λεω τουλαχιστον κρυψου μην βγαινεις και φανερωνεσαι,στην θεση σου θα ντρεπομουν να με ταϊζουν να κοπροσκυλιάζω και να βγαινω και απο πανω,τα θες και τα ακους τωρα,και ο κοσμος εχει κριση δεν ειναι ολοι ηλιθιοι οπως πιστευτε εσεις και τα "αφεντικα" σας εκει στην βουλη...

ΥΓ: Κόβατε κλησεις σε εναν κακομοιρη με ενα σαραβαλο παλιο αμαξι στην Κυψελη ενα απογευμα,και σας ειδε και το τι τρεξιμο ριξατε δεν φανταζεσαι,η μαλλον φανταζεσαι γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις τρεξει πολυ στην ζωη σου,θα εχεις ιδρωσει...οχι απο σκληρη δουλεια αλλα απο το να γλυτωνεις φάπες...

Τροποποιήθηκε από τον OrEsTiS82

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξυπνιδη περιμενω να μου πεις ποιο τσογλανι πολιτικος σε διόρισε ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ...οι ωραιοι εχουν χρεοι και πληρωνουν με φιλια.... ή Μιαααα ζωη πληρωνω αμαρτιες αλλονων τερμα ως εδω τερμα ως εδω ααααλλο δεν μπορω... Επιασες κανα βυσμα και σου δωσε ακυρο? αυτα που ηξερες τελειώσανε.και ο λοβερδος στο συστημα ειναι,εχει και αυτος κατι δημοσιους υπαλληλους ψηφοφορους σαν και εσενα...το χαιρομαι τωρα που οι πολιτικοι τα βαζουν μαζι σας ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ,ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟ 50%,Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ,δεν μπορω να πληρωνω μεσω των φορων την δημοτικη αστυνομια που στην ουσια ειναι ο ρουφιάνος του δημαρχου...τεμπελόσκυλο φιλε μου δεν ειμαι τουλαχιστον να ξυνω τα @@ μου και να κοβω κλησεις για να δικαιολογήσω οτι κανω κατι και για να τα τσεπωνει ο Δήμος...Καλα τα λες, για κεντημα μας πηρανε και εμεις τα βρομοπαιδα γραφουμε κλησεις. ντροπη μας...σου λεω τουλαχιστον κρυψου μην βγαινεις και φανερωνεσαι,σαν το καλυψη-αποκρυψη-παραλλαγη ενα πραμα?στην θεση σου θα ντρεπομουν να με ταϊζουνεγω ντρεπομαι να με ταιζει ο πατερας μου να κοπροσκυλιάζω και να βγαινω και απο πανω,τα θες και τα ακους τωρα,και ο κοσμος εχει κριση δεν ειναι ολοι ηλιθιοι οπως πιστευτε εσεις και τα "αφεντικα" σας εκει στην βουλη...ποιος ειπαμε πανεξυπνε μου τα ψηφιζει τα αφεντικα?

ΥΓ: Κόβατε κλησεις σε εναν κακομοιρη με ενα σαραβαλο παλιο αμαξι στην Κυψελη ενα απογευμαΤωρα που το λες ο ΚΟΚ αποκλειει τα σαραβαλα...,και σας ειδε και το τι τρεξιμο ριξατε δεν φανταζεσαι,η μαλλον φανταζεσαι γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις τρεξει πολυ στην ζωη σου,θα εχεις ιδρωσει...οχι απο σκληρη δουλεια αλλα απο το να γλυτωνεις φάπες...Εισαι πολυ αγριος τελικα.... μας εκοψε μια τρομαρα....

παω για υπνο γιατι εχουμε και δουλεια αυριο. Συνεχιζουμε αυριο το απογευματακι. Καληνυχτα σας... :_zeppelin:

Τροποποιήθηκε από τον bagionis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

'Οπως είπε και ένας προηγούμενος φίλος, δουλειά να υπάρχει να μην είναι άνεργος ο κόσμος κι ας είναι κι έτσι. Ομως παίδες της δημοτικής αστυνομίας να έχετε και μια αυτογνωσία έτσι? Οχι τουπέ και ψευτοζοριλίκι όπως κάνουν αρκετοί από

σας...! Στο κάτω κάτω το 80%, για να μην πω και παραπάνω, παρακαλετοί μπήκατε εκεί μέσα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε που φτάσαμε!!!Δεν ξαναρωτάω τίποτα :rolleyes:

Για το θέμα μου καλύφθηκα μιας και φαίνεται πως είμαι αυτός που είχε το δίκιο. :mB_kalo_e:

Οσον αφορά τη δημοτική αστυνομία τώρα και την αξιοκρατία.Προσωπικός φίλος μου δημοτικός αστυνόμος,πιάσαμε την κουβέντα του θέματος χθες.Διορίστηκε με σύμβαση στο δήμο 1 μήνα πριν τις τελευταίες εκλογές......και 1 εβδομάδα πριν τις εκλογές έγινε μόνιμος.Το παιδί δεν είναι ηλίθιο,ίσα ίσα κιόλας,αλλά ποιός έγινε μόνιμος στο δημόσιο με τέτοια διαδικασία και με 20 μέρες προϋπηρεσία;Ακόμα και ο ίδιος το λέει πως μπήκε για τον ψήφο :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντρέα δεν πιστεύω πως έχεις δίκιο, αλλά ούτε πιστεύω πως είναι κοινωνικά σωστό να βεβαιώσει κανείς τέτοια παράβαση σε πακετά. Αν ήμουν στην θέση του δημοτικού βύσματος σίγουρα δεν θα σε έγραφα.. όμως σε απάντηση στο επιχείρημα σου θα σου έλεγα: Τιμολόγιο - Δ.Αποστολής έχετε; ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντρέα δεν πιστεύω πως έχεις δίκιο, αλλά ούτε πιστεύω πως είναι κοινωνικά σωστό να βεβαιώσει κανείς τέτοια παράβαση σε πακετά. Αν ήμουν στην θέση του δημοτικού βύσματος σίγουρα δεν θα σε έγραφα.. όμως σε απάντηση στο επιχείρημα σου θα σου έλεγα: Τιμολόγιο - Δ.Αποστολής έχετε; ;)

Ναι!Σε κούφανα τώρα αλλά στην αλυσίδα που δουλεύω μαζί με την απόδειξη καρφιτσώνεται και το δελτίο αποστολής (Ο λόγος βέβαια είναι για να ξέρει ο πελάτης ακριβώς τι αγοράζει-πληρώνει και όχι για να το έχουμε για τη δημοτική αστυνομία και το ΣΔΟΕ :D ).

Οπότε,μηχανάκι με ιδιοκτήτη την εταιρεία,δελτίο αποστολής υπάρχει, υπάλληλος εγγεγραμένος στα μητρώα της, μεταφορά του πακέτου στο πεζόδρομο την ώρα που επιτρέπεται.Γιατί να είμαι παράνομος;

Πιο πολύ με ενοχλεί η επιμονή του συγκεκριμένου σχετικά με την παρανομία που έκανα :doh:

Χώρια οτι μάλον με πελέκησαν οι δημοτικοί αστυνόμοι εδώ μέσα στα μείον :surrender:

Τροποποιήθηκε από τον honda55551

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οτι να ναι...επεμενε γιατι ειχε εντολη να παρει τα λευτα..το θεμα ειναι αν του τυχει κανενας αγροτης,πιτσιρικας ή αγραματος που δεν ξερει καλα τους νομους.τοτε τι γινετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οτι να ναι...επεμενε γιατι ειχε εντολη να παρει τα λευτα..το θεμα ειναι αν του τυχει κανενας αγροτης,πιτσιρικας ή αγραματος που δεν ξερει καλα τους νομους.τοτε τι γινετε?

Θα τον είχε γράχει και θα είχε πάρει και το στυλ του επιθεωρητή Κάλαχαν :2guns:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναρωτιέμαι ολοι οι βολεμένοι εδω μέσα, αν θα μας απειλήσουν για τις απόψεις μας για να κρατησουν τις "θεσουλες" τους. Ενα σας λεω σε ολους κομματοσκυλα. Η Ελλάδα βράζει και θα πέσει πέλεκυς. Φροντίστε να είστε απο κάτω του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως και να έχει δεν νομίζω ότι η μάσα δικαιολογείται σαν παραδοση/παραλαβη εμπορευμάτων. Εγώ νομίζω πως απλά ήσουν παράνομος. Με την ίδια δικαιολογία θα μπορούσαν και οι ταξιτζήδες να πηγαίνουν στους πεζόδρομους, οι courier, οι δικαστικοί επιμελητές και ένα σωρό άλλοι. Εμείς ανεβαίνουμε, επειδή απλά χωράμε ανάμεσα από τις μπάρες.

Αλλά όπως είπαμε υπάρχει και οι ανθρωπιά, ένα παλικάρι που δουλεύει πακέτο και τρέχει δε λέει να το γράψεις.

Τώρα όσο αφορά το σχόλιο για τους δημοτικούς.. απλά δεν έχω γνωρίσει χειρότερη ράτσα τα τελευταία χρόνια. Ίσως απλή σύμπτωση. Κάνε όμως λίγη υπομονή.. κάπου μέσα στα μέτρα θα στρώσουν και αυτοί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο εγινε χειροτερο και απο το θεμα με τις ξεταπωτες ! Απλα εδω ο bagionis ειναι ο ξεταπωτος που παει με 3,000 στροφες ρολαριστος !

Και επειδη γενικα δεν γουσταρω το ειμαστε 100 και λεει ο καθενας την βλακεια του για τον 1 που υπαρασπιζετε τον εαυτο του , αν καποιος εχει προσοπικη εμπειρια το τονιζω ΠΡΟΣΟΠΙΚΗ εμπειρια για το πως προσληφθηκε ενας δημοτικος αστυνομικος ( ΟΧΙ μου ειπε η αδερφη μου , οχι ακουσα που το λεγανε , μιλαμε για να στο πει ο δημαρχος Η ο προσληφθεντας Η να εχουν υπογραψει μυστικο συμβολαιο το οποιο και βρηκες !) μπορει να την παραθεσει εδω και τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ δημοτικο να τον κραξουμε ολοι !

Το τσουβαλιασμα γιατι σας κοψανε κληση οπως ειπε και ο Messer γιατι πηγατε να αλλαξετε μαγιο ειναι τουλαχιστον ανοριμο ! Αν σας ειχε κοψει κληση ΤΡΟΧΕΟΣ θα γουσταρατε δηλαδη ? θα την δεχοσαστε ? Δεν ψηνεστε να μην παρανομητε δηλαδη .. απλα πρεπει να εχετε τον ΣΩΣΤΟ μπαμπουλα να σας κυνηγαει?

Μαλλον δεν θα ξαναμπω στον κοπο να απαντησω σε αυτο το θεμα .. ενα εχω να πω ... Grow Up !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο αν γινεται ειναι κλοπη.Απο την αλλη εσυ που το ξερεις? και αν εισαι τοσο σιγουρος οτι γινεται αυτο γιατι δεν το καταγγελεις? το να καθομαστε και να λεμε αερολογιες πισω απο μια οθονη ειναι το μονο ευκολο. Σε προκαλω αν ξερεις κατι τετοιο να το καταγγειλεις αμεσα, γιατι αν εισαι σιγουρος και δεν το καταγγελεις εισαι και εσυ συνυπευθυνος σε αυτο.

για να στο λεω το ειδα με τα ματια μου, το κατηγειλα και στα ΜΜΕ και δεν εγινε τιποτα, δεν ειναι αερολογιες αυτα που σου λεω ξερεις πως ειναι αυτα, ο ενας καλυπτει τον αλλο

Τροποποιήθηκε από τον Bushmaster

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα