Bαγγος 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Γεια σας, Θα μπορουσε οποιος γνωριζει για το μηχανακι και το εχει οδηγησει να με βοηθησει με μερικα πραγματα γιατι σκεφτομαι να το αγορασω, ειμαι και λιγο ασχετος με μηχανες και δεν γνωριζω πολλα.Απλα επειδη εμφανησιακα ειναι πολυ ωραιο και ειναι kawasaki θα ηθελα να μαθω αν αξιζει τα λεφτα του!! Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZXkawa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 το 130 εννοεις?παπια με προδιαγραφες 2009-2012 ειναι μαλλον σε λαθος φορουμ εισαι αδερφε εδω ποσταρουν για μεγαλα μηχανακια :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 το 130 εννοεις? παπια με προδιαγραφες 2009-2012 ειναι μαλλον σε λαθος φορουμ εισαι αδερφε εδω ποσταρουν για μεγαλα μηχανακια :D εδω ποσταρουν για οτι εχει 2 ροδες αδερφε αλλα το καθε τι παει στην κατηγορια του.ο φιλος ειναι στο σωστο φορουμ αλλα στην λαθος κατηγορια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZXkawa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Α οκ καλε αυτο ηθελα να πω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NtiNOS 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 ειναι λιγο βημα για τα κυβικα του..ποιο καλα παρε ενα crypton x που το εχει η μιση ελλαδα και δεν βγαζει και προβληματα(στο σχολειο μου ειχαμε καμια 15αρια crypton x) μην νομιζεις οτι αυτο θα πηγαινει απλα για να κανεις την δουλεια σου καλο ειναι..εγω θα το παιρνα και μεταχειρισμενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 ακομα να το χωνεψετε οτι μετα το X υπαρχει το ΧΑΟΣ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZXkawa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 και γω που το πηρα καινουριο ειμαι ευχαριστημενος αλλα ντεμυ κατασταση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bαγγος 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Συγνωμη που ποσταρα σε λαθος κατηγορια, απλα η μια ελεγε για 50, η αλλη για 125 και αυτο ειναι 130 :P Το crupton x ειναι αρκετα καλο αλλα το οτι το εχει η μιση ελλαδα με πηγε στο kawasaki που λενε οτι ειναι πιο γρηγορο(και σε εμφανιση μου αρεσει καλυτερα) Απλα θα ηθελα να μαθω αν βγαζει προβληματα. Συγνωμη και παλι. Υ.Γ αν μπορει καποιος διαχιρηστης να το μεταφερει στην σωστη κατηγορια. Ε μην σβηνω και γραφω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZXkawa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Ενα ενα μωρε βαγγο το ζχ δεν ειναι πιο γρηγορο απο το χ, διαχειριστης δεν ειμαι αλλα αμα δε βαριεσαι κανε μια σουμα μεσα στα 125αρια εχω κανει και γω θεματακια για το ζχ γιατι το εχω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Χαχα προς στιγμην ημουν ετοιμος να κραξω,γιατι αρχικα νομιζα οτι το ZX130 ειναι το νεο ΖΧ-12...Και λεω την εχουν δει τωρα ολες οι εταιριες καπως και προσθετουν κυβικα :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) Και το ονοματακι του κυριου που μου εβαλε -1 και ο λογος? :) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 από τον Vagner_xD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasps3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 αξίζει τα λευτά του. έχω οδιγίσει το kawasaki zx130 και το yamaha crypton x και το kawasaki είδα οτι είναι πιο ωρέο στιν οδίγιση. αξίζει τα λευτα του το kawasaki!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
picasso 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 1. Το kawasaki ΔΕΝ είναι πιο γρήγορο από το yamaha 2. Είναι αρκετά καλό κατά τη γνώμη μου μηχανάκι και θα συμφωνήσω με τον andreasps3 ότι είναι πιο ωραίο στην οδήγηση σε σχέση με το yamaha 3. Στα + του είναι η μεγαλύτερη και άνετη σέλα και ο αρκετά μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από αυτήν 4. Το kawasaki βέβαια είναι αερόψυκτο ενώ το yamaha έχει το πλεονέκτημα ότι είναι υδρόψυκτο Αν κάνεις πάντως μια έρευνα στα θέματα που έχουν συζητηθεί θα βρεις τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες