Jump to content
erevos000

ΚΥMCO JETIX 125

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει εκ πείρας για το KYMCO JETIX 125??? To μόνο που με φρενάρει στην απόκτησή του, είναι που η Kymco στα τεχνικά χαρακτηριστικά αναφέρει Ροπή : 8,5 Nm/5500 rpm :_zeppelin:

Επειδή δεν πολυκαταλαβαίνω τι εννοεί αυτό το δεδομένο, σημαίνει ότι το παπί διαθέτει 8,5 μόνο ίππους?? Δηλαδή θα είναι ψόφιο και στην εκκίνηση θα σέρνεται?????

Κατά τα άλλα, το είδα από κοντά, είναι πολύ όμορφο, με σκοπό να κυκλοφορεί εντός πόλης για δουλειά και...μπάνιο με καλύπτει,έχοντας σαν ζητούμενο να απαγκιστρωθώ από HONDES,YAMAHES,SUZUKI και λοιπούς...εκμεταλλευτές (ακριβά ανταλλακτικά, service,κ.λ.π) θεωρώ την Kymco περισσότερο ΄΄τίμιο΄΄ έμπορο (έστω και εντός της προσπάθειάς της να εδρεωθεί στην Ελληνική αγορά...).

Αν μπορείτε βοηθήστε με, πείτε μου τη γνώμη σας, θα ξενερώσω στην εκκίνηση λόγω των 8,5 ίππων?? Η τελική θα φτάνει με το ζόρι τα 100 km ???

Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μάγκα,άμα έχει 8,5 ίππους,που μάλλον έχει 8,1 αν θυμάμαι καλά,πηγαίνει εξαιρετικά. Βέβαια πιστεύω οτι σε ένα παπί θα ήθελες 40-50 ἀλογα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάγκα,άμα έχει 8,5 ίππους,που μάλλον έχει 8,1 αν θυμάμαι καλά,πηγαίνει εξαιρετικά. Βέβαια πιστεύω οτι σε ένα παπί θα ήθελες 40-50 ἀλογα;

Όχι ρε φίλε.Δεν θέλω 40-50 άλογα?? Πως να τα ταϊσω με την ακρίβεια που επικρατεί τη σήμερον ημέρα??

Μου αρκεί να πετάγεται στο φανάρι, να πιάνει τελική 80 Km. Ρωτάω απλά, αν οι 8,5 ίπποι που αναφέρει η εταιρεία, αρκούν για να μην απογοητευτώ στα παραπάνω ζητούμενά μου..

Ευχαριστώ πάντως..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου 8,5 ειναι η ροπη του.

8,17 αλογα εχει και θεωρω σε συγκριση με ενα πχ ινοβα που εχει 9,τα 100 μπορει να τα φτασει και ισως και σχετικα ανετα.

Απο κει και περα,ζητα καπου να το κανεις μια βολτα... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ομορφο παπι σε καλη τιμη και μια χαρα ειναι τα αλογα που εχει(για παπι) αλλα εχει ενα μεγαλο ανταγωνιστη που το κερδιζει στα σημεια,το modenas kriss 125 που ειναι εξισου πολυ καλο και φθηνο και πιθανον πολυ ποιοτικοτερο απο το kymco.

εγω παντως θα σου`λεγα αμα σ`αρεσει χτυπα το και μην φοβασαι.

Τροποποιήθηκε από τον fasarias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω λεω να μην κοιτας καν επιδοσεις σε αυτα τα κυβικα. Ολα πανω-κατω ιδια ειναι. Το δικο μου το κινεζικο ειναι πιο γρηγορο απο ενα ινοβα, αν εχουμε διαφορα 20-30 κιλα οι αναβατες. Γνωμη μου κοιτα αξιοπιστια, τιμες ανταλακτικων, υποστηρηξη και ευκολια συντηρησης αν πιανουν τα χερια σου.

Προσωπικα προτιμω τις "μικρες" εταιριες απο honda-yamaha στα παπακια, για πολλους λογους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάντως εγώ με το Kymco activ 50cc που είχα παιδευόμουν πολύ για ανταλλακτικά...

κανένα στοκ στις αντιπροσωπίες και μόνο με παραγγελία....

και παραλαβή μετά από τουλάχιστον 1 εβδομάδα κι αυτό μετά από πολλά τηλεφωνήματα,

όπου άλλος "το είχε ξεχάσει", άλλος "έχασε το τηλέφωνό μου" και άλλος γενικά έξυνε τα @@ του...

μόνο ένας από τους 5-6 αντιπροσώπους με εξυπηρέτησε σωστά,

χωρίς να περιμένω τόσο (αρχές Λ.Βουλιαγμένης αυτός στα αριστερά - όχι το δεξί που έκλεισε)

και από σέρβις ???

σκ@#@ δουλειά όλοι τους και δούλεμα κανονικό:

σπασμένος λαιμός καρμπιρατέρ και να μου λένε ότι "έχει χαλάσει μέσα το μοτέρ - σε δυο/ τρεις μέρες θα σε έχει αφήσει. Θέλει αλλαγή

πιστόνι-κεφαλή κ.λ.π. οπότε καλύτερα να το κάνεις 72... θα σου πάει 250 πάνω-κάτω......"

(εξουσιοδοτημένο στου Ζωγράφου) :surrender:

με 1 καινούργιο λαιμό και τα εργατικά σε μάστορα - μη εξουσιοδοτημένο - για εγκατάσταση και καθαρισμό κινητήρα έκανα τη δουλειά μου με 70-80 ευρώ !!!!:_zeppelin:

τα λαμόγια !!!! :ranting3:

Δεν θα ξανάπαιρνα με τίποτα από αυτούς :vampire:

Τροποποιήθηκε από τον originalksd

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας και όσον αφορά τις άσχημες εντυπώσεις του originalksg, ελπίζω οι εμπειρίες του να υπήρξαν ατυχείς συμπτώσεις, γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την kymko, για την άμεση εξυπηρέτηση σε ανταλλακτικά, καθώς και την αξιοπιστία των προϊόντων της.... Έτσι κι αλλιώς, έχω κι εγώ οδυνηρές εμπειρίες από διάφορους ΄΄εξουσιοδοτημένους΄΄ μεγάλων ονομάτων, που υπήρξαν αισχρά λαμόγια και τους χρυσοπλήρωνες την επίσκεψη λες και πήγαινες σε καθηγητή Πανεπιστημίου για καρδιοχειρουργική επέμβαση..... Ας το ρισκάρω λοιπόν

Ευχαριστώ ξανά (να το δοκιμάσω δυστυχώς δεν παίζει, γιατί δεν υπάρχει για testride πουθενά).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου πάντως να ξέρεις οτι με 8 άλογα που έχει,τα 80 τα πιάνει χαλαρά.Εδώ 72cc πιάνουν 90+, το 125cc θα κολώσει στα 80; :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην ιντερμοτο στον πειραια πηρες να ρωτησεις για τεστ?

Μιας και το είπες, μόλις τους τηλεφώνησα και δεν υπάρχει δυνατότητα για test ride... Ευχαριστώ πάντως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου την εκανες την αγορα?? πες μας εντυπωσεις γιατι ενδιαφερομαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα και απο εμενα! θελω και εγω να παρω το jetix 125 και ειμαι κατοχος jetix 50 αλλα με μοτερακι astrea επανω 53μμ. κοιτα να δεις εγω τη σκεψη εκανα.εχει διαδρομη 54x54 αλλα ειναι μπουκομενο απο καρμπυρατερ και εξατμιση λογο ευροπαικων προδιαγραφων κτλ. οποτε η σκεψη μου ειναι οτι με ενα μεγαλυτερο καρμπυρατερ και μια πιο ελεφθερη εξατμιση θα πηγενη πολυ καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ομορφο παπι σε καλη τιμη και μια χαρα ειναι τα αλογα που εχει(για παπι) αλλα εχει ενα μεγαλο ανταγωνιστη που το κερδιζει στα σημεια,το modenas kriss 125 που ειναι εξισου πολυ καλο και φθηνο και πιθανον πολυ ποιοτικοτερο απο το kymco.

εγω παντως θα σου`λεγα αμα σ`αρεσει χτυπα το και μην φοβασαι.

Σαν κατοχος Kriss 125 και λογω οτι ειδα και τη προταση της Kymco πριν επιλέξω θα πω οτι ειναι μια κλαση πάνω το Kriss απο το Jetix..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν κατοχος Kriss 125 και λογω οτι ειδα και τη προταση της Kymco πριν επιλέξω θα πω οτι ειναι μια κλαση πάνω το Kriss απο το Jetix..

Για ποιο μοντένας μιλάς για το παλιό? Γιατί για το καινούριο δεν ακούω καλά λόγια. Πάντως πιστεύω ότι το κύμκο δίνει πολλά για την τιμή του. Μου έκανε εντύπωση και η πίσω ανάρτηση που είναι μονοσόκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ποιο μοντένας μιλάς για το παλιό? Γιατί για το καινούριο δεν ακούω καλά λόγια. Πάντως πιστεύω ότι το κύμκο δίνει πολλά για την τιμή του. Μου έκανε εντύπωση και η πίσω ανάρτηση που είναι μονοσόκ.

Εγω παλι άκουσα καλά λογια.

Καποιος ακουει λαθος, ισως να ειμαι εγω. Αδιαμφισβητητο παντως ειναι οτι το Kymco δεν εχει κανει πωλησεις οσο το Kriss

Η προσωπικη μου αποψη που με εκανε κ το επελεξα ηταν οτι ηταν πιο καλο απο το Kymco σαν συνολο (και πιστεψε με στο καταστημα που το αγορασα ειχε διπλα του ενα Jettix οποτε τα συγκρινα εκεινη τη στιγμη)

Το νεο το Kriss ειναι το 125 (120 κυβικά πραγματικα) . Το προηγουμενο ηταν 115 (112 πραγματικα. Βασικα και το καινουργιο ιδιο με το παλιο ειναι σαν κινητηρας ελαφρα υπερκυβισμενος τιποτα περισσοτερο με νεα σχεδιαση)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλο ειναι!το πηρα και εγω! το εχω στο στρωσιμο ακομα!κανει 2 ατομα στο στρωσιμο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Punisher7 γεια σου. πηρες το jetix αν καταλαβα καλα? το 125? ειμαι και εγω πολυ κοντα σε αυτο και στο daytona sprinter 125 karb και δεν μπορω να αποφασισω με τιποτα... :wallbash: . θελω να σε ρωτησω δυο πραγματα μοναχα. α) εχεις προβληματα με την εκκινηση το πρωι ?? γιατι εδω νησι και πολυ υγρασια αδερφακι μου. και β) αν εχεις ακουσει τιποτα για λαδακια να καιει και για το οτι ζεσταινεται πολυ...ισχυει????

παντος πολυ ομορφο μηχανακι και πρεπει να τραβαει τρελα απο οτι λενε.. :punk: .εχεις δει ακομα με ποσα παει χωρις να ζοριζετε??

οπως καταλαβες δωσε ενα review xaxaxa......μπας και αποφασισουμε και εμεις.

καλα χιλιομετρα και ευχαριστω εκ των προτερων

eidikosFrouros γεια σου. πηρες το jetix αν καταλαβα καλα? το 125? ειμαι και εγω πολυ κοντα σε αυτο και στο daytona sprinter 125 karb και δεν μπορω να αποφασισω με τιποτα... :wallbash: . θελω να σε ρωτησω δυο πραγματα μοναχα. α) εχεις προβληματα με την εκκινηση το πρωι ?? γιατι εδω νησι και πολυ υγρασια αδερφακι μου. και β) αν εχεις ακουσει τιποτα για λαδακια να καιει και για το οτι ζεσταινεται πολυ...ισχυει????

παντος πολυ ομορφο μηχανακι και πρεπει να τραβαει τρελα απο οτι λενε.. :punk: .εχεις δει ακομα με ποσα παει χωρις να ζοριζετε??

οπως καταλαβες δωσε ενα review xaxaxa......μπας και αποφασισουμε και εμεις.

καλα χιλιομετρα και ευχαριστω εκ των προτερων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλο ειναι!το πηρα και εγω! το εχω στο στρωσιμο ακομα!κανει 2 ατομα στο στρωσιμο?

Καλοταξιδο να ειναι.

Απο φωτα τι λεει????????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To Kymco Jetix 125 έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως δύο δισκόφρενα, κοντέρ με στροφόμετρο, βαμένες ζάντες αλουμινίου, πολύ καλή πίσω ανάρτηση, χαμηλή τιμή, αρκετά κυβικά, πολύ καλή σχεδίαση. Θα το αγόραζα ευχαρίστως. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν η ποιότητα του είναι ανάλογη με των Ιαπωνέζικων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα