VagelisGLX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 Μηπως γνωρίζει κανένας απο εσας πως μπορώ να νικελώσω κάποια μέρη απο το μηχανάκι μου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosFox 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 maThosala σε φωναζουν ... (για συναιχεια απο το ποστ με τις μπλε φωτιες) On topic τωρα.. Υπαρχουν αρκετα μαγαζια που εγς τα ξερω σαν νικελοτιρια.....η αν εχεισ πολυ μερακι τσεκαρε αυτο το τοπικ που εχει πληρωφοριες μεσα για πως να το κανεις μονος σου και μαλιστα οικονομικα... Ο σύνδεσμός μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Μόνος του να κάνει νικέλωμα αποκλείεται, μόνο γυάλισμα.. Κατα τάλλα περιοχή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VagelisGLX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Μα γιατί λες ό,τι αποκλείεται τόσο σίγουρα; Δεν είμαι άσχετος απο εργαλεία, απλά δεν ξέρω την μέθοδο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 βουτα νίκελοοοοοοοοοοοοοοοο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το Νικελ ειναι ηλεκτοστατικη βαφη, δεν μπορεις να κανεις με συμβατικα μεσα επινικελωση, δεν ειναι μπογια ωστε να μπορεσεις να βαψεις το αντικειμενο που θελεις να κανεις νικελ, ειναι επιστρωση. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 από τον Ninjatasos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Καλο ειναι να πει κι ο φιλαρακος για ποια περιοχη ενδιαφερεται βεβαια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VagelisGLX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Για τις μπουκάλες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christostx34 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Για τις μπουκάλες Επειδη οι μπουκαλες ειναι αλουμινιο και οχι μεταλο μπορεις μονο να τις γυαλισεις μονος σου η να στις γυαλισει μαστορας.ΔΕΝ γινονται νικελ ΜΟΝΟ γυαλιζονται νικελ μονο το μεταλο γινετε.Ειναι αρκετα ευκολη διαδικασια απλα θελει χρονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Εγώ αυτός που έχω και γυαλίζω/νικελώνω πράγματα νικελώνει και αλουμίνια, απλά είναι διπλή σχεδόν η τιμή από το γυάλισμα. Το γυάλισμα γενικά και σε μαγαζί είναι πολύ φτηνό, αλλά και εγώ πολλά πράγματα τα γυαλίζω μόνος μου, εκτός άμα θέλει πολύ τρίψιμο για να γίνει τελείως λείο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
komfoukios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 η μπουκάλες και γυαλίζονται και χρώμιο περνούν.....εγώ τις νικέλωσα εδώ Ο σύνδεσμός μου super δουλειά..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες