Jump to content

Recommended Posts

Μηπως γνωρίζει κανένας απο εσας πως μπορώ να νικελώσω κάποια μέρη απο το μηχανάκι μου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:offtopic:maThosala σε φωναζουν ...:spiteful: (για συναιχεια απο το ποστ με τις μπλε φωτιες)

On topic τωρα..

Υπαρχουν αρκετα μαγαζια που εγς τα ξερω σαν νικελοτιρια.....η αν εχεισ πολυ μερακι τσεκαρε αυτο το τοπικ που εχει πληρωφοριες μεσα για πως να το κανεις μονος σου και μαλιστα οικονομικα...

Ο σύνδεσμός μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα γιατί λες ό,τι αποκλείεται τόσο σίγουρα; Δεν είμαι άσχετος απο εργαλεία, απλά δεν ξέρω την μέθοδο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Νικελ ειναι ηλεκτοστατικη βαφη, δεν μπορεις να κανεις με συμβατικα μεσα επινικελωση, δεν ειναι μπογια ωστε να μπορεσεις να βαψεις το αντικειμενο που θελεις να κανεις νικελ, ειναι επιστρωση.

Τροποποιήθηκε από τον Ninjatasos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τις μπουκάλες

Επειδη οι μπουκαλες ειναι αλουμινιο και οχι μεταλο μπορεις μονο να τις γυαλισεις μονος σου η να στις γυαλισει μαστορας.ΔΕΝ γινονται νικελ ΜΟΝΟ γυαλιζονται νικελ μονο το μεταλο γινετε.Ειναι αρκετα ευκολη διαδικασια απλα θελει χρονο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ αυτός που έχω και γυαλίζω/νικελώνω πράγματα νικελώνει και αλουμίνια, απλά είναι διπλή σχεδόν η τιμή από το γυάλισμα. Το γυάλισμα γενικά και σε μαγαζί είναι πολύ φτηνό, αλλά και εγώ πολλά πράγματα τα γυαλίζω μόνος μου, εκτός άμα θέλει πολύ τρίψιμο για να γίνει τελείως λείο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η μπουκάλες και γυαλίζονται και χρώμιο περνούν.....εγώ τις νικέλωσα εδώ Ο σύνδεσμός μου super δουλειά.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα