Jump to content
OrEsTiS82

Παλιές καλές ιστορίες απο τα γνωστά "Λιμανάκια"...

Recommended Posts

εγω απορω γιατι ο τιτλος λεει καλες ιστοριες

Τροποποιήθηκε από τον foten21

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πανεπιστημιούπολη ζωγράφου. Τι θύμησες τώρα…….είχα πάει Κανά δυο φορές με κάτι φίλους με ένα πουντακι και ένα μιραφιορι ,πιο ελεγχόμενα τα πράματα εκεί. Θυμάμαι έντονα ένα σκηνικό στο παρκιν του λουναπαρκ που κάνανε τα παντιλικια, είχε παρά πολύ κόσμο και ξαφνικά ακούγεται ένα τσαφ,τσουφ από τον κεντρικό δρόμο και πετάγονται για να δουν ένα πορτοκαλί supra τούμπανο, λες και είχε βγεί από την ταινία οι μαχητές των δρόμων. Η κάθοδος ήταν κλειστή από τα άτομα δεν έπεφτε καρφίτσα, τον περιμένανε να γυρίσει και όταν ήρθε ,του άνοιξαν ίσα ίσα λίγο χώρο στην ευθεία για να κάνει ένα 300άρι μέχρι το φανάρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωωωωωωω, αλήθεια υπάρχει ακόμή ? :offtopic:

όχι ;)

Είπανε σε μια δόση να φτοιάξουν πίστα στο Ελληνικό.... ΚΑΡΥΔΙ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Thanks στον Ghostrider_storm για τα ωραια βίντεο που εβαλε και ηρθαν μεσα μας αναμνησεις απο τα παλια :_thumbsup:

Επειδη ρωτησε ενας φιλος γιατι εβαλα στον τιτλο "καλες αναμνησεις",θα σας εξηγησω,για οσους ηταν τοτε σε εκεινα τα μερη υπηρχε πολυ μεγαλος ενθουσιασμος μεσα μας,μεγαλη χαρα που κατεβαιναμε και βρισκαμε φιλους,γνωστους,αλλους γνωριζαμε εκει,κουβεντιαζαμε στα λιμανακια σε ωραια ατμοσφαιρα για μηχανες,αυτοκινητα,προσωπικα αυτο μου εχει λειψει,να κατεβαινεις σε καποιο μερος και να βρισκεις αλλους ανθρωπους με την ιδια τρελλα,και δεν ημουν τοτε 30 ημουν πιτσιρικας και υπηρχε αλλα κ@βλα μεσα μου...

Δεν ηταν τα λιμανακια μονο "ατυχηματα",υπηρχε πολυ ωραια ατμοσφαιρα,ουτε τσακωμοι ουτε τιποτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα επιμηνω οτι δεν ηταν για λιγους δεν ηταν για κανεναν....

δυστυχως πολλοι πιστευουν οτι αν εχεις χερια εχεις και δικαιωμα να τα κανεις λες και χερας δε το χανει ποτε

και ολα αυτα δε τα λεω με ηφος παναγιας γιατι ειμουν και εγω εκει απλα δεν εχω καλες αναμνησεις, ισως γιατι ειμαι κουλαδι και δε μπορουσα να μπω κι εγω :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενταξη δεν το καταλαβαινω αυτο το πραγμα!!!!!!!!!!!!!!!

στα 3 ποστ το ενα ειναι για θανατηφορο ατυχημα

1 στα 5 ποστ λεει οτι ι δρομος δεν ειναι για στρηψημο

τι διαλο ρε παιδια πιστες δεν εχετε εχει κατω στην αθηνα κανα track day να ξεχαρμανιαζει τοσος κοσμος???

και ας ειναι βουτηρομπεμπες ο αλλος !!!!!!!!!!!!!!!!! και ας μην ξερει να οδηγαει που και αυτο σχετικο ειναι

ε ενταξη στιβ Εβρο μεγαλωσα ουτε πιστες εχουμε ουτε τπτ μονο 3 ΠΙΣΤΑΚΙΑ μοτοκροςς και αυτα κουτσα .......................και εγω πειγενα σε αυτες τις μαλακιες και ο κολλητος μου πηγενε και πλεον δεν ειναι μαζι μας για να παει

αλλα μεχρι που πειρα το κροσιαρικο και μπηκα σε πιστα εστο και κουτση με κακια γεωμετρια και χαραξη.............το θεωρουσα πολυ ανιαρο να μαζευομαστε σε μια ευθεια και να κοροηδεβομαστε

για να πω την αληθεια μονο της ομαδικες βολτουλες γουσταρα μεσα στην νυχτα........που ξεκινουσαμε πχ 2 μηχανακια και ως τα χαραματα γινομασταν 20

Μα δεν θελουν να πηγαινουν σε "κλειστους" δρομους οπως ειναι οι πιστες ! Οι περισσοτεροι πηγαιναν για το κυνηγητο με τους μπατσους .. οποτε συνεβαινε !

Ειναι αυτο που λεμε οτι το παρανομο ειναι παντα ποιο "γλυκο" ... τωρα βεβαια γλυκο μονο για αυτους που δεν σκοτωθηκαν !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν φταινε για ολα οι οδηγοι,οταν οι λέσχες τοτε ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ,το κράτος δεν δεχθηκε να το παραχωρήσει με την δικαιολογία οτι εαν τους το δώσουμε,θα μας το ζητούν συνέχεια μετά το μέρος,οταν αποφασίζουν για εσενα 70χρονοι και 80χρονοι που να σε καταλαβουν,την αγαπη σου για την ταχυτητα και τον μηχανοκινητο αθλητισμο...

Εαν ειχε παραχωρησει το κρατος το Ελληνικο αντι να σαπίζει και καποιο εισιτήριο μπορουσε να βαλει,και κερδος απο χορηγους τοτε και διαφημισεις θα εβγαζε (ο κοσμος ηταν τρελλαμενος ειδικα με τα αυτοκινητα και την βελτιωση).

Στην Ελλαδα κοιταζουν απλα την μίζα,εαν ενδιαφεροταν κανενα επιχειρηματιας πρασινος η μπλε να το εκανε πιστα τοτε να εισασταν σιγουροι οτι θα γινοταν αυτοσχεδια πιστα και δεν θα σκοτωνοντουσαν τοσοι στην Βούτα και στα λιμανακια,θα εβγαζαν την κ@βλα τους στο αεροδρομιο σε τεραστιες αλάνες,αρα κρατος δεν υπηρξε ποτε ουτε θα υπαρξει με αυτους που μας κυβερνουν 30 χρονια...μονο κλεψιές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν φταινε για ολα οι οδηγοι,οταν οι λέσχες τοτε ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ,το κράτος δεν δεχθηκε να το παραχωρήσει με την δικαιολογία οτι εαν τους το δώσουμε,θα μας το ζητούν συνέχεια μετά το μέρος,οταν αποφασίζουν για εσενα 70χρονοι και 80χρονοι που να σε καταλαβουν,την αγαπη σου για την ταχυτητα και τον μηχανοκινητο αθλητισμο...

Εαν ειχε παραχωρησει το κρατος το Ελληνικο αντι να σαπίζει και καποιο εισιτήριο μπορουσε να βαλει,και κερδος απο χορηγους τοτε και διαφημισεις θα εβγαζε (ο κοσμος ηταν τρελλαμενος ειδικα με τα αυτοκινητα και την βελτιωση).

Στην Ελλαδα κοιταζουν απλα την μίζα,εαν ενδιαφεροταν κανενα επιχειρηματιας πρασινος η μπλε να το εκανε πιστα τοτε να εισασταν σιγουροι οτι θα γινοταν αυτοσχεδια πιστα και δεν θα σκοτωνοντουσαν τοσοι στην Βούτα και στα λιμανακια,θα εβγαζαν την κ@βλα τους στο αεροδρομιο σε τεραστιες αλάνες,αρα κρατος δεν υπηρξε ποτε ουτε θα υπαρξει με αυτους που μας κυβερνουν 30 χρονια...μονο κλεψιές.

sad but true...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποτε δεν ηταν καλα στα λιμανακια....το κλιμα καλο ηταν οκ...αλλα για ποσο??

το οτι το κρατος-λεσχες ειναι μπο@ρδελ@ δεν σου δινει κανενα αλλωθι για να κανεις μαλακιες σε δημοσιο δρομο...

το οτι ''μπαινεις'' σε τρεις στροφες γρηγορα αψηφωντας τα παντα..δεν σε κανει χερα....επικυνδινο βλακα σε κανει...

ακομα και τωρα οταν περναω φυλαω τον κολο μου...ολο και καποιος πυρκαυλος θα βρεθει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανοιγεις μεγαλο θεμα Ορεστη... :/ Εχεις απολυτο δικιο αλλα στου κουφου την πορτα, παρ'την και σηκω φυγε!

.............

Το βιντεο αυτο δεν ειναι απο λιμανακια, για την αποκατασταση της αληθειας και μονο. Βεβαια ειχαν συμβει ιδια ή και πολυ χειροτερα παμπολες φορες. Κακη ωρα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανοιγεις μεγαλο θεμα Ορεστη... :/ Εχεις απολυτο δικιο αλλα στου κουφου την πορτα, παρ'την και σηκω φυγε!

Για την.''χαρτοπαικτική λέσχη'' λέτε................................ε ? :winking:

Που ν'ανοίξει τέτοια πόρτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η κάμερα λέει του Alpha κατάφερε να διεισδύσει στα άδυτα των ανθρώπων αυτών... LOOOL

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η κάμερα λέει του Alpha κατάφερε να διεισδύσει στα άδυτα των ανθρώπων αυτών... LOOOL

Καλά ναι, λες και έκαναν κατόρθωμα.. Εν το μεταξύ μου τη δίνει που τους λέει κοντράκιδες.. Αφου απ' όσο κατάλαβα κόντρες δεν πολυ έκαναν, παρά μόνο επίδηξη.. :waycon1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sad but true...

sad but not the whole truth ...

γιατι ειμαι 100% σιγουρος οτι και πιστα να επαιζε στο ελληνικο, κυριακη πρωι καποιοι θα πηγαιναν για τραψντει και καποιοι αλλοι θα φευγαν ξεκρανωτοι και με τις παντες απο κανα παρτυ στο τεκβοντο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sad but not the whole truth ...

γιατι ειμαι 100% σιγουρος οτι και πιστα να επαιζε στο ελληνικο, κυριακη πρωι καποιοι θα πηγαιναν για τραψντει και καποιοι αλλοι θα φευγαν ξεκρανωτοι και με τις παντες απο κανα παρτυ στο τεκβοντο...

Σιγουρα δεν θα μπορουσε η πιστα να βαλει μυαλο σε ολους,αλλα τουλαχιστον εκατονταδες ανθρωποι που επαιξαν την ζωη τους σε μια στροφη του θανατου (Λιμανακια) ισως ειχαν σωθει εαν αντι για τις μπαριέρες που επεφταν η στον γκρεμο απο κατω,να επεφταν σε χαλίκι και με στολή.

Δεν λεμε οτι θα γινοντουσαν ολοι "Παναγίες",αλλα πολλα παιδια τωρα θα ζουσαν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λιμανακια

λαιμος

καβαλας

24ωρο

σεφ

περα δωθε περα δωθε ...

δεκαδες βραδυα ... ουτε μια χαρουμενη αναμνηση ... ενα αγχος και ενας φοβος μου εχει μεινει ...στην καλυτερη ενα αδιαφορο κενο ...

ΝΑι αλλα ήταν ωραία ρε γερομπισμπίκι... κλαΠς κλαΠς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωχ! να και αλλο ενα παιδι της τότε εποχης...των Λιμανακίων! ο Vourkoufales o Kawasakias!!! :_thumbsup:

Να σας πω αλλη μια αστεια ιστορια στις αρχες του 2000,ενας γνωστος μου ειχε παρει ενα Punto sporting κιτρινο μεταχειρισμενο,δεν ηξερε να οδηγει καλα και ηθελε να πηγαινει στα λιμανακια,παει λοιπον να μπει πριν την στροφη και παταει φρενο ο μπροστινος,ερχοταν αυτος με καποια χιλιομετρα και παταει φρένο δυνατα και στριβει το τιμονι αποτομα,με αποτελεσμα (ηταν χειμωνας ειχε υγρασια κατω γλυστρούσε) ΝΑ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ ΤΟ PUNTO ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΠΟΔΑ,πολυ γελιο το παιδι δεν επαθε τιποτα αλλα ειχε πολυ πλακα το σκηνικο,να ειναι αναποδα το αυτοκινητο μεχρι να ερθει η οδικη να το πάρει...

Τροποποιήθηκε από τον OrEsTiS82

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εισαι πολυ τρολ ...και ο απο κατω ακομα μεγαλυτερο :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα