Jump to content
Sign in to follow this  
Red1

Βοήθεια σχετικά με ανταλλακτικά SUOMY

Recommended Posts

Καλησπέρα κύριοι.

Έπρεπε να γίνει η μαλ@κία σήμερα, βλέπετε, είπα να αφαιρέσω τη ζελατίνα απο το suomy Vandal μου και να της ρίξω ενα πλυσιματάκι/καθάρισμα.

Όλα καλά μέχρι εδώ, το πρόβλημα ξεκίνησε όταν πήγα να κουμπώσω το αριστερό κλιπς-άκι συγκράτησης της ζελατίνας - δεν κούμπωνε με τίποτα λέμε (και ναι, το είχα ξανακάνει και στο παρελθόν), αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φύγει/πεταχτεί το ελατήριο απο τον μηχανισμό έπειτα απο λίγη πίεση...

2 ώρες μετά και ΑΚΟΜΑ προσπαθώ να συναρμολογήσω τον αριστερό μηχανισμό της ζελατίνας, περιττό να σας πώ πως είμαι έτοιμος να πράξω seppoku απο τα νευρα και την απελπισία - και το χειρότερο - δεν βλέπω να μπορεί να επιδιορθωθεί... :( :(

Oπότε έρχομαι και σας ρωτώ : 1) Απο που θα μπορούσα να βρω ανταλλακτικό στην φοβερή μας Ελλαδίτσα ? Συγκεκριμένα, ψάχνω αυτό εδώ-->17645.jpg

Υπάρχει αντιπροσωπεία της Suomy εδώ μεριά ? Εψαξα στον Γούγλη παιδιά αλλά δεν μπόρεσα να βρώ τίποτα, ο κωδικός του ανταλλακτικού είναι ΚΑ9909 αλλά δυστυχώς μόνο απο καταστήματα στην Αμερική το βρήκα.

2) Το κράνος δεν το έχω ούτε ένα μήνα, σ'αυτην την περίπτωση, με καλύπτει η εγγύηση η όχι ? Αν ναι, να απευθυνθώ στο κατάστημα αγοράς (ebay Ιταλίας - FuuuUUUuu) ή στην Suomy ? - Όπως και να'χει όμως, μου φαίνεται πως θα μου βγεί φτηνότερα το να παραγγείλω απλά το ανταλλακτικό (στην περίπτωση δικής μου χρέωσης των μεταφορικών).

Στην περίπτωση που κάποιος καλός κύριος απο εσάς έχει κανένα που να του περισσεύει (ανταλλακτικό) ας επικοινωνήσει μαζί μου - με το αζημίωτο φυσικά :)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια κύριοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αγορίνα, αν δεν κάνω λάθος, επίσημος εισαγωγέας των Suomy είναι TOYTOΣ ΔΩ :whistling:

Αν σου πέφτει πιο κοντά AYTOΣ ΕΔΩ, τράβα και ρώτα. :closedeyes:

Στην ίδια φάση με σένα, είχα σπάσει αρχαίο κράνος φίλου,στο ίδιο σημείο, στην προσπάθεια να αλλάξω την ζελατίνα. Την οποία δεν είχε αλλάξει ποτέ. Το ανταλλακτικό είχε κοντά στο 15€ αν θυμάμαι καλά.

Πάρε τηλέφωνο ή καλύτερα πήγαινε από εκεί και θα σου πουν. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είσαι βόρειος θα βρεις και στην agio motors, κατσιμίδη με καραμανλή στη θεσσαλονίκη

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγορίνα, αν δεν κάνω λάθος, επίσημος εισαγωγέας των Suomy είναι TOYTOΣ ΔΩ :whistling:

Αν σου πέφτει πιο κοντά AYTOΣ ΕΔΩ, τράβα και ρώτα. :closedeyes:

Στην ίδια φάση με σένα, είχα σπάσει αρχαίο κράνος φίλου,στο ίδιο σημείο, στην προσπάθεια να αλλάξω την ζελατίνα. Την οποία δεν είχε αλλάξει ποτέ. Το ανταλλακτικό είχε κοντά στο 15€ αν θυμάμαι καλά.

Πάρε τηλέφωνο ή καλύτερα πήγαινε από εκεί και θα σου πουν. :_thumbsup:

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε για τις πληροφορίες, να'σαι καλά :_thumbsup:

Δυστυχώς είμαι Θεσ/νίκη οπότε δεν μπορώ να περάσω απο 'κει, θα τους ρίξω ένα τηλ. από Δευτέρα όμως να δώ τι γίνεται (έπρεπε να γίνει Σαββατιάτικα η μαλ@κία ρε φούστη, δε γινόταν...).

Τσάμπα τα 20-άρικο τώρα, μάγκες, λεφτά να'χουμε να δίνουμε για μαλ@κίες :wallbash::whistling:

Αν είσαι βόρειος θα βρεις και στην agio motors, κατσιμίδη με καραμανλή στη θεσσαλονίκη

:cheers:

Nα'σαι καλά παλικάρι μου, 1000 ευχαριστώ :_thumbsup:

Απο Δευτέρα τώρα - και μιας που είμαι Θεσ/νίκη βολεύει, μακάρι να έχει κάνα κομάτι stock...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα