spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 γιατί θες να ξέρεις αν βγαίνει και προσπαθείς να τον βγάλεις; για να τον ξαναβάλεις μετά; Οκ φιλος με αυτο το σκεπτικο τοτε δεν πρεπει να ξερεις και το πως δουλευει ενα μοτερ αφου ποτε δεν προκειτε να το ανοιξεις εσυ ο ιδιος Μπορει απλα το παιδι να ειναι περιεργο και να θελει για ενα 5λεπτο να ακουει την εξατμιση του ξεταπωτη και μετα να ξαναβαλει το σιγαστηρα μεσα. Ειμαι σιγουρος οτι αμα ανοιγε θεμα κανεις με κανα Ducati, κανα Gixxer και ελεγε "Μολις ηρθε απο Αμερικα ολοσωμη Ακραπα...." θα πεφτανε τα ποντακια και τα "Με 'γιες" συννεφο... Και αμα θυμαμαι καλα πριν απο αρκετο καιρο ηθελε να μαθει ενα παιδι απο 'δω μεσα το πως βγαινουνε οι σιγαστηρες απο το Ducati του....και οπως ειναι φυσικο υπηρχε και η σχετικη "βοηθεια"...Φυσικα δεν κραζω το παιδι με το Duc, ισα ισα, απλα μερικα πραγματα που γραφονται εδω μεσα ειναι να 'χαμε να λεγαμε... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISTOF 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 Το ότι μια εξάτμιση ΧΩΡΙΣ σιγαστήρα θα ξεκουφαίνει και θα τυραννάει τον κόσμο το έχετε σκεφτεί? Το ότι θα τιμωρείτε (επειδή έτσι γουστάρετε) τον κατάκοπο εργάτη που παλεύει να κοιμηθεί περάνει από το μυαλουδάκι σας? Το ότι θα ξυπνάτε το μωρό που με τόσο κόπο κατάφερε να κοιμήσει μια κατάκοπη μάνα, σας λέει κάτι? Το ότι όλος ο κόσμος που ενοχλείται θα βρίζει ΟΛΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ, δηλ. πέρα από εσάς θα βρίζει και εμένα που ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΩ τους συνανθρώπους μου ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, σας λέει κάτι? Το ότι κάνετε ζημιά στη μοτοσυκλέτα γενικώς, στρέφοντας με τη συμπεριφορά σας όλη την κοινωνία ΕΝΑΝΤΙΟΝ των μοτοσυκλετών, σας έχει απασχολήσει καθόλου? Μάγκες, θα το πω καθαρά και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Σεβαστείτε το υπέροχο εργαλείο που λέγεται ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ. :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 You have been judged! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 πωπω διαβαζω πολλα φορουμ και πιστευς οτι ισως ειναι το μοναδικο στο οποιο υπαρχει τετια κριση στα θεματα του αλλου που στη τελικη ειναι δικαιωμα του κ απλα ειχε την καλοσυνη να ρωτησει και να παρει συμβουλες κ σεις του απαντατε ετσι αυτο δειχνει πολλα ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 Τι λες αγαπητέ? Από πότε είναι δικαίωμα του άλλου να μου χαλάει τον ύπνο ή την οποία ησυχία μου? Από πότε η εξαίρεση έχει γίνει ο κανόνας και δεν το πήραμε χαμπάρι?!!! Δεν είναι κανενός δικαίωμα να μου χαλάει την δημοκρατία μου/ηρεμία μου/ησυχία μου! Ο ωχαδερφισμός και η αναισθησία έχει καταντήσει το μυαλό μας να λέμε "δικαίωμα" κάτι που απαγορεύεται αλλά οι περισσότεροι κάνουν... Και όποιος δεν θέλει να ακούει γνώμες ακόμα και κριτική τότε να πατήσει το log out!Σιγά μην νιώσουμε και τύψεις για αυτούς που είναι λάθος... Δεν ξέρω από τι ανθρώπους απαρτίζονται τα υπόλοιπα forum, ξέρω όμως από τι οδηγούς απαρτίζεται εκεί έξω η κοινωνία...ανθρώπους που κυκλοφορούν και κάνουν θόρυβο την στιγμή που θα έπρεπε να κυκλοφορούν και να σέβονται τον άλλον... ... παρεμπιπτόντως να πω ότι ως μέλος κοντά 6 χρόνια τώρα το forum είναι και μαμώ! :_rock-on: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 πωπω διαβαζω πολλα φορουμ και πιστευς οτι ισως ειναι το μοναδικο στο οποιο υπαρχει τετια κριση στα θεματα του αλλου που στη τελικη ειναι δικαιωμα του κ απλα ειχε την καλοσυνη να ρωτησει και να παρει συμβουλες κ σεις του απαντατε ετσι αυτο δειχνει πολλα ... Ναι δείχνει την υπευθυνότητα πολλών εδώ μέσα και όχι τον ωχαδερφισμό και την καφροσύνη... Και δεν είναι ούτε δικαίωμά του να ξεσηκώνει και να ξυπνάει τους άλλους, ούτε το να πάρει συμβουλές πως θα κάνει κάτι παράνομο και μη ηθικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexis G. 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 το παπι σας πειραξε....το duke με τις akrapovic να κανουν λες και περναει DODGE CHALLENGER 6κυλινδρο δεν σας πειραζει αλλα σας κανει και καραγουσταρετε οπως εχετε ψηφισει στο τοπικ που εβαλα απο πανω.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 λοιπον ωντας ενας απο τους αλητες που σας χαλανε την ησυχια εχω να ομολογισω πως κανενας απο τα παιδια που εχουν ξεταπωτες εξατμησεις και ελευθερας εχουν τον σκοπο να σας ξυπνησουν απο τον υπνο σας ή να σας ενοχλησουν... το θεμα ειναι καθαρα στην πορωση που βγαζει ο ηχος του μοτερ σου που σε κανει να γινεσε ενα με αυτο... και κατι ακομα συνηθως(παντα δλδ) κατακρινετε την πιτσιρικαρια για τον θορυβο... τους μαντραχαλους με τις akrapovic και τις remus του συνχερετε... αυτα απο εμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 Δεν νομίζω ότι γίνεται κάποιος διαχωρισμός πιτσιρικάδων και μαντραχάλων...τα ίδια σκ@!%τα είναι... Απλώς οι μαντράχαλοι τείνουν να φοράνε νόμιμες εξατμίσεις ενώ οι πιτσιρικάδες παράνομες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 οταν εννοεις νομιμες εξατμησεις εννοεις aftermarket νομιμες ή μαμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Έχω την εντύπωση ότι και οι Akrapovic που λες είναι νόμιμες άσχετα αν βγάζουν μπάσο ήχο που νομίζεις ότι τις καθιστά παράνομες...έχω την εντύπωση ότι είναι μέσα στο όριο των επιτρεπόμενων decibel! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 αμα εινια αυτες εντως οριων τοτε δνε θα επρεπε να συζηταμε καν για παπια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 λοιπον ωντας ενας απο τους αλητες που σας χαλανε την ησυχια εχω να ομολογισω πως κανενας απο τα παιδια που εχουν ξεταπωτες εξατμησεις και ελευθερας εχουν τον σκοπο να σας ξυπνησουν απο τον υπνο σας ή να σας ενοχλησουν... το θεμα ειναι καθαρα στην πορωση που βγαζει ο ηχος του μοτερ σου που σε κανει να γινεσε ενα με αυτο... και κατι ακομα συνηθως(παντα δλδ) κατακρινετε την πιτσιρικαρια για τον θορυβο... τους μαντραχαλους με τις akrapovic και τις remus του συνχερετε... αυτα απο εμενα Μπορεί να το κάνετε γιατί σας αρέσει ο ήχος, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ομως ότι ξεσηκώνετε τον κόσμο και τον ενοχλείτε. Απλά λέτε: "στα παπάκια μας ρε..." Και δεν γίνεται κανένας διαχωρισμός ανάμεσα σε αυτούς που έχουν ξετάπωτες σε παπιά με αυτούς που έχουν ξετάπωτες σε μηχανές. Και οι δύο κάφροι είναι! Ακριβώς το ίδιο είναι και μάλιστα ίσως λίγο χειρότερα αυτοί με τις μηχανές γιατί είναι συνήθως και μεγαλύτερης ηλικίας και δεν δικαιολογείται να είναι τοσο σταρχιδιστές και ακοινώνητοι. Έχω την εντύπωση ότι και οι Akrapovic που λες είναι νόμιμες άσχετα αν βγάζουν μπάσο ήχο που νομίζεις ότι τις καθιστά παράνομες...έχω την εντύπωση ότι είναι μέσα στο όριο των επιτρεπόμενων decibel! Νόμιμες είναι όταν είναι φιμωμένες... αφίμωτες τις έχουν ορισμένοι όμως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 δεν διαφωνω μαζι σου απλα καταλαβενεις ολοι εχουμε περασει απο αυτη την ηλικια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Δέν παμε καλα εδω μέσα έτσι? Κάνει καποιος ενα theard για να μάθει κάτι που έχει απορία και ξεκινάτε το κράξιμο (για λογο δεν ξερω κι εγώ ποιον) Κάντε κανενα κίνημα ρε παιδιά με πανό κτλπ στις πλατείες και ονόμαστετο ''Κάψτε τις εξατμίσεις'' ΕΛΕΟΣ!!!! Εσεις δηλαδή οι ποιο ''μεγάλοι'' και παραλληλα και γαματοι να το πω ετσι επειδη εχω κουραστεί, με τα 1000αρια - 700αρια που τα παπια τα εχετε μια 1η, δεν ειχατε μικροτεροι παπι? Και ποσο μαλλον με εξατμιση? Οχι βεβεαια ε? Εσεις κατεθείαν ξεκινήσατε με ολομανισιο town mate δεν πειραξατε ποτε τιποτα,τα ειχατε ολα μανίσια και μετα το ιδιο και στο 1000άρι σας. Υπερασπιστες του δικαίου όλοι. Με τις μ@λ@κιες που διαβάζω εδω μεσα μου'ρχεται να ερθω κατω απο το σπιτι του καθενος με το RS να βγαλω τις εξατμίσεις και να μαρσάρω στις 4:00 το πρωί!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Δέν παμε καλα εδω μέσα έτσι? Κάνει καποιος ενα theard για να μάθει κάτι που έχει απορία και ξεκινάτε το κράξιμο (για λογο δεν ξερω κι εγώ ποιον) Κάντε κανενα κίνημα ρε παιδιά με πανό κτλπ στις πλατείες και ονόμαστετο ''Κάψτε τις εξατμίσεις'' ΕΛΕΟΣ!!!! Εσεις δηλαδή οι ποιο ''μεγάλοι'' και παραλληλα και γαματοι να το πω ετσι επειδη εχω κουραστεί, με τα 1000αρια - 700αρια που τα παπια τα εχετε μια 1η, δεν ειχατε μικροτεροι παπι? Και ποσο μαλλον με εξατμιση? Οχι βεβεαια ε? Εσεις κατεθείαν ξεκινήσατε με ολομανισιο town mate δεν πειραξατε ποτε τιποτα,τα ειχατε ολα μανίσια και μετα το ιδιο και στο 1000άρι σας. Υπερασπιστες του δικαίου όλοι. Με τις μ@λ@κιες που διαβάζω εδω μεσα μου'ρχεται να ερθω κατω απο το σπιτι του καθενος με το RS να βγαλω τις εξατμίσεις και να μαρσάρω στις 4:00 το πρωί!!! Προσωπικά μανίσια εξάτμιση είχα στο townmate του πατέρα μου. Δεύτερον ακόμα και αυτοί που δεν τις είχαν δεν σημαίνει ότι επειδή έκαναν ένα λάθος αυτοί δεν μπορούν να συμβουλέψουν τώρα κάποιον να μην κάνει το ίδιο λάθος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fthsle 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παιδια εγω πιστευω το παρατραβιξαμε λιγο...απλα μπηκε για να ρωτισει πως θα βγαλει τον σιγαστιρα απο την εξατμιση και αρχισατε το κραξιμο! Αμφιβαλω αν καποιο glx με εξατμιση(σε λογικα πλαισια)εχει διαταραξει ποτε την ησυχια σας!!Ενω σας εχει τυχει να περναει καποιο ktm (πχ) και να βουιζουν τα αυτια σας κανα τεταρτο!!Μην τρελαθουμε τελειως ρε πεδια... Και δεν ειναι θεμα ηλικιας οπως διαβασα γιατι τα ΕΡΓΑΛΕΙΑ με τις acraπες πανω δεν τα οδηγανε πιτσιρικια... Εμενα αυτη ειναι η αποψη μου,φιλικα παντα! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 από τον Fthsle Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παιδια εγω πιστευω το παρατραβιξαμε λιγο...απλα μπηκε για να ρωτισει πως θα βγαλει τον σιγαστιρα απο την εξατμιση και αρχισατε το κραξιμο! Αμφιβαλω αν καποιο glx με εξατμιση(σε λογικα πλαισια)εχει διαταραξει ποτε την ησυχια σας!!Ενω σας εχει τυχει να περναει καποιο ktm (πχ) και να βουιζουν τα αυτια σας κανα τεταρτο!!Μην τρελαθουμε τελειως ρε πεδια... Και δεν ειναι θεμα ηλικιας οπως διαβασα γιατι τα ΕΡΓΑΛΕΙΑ με τις acraπες πανω δεν τα οδηγανε πιτσιρικια... Εμενα αυτη ειναι η αποψη μου,φιλικα παντα! Το θέμα είναι ότι αυτοί με τα εργαλεία με τις ακράπες κάποτε είχαν μικρότερα εργαλεία με sebring κτλπ κτλπ. Και για αυτό συμβουλεύουν όλοι εδώ μέσα. Και δεν θα το παίξω παρθενοπιπίτσα. Και εγώ φορούσα εξάτμιση sebring χωρίς σιγαστήρα και χωρίς διαφράγματα. Αλλά όχι όλη την ώρα ντράγκα ντρούγκα ντράγκα ντρούγκα όπως το κάνουν μερικοί. Τώρα στο cbr είμαι με μαμά εξάτμιση και το γουστάρω. Και δεν έχει σημασία αν είναι glx ή KTM. Σημασία έχει ότι ο άλλος ο καράβλαχος που περνάει στις 4 το πρωί και όλη την ώρα ντράγκα ντρούγκα επειδή είναι μικροτσούτσουνος και θέλει να "αναδειχτεί" για κάτι, ξυπνάει εμένα που είχα σχολάσει στις 10 το βράδυ και ξαναπιάνω βάρδυα στις 6 το πρωί. Δεν είναι θέμα εξάτμισης αλλά θέμα σεβασμού. Εγώ είχα και ελέυθερο σε κάποια φάση. ΠΟΤΕ μου όμως δεν έπαιζα γκαζιές σε κατοικημένες περιοχές. Σε κατοικημένες περιοχές το πήγαινα ρελαντί. Γιαυτό και ποτέ μου δεν μου πήραν τις πινακίδες και να μου κάνουν μήνυση για διατάραξη κοινής ησυχίας, αντίθετα με άλλους της τότε ηλικίας μου. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 από τον Gelinos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fthsle 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Ωραια δεν αντιλεγω...να σου πω κατι ομως?που ξερετε εσεις οτι το παλικαρι θελει να καγκουρισει και να βαραει ξερογκαζα σε γειτονιες?μπορει και αυτος να ειναι οπως εσυ που το ξερουμε? Mπορει να ηθελε το εξατμισονι για ενα dragster,η για κατι που δεν θα το κυκλοφορει,τι πεσανε ολοι να τον φανε??εγω απλα πιστευω πως καποιοι εχουν ορεξη για τσακομους και βγαζουν το αχτι τους στο pc,στο forum και στο καθε φορum.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Ωραια δεν αντιλεγω...να σου πω κατι ομως?που ξερετε εσεις οτι το παλικαρι θελει να καγκουρισει και να βαραει ξερογκαζα σε γειτονιες?μπορει και αυτος να ειναι οπως εσυ που το ξερουμε? Mπορει να ηθελε το εξατμισονι για ενα dragster,η για κατι που δεν θα το κυκλοφορει,τι πεσανε ολοι να τον φανε??εγω απλα πιστευω πως καποιοι εχουν ορεξη για τσακομους και βγαζουν το αχτι τους στο pc,στο forum και στο καθε φορum.. +1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fthsle 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Djnoizeteck εσυ καταλαβενεις καλυτερα και απο τα - σε ενα τοπικ που ειχες ανοιξει για RS σου... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Djnoizeteck εσυ καταλαβενεις καλυτερα και απο τα - σε ενα τοπικ που ειχες ανοιξει για RS σου... Ναί...απλα εδω ειναι ενα φορουμ για μηχανάκια και μηχανές κατα την γνώμη μου,όχι ενα φορουμ δικηγόρων κτλπ (οπως εμενα που με φαγανε για το διπλομα) Αν θελει καποιος να απαντησει και να συζητησει πανω στο θεμα/προβλημα που υπαρχει ας το κανει,αλλιως ας μην γραψει τιποτα απλα δεν υπαρχει λογος να κράζει και να γεμίζει με - αυτον που άρχισε το θέμα... Γνώμη μου και πάντα φιλικά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες