Jump to content
μάθο...

Α-Χ-Ρ-Ω-Μ-Ο λιπαντικο αλυσιδας....

Recommended Posts

Επειδη χρησιμοποιω ενα λιπαντικο(Motul)το οποιο ναι μεν κανει δουλεια ΑΛΛΑ δειχνει "βρωμικη" την αλυσιδα αφου επικαθεται πανω(οπως πρεπει)αλλά ειναι ασπρο και δεν δειχνει ωραια(σκεψου καθαριζω αλυσιδα με πίστη και ευλαβεια μιση και βαλε ωρα την κανω γυαλί και μετα με το περασμα του λιπαντικου ,λες και δεν εχω καθαρισει ποτέ....:_zeppelin: )...Και επειδη θελω ενα λιπαντικο που 1.Να ειναι καλο 2......Να ειναι Α-Χ-Ρ-Ω-Μ-Ο!!!!! Εχετε να προτεινετε καποιο;:_thumbsup:

Μη μου πειτε βαλβολινες και σοκολατινες και ολα σε "-ινες"...:_zeppelin::thumbsup: Θελω Λιπαντικο Spray...φσσσστ και τελος!!!:lock:

Και μην πειτε κανενα που πεταγεται στη ζαντα γιατι ειναι μαυρη και θα την κανει...."νινι":angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πρόσφατα πήρα από ένα βενζινάδικο το λιπάντικό αλυσίδας της Wurth.

Μια χαρά δουλειά και άχρωμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Motul βάζω εγώ αλλά το άχρωμο.

Όσο δεν πατάω χώμα παραμένει σχετικά καθαρό, το πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά είναι κολλώδη και........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Wurth (το κόκκινο).Και άχρωμο και δεν πιτσιλάει αν δεν το παρακάνεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως έχω ξαναγράψει εδώ, wurth HHS ξηρό λιπαντικό σπρέι. Ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει,τελείως άχρωμο, δεν πιτσιλάει καθόλου, αλλά ακριβό.

Τροποποιήθηκε από τον wihfue

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Castrol από το Praktiker βάζω εγώ Κώστα....είναι διάφανο και λιπαίνει πολύ καλά.....Φυσικά μετά από μπόλικα χιλιόμετρα ~3000, μαυρίζει η αλυσίδα πάλι σιγά σιγά, καθώς και τα γρανάζια και θέλει πλύσιμο, αλλά αυτό οφείλεται σε πολλά, όπως σκόνες, καυσαέρια, τρίμματα ελαστικών κτλ

Παλιότερα, για ένα διάστημα, έβαζα το valvoline, με τεφλόν, ναι το λευκό και ήταν επίσης πολύ καλό σαν λιπαντικό, αλλά όπως λες και εσύ, γινόταν αμέσως χάλια.

Πάντως μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος και η αλυσίδα μου χαίρει άκρας υγείας, παρ'ότι είναι πλέον μπαμπόγρια...

Αν δεν κάνω λάθος είναι στα 11 ευρώ το δοχείο των 500 και βαστάει για αρκετά περάσματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαλβολίνη 75W-90 βάζω εγώ. Δεν φαίνεται καν ούτε λερώνει! Τη χρησιμοποιώ εδώ και 8 χρόνια!!!

:spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ααα εγω χρησημοποιό KY-Jelly ή baby oil... Περίμενε, γιά ποιό πράγμα μιλάμε; Ουπς, λάθος θρεντ... :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Castrol από το Praktiker βάζω εγώ Κώστα....είναι διάφανο και λιπαίνει πολύ καλά

+1,πολυ καλη σχεση τιμης-αξιας. :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαλβολίνη 75W-90 βάζω εγώ. Δεν φαίνεται καν ούτε λερώνει! Τη χρησιμοποιώ εδώ και 8 χρόνια!!!

:spiteful:

Kι εγω τετοια εβαζα....αλλά δεν με πήγε :hunter:...και που'σαι Αλητη Μαλλιά Καγκουρα Γερμανε....γραφω στο πρωτο ποστ μη μου πειτε για βαβολινια και σοκολατινια κλπ....:crazy:...τι μου θυμισες τωρα...:drunk::this:

Για Wurth HHS με βλεπω δηλαδη...:mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Castrol από το Praktiker βάζω εγώ Κώστα....είναι διάφανο και λιπαίνει πολύ καλά.....

Αν δεν κάνω λάθος είναι στα 11 ευρώ το δοχείο των 500 και βαστάει για αρκετά περάσματα.

Kαι εγω αυτο θα σου προτεινα, δοκιμασε τοwinking.gif

Γιωργη μπορεις να το βρεις και πιο φθηνα αν θυμαμαι καλα_thumbsup.gif

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ χρησιμοποιώ το παρακάτω, όπως έχω γράψει και σε άλλο θέμα, και είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηθελα και εγω με τη σειρα μου να ρωτησω με ποιο τροπο καθαριζετε την αλυσιδα σας πριν τη λιπανετε.. Υπαρχει περιπτωση να γινει ζημεια στην αλυσιδα με οχι καλο σπρευ?? Εσεις ποια σπρευ χρησιμοποιειτε??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ χρησιμοποιώ το παρακάτω, όπως έχω γράψει και σε άλλο θέμα, και είμαι πολύ ευχαριστημένος!

+2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω της Motul βαζω ενα που ειναι τελειως διάφανο. Και μαλιστα ειναι εντελως κολωδες και δεν φευγει με τιποτα, ουτε πιτσιλαει οσο γυριζει η ροδα. Φανταστικο λαδι.

Εχει 2 -3 τυπους η motul. 1 διαφανο, 1 λευκο και 1 racing νομιζω, παλι λευκο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω χρησιμοποιω αρκετο καιρο το REPSOL moto chain, διαφανο και πεταει λιγο στην αρχη που θα το βαλεις και στα πολλα χλμ (λογικο). Ειμαι πολυ ευχαριστημενος, το μονο μειον του ειναι λιγο ακριβο...

Ο σύνδεσμός μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει ένα η motorex για off road μηχανάκια.

Βάζω στο μπέργκ και δεν πιάνει τίποτα πάνω στην αλυσίδα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα που διαβαζω το θεμα..

ΠΩΣ ψεκαζετε ολη την αλυσιδα σας? επειδη δεν εχω paddock ξεκιναω απο μια θεση παρκαρισμενη η μηχανη και μετα την παω λιγο μπροστα σε αλλη θεση για να πιασω και τα σημεια που δεν ψεκαστικαν..

φυσικα με σπρει παντα απο μεσα, απο το εσωτερικο της αλυσιδας.. :whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει ένα η motorex για off road μηχανάκια.

Βάζω στο μπέργκ και δεν πιάνει τίποτα πάνω στην αλυσίδα

;)

τασπαει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Έχω αγοράσει κατά καιρούς 2-3 σπρέυ για να δοκιμάσω. Δυο είναι σαν τζελ λευκό-διαφανές που το βάζω και μετά δεν φαίνεται τίποτα στην αλυσίδα (δεν ασπρίζει εννοώ). Απλά διατηρεί την αλυσίδα υγρή.

Ένα άλλο που έχω είναι εντελώς λευκό και το οποίο με το που κάτσει στην αλυσίδα αφρίζει πάρα πολύ και φαίνεται σαν να εισέρχεται μέσα στα o-rings. Μετά ξεραίνεται αμέσως (σαν ξεραμένη γλίτσα) και η αλυσίδα φαίνεται άσπρη για κάμποσες μέρες. Νομίζω ότι κάνει καλύτερη δουλειά το τζελ.

Ποιο είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα οπτικά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤΟ

CHAIN LUBE 622 OFF-ROAD της Motorex

Ειναι διαφανο

Αλλα το πεταει πολυ ευκολα και εκτος αυτου βρωμαει απαισια

Την πατησα και το εβαλα στο xt

Πηγε και στις εξατμισεις και μολις ζεσταθηκαν αρχισε η μποχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα