μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Επειδη χρησιμοποιω ενα λιπαντικο(Motul)το οποιο ναι μεν κανει δουλεια ΑΛΛΑ δειχνει "βρωμικη" την αλυσιδα αφου επικαθεται πανω(οπως πρεπει)αλλά ειναι ασπρο και δεν δειχνει ωραια(σκεψου καθαριζω αλυσιδα με πίστη και ευλαβεια μιση και βαλε ωρα την κανω γυαλί και μετα με το περασμα του λιπαντικου ,λες και δεν εχω καθαρισει ποτέ.... )...Και επειδη θελω ενα λιπαντικο που 1.Να ειναι καλο 2......Να ειναι Α-Χ-Ρ-Ω-Μ-Ο!!!!! Εχετε να προτεινετε καποιο; Μη μου πειτε βαλβολινες και σοκολατινες και ολα σε "-ινες"... Θελω Λιπαντικο Spray...φσσσστ και τελος!!!Και μην πειτε κανενα που πεταγεται στη ζαντα γιατι ειναι μαυρη και θα την κανει...."νινι" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Πρόσφατα πήρα από ένα βενζινάδικο το λιπάντικό αλυσίδας της Wurth. Μια χαρά δουλειά και άχρωμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Motul βάζω εγώ αλλά το άχρωμο. Όσο δεν πατάω χώμα παραμένει σχετικά καθαρό, το πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά είναι κολλώδη και........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Wurth (το κόκκινο).Και άχρωμο και δεν πιτσιλάει αν δεν το παρακάνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wihfue 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) Όπως έχω ξαναγράψει εδώ, wurth HHS ξηρό λιπαντικό σπρέι. Ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει,τελείως άχρωμο, δεν πιτσιλάει καθόλου, αλλά ακριβό. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2011 από τον wihfue 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Castrol από το Praktiker βάζω εγώ Κώστα....είναι διάφανο και λιπαίνει πολύ καλά.....Φυσικά μετά από μπόλικα χιλιόμετρα ~3000, μαυρίζει η αλυσίδα πάλι σιγά σιγά, καθώς και τα γρανάζια και θέλει πλύσιμο, αλλά αυτό οφείλεται σε πολλά, όπως σκόνες, καυσαέρια, τρίμματα ελαστικών κτλ Παλιότερα, για ένα διάστημα, έβαζα το valvoline, με τεφλόν, ναι το λευκό και ήταν επίσης πολύ καλό σαν λιπαντικό, αλλά όπως λες και εσύ, γινόταν αμέσως χάλια. Πάντως μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος και η αλυσίδα μου χαίρει άκρας υγείας, παρ'ότι είναι πλέον μπαμπόγρια... Αν δεν κάνω λάθος είναι στα 11 ευρώ το δοχείο των 500 και βαστάει για αρκετά περάσματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Βαλβολίνη 75W-90 βάζω εγώ. Δεν φαίνεται καν ούτε λερώνει! Τη χρησιμοποιώ εδώ και 8 χρόνια!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas94 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Eγω χρησιμοποιω απο τα lidl, λυπαντικο αλυσιδας W5.... Αχρομο ειναι, σαν αντισκοριακο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Ααα εγω χρησημοποιό KY-Jelly ή baby oil... Περίμενε, γιά ποιό πράγμα μιλάμε; Ουπς, λάθος θρεντ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Castrol από το Praktiker βάζω εγώ Κώστα....είναι διάφανο και λιπαίνει πολύ καλά +1,πολυ καλη σχεση τιμης-αξιας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Βαλβολίνη 75W-90 βάζω εγώ. Δεν φαίνεται καν ούτε λερώνει! Τη χρησιμοποιώ εδώ και 8 χρόνια!!! Kι εγω τετοια εβαζα....αλλά δεν με πήγε ...και που'σαι Αλητη Μαλλιά Καγκουρα Γερμανε....γραφω στο πρωτο ποστ μη μου πειτε για βαβολινια και σοκολατινια κλπ.......τι μου θυμισες τωρα...Για Wurth HHS με βλεπω δηλαδη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) Castrol από το Praktiker βάζω εγώ Κώστα....είναι διάφανο και λιπαίνει πολύ καλά..... Αν δεν κάνω λάθος είναι στα 11 ευρώ το δοχείο των 500 και βαστάει για αρκετά περάσματα. Kαι εγω αυτο θα σου προτεινα, δοκιμασε το Γιωργη μπορεις να το βρεις και πιο φθηνα αν θυμαμαι καλα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2011 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Εγώ χρησιμοποιώ το παρακάτω, όπως έχω γράψει και σε άλλο θέμα, και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokomi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Ηθελα και εγω με τη σειρα μου να ρωτησω με ποιο τροπο καθαριζετε την αλυσιδα σας πριν τη λιπανετε.. Υπαρχει περιπτωση να γινει ζημεια στην αλυσιδα με οχι καλο σπρευ?? Εσεις ποια σπρευ χρησιμοποιειτε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Εγώ χρησιμοποιώ το παρακάτω, όπως έχω γράψει και σε άλλο θέμα, και είμαι πολύ ευχαριστημένος! +2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Και εγω της Motul βαζω ενα που ειναι τελειως διάφανο. Και μαλιστα ειναι εντελως κολωδες και δεν φευγει με τιποτα, ουτε πιτσιλαει οσο γυριζει η ροδα. Φανταστικο λαδι. Εχει 2 -3 τυπους η motul. 1 διαφανο, 1 λευκο και 1 racing νομιζω, παλι λευκο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Costas B 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Εγω χρησιμοποιω αρκετο καιρο το REPSOL moto chain, διαφανο και πεταει λιγο στην αρχη που θα το βαλεις και στα πολλα χλμ (λογικο). Ειμαι πολυ ευχαριστημενος, το μονο μειον του ειναι λιγο ακριβο... Ο σύνδεσμός μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 UNISPEC σπρει! γυρω στα 6 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Έχει ένα η motorex για off road μηχανάκια. Βάζω στο μπέργκ και δεν πιάνει τίποτα πάνω στην αλυσίδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
αρης_τζ 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Τωρα που διαβαζω το θεμα.. ΠΩΣ ψεκαζετε ολη την αλυσιδα σας? επειδη δεν εχω paddock ξεκιναω απο μια θεση παρκαρισμενη η μηχανη και μετα την παω λιγο μπροστα σε αλλη θεση για να πιασω και τα σημεια που δεν ψεκαστικαν.. φυσικα με σπρει παντα απο μεσα, απο το εσωτερικο της αλυσιδας.. :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Έχει ένα η motorex για off road μηχανάκια. Βάζω στο μπέργκ και δεν πιάνει τίποτα πάνω στην αλυσίδα Εγώ χρησιμοποιώ το παρακάτω, όπως έχω γράψει και σε άλλο θέμα, και είμαι πολύ ευχαριστημένος! ;) τασπαει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Έχω αγοράσει κατά καιρούς 2-3 σπρέυ για να δοκιμάσω. Δυο είναι σαν τζελ λευκό-διαφανές που το βάζω και μετά δεν φαίνεται τίποτα στην αλυσίδα (δεν ασπρίζει εννοώ). Απλά διατηρεί την αλυσίδα υγρή. Ένα άλλο που έχω είναι εντελώς λευκό και το οποίο με το που κάτσει στην αλυσίδα αφρίζει πάρα πολύ και φαίνεται σαν να εισέρχεται μέσα στα o-rings. Μετά ξεραίνεται αμέσως (σαν ξεραμένη γλίτσα) και η αλυσίδα φαίνεται άσπρη για κάμποσες μέρες. Νομίζω ότι κάνει καλύτερη δουλειά το τζελ. Ποιο είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα οπτικά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 ΤΟ CHAIN LUBE 622 OFF-ROAD της Motorex Ειναι διαφανο Αλλα το πεταει πολυ ευκολα και εκτος αυτου βρωμαει απαισια Την πατησα και το εβαλα στο xt Πηγε και στις εξατμισεις και μολις ζεσταθηκαν αρχισε η μποχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 A Y T O !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 ΤΟ CHAIN LUBE 622 OFF-ROAD της Motorex Ειναι διαφανο Αλλα το πεταει πολυ ευκολα και εκτος αυτου βρωμαει απαισια Την πατησα και το εβαλα στο xt Πηγε και στις εξατμισεις και μολις ζεσταθηκαν αρχισε η μποχα Ωππππ!Αν ισχυει οπως το λες...παλι στην αναζητηση ειμαστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες